onsdag 2. mai 2012

Si Hei Til Marianne :-)

Det er begynnelsen av mai, det er varmt og vi registrerer at folk begynner å gå i shorts!! En herlig tid vi går i møte på værfronten, men også her på Lille Himmel går vi en herlig tid i møte.Vi har nemlig skaffet oss verdens beste butikksjef som hadde sin første dag hos oss i dag :-) Marianne heter hun og er en supersøt, veldig koselig, morsom og flott person samtidig som hun selvfølgelig er den mest serviceinnstilte og flinke superselgeren i mils omkrets ;-)
 HeiHei Marianne :-)
Marianne begynner som butikksjef fast hos oss og vi er så utrolig glade for å ha henne på laget!!
Å være butikksjef på Lille Himmel betyr at man må hoppe i det og finne frem til modellpositurene, noe denne dama klarer til det fulleste ;-)

Marianne i finfin bluse fra Just Female. Denne fargen er noe av det fineste man kan ikle seg nå når sommeren melder sin ankomst, og den fine litt løse passformen passer hvertfall oss perfekt ;-) Marianne har på seg M i denne og den kommer fra XS-L og ligger til 499,-

Vi har fått påfyll av de flotte varene fra Bjørg, blant annet denne utrolig kule spineringen. Nå har vi den inne i alle størrelser og den ligger til 1449,- Ringen er laget i massiv bronse og er belagt med 18 karat gull som er blandet ut med litt kobber for å få den fine Rosegold fargen :-)

Et annet herlig og flott smykke vi har ventet inn igjen er dette, også selvfølgelig fra Bjørg. Dette ligger til 1699,- og er noe av det kuleste vi vet om for tiden :-)
Litt lenger bak enn foran er jo en stor hit denne sesongen og ikke minst veldig flatterende:-) 

Den herlige toppen kommer også i hvit, cream, sort og den herlige korall/Orange fargen som Marianne har på her :-) 

Shortsen Marianne har på seg er fra Gestuz og denne kan du regulere lengden på selv. Det er bare å brette den opp til den lengden du vil ha :-) Den er litt stor i størrelsen og tøyer seg en god del, derfor greit å ta den minste størrelsen du kommer inn i. Marianne har her på seg størrelse 30, men hun kunne nok fint hatt 29 også. Shortsen kommer fra størrelse 25-32 og ligger til 599,- 

Håper dere tar godt imot vårt nye stjerneskudd:-)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuuuuusen takk for alle de fine og hyggelige kommentarene på forrige innlegg, vi er helt henrykte over at så mange vil stå på kundeliste hos oss. Vi kan love at det kommer dere til nytte og vi skal by på masse masse fint spesielt til dere :-)

2 kommentarer:

  1. Så herlig med nok et blidt fjers hos Lille Himmel:) Dere er så fine atte...:)

    L I K E R blusen, spesielt i hvit ♥

    SvarSlett
  2. Sååå masse fint <3 Og ikke minst har dere vært veldig heldige som har fått denne jenta på laget!!

    SvarSlett