torsdag 1. desember 2011

JULEKALENDER: Luke 1

Det er 1. desember i dag og vi er klar for å åpne luke nummer 1 i "Lille Himmels Fantastiske
Julekalender
". Det vi vil ha svar på i dag er:

 HVORDAN BLE DERE KJENT MED LILLE HIMMEL??

I dag kan dere vinne denne flotte saken:

Husk å skrive mailadresse og fullt navn under kommentaren din :-)

190 kommentarer:

 1. jeg følger diverse blogger om mote og intreiør og i den sammenheng kom jeg over deres fantastiske blogg. Den har blitt fast inventar til min daglige kaffepause and I just love it. Super inspirasjon!! Fortsett og spre glede og inspirasjon. Good jul eller førjulstid ihvertfall <3

  Lena Skjervold

  lenaskjervold@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Ble kjent med butikken gjennom bloggen til Linn, veldig glad for det. :)

  Silje

  Siljesasu@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Jeg ble kjent med lille himmel gjennom bloggen til Linn! Kjempe fine blogger begge to (:

  Lene H
  Lene-haavik@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg oppdaget dere via Triaden sin Facebookside. :)

  Hilsen Mai Thi Mandt

  jethi_i(a)hotmail.com

  SvarSlett
 6. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom Linn sin blogg :) Det er bare helt utrolig hvor mye fantastisk dere selger og deler med oss lesere! Hadde jeg vunnet i lotto, vet jeg hvor en del av summen hadde blitt lagt igjen :) Dere er så gjennomførte og er helt vidunderlig gledesspredende! Ha en fin 1.desember :)

  martinejoh@gmail.com

  SvarSlett
 7. Hei :-)

  ✿♥ Ble kjent med dere først via facebook også deretter på Triaden. Ønsker dere en fin 1. desember, tross nitrist vær. Men superbra shoppingvær :)✿♥

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 8. Jeg ble kjent med Lille Himmel ved å rett og slett få fantastisk service der når jeg handla. Det gjorde at jeg kom igjen og igjen og igjen og er fortsatt veldig fornøyd med en kjempefin butikk! God adventstid jenter!
  klem fra Merete
  (mhippe@online.no)

  SvarSlett
 9. Ble kjent med butikken din gjennom deg Ann.Kristin :) kjempe fin side og godt jul :)

  Charlotte-oxholm@hotmail.no

  SvarSlett
 10. tilfeldig vi a en blogg :)

  Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
  en fredelig jul vi ønsker med dette.
  Sender deg en juleklem
  og håper den finner frem.

  SvarSlett
 11. Ble kjent med dere da jeg var på Triaden Kjøpesenter.
  Mvh Vivi

  vivi.lovaasen@gmail.com

  SvarSlett
 12. Jeg så et knallfint skjerft på en dame jeg snakket meg gjennom min jobb. Jeg måtte ta fart og spørre henne om dette skjerfet, selv om det var litt på kanten i forhold til det vi snakket om. Da kunne hun fortelle meg om Lille Himmel på Triaden som jeg ikke viste om. Da var det bare å sette seg i bilen og rase bort til dere og heldigvis, der var det to skjerf igjen. Gjett om jeg ble kjempeglad. Elsker skjeften mitt og deres daglige drypp som kommer på FB.

  Mvh
  Mej@online.no

  SvarSlett
 13. Ble kjent med dere da jeg begynte å jobbe på Triaden, og siden alle de flotte jentene som jobber på lille himmel kjøper kaffe av meg, så tar jeg gjerne turen innom for å titte litt både før og etter jobb, dere har jo sååå mye fint :)
  ellen.oeyan@c2i.net
  Ellen Øyan :)

  SvarSlett
 14. Jeg ble kjent med lille himmel ved en annonse jeg så i et blad, og siden har jeg vært innom hver eneste dag på bloggen =D Bor i Arendal, så må snart ta meg turen til denne flotte butikken !!

  Elsker butikken!! Må mange fine skatter <3

  Trine Arnesen
  trine_arnesen@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Jeg gikk forbi på Triaden og måtte snu og gå inn igjen så klart. Siden også funnet den på facebook og blogg :-)

  SvarSlett
 16. Anbefalt av venninnen min å ta en tur! Veldig glad for det! trudewk@live.no

  SvarSlett
 17. Jeg var først innom den flotte butikken deres på Triaden..og fikk mersmak...så oppdaget jeg at dere hadde en blogg også:)Husker ikke helt hvor... Liker veldig godt at dere deler nyheter fra butikken så ofte som dere gjør. Derfor følger jeg også bloggen deres.

  Butikken liker jeg fordi dere har ett variert utvalg som jeg liker, både av klær, interiør og assesories:) 3 av mine Becksøndergaard skjerf er handlet hos dere:)
  Flere av mine favorittmerker er å finne i deres butikk. fine butikken og fine bloggen!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 18. Søsteren min anbefalte dere :)
  karina-95-t@hotmail.com

  SvarSlett
 19. Jeg ble kjent med Lille Himmel via en venninne som anbefalte butikken deres. Veldig fornøyd med den anbefalingen.

  Mvh,
  Anniken
  anniken@dropzone.no

  SvarSlett
 20. Jeg ble kjent med Lille Himmel via å besøke butikken når jeg var på triaden. Etter det fant jeg ut at Lille Himmel hadde både facebook side og egen blogg. Siden den gang har jeg vært fast følger for å få med meg de nyeste trendene og varene i butikken :-)

  Mvh Iselin Berg
  Iselinjb@gmail.com

  SvarSlett
 21. Ble annbefalt fra en venninne, har vært innom der ett par ganger fordi dere har så mye fint, men det er litt dyrt, og derfor hadde det vært kult å vunnet denne gaven <3

  ellengl95@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Jeg leser Linn sin fantastiske blogg hver dag so der fant jeg bloggen deres. Følger med på bloggen deres hver dag. Dere har sooo mye fint! Men har aldri råd til slikt!


  Tine

  Tine_marita6@hotmail.com

  SvarSlett
 23. Line Madelene, line.madelene@hotmail.comtorsdag, desember 01, 2011

  Jeg jobbet på Triaden når dere åpnet der og har fulgt dere fra dere åpnet som Enzo. Men jeg må si at etter dere ble Lille himmel har jeg fulgt ekstra godt med. En herlig butikk med masse vakre ting, nydelige klær og utrolig hyggelig ansatte!!

  SvarSlett
 24. Jeg ble kjent med dere gjennom bloggen til Linn:-)Nå følger jeg både bloggen til Linn, og deres blogg! Dere er den eneste grunnen til at jeg drar innom Triaden. Meget bra utvalg og hyggelige damer bak kassen! Stå på:)
  vickan_73@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Ei FB-venn (Nina S) la ut link til siden deres, måtte bare innom å sjekke. Dere har kjempemasse fint, og jeg beundrer deres stå-på-vilje! Lykke til videre!

  Mvh
  Siw Østli
  siw.ostli@mac.com

  SvarSlett
 26. Jeg ble kjent med fine lillehimmel igjennom bloggen til Linn. Det er noe jeg er veldig glad for! Så ettersom jeg har blitt betatt av nesten alle merkene dere fører, kan jeg vel gå så langt som å si at jeg har blitt forelsket i butikken! Ha en fin dag!

  Ida Helene Moe
  idahelenemh@hotmail.com

  SvarSlett
 27. Gjennom en bekjent som tipset dere :)Må innom og sjekke stadig vekk, spesilet mens vi selger noen like produkter :-)
  Hilsen Monika www.jaktenka.blogspot.com

  SvarSlett
 28. Ble kjent med Lille Himmel da jeg stort sett handler alt på Triaden, så har fulgt med dere fra dag en. Dere har masse fint, og ikke minst er dere super hyggelige alle sammen.

  SvarSlett
 29. jeg ble kjent med Lille himmel gjennom venninner som hadde vært innom butikken og som anbefalte den veldig :)

  Merete Frantzen
  mirissa_90@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Jeg bor helt på andre siden av Oslo, men jeg hørte av noen venner og familie at det var en kjempe fin butikk på triaden, akkruat min stil også! så jeg og stemoren min bestemte oss for å dra til dere å ta en liten titt, og for å side sånn agrer ikke på at jeg dro! elsker virkelig alt dere har i butikken, pluss at dere har det så super koselig i butikken :D
  kayanymoen@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Jeg ble kjent med butikken deres gjennom bloggen deres. Husker ikke hvor jeg fikk linken fra. Bor på andre siden av landet, så har aldri vært så heldig å besøke den nydelige butikken deres. Men jeg følger dere daglig både på bloggen og facebook. Har også bestilt varer fra dere som dere har sendt til meg. Må få skryte av service instillingen deres. Kan anbefale alle netthandel med dere. Bloggen deres er også utrolig oversiktlig slik at det er enkelt å finne fine ting man får lyst på :):) Dere svarer også fort på henvendelser noe jeg setter pris på :):) Før jul skal jeg en liten tur til Oslo og skal prøve å få tat turen innom dere for jeg har lenge hatt lyst til å besøke butikken.. :)

  Camilla S
  caamillaa1990@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Jeg ble først kjent med Lille Himmel gjennom et googlesøk etter Becksøndergaard-skjerf. En rask kikk på bloggen gjorde at den kom inn på mine favoritter (må innom MINST 2 ganger daglig), og en liten omvei på tur til svigermor for å kunne besøke den fantastiske butikken og de skjønne jentene :)

  Mvh

  May Karlsen

  (mronaldo@online.no)

  SvarSlett
 33. Jeg ble kjent med den tilfeldig ved at jeg besøker en del andre fashionblogger :-)
  Har fulgt bloggen siden den begynte. Inspirerende og flott blogg!

  Anette S.
  Anette@lgt.as

  SvarSlett
 34. Gjennom Linn sin blogg :)
  Syns det er utrolig synd at butikken er så langt unna... Eller kanskje like greit for kontoen ;)

  Ellen S
  sprellen_star@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Jeg ble kjent med den via Traiden storsenter sin side på facebook. Der så jeg at Lille Himmel hadde facebookside og blogg :)

  Ida

  ida.borge@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Gjennom en venns deling på Facebook. Etter dette har jeg fulgt bloggen. Elsker stilen på tingene i butikken, og kunne handlet der daglig hvis lommeboka hadde tillatt det :O)
  God jul.

  Linda Erichsen
  lindairene1@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Jeg ble faktisk kjent med butikken gjennom et magasin (hjemme i Nordnorge) som jeg nå ikke husket navnet på! Mamma maste mye om at jeg måtte lese en artikkel der, det eneste jeg leste om var om butikken deres. Så det ente opp med at jeg gikk rett inn på nettet og har følgt dere siden den gang via deres blogg og facebook! Så da skjønner dere at jeg digger det dere gjør! :D Dere er SUPERFLINK! :) :)

  Marthe Holand
  marthe.holand@gmail.com

  SvarSlett
 38. En kollega tipset meg om butikken deres, og siden har jeg fulgt med hver dag. Fine butikken! :-)

  SvarSlett
 39. Gjennom søte Hanne, som jeg studerer sammen med :)

  Klem, Anika Maria Paul
  (anika.maria@hotmail.com)

  SvarSlett
 40. Tove ( tove.johansen7@getmail.no)torsdag, desember 01, 2011

  Ble kjent med butikken via bloggen til Linn.. Nå har jeg tipset mange om butikken siden den har så mange herlige merker samlet på et sted. Love it!

  SvarSlett
 41. Gjennom å google forhandlere av Baum & Pferdgarten, da kom jeg inn på bloggen deres:-)
  Hilsen Inger Elisabeth Jerstad
  ijerstad@gmail.com

  SvarSlett
 42. Jeg søkte på nettet etter noen som solgte Becksøndergaard skjerf på strekningen Jessheim - Oslo og fikk opp dere. Siden har dere blitt min "hoffleverandør" på skjerfene:) Og med så mye fint i butikken er det lett å falle for fristelsen og fornye seg litt extra.

  Ellen
  elcatspa@hotmail.com

  SvarSlett
 43. Bor i nærheten av Triaden og er jo innom der av og til. Fant bloggen gjennom Triaden siden på Facebook.

  lindace@online.no

  SvarSlett
 44. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom en kollega som tipset meg om at det lå en helt super butikk på Triaden - og jammen hadde hun rett!! Sitter med et skjerf rundt halsen fra Becksødergaard med hodeskaller på som jeg har kjøpt hos dere.... I love it!!

  Hege Vesterheim

  Hege.vesterheim@adecco.no

  SvarSlett
 45. Marianne Olsen/ storesky@hotmail.comtorsdag, desember 01, 2011

  Jeg ble kjent med dere gjennom den fantastiske bloggen til Linn!

  SvarSlett
 46. Gikk tilfeldigvis innom når jeg var på Triaden. Ja, ikke mer som skulle til før jeg ble helt betatt :)

  siw_almroth@hotmail.com

  SvarSlett
 47. Heia
  Fant dere i dag :-) på markedsplassen i TARA.
  Og liker………………….. veldig godt .

  Mvh
  Bente Grini Bjørkli
  bgb@bluezone.no

  SvarSlett
 48. Jeg så en annonse i Costume, og har vært fast leser av bloggen deres siden den gang!

  mariannehagfors@hotmail.com

  SvarSlett
 49. Kom tilfeldigvis inn på enn av bloggene på modette (hun som jobber der), og det var kjærlighet med første blikk:) Har diverre ikke fått bestilt noe der enda, men er titt og ofte innom å ser:) (lever på studentstipend vettu!)

  Mariasteinsto@hotmail.com

  SvarSlett
 50. Kom helt plutselig over den superfine bloggen deres og ble akutt <3<3<3 !
  Liker veldig godt at dere legger ut mye bilder av de flotte produktene dere selger! At dere i tillegg står modeller selv,er "toppen av kransekaka":)

  Stine Gullaker
  sgullaker@hotmail.no

  SvarSlett
 51. Jeg ble kjent med lille himmel gjennom Linn sin moteblogg! :D (Fashiionjunkie.modette.no)

  Therese Pettersen
  thereseaaslandpettersen@hotmail.com

  SvarSlett
 52. Via fine ting i Oslo, og ble medlem av gruppa deres på FB. :) Det har blitt til at jeg sjekker siden deres nesten like ofte som mail :D

  venter på nye skjerf i desember :)

  belma.s@gmil.com

  SvarSlett
 53. kom tifeldigvis over den gjennom Lulus på Facebook. Har fulgt den siden:)

  veronika.angell-movik@hotmail.com

  SvarSlett
 54. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom mammaen min som roste dere opp i skyene. :)
  Hilsen Lykke Elena Nordli, lykketrollet489@hotmail.com

  SvarSlett
 55. Begynte å jobbe på triaden, og gikk derfor forbi verdens søteste lille butikk :) Inntrykket ble heller ikke dårligere da dere vant priser på Triaden Awards. Vel fortjent alle sammen ;)

  Hilsen Ida Mørk, ida.marlene.mork@gmail.com

  SvarSlett
 56. Eg blei kjent med lillehimmel gjennom et tips frå ei venninne.Ho veit eg elske den stilen, og det var rett og slett himmelsk å bla igjennom arkivene! masse inspirasjon og masse kult :D eg e forelska <3 kommer på besøk når eg skal til Oslo. garantert.

  asbjorgfykse@hotmail.com

  SvarSlett
 57. Jeg fikk kjennskap til butikken og bloggen gjennom Linns blogg: fashionjunkii:) Dere har alltid så mye fint inne i butikken! Denne toalettvesken er også nydelig! Jeg har ikke egen kalender i år, og håper veldig på å vinne her!:)

  Kjersti Strøm
  kjersti.str@gmail.com

  SvarSlett
 58. googlet etter MIH jeans..Kom inn da på Lille himmel <3

  Ha en fin dag dere skjønne damer ;)

  Hilsen Mailen Olsen, mailenoo@frisurf.no

  SvarSlett
 59. Jeg ble tipset av min føotte kollega, som innebar at vi har et daglig rituale med å sjekke sidene deres... Det er mange ooo'er og aaaah'er underveis!

  Med vennlig hilsen
  Lene Sundet Stensrud
  Lenes_s@hotmail.com

  SvarSlett
 60. Ble kjent med Lille Himmel når dere hold på å innrede butikken på Triaden. Var spennende å se hva som skulle komme bak gråpapiret på vinduene, og det har jo blitt mange besøk siden den gang. Mange skjerf har jeg kjøpt hos dere for å dekke mitt den gang hårløse hode, men nå er håret på vei til å gro ut igjen så nå er det også mange andre ting hos dere som frister! Hilsen May Kristin may_kristin.paulsen@getmail.no

  SvarSlett
 61. Bor på Lørenskog og følger dere på bloggen :)
  bjorvik@no.ibm.com

  SvarSlett
 62. Fikk tips via en bekjent og har siden vært innom butikken med jevne mellomrom, samt fulgt aktivt med på den fine bloggen :)

  Monica Hagberg
  Monica.Hagberg@yahoo.no

  SvarSlett
 63. Jeg har bodd i Lørenskog lenge og har vært fast besøkende på Triaden i over 10 år.
  Lillehimmel er den butikken jeg alltid må innom når jeg er på Triaden og ønskelisten fra dere er lang. Vil også nevne at jeg er superfornøyd med alle produktene jeg har kjøpt fra dere.

  Sissel Bjørnsrud
  sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 64. Ble kjent med dere gjennom Linn sin fantastiske blogg. Og nå er jeg hektet og daglig innom dere for å se alt det fine dere har, gode tips dere gir og bestille litt hjem. Bor jo så langt unna, men digger at dere sender i postkassa mi.

  Klem, Gøril.
  grillberg@gmail.com

  SvarSlett
 65. Sophie Vier Simensen
  sophievs@online.no
  Hadde blitt utrolig glad om jeg vant! Trenger en ny toalettmappe =)
  Jeg oppdaget den via Linn, fashionjunkiie.modette.no!
  Elsker butikken deres!

  SvarSlett
 66. Jeg ble kjent med butikken gjennom Linn sin blogg, fashionjunkiie.modette.no:)

  Therese Pettersen
  therese-pettersen@hotmail.com

  SvarSlett
 67. Siv Anita Lilloe Aastorsdag, desember 01, 2011

  Ble kjent med dere via Triaden storsenter sin side på facebook :-) Var på åpningen deres,malingen deres var ikke helt tørr ennå da dere pusset opp hele natten før åpningen:-)
  Siden det har jeg fulgt dere på facebook og bloggen deres :-) Utrolig hva dere får til i den søte butikken deres :-))

  SvarSlett
 68. Jeg har fulgt Linn lenge, fashionjunkiie.modette.no! og siden har jeg også fulgt dere fast! herlig butikk <3

  Klem Oda Gundersen
  Odagund@gmail.com

  SvarSlett
 69. ble kjent med lille himmel gjennom en butikk i flekkefjord der jeg bor! Eieren av lille bille i flekkefjord hadde trykt liker på deres side. Butikken deres så så fristende ut at jeg måtte inn å titte jeg også :) Er nå en ivrig titter på bloggen deres og syntes dere har ufattelig mye fint! Handlet litt hos dere har jeg også fått gjort :)
  Mvh Christiane galdal

  SvarSlett
 70. Ble kjent med lille himmel da jeg var på jakt etter en forhandler som hadde Lulu's, etter litt søking på google fant jeg Lille Himmel. Siden det har det blitt ganske mange besøk på triaden :)

  Ellen

  l1_86@hotmail.com

  SvarSlett
 71. Jeg leste et blad, nå husker jeg ikke hvilket, hvor jeg så en liten tekst om Lille Himmel. Jeg sjekket ut bloggen deres med en gang jeg kom hjem, og har faktisk fulgt med siden da :) Elsker Lille Himmel :)

  SvarSlett
 72. Jeg leste et blad, nå husker jeg ikke hvilket, hvor jeg så en liten tekst om Lille Himmel. Jeg sjekket ut bloggen deres med en gang jeg kom hjem, og har faktisk fulgt med siden da :) Elsker Lille Himmel :)

  Glemte navn.. :)
  Elise Oppedal
  eliseoppedal@hotmail.com

  SvarSlett
 73. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 74. Gikk tilfeldigvis forbi da dere åpnet, og har eeeelsker butikken siden;)
  Skjønne damer, lekre klær og stunning tilbehør - Like a lot!!!

  Bloggen tror jeg at jeg fant via en annen, husker ikke helt.... hmmm, men linker til dere og er innom HVER dag;)

  Fiiin 1 desember til dere;)

  Klem Line
  frustrert@frue.no

  SvarSlett
 75. Jeg var på ferie i Canada, og skulle surfe på moteblogger, så dukket deres blogg opp først!!!
  og etter det har jeg vært hekta,
  er fast leser,
  og er innom butikken så ofte jeg kan :)

  Dere er utrolig dyktig på markedsføring, og jeg er veldig imponert!!

  Sofie

  sofiehoel@hotmail.com

  SvarSlett
 76. Gjennom fashionjunkiies blogg ;) Så da måtte jeg bare ta en tur innom og se :)

  Hilsen

  Lisbeth
  llohela@gmail.com

  SvarSlett
 77. Brukte noe så "utradisjonelt" som Google. Googlet favoritt buksene mine MiH jeans, og vips så fannt jeg dere. Og godt var det!

  Hilsen fra Camilla Wike
  camillawike@hotmail.com

  SvarSlett
 78. Ble kjent med butikken via bekjente som anbefalte den på det sterkeste:))) Synes dere har masse fantastiske ting og håper å vinne i lotto snart, for da skal jeg handle hos dere hver dag:)))

  Stooor klem fra Line

  line.bjaastad@gmail.com

  SvarSlett
 79. et tastetrykk innom fashionjunkie & hennes nydelige look leda meg til dere. En butikk som glittrer av nydelige detaljer, noe som jeg simpeltent bare elsker.

  kisses ifra Sigrid
  sigrid@lind-landsverk.no
  http://houseofmomshell.blogg.no/

  SvarSlett
 80. Jeg ble kjent med butikken via fashionjunkie sin blogg! Bor i Bergen og har allerede bestilt flere varer av dere! Fikk bla kjøpt et Becksøndergaard skjerf som jeg ikke fant noen steder i Bergen=) Kjempe god service!!

  anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 81. Gjennom de flotte eierne sin drøm&ide om å starte en herlig butikk, til å bli kjent med deres Lille Himmel fra den ble en realitet til i dag :)

  Love fra
  Silje_sunnarvik@hotmail.com

  SvarSlett
 82. Reidun Marie Tennebø
  reidun.m.t@hotmail.com
  Jeg søkte faktisk etter Lulu's toalettmappe så fant jeg ut at dere hadde de! :D

  SvarSlett
 83. Ble kjent med Lille Himmel gjennom bloggen til Linn. Og gjett om jeg er glad for det. For en fin butikk med en flott blanding av herlige klær og nydelig interiør :)

  Ha en flott 1 desember kveld :)

  Klem fra Line Hangeland
  lineskh@online.no

  SvarSlett
 84. Ble kjent med butikken gjennom bloggen til Linn. Nå følger jeg den fast siden dere har kjempemange fine merker og er så flinke til å vise frem, beskrive og og style klærne dere har. Siden jeg bor relativt langt unna har jeg ikke mulighet til å komme innom selv, men det er jo ikke noe problem når dere sender.Jeg hadde nye Debbie støvler på beina bare tre dager etter jeg sendte dere en mail for å sjekke om dere hadde størrelsen min. Super service, takk så mye.

  Klem fra Anette

  alysebo@online.no

  SvarSlett
 85. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 86. Jeg har vel alltid handlet der, helt siden det het Enzo. Så jeg kan med glede melde fra om at dette er en bra butikk som får regelmessige besøk fra meg! Men første gang jeg gikk inn i butikken var vel et resultat av et par. timer butikk titting. Og det er jeg veldig glad for. Beste jeg har vært bort'i. Takk for alle de fine stundene jeg har hatt i butikken!

  Marie Jacobsen
  marie.jacobsen@live.no

  SvarSlett
 87. Vart kjent med Lille Himmel gjennom bloggen til Linn :) Veldig glad for det, for de har jammen mykje fint! :)
  Klem fra Marte
  marte_husabo@hotmail.com

  SvarSlett
 88. Gjennom bloggen til Kine og Ludo. Hilsen fra solveig.baastad@hotmail.com

  SvarSlett
 89. Via en blogg, men jeg husker ikke hvem sin. Etterhvert ble jeg følger i fjesboka, og nå er jeg ofte innom og hilser på.

  SvarSlett
 90. jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom bloggen til Linn :D Og det er jeg såååå glad for, dere har så mye fint. Vil ha ALT jeg!

  Christine Landre
  christinelandre@hotmail.com

  SvarSlett
 91. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom bloggen fashionjunkiie og jeg falt fullstendig for butikken. Det er så mye fint og jeg har så lyst på masse fra butikken deres! Den er virkelig fin :)

  SvarSlett
 92. Glemte å skrive fullt navn og mail.
  Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom bloggen fashionjunkiie. Jeg falt fullstendig for butikken. Dere har så mye fint og det er så mye jeg har lyst på.
  Hilsen Ingrid Nygård.
  Ingrid_jenta2@hotmail.com

  SvarSlett
 93. marianne/ mizzmariz@hotmail.comtorsdag, desember 01, 2011

  Via bloggen til Linn :)
  Skulle ønske eg bodde i nærheten av butikken deres :)

  mizzmariz@hotmail.com

  SvarSlett
 94. Ved å shoppe på triaden! ;)
  Klem meg!
  oamalie@gmail.com

  SvarSlett
 95. Ble kjent med butikken gjennom bloggen til Linn, men da jobbet hun hos Enzo i Lilleström.

  Anita Böen
  betty__boop87@hotmail.com

  SvarSlett
 96. gjennom bloggen til søte Linn :-) Skulle ønske jeg ikke bodde så langt unna den fine butikken deres!

  Vanja Skustad Floberg

  vanja-smil@hotmail.com

  SvarSlett
 97. Ble kjent med dere gjennom bloggen til Linn. Har nå lagt dere til i bloglovin, slik at jeg får med alle oppdateringene deres: )

  Sara Wangen
  sawyn@hotmail.com

  SvarSlett
 98. Jeg er veldig fan av bloggen, fashionjunkiie og ble kjent med lille himmel gjennom hennes blogg:)


  marthe8_94@hotmail.com

  SvarSlett
 99. Gjennom bloggen til Linn<3

  Charlotte Skyrud
  charlotte_skyrud@hotmail.com

  SvarSlett
 100. Jeg oppdaget Lille Himmel butikken via bloggen til Linn, altså fashionjunkiie! Hun skrev om nye produkter, og jeg ble heelt frelst. Er så mye fantastisk fint, vil ha alt...

  Anniken Henriksen
  anikz94@hotmail.com

  SvarSlett
 101. gjennom den tidligere butikken, Enzo, som ble ny og forbedret gjennom dere :)

  Martine Hunes
  martine_hunes@hotmail.com

  SvarSlett
 102. Ble anbefalt av en venninne - må jo ha vært årets beste shopping tips :))

  SvarSlett
 103. Hei!
  Jeg hørte mye positivt om butikken deres fra ei venninne og etter å ha besøkt dere måtte jeg bare finne dere på nettet. Og slik begynte jeg å følge dere på FB. Dere er veldig flinke til å oppdatere produktene deres!

  Sara R. Smidsrød
  srsmid@gmail.com

  SvarSlett
 104. Ble kjent med bloggen deres, gjennom en annonse i Costume.. og da så jeg at det var den koselige butikken på triaden. =O)
  dere har en kjempe fin butikk og blogg og utrolig hyggelige jenter som jobber der! =O)

  Ingunn Jordheim
  ingjord@gmail.com

  SvarSlett
 105. Jeg kjenner ikke Lille himmel, ennå. Men man kan jo bli kjent! :) Ha en fortsatt fin advent. Vennlig hilsen Pia.

  SvarSlett
 106. Gjennom bloggen til Linn (Fashionjunkiie) :)

  Katrine Ljostad
  katrineangell@hotmail.com

  SvarSlett
 107. Ble kjent med lille himmel fra starten da jeg allerede var kunde og blitt kjempefan på grunn av super service, personale & nydelig butikk! Min favoritt ! Mvh avona , avona19@hotmail.com

  SvarSlett
 108. Hei!

  Har hørt om dere via bloggen Fashionjunkiie av Linn Seljesett.

  Anette
  knudsen.anette@gmail.com

  SvarSlett
 109. Jeg søkte på "Pferd og Baumgarten" på google. Da kom "Lille himmel" opp. Etter det er jeg innom nesten hver dag på bloggen og handler litt i ny og ne :-)
  ivol@ha.kommune.no

  SvarSlett
 110. Det var faktisk helt tilfeldig. Jeg søkte på google på "stilige buttikknavn" også fikk jeg denne bloggen opp. Jeg husker at jeg glemte hva den het, og ble ganske stresset når jeg ikke husker hva jeg søkte på, men fant dere heldigvis igjen! :)

  SvarSlett
 111. Ble kjent med Lille Himmel gjennom bloggen til Linn :)Er innom hver dag å leser. Synes bloggen er kjempebra!
  bula64_@hotmail.com
  Julia Bråthen

  SvarSlett
 112. Jeg fikk vite om dere via bloggen til Linn Seljeset (fashionjunkiie.com) :) Eller, først leste jeg Enzo-bloggen, men da Enzo ble til Lille Himmel forsatte jeg å lese :) Fantastisk blogg!

  SvarSlett
 113. Jeg ble kjent med den da jeg besøkte triaden :)

  SvarSlett
 114. God kveld og 1.desember =)
  ► tusen takk for en koselig blogg =)
  ► jeg fant linken hos -----> Bloggen fashionjunkie

  tipser alle mine facebook venner!

  Mvh
  Kirsti (trondhf@hotmail.com)

  SvarSlett
 115. Hei, ble kjent med Lille Himmel da en venninne visste med bildet av verdens fineste IPad veske som jeg må nok kjøpe i julegave til meg selv.. Knall bra blogg, og planlegger shopping hos Lille Himmel i morgen, JIPPI...

  Hilsen Siri Lomsdalen
  Siggen@lomsdalen.no

  SvarSlett
 116. Ble kjent via Fashionjunkiie.modette.no.Helt fantastisk blogg,og dette er en fantastisk nettside for butikken :) <3
  E-mail:simrannijjer@hotmail.com

  SvarSlett
 117. Fant den via en blogg

  Hilsen Katrine Helle
  katrine_helle_8@hotmail.com

  SvarSlett
 118. Jeg ble kjent med lille himmel gjennom den fantastiske bloggen fashionjunkiie, og er innom her ca en gang om dagen for å få inspirasjon og å drømme meg bort :)


  Rebecca S.H.
  Mail: re91@hotmail.com

  SvarSlett
 119. Jeg så at lLillehimmel var en blogg som Kineogludo følger. Tenkte at siden hun har en bra blogg måtte jeg sjekke ut bloggene hun følger. Og dermed ble dere lagt til som favoritt.

  Mvh
  Ragnhild Bye rbye@live.no

  SvarSlett
 120. Hei jenter :-)
  Jeg var på let etter ett skjerf, da ble jeg anbefalt dere av en kollega som mente dere alltid hadde mange fine på lur :-) å mange skjerf m.m har det blitt.
  Bloggen følges flittig :-)

  Klem Kamilla alfredsen
  Kamilla_a86@hotmail.com

  SvarSlett
 121. Jeg lette etter scullbootsene fra Debbie shoes da jeg ble tipset om dere:)
  Er inne jevnlig for å skikke og e om dere har fått inn noe nytt siden sist:)

  Maren Bugge Aase
  maren.baase@gmail.com

  SvarSlett
 122. Det blir noen timer på Triaden når man er hjemme i mammapermisjon;) Og en del turer innom butikken deres. Synes dere har utrolig mye fint:)
  Hilsen Nina
  ntsn@getmail.no

  SvarSlett
 123. Jeg ble kjent med Lille Himmel fra da den var på planleggingsstadiet, gjennom Ann Kristin som da jobba hos Enzo og hadde en fantastisk butikk i tankene! Er så glad for at den er i nærområdet mitt :) Håper dere får en fin juletid med masse handleglede! Hilsen Linda (topsietale@hotmail.com)

  SvarSlett
 124. Jeg kom innom bloggen til Linn, også syntes jeg ho hadde en helt fantastisk klesstil. Senere så jeg at ho linket til Lille Himmel, og etter det har jeg vært innom her heele tiden siden kanskje februar/mars i fjord :) (f.jambak@hotmail.com Frida Jambak Nilsen)

  SvarSlett
 125. Gjennom bloggen til Linn, fashionjunkiie:)

  Trine
  trinegf@gmail.com

  SvarSlett
 126. Var en venn av meg som linket på facebook, men det er leeenge siden.
  Ha en koselig advent! : )

  mari_gull(at)yahoo.no

  SvarSlett
 127. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom den fantastiske bloggen til Linn, Fashionjunkiie! :)

  SvarSlett
 128. glemte mail: sanne0709@hotmail.com

  SvarSlett
 129. Ble tipset av ei veninne!! Sahenri@online.no

  SvarSlett
 130. Jeg fant dere gjennom Linn, fashionjunkiie.modette.no! hun har jeg fulgt lenge og har fulgt dere siden! dere har en så herlig butikk <3

  Klem Oda Gundersen
  Odagund@gmail.com

  SvarSlett
 131. En veninne fortalte at dere hadde mye kult og hadde veldig bra blogg!
  julie.o@lyse.net

  SvarSlett
 132. Hilsen

  Julie Olsen **

  SvarSlett
 133. Karoline Stenestø
  karosten@hotmail.com

  Jeg kom over ei venninne som hadde lika dere til ei annen venninne. også gikk jeg innom og så og etter det har jeg vært fast følger og elsker alt dere har i butiken og på bloggen.

  SvarSlett
 134. Det var gjennom en annen blogg som jeg ikke husker navnet på :)
  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 135. ♥´¯) ¸.-:¦:-´¯)
  (¸-:¦:-´ (¸.♥´´¯`•.¸
  ღ Jeg ble kjent med siden deres,
  gjennom konkurransenett.
  Å jeg fant masse masse fint,her inne
  hos dere.
  Jeg er også følger,så moro med Blogg
  Julekalender,jeg skal følge med dere videre også.
  Ønsker dere en fin førjulstid.
  Hilsen
  Monica Karin Schulz
  canim_monica@hotmail.com ღ
  ✿¸ڿڰۣ✿ڿڰۣ✿ڿڰۣ✿

  SvarSlett
 136. Gjennom en venns link på Facebook!

  Mvh Beate M B
  beate_myran(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 137. Hei hei :-)
  Eg blei kjent med lillehimmel etter å ha leste bloggen
  Til Linn Seljeset
  Eg virkelig elsker butikken dåkas. Masse av varene dåkas står på ønskelista mi i år, blandt anna den nydelige lulu's sminkepungen, så eg krysser fingrene for at eg bli den heldige vinnaren
  Desember klem fra Anne Marthe G. Zimmer
  E-post adresse: am-gz@hotmail.com

  SvarSlett
 138. Ble nysgjerrig på dere etter å ha blitt fast leser av Linns blogg, og nå titter jeg innom her hver dag og! Alltid masse spennende!

  Camilla
  skrefsrud@hotmail.com

  SvarSlett
 139. Jeg ble kjent med Lille Himmel da jeg til stadighet tok en tur innom butikken på Triaden. I starten fant jeg ikke så mye, men jentene gjør en kjempejobb med å ta inn spennende klær og produkter og legger det ut på en fantastisk blogg uten skrupler...:) Da fant jeg plutselig mye....:) Me like.....:)

  Ann-Kristin Waldal

  ann.kristin.waldal@pb.com

  SvarSlett
 140. Først gjennom Triaden sin Facebookside.Og deretter vært i butikken deres flere ganger på Triaden. Me LIKE
  Hilsen Hege Andersen
  hegeand2@broadpark.no

  SvarSlett
 141. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 142. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom bloggen til Linn - Fashionjunkiie :D


  Anne Lise Lærnes Havnvik
  alhavnvik@hotmail.com

  SvarSlett
 143. Ei venninne som linket på FB :)
  sorgenfri2#hotmail.com

  SvarSlett
 144. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom bloggen til Linn, fashionjunkiie :)

  megmia@hotmail.com

  SvarSlett
 145. Jeg ble faktisk kjent med den via konkurransenett jeg- i disse julekalendertider! Se ikke bort i fra at jeg stikker innom også ved en senere anledning :)

  Ole-Martin
  olemartinjensen(ætt)live.no

  SvarSlett
 146. Jeg syntes "Lille Himmel" hørtes så koselig ut(så navnet på en eller annen nettside) så jeg måtte bare inn på siden å se..dermed var det gjort:-))Må bare titte hver dag..kjempekoselig!!!

  SvarSlett
 147. Jeg ble kjent med dere da butikken åpnet på Triaden, og jeg har blitt mer og mer forelska i butikken! Den inspirerer meg :-) hilsen fra Marte (Marte_leberg@hotmail.com)

  SvarSlett
 148. Jeg var innom senteret iforbindelse med en kundemøte med jobben, og på vei ut til bilen havet jeg i himmelen! (dvs Lille Himmel) Jeg bor i Sandefjord, så ble veldig glad når jeg så at lille himmel også var på nett!:) jeg syntes dere er flinke som stadig oppdaterer bloggen! Dere har jo så mye fint!!! <3

  Carina_svines@hotmail.com

  SvarSlett
 149. Jeg ble kjent med butikken igjennom bloggen til Linn, Fashionjunkiie :)
  Elsker alt dere selger!

  lenasmestad@live.no

  SvarSlett
 150. Ble kjent med Lille Himmel gjennom Linn´s blogg, fashionjunkiie =)

  ninakime@gmail.com

  SvarSlett
 151. Jeg fant bloggen deres gjennom en link på Facebook. Det er jeg glad for!
  Takk for blide fjes og mye inspirasjon damer!

  SvarSlett
 152. Jeg kom over Lille Himmel i forbindelse med bloggen til Linn, og etter det har jeg fulgt dere hver dag. Keep up the good work :)

  k_stordal@hotmail.com

  SvarSlett
 153. Da jeg skulle kjøpe meg min elskede triwa-klokke, og googla etter norske nettbutikker som solgte den. Lite visste jeg om at det fantes en kjempefin butikk med en like fin blogg og veldig god service, som solgte triwa-klokker - og så mye, mye mer :)

  SvarSlett
 154. Jeg var på jakt etter noen som solgte Becksøndergaard skjerf. Da fant jeg dere :-)
  Laila Olafsen
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 155. Ble kjent med dere gjennom facebook siden til triaden :-) også har dere jo innmari mye fint da!
  Nina Simonsen, simonsen4@hotmail.com

  SvarSlett
 156. Tilfeldighet, kombinert med at jeg har vært innom butikken 3-4 ganger;))
  Aleena Mehreen (aleena_mehreen@hotmail.com)

  SvarSlett
 157. Via det fantastiske Google. Søkte etter et Becksøndergaard skjerf i høst og dere var de som hadde det etter et Google-søk:) etter det har jeg blitt stamkunde.

  SvarSlett
 158. Epost: tone.Torske@gmail.com

  SvarSlett
 159. Blei kjendt med Lille Himmel på bloggen til Linn. Og skulle så gjerne ønske eg kunne reist til den butikken ein dag!

  Julia Bjelde
  juliabjelde@hotmail.com

  SvarSlett
 160. Ble kjent gjennom fashionjunkiie. Kristine Stokke. Stokke.kristine@gmail.com

  SvarSlett
 161. gjennom fashionjunkiie:)
  kristina beritsveen - kristinab_94@hotmail.com

  SvarSlett
 162. En eller annen fashionblogger som linket hit, så etter det har jeg igrunnen kommet innom en gang i blant :)

  SvarSlett
 163. Gjennom bloggen til Linn, og har vært på triaden flere ganger da jeg bodde på Strømmen ifjor! Dere har så mye fiiint! (jean_gronvik@hotmail.com)

  SvarSlett
 164. Gjennom bloggen til Linn! :) Karstensenn@hotmail.com

  SvarSlett
 165. Jeg ble kjent med bloggen deres via Linn's supre blogg :D Elisabeth Wickstrøm, ellifant@hotmail.com

  SvarSlett
 166. Gjennom bloggen til Linn! :) Synne Karstensen, karstensenn@hotmail.com

  SvarSlett
 167. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom bloggen til Linn, og på venninen min Cecilie sin blogg :) Jeg håper jeg får tatt meg turen i juleferien ettersom jeg studerer i Bergen.

  Julie Jølsen
  julietheresee@hotmail.com

  SvarSlett
 168. Hei. Var på jakt etter noen som solgte patrizia pepe, kom over bloggen deres ved en tilfeldighet....heldigvis....og har fulgt den daglig siden tidlig i vår engang:-)) klem fra Ann Merethe

  SvarSlett
 169. jeg ble kjent med den gjennom verdens kuleste blogg ! Nemlig fashionjunkie ! :) Linn.

  Eline.klophus@hotmail.com

  SvarSlett
 170. Jeg har handlet mye på Triaden helt siden jeg var liten, og oppdaget Lille Himmel da dere åpnet for en stund siden. Siden har jeg både vært fast følger av bloggen til Linn, men også ivrig vindusshopper i butikken. Dere har så mye fint, og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde hatt råd til så mye mer enn det studenttilværelsen begrenser det til.

  magic_magenta_star@hotmail.com.

  SvarSlett
 171. Via den søte bloggen til Linn :)
  Lill Mari F. Ellingsen
  lillmari.ellingsen@gmail.com

  SvarSlett
 172. Ble kjent med den gjennom bloggen til fashionjunkie :)

  trineulla@hotmail.com

  SvarSlett
 173. Gjennom bloggen til Linn (<3)
  liveineemo@hotmail.com

  SvarSlett
 174. Via bloggen til Linn og siden ligge nå under populære :-)

  hanne_larssen@hotmail.com

  SvarSlett
 175. Jeg ble kjent med Lille Himmel via bloggen til Linn :)
  ingrid_ramstad@hotmail.com

  SvarSlett
 176. ble kjent gjennom linn :) som de fleste andre her, hihi. tror dere har mye kunder pga henne :D
  nikons@live.no

  SvarSlett
 177. Veronika (anesthesiia@hotmail.comfredag, desember 02, 2011

  Via bloggen til Linn :))

  SvarSlett
 178. Hei på dere :) Jeg googlet Debbie Shoes, og på den måten fant jeg fram til dere :) Jeg synes det er litt artig, at som følge av det, har jeg i allefall "solgt" 6 par sko for dere, her jeg bor. Brukte mine på jobb, og blant venner, og vips...noen fler som ville ha...bestillinger er gjort både via FB, tlf og mail... OG ALLE fikk tak i,og er superfornøyd :) Vennlig hilsen K.

  SvarSlett
 179. Jeg har fulgt Linn sin blogg lenge, så etter at lille himmel åpnet har jeg fulgt med her.. Dere er eksperter på å få studielånet til å forsvinne fortere enn jeg kan blunke.. Hehe :) nå må jeg innom for ny neglelakk og!

  Kaja sæther Aarhus
  Kaja.RBK@gmail.com

  SvarSlett
 180. Blogg.no forsiden! :)
  marped19@ostfoldfk.no

  SvarSlett
 181. Gjennom Linn sin blogg! mail: marionnaas@gmail.com

  SvarSlett
 182. Ida Marlen Johnsenfredag, desember 02, 2011

  Gjennom bladet Costume! ida.marlen@hotmail.com.
  Ida Marlen Johnsen

  SvarSlett
 183. Som sikkert mange andre, gjennom Linn sin blogg. Elskar mykje av det dykk har, men student-budsjettet held ikkje til så mykje. Neglelakkar vil ein ha då!
  solfrii89@hotmail.com

  SvarSlett
 184. Jeg, som mange andre ble nok kjent med bloggen deres gjennom Linn. Synd jeg bor på andre siden av Norge, butikken deres ser helt fantastisk ut <3

  Kristine Dilkestad
  kristine_dilkestad@hotmail.com

  SvarSlett
 185. Jeg fant bloggen deres gjennom Linn sin blogg, fashionjunkiie.modette.no. Nå må jeg lese bloggen hver dag for å se om dere har noe fint, en nydelig blogg :)

  Karen Koller
  karen_e.koller@hotmail.com

  SvarSlett
 186. Gjennom bloggen til linn (fashionjunkiie) !:-)
  annimad_93@MSN.com

  SvarSlett
 187. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom Linn sin blogg, http://fashionjunkiie.modette.no/ :D

  Katharina K. Garvoll
  katja_vif@msn.com

  SvarSlett
 188. Jeg ble kjent med Lille Himmel gjennom fashionjunkiie/Linn sin blogg :-D

  Julie Hagen Elnæs

  Julie_HE_94@hotmail.com

  SvarSlett
 189. Fant den på google når jeg søkte på second female! Og har fulgt med siden da:)!!  Ingeborg giæver
  Ingeborggiaever@live.no

  SvarSlett
 190. Fant Lille Himmel på nettet,da jeg letet etter Becksøndergaard skjerf.Utrolig mye fint i denne butikken.Dumt den ligger såpass avgårde.Men har sendt mail,og raske var dere til å svare og veldig hyggelige :)Mvh.Hilde

  SvarSlett