mandag 30. april 2012

Vil du vinne din favoritt?

Vi skal snart ha en kundekveld her på Lille Himmel, og vi kan love veldig gode tilbud og koselige overraskelser. Meeeeeeen vi har lyst til å opprette en kundeliste sånn at vi kan sende ut litt mer personlige invitasjoner til slike kundekvelder. Det vil ikke bli en spam mail hvor dere mottar irriterende mails med uviktige nyheter hver uke, men rett og slett en kanal for oss til å nå deg direkte med invitasjoner til ekstra morsomme tilstelninger:-)

Derfor håper vi at DU som VIL være på vår kundeliste og VIL motta hyggelige invitasjoner i ny og ne, skriver en koselig kommentar til oss på dette innlegget. Husk mailadressen din :-)

Som takk for at dere vil hjelpe oss å opprette denne listen så vil vi trekke ut tre heldige vinnere av hvert sitt flotte Supersize Heart skjerf fra Becksøndergaard! Dere setter opp ønske for hvilken farge dere vil ha på kommentaren, og her er de seks dere kan velge mellom :-)


Vi ønsker ikke at mange skal sette seg på denne listen bare for å være med i denne konkurransen, for så å melde seg av igjen. Da er det like greit å ikke delta og heller bli med på en konkurranse litt senere, håper på forståelse for dette.


Tusen takk og lykke til :-)

168 kommentarer:

 1. Elsker butikken deres. Vil gjerne være med på mailliste hvis dere skal ha det.
  Liker det grå skjerfet med hvite hjerter best:)
  martevasbotten@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Jeg blir gjerne med på listen! Elsker kundekvelder, og setter stor pris å en slik mail:)

  Hvis jeg har vinnerlykken med meg kunne jeg tenke meg det svarte/hvite skjerfet.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Drømmer om blått eller lysegrått (beige?) skjerf, og står gjerne på lista deres. :)
  tonjefy@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Juhuuu, klart jeg vil være med på en så artig liste:)
  Hvis jeg skulle vinne, ønsker jeg meg det beige med sorte hjerter ♥
  Nyyydelig:)

  Ha en fin kveld!!

  line@frue.no

  SvarSlett
 5. Vil gjerne være på listen, nydelig butikk! Likte veldig godt det brun oransje skjerfet. Krysser fingrene:)
  Vivian (vivam@c2i.net)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Jeg vil gjerne være på kundelisten deres:-) Har handlet hos dere før og det er alltid like koselig å få pakke i posten fra dere. Fint innpakket og gjerne med en god te pose vedlagt:-) Og hvis jeg må velge hvilke av de fine skjerfene jeg ønsker meg må det bli det grå/beige med hvite hjerter. Gleder meg allerede til mail fra dere jeg:-) jannickehaugen@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Jeg er også veldig glad i butikken deres. Der finner jeg alltid noe jeg har lyst på og noen ganger blir det med hjem:) Jeg likte det Sorte med hvite hjerter<3

  ntsn@getmail.no

  SvarSlett
 8. En flott butikk og ikke minst flotte damer som arbeider der:).. Alltid blide og hyggelige. Blir i godt humør etter en handel hos dere:). Liker veldig godt det lyse brune skjerfet med de svarte hjertene:) ønsker å stå på Mail lista deres

  christineskyrud@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Hei.
  Var innom dere i dag, og jeg har lyst til å kjøpe nesten hele butikken, men lommeboka strekker dessverre ikke til for det.
  Og Ann Kristin, du er utrolig vakker som gravid :)

  Så sett meg gjerne opp på kundelisten for jeg kommer gjerne på kundekveld.
  Og hvis jeg skulle være så heldig og vinne ville jeg gjerne hatt det grå med sorte hjerter.

  Maud - maud_88@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Hei! Vil veldig gjerne være på maillisten hos dere:) Er så mye fint å se på, og kunne ønske seg og spare penger til å kjøpe :) Masse flott! Liker best det grå skjerfet med hvite hjerter:) pingonine@hotmail.com

  SvarSlett
 11. Vil veldig gjerne være med på en slik liste. Ønsker meg det blå med hvite hjerter!camilla.gundhus@getmail.no

  SvarSlett
 12. Stod lenge og vurderte dette skjerfet da jeg var og handlet hos dere i dag <3 Men greide aldri bestemme meg for hvilken farge :) I steden fikk jeg rasket med meg et par andre skatter hjem!!

  Mail fra dere kunne uansett ikke gått inn under kategorien spam i min verden <3

  Ser frem til neste kundekveld!! Invitasjon tar jeg gjerne i mot på li-ko@online.no.

  SvarSlett
 13. Jeg er veldig gjerne med på maillisten nå som jeg ikke går forbi butikken deres hver dag lengre. mailadressen min er travelbug010@gmail.com og om jeg er så heldig og vinner et skjerf vil jeg gjerne ha det går med svarte hjerter :) Så fint! hilsen fra janne

  SvarSlett
 14. Hei! Ja takk, jeg vil gjerne stå på maillisten deres :-) (ann.aannerud@gmail.com). Liker best det blå skjerfet med de hvite hjertene. Tusen takk for at dere gjør en tur på Triaden spennende :-)

  SvarSlett
 15. Hei på dere. Jeg er fast kunde hos dere! Tror faktisk at det knapt går en dag uten at jeg har på meg ett eller annet som jeg har kjøpt hos dere. Enten deg er tiger-vesken min, second female blusen, loopie love armbåndet eller noe annet fint. Vil derfor gjerne stå på en slik liste da jeg kommer til å fortsette å være fast kunde.:-) har akkurat kjøpt meg det blå med de lyse hjertene. Hos dere! Men skulle gjerne hatt det brune eller mørkegrå med svarte hjerter. Mvh lene_angeltveit@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Alltid så mye fint og spennende i Lille Himmel! Liker å kikke innom og også følge dere på FB og på bloggen:-).
  Jeg ønsker meg aller mest skjerfet som er lyseblått med hvite hjerter.
  Jeg vil gjerne motta mail fra dere på sivkjelling@hotmail.com

  Hilsen fra Siv :-)

  SvarSlett
 17. God kveld!
  Jeg ønsker gjerne å være på dere kundeliste, kjempesmart!! Mail: heddajensen@hotmail.com

  Har også et lite spørsmål: har dere nettbutikk eller mulighet for å bestille varer eller hvordan fungerer det?

  Om jeg har hellen med meg, så falt jeg helt for det grå/brune skjerfet med hvite hjerter! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har ikke egen nettbutikk, men vi har en del varer ute på miinto.no som er en stor nettbutikk som tilknytter seg andre butikker. I tillegg så sender vi til hele landet over bloggen her. Så om du finner noe du ønsker å bestille deg så er det bare å sende mail til lillehimmel@gmail.com så ordner vi det i en fei:-)

   Slett
 18. Jeg følger dere på Facebook, men blir gjerne med på mailingliste; ra-hauge@online.no.
  Jeg likte flere av skjerfene jeg, men velger gjerne ett av de 4 som er i hjørnene (ytterst). Krysser fingrene for vinnerlykke XX
  /Randi

  SvarSlett
 19. God kveld:-)
  Kikker stadig innom sidene deres, og synes dere har en veldig flott butikk og blogg!! Har jeg fri kommer jeg gjerne på kundekveld:-) Skjerfene er flotte alle som en, men grått med svarte hjerter går jeg for.

  Hanne, hanneogtom@hotmail.com:-)

  SvarSlett
 20. Hei, høres veldig koselig ut med kundekvelder hos dere, det hadde jeg likt veldig godt.,det skjerfet jeg ønsker meg er det "grå med sorte hjerter"
  turid@pedersen.name

  SvarSlett
 21. Hei, høres veldig koselig ut med kundekvelder hos dere, det hadde jeg likt veldig godt.,det skjerfet jeg ønsker meg er det "grå med sorte hjerter"
  turid@pedersen.name

  SvarSlett
 22. Sett meg opp! linda_kir@yahoo.no
  Ønsker meg det beige skjerfet med sorte hjerter. :)

  SvarSlett
 23. Hei.
  Jeg vil gjerne stå på kunde listen deres! Takker også for en utrolig fin butikk og kjempegod service! Alltid blide og hyggelige jenter, som er klar til å hjelpe deg.
  Skulle jeg være så heldig å bli trukket ut til å vinne et slikt skjerf, har jeg siklet lenge på det rosa/beige med hvite hjerter på. det er så fint!!!
  Stå på jenter!- dere gjør en fantastisk jobb! =O)
  Mvh ingjord@gmail.com

  SvarSlett
 24. karoline-larse@live.no

  Jeg ønsker meg det blå :)

  SvarSlett
 25. Så klart jeg vil være med på mailinglista deres:) Dette er virkelig butikken med de store skatter og mange fristelser. Går svært sjelden (les: ALDRI) ut fra butikken uten handlepose under armen og et fornøyd smil om munnen:))

  Skulle jeg være så heldig og bli trukket ut som vinner ønsker jeg meg det grå skjerfet m/blå hjerter... (det siste på bildet)
  elcatspa@hotmail.com

  SvarSlett
 26. er gjerne med! Dere har en fantastisk butikk som også er lett tilgjengelig for oss som desverre ikke bor i nærheten! dagens høydepunkt når det dukker opp et nytt blogginnlegg fra dere!

  christianebirkeland@hotmail.com

  SvarSlett
 27. Hei. Jeg elsker butikken deres og bruker bestandig litt for mye penger når jeg er innom:)
  Vil gjerne være med på listen. Skulle jeg være en av de heldige ønsker jeg det svarte med hvite hjerter.
  Ttraa@online.no

  SvarSlett
 28. Hei!
  Kundekvelder er ett flott tiltak og jeg vil gjerne stå på maillisten deres. Har handlet hos dere tidligere og fått veldig god service og flott innpakkede varer i posten!
  Kvittering med håndskrevet hilsen og smilefjes kan redde en dårlig dag!

  Om jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg meg det blå med hvite hjerter til samlingen min av nydelige Beck Søndergaard skjerf.

  Mailadr. er bakken41@online.no

  SvarSlett
 29. Hei;-) veldig bra initiativ med litt mer personlige invitasjoner!!! Jeg elsker butikken deres og ser frem til flere kundekvelder!;)

  Synes hjerteskjerfet i beige var nydelig!

  Klemmer fra Anette
  anette_82_2@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Heisann
  Lenge drømt om å være med på kundekveld hos dere, så jeg vil veldig gjerne få stå på lista :-)
  Følger bloggen hver dag for å sjekke hva nytt og spennende som har kommet inn. så fortsett med den utrolige jobben dere gjør :-)
  Skulle jeg være så heldig å vinne et av de søte hjerteskjerfene så ønsker jeg meg det beige med sorte hjerter.

  Siv.heggnes@gmail.com

  :-)

  SvarSlett
 31. Ja, jeg vil stå på liste :-) Slikt er gull for oss som bor et lite stykke unna Lørenskog (50 km), men som alikevel handler fast i butikken. Ser frem til info om spennende nyheter, kundekvelder, tilbud med mer :-)

  Ønsker meg det beige skjerfet med hvite hjerter ( som jeg der for meg å matche med de beige Debbie skolettene jeg kjøpte hos dere for 1 mnd siden :-)

  aurstad@hotmail.no

  SvarSlett
 32. Jeg elsker butikken!! Og vil gjerne være med på kundelisten :)
  Dere lyser opp en hver dårlig dag, enten jeg er innom eller bare innom bloggen :)

  Mailen min er: martine_hunes13@hotmail.com
  og om jeg vinner, vil jeg bli mer enn glad for et beige skjerf med hvite eller sorte <3er :)

  SvarSlett
 33. Elsker kundekveld og vil gjerne ha invitasjon på mail! Enysteen@hotmail.com. Ønsker meg blått skjerf:-) Elisabeth

  SvarSlett
 34. Jeg elsker kundekvekder, og ikke minst butikken deres med så mange fristelser. Sett meg opp på liste: camilla_tomte@hotmail.com
  Ønsker meg det sorte skjerfet med lyse hjerter :-)

  SvarSlett
 35. Jeg vil VELDIG gjerne stå på listen!!
  Om jeg i tillegg skulle være så heldig å vinne, liker jeg best det beige skjerfet med svarte hjerter. Evt beige m/hvite hjerter, armygrønn m/svarte hjerter.

  cathrinesand@hotmail.com

  *Krysser fingre og tær!

  Cathrine:)

  SvarSlett
 36. Åh, jeg elsker Lille Himmel og jeg elsker kundekvelder, så jeg sier "JA TAKK, BEGGE DELER" krysser fingrene for at jeg vinner det nyedlige beige skjerfet med sorte hjerter :) Det er svært få blogger som tilhører butikker som jeg liker å ta turen innom hver dag, men deres blogg er et unntak! Mer sjarmerende ansatte og nydelige klær skal man lete lenge etter! Jeg håper på en tur innom Lille himmel så snart eksamen er overstått :) Om jeg ikke vinner her, så kanskje et nydelig skjerf kan være eksamensgave til meg selbv? Ha en fin uke! Klem fra Martine

  martinejoh@gmail.com

  SvarSlett
 37. Å spennende:) er gjerne med på Mail lista:
  lena_renathe_u@hotmail.com

  Gleder meg til en invit senere:)
  Er jeg heldig er det grå med sorte hjerter fint.
  Mvh Lena

  SvarSlett
 38. Gleder meg til å få mail i innboksen fra dere, jeg er gjerne med! Hvis jeg skulle være en av de heldige, ville jeg blitt veldig glad for det blå med hvite hjerter. Ha en strålende 1.mai! Elisabeth, elisabethmadshaven@hotmail.com

  SvarSlett
 39. Endelig tilbud om mailliste! Selvfølgelig vil jeg være med på den :) Lille himmel er min absolutte favoritt butikk <3 jeg sjekker både fb og bloggen hver dag for å få med meg det nyeste, så hva kan vel være bedre enn å få litt ekstra snadder rett inn i mailboksen?!? ;)

  Skulle jeg være så heldig å vinne et nydelig skjerf i tillegg tror jeg at jeg må ønske meg det beige med hvite hjerter eller det blå med hvite hjerter :)

  fam@mortensen.com

  SvarSlett
 40. Digger disse skjerfene! Vil gjerne ha info om kundekvelder etc på mail; mhh@hotmail.no Ønsker meg det beige/sandbrune skjerfet med hvite hjerter :)
  Hilsen May Helen ;)

  SvarSlett
 41. Jeg blir gjerne med! Skulle jeg være en av de heldige ønsker det fine blå med hvite hjerter:)
  Mail: anne_madshaven@hotmail.com

  Ha en fin dag! Hilsen Anne

  SvarSlett
 42. Mail lista ja takk ... Synes det blå med hvite hjerter var finest... solveig99@gmail.com

  SvarSlett
 43. Endelig! Dette har jeg ventet på! Jeg vil gjerne melde meg på kundelisten deres, og i tilegg være med i trekningen av dette superfine skjerfet.. Det kan vel ikke bli bedre. Butikken er så fantastisk og føler meg velkommen hver gang jeg kommer innom. Gleder meg til hyggelige mail fra dere.

  Ha en hyggelig kveld.
  (marie.jacobsen@live.no)

  SvarSlett
 44. Hei! Jeg vil svært gjerne stå på kundelisten deres:-) Gleder meg allerede til kundekveld!! Ønsker meg det blå skjerfet.

  Mvh Line
  berger@getmail.no

  SvarSlett
 45. Hei:)
  Vil gjerne stå på kundelisten:) det blå med hvite hjerter står høyest på listen.
  hanne.bjorge.eriksen@hotmail.com

  SvarSlett
 46. Hvem vil vel ikke være på kundelisten deres? Jeg vil hvertfall veldig gjerne!! : )

  Herlige skjerf. Jeg elsker mitt som jeg bestilte hos dere med zebra...
  Hvis jeg skulle velge, så ville jeg gjerne hatt det første på bilde : )

  min mail er: kristinhoelstad@hotmail.com

  SvarSlett
 47. Ja, ja, ja!!!! Jeg vil ha invitasjoner!!!! ;-) Klem fra Laila!!!!

  SvarSlett
 48. Ja, ja, ja!!!! Jeg vil ha invitasjoner!!!! ;-) Klem fra Laila!!!!

  SvarSlett
 49. Det er dagens gyldne øyeblikk hver gang det står noe fint fra Lille Himmel på Faceboock, da drømmer jeg meg bort.Butikken er som en liten oase i en ellers hektisk hverdag. SÅ jeg vil gjerne stå på en sånn liste. em-lerbe@online.no. Om jeg skulle være så heldig å bli trekt ut til et skjerf, tar jeg gjerne et sort med hvitt.

  SvarSlett
 50. Står mer enn gjerne på kundelisten til den flotte butikken som Lille Hinmel er <3
  Hvis jeg er så heldig å bli trukket ut, ønsker jeg det grå med sorte hjerter!
  Monica.Hagberg@yahoo.no

  SvarSlett
 51. Hei på dere :-)

  ●♥ Står gjerne på kundelisten til Lille Himmel :-)
  Om lykken skulle komme til meg, ønsker jeg meg:
  Beige med sorte hjerter.
  Ønsker dere en flott uke! ♥●

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 52. Jeg ønsker å stå på deres kundeliste. Mail: lie.mona@yahoo.no.

  Skulle jeg være så heldig å bli vinner av skjerf, så er brun m rosa hjerter (nr 2 på bilde over) øverst på min ønskeliste.

  Mona L

  SvarSlett
 53. Kundekveld blir kult og jeg er med :)

  tove.johansen7@getmail.no

  Skulle jeg vinne et skjerf hadde jeg ønsket meg et begir med hvite eller sorte hjerter <3

  SvarSlett
 54. Invitasjoner til kundekvelder og liknende hos dere vil jeg veeeeldig gjerne ha, og gleder med allerede til neste kundekveld :)

  Herlige skjerf - vanskelig å velge... hmmm, det må bli det beige med svarte hjerter . *krysser fingrene*

  Glad 1.mai :) Hilsen Kristine (k_stordal@hotmail.com)

  SvarSlett
 55. Vil veldig gjerne være på deres kundeliste og motta invitasjoner til kundekvelder og liknende:) :) dere har en flott butikk !
  tinakristians@gmail.com
  Velger det blå skjerfet
  Mvh Tina

  SvarSlett
 56. Vil gjerne stå på listen til favorittbutikken min! Og skulle gjerne vunnet et blått skjerf :)
  siri.torbla@gmail.com

  Siri

  SvarSlett
 57. har skikkelig lyst til å få koselig mail av dere:) virkelig en liten bit av himmelen..drømmeland!!og har skikkeliiiig lyst til å vinne mulvarpfarget skjerf med hvite hjerter;)!!!!til_siv@hotmail.com

  SvarSlett
 58. Jeg vil gjerne motta e-post fra skattekammeret mitt;)
  Ønsker meg skjerf nr 1 hvis jeg skulle være heldig og vinne. Ha en flott dag ;)
  birsyve@online.no

  SvarSlett
 59. Jeg vil gjerne være med på mailinglisten deres, tinabs@broadpark.no.
  Mitt favorittskjerf er det beige med hvite hjerter!!
  Tina

  SvarSlett
 60. Hei. Jeg oppdaget den koselige og smakfulle butikken deres forleden dag. Dere var hyggelige og imøtekommende og utrolig service innstilte, så jeg kommer gjerne igjen. Har anbefalt dere til mange. Jeg ønsker å få Mail fra dere. Mitt skjerf valg er beige med sorte hjerter. Hilsen bjorg.sunde@gmail.com

  SvarSlett
 61. kundekveld , hurra!
  Jeg vil gjerne stå på mailingliste. Er innom dere ganske ofte, og digger butikken.
  OM jeg vinner skjerf, ønsker jeg meg et lyseblått med hvite hjerter på.
  Mvh ingunnlien@hotmail.com

  SvarSlett
 62. Jeg vil være med på listen, takk:)
  Må bare si dere er fantastiske til å markedsføre butikken, all ære til dere.
  Ønsker meg ett av de grå med svarte hjerter.
  Mvh: l_antonsen@hotmail.com

  SvarSlett
 63. Jeg blir gjerne med !Det beige med svarte hjerter ønsker jeg.

  SvarSlett
 64. Hilde.ostgardsgjelten@hedmark.org

  SvarSlett
 65. Så spennende med kundekveld, jeg vil gjerne stå på listen! Min mailadr er: jeanettekvalheim@yahoo.no
  Om jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker jeg meg det blå skjerfet med hvite hjerter.

  SvarSlett
 66. Høres fantastisk ut med kunde kveld i deres nydelige butikk, syns dere er superflinke jenter til å vise frem alt det lekre dere har /får inn i butikken, og i ulike str. Om jeg skulle være så heldig å vinne et skerf står det grå med svarte hjerter øverst på ønskelisten. Min mail er: yasminmoe79@yahoo.no

  SvarSlett
 67. Jeg vil gjerne stå på kundelista til Lille Himmel. Mail: lrolst@online.no.
  Følger dere hver dag på nettet. Det blå skjerfet med hvite hjerter er superfint!

  SvarSlett
 68. Jeg digger bloggen og butikken og ønsker veldig gjerne å stå på kundelisten deres! Kundekvelder LIKER vi! B-)

  Jeg har ingen hjerteskjerf og alle fargene er superfine, så jeg ville blitt glad for hvilket som helst. :)

  Anett
  aqv@dagbladet.no

  SvarSlett
 69. Jeg melder meg gjerne på kundelisten. Følger fast med bloggen deres og drømmer meg bort til Lille Himmel'en;). Vinner mer enn gjerne et blått eller sort skjerf med hvite hjerter=)! Mailadr: tausebirr@hotmail.com.

  Ha en superduper 1. Mai!

  SvarSlett
 70. GØY med kundekveld. tiril_nevland@hotmail.com
  Vil gjerne vinne blått eller grått skjerf :)

  SvarSlett
 71. Dere har en helt fantastisk butikk, og jeg drømmer meg bort hver gang det kommer nye innlegg på bloggen deres/facebook :) Vil veldig gjerne få invitasjoner til kundekvelder på mail: elise.stordal@gmail.com
  Hvis jeg skulle være så heldig å bli trukket ut, kunne jeg tenke meg det begie skjerfet med hvite hjerter :)
  Hilsen Elise

  SvarSlett
 72. Lille Himmel ble jeg så positivt overrasket over ved mitt første besøk - så det å få en personlig påminnelse ved kundekvelder osv er en stjerne ekstra:)
  Skulle jeg være så heldig å bli trukket ut, ønsker jeg det beige med hvite stjerner.
  monak@live.no

  SvarSlett
 73. Hei vil veldig gjerne stå på kundelisten deres. Siri.voyvik@getmail.no

  SvarSlett
 74. Superdupert!:) Jeg vil på liste! Har ytret det før, men sier igjen at i denne butikkbloggverden som nå finnes setter jeg stor pris på din/deres evne til å gjøre innleggene avslappet og gøyale! :)
  Ang. skjerf har jeg mest lyst på sort med hvitt eller rust/brun med orange/aprikos (skjønnerhvajegmener...;) )
  Hilsen Hina
  Hinordha@gmail.com

  SvarSlett
 75. Jeg er med! :)

  Elin/sunde92elin@hotmail.com

  SvarSlett
 76. Så gøy med både kundekveld og mailingliste! Er stadig innom den superfine butikken deres. :) Hvis jeg skulle være heldig ønsker jeg meg det mørkegrå med svarte hjerter, hilsen Guro, uroguro@gmail.com.

  SvarSlett
 77. Mailingliste vil jeg veldig gjerne være med på :)
  Liker å få koselige invitasjoner og spennende info med gjevne mellomrom :)

  Hvis jeg skulle være så heldig å vinne vil jeg gjerne ha et grått skjerf med sorte hjerter. Det var lekkert :)

  Ha en fin 1 mai alle sammen

  Klemmer fra Maya

  (netromay@online.no)

  SvarSlett
 78. Butikken dere er såå fin:) Triaden hadde ikke vært noe uten Lille himmel. Når jeg drar til senteret, så er det kun for å se om det har kommet inn noe nytt hos dere! Jeg titter stadig innom facebook siden og bloggen:)
  Dersom jeg blir den heldige vinneren av et skjerf, så ønsker jeg meg enten svart med hvite hjerter eller blå med hvite hjerter.
  Hilsen Hanne (hanne_91_juni@hotmail.com)

  SvarSlett
 79. Synes butikken deres bugner av klær og accessories jeg bare må ha! Fast stopp innom der når jeg er i oslo f.eks ;-) vil veldig gjerne stå på deres mailliste ; hildenielsen@hotmail.com. også ønsker jeg meg det lyseblå skjerfet!

  SvarSlett
 80. Klart jeg vil være med på listen deres:-)) Må inn å sjekke siden hos dere nesten daglig,er jo så mye som frister. Har anbefalt dere til mine venninner også:-))
  bsperstad@hotmail.com
  Synes alle skjerfene er fine,jeg velger meg det lyse gråe med hvite hjerter.

  SvarSlett
 81. Kjære dere, jeg vil veldig gjerne stå på mailinglisten og gleder meg til kundekveld! Jeg synes det grå skjerfet med sorte hjerter er finest om jeg skulle være så heldig.

  Mvh Randi, randibbe@ gmail.com

  SvarSlett
 82. VIL gjerne stå på kundelisten, er daglig inne og sjekker bloggen deres Er også en hyppig gjest i butikken:) Synes det første skjerfet var finest av alle de fine:)) unni.kristine.hansen@vikenfiber.no

  SvarSlett
 83. Vil gjerne så på den lista. karoline.stenesto@gmail.com elsker butikken og klærne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Glemte og skrive at jeg likte best det siste skjerfet :D

   Slett
 84. Jeg vil gjerne stå på kundelisten deres. Fantastisk fin butikk og blogg!
  Dersom jeg skulle være så heldig å vinne, kunne jeg tenke meg det grå skjerfet med sorte hjerter.
  Mvh Stine, stineaus@online.no

  SvarSlett
 85. Vil veldig gjerne stå på kundelisten deres:) Lille himmel er favorittbutikken min, og jeg ELSKER at dere får inn så mye nytt og spennende hele tiden:)...for ikke å nevne de ulike klesmerkene som man ikke finner i andre butikker.Av skjerfene liker jeg (fra venstre)nr 1, 3 og 6. Så er bare å overraske meg;P

  Mvh
  Udeme, udeme1@live.com

  SvarSlett
 86. Kundeliste? :-) Ja, takk! Jeg vil veldig gjerne motta invitasjoner osv på mail :-) Dere har sååå mye fint i butikken deres, så det å få invitasjon til kundekveld o.l. gjør ting bare enda bedre! Synes forresten at alle fargene var fine :-)
  Hilsen Clariza (clarizaherrera@gmail.com)

  SvarSlett
 87. Ja,takk! Vil gjerne stå på kundelisten deres! Alltid velkomment med nyheter og inspirasjon fra den supre butikken deres! Og ikke minst : entusiasmen og gleden deres smitter over til oss:0) min favoritt av skjerfene er som hos flere andre: det grå m sorte hjerter. Men,de andre tas også imot med åpne armer! De vil bli brukt og elsket...

  SvarSlett
  Svar
  1. Min Mail adr.maybrittmcneill@gmail.com

   Slett
 88. Vil gjerne være med dere både på kundekveld og liste:D Elsker butikken og ønsker meg alt dere har! Hvis jeg blir en av de heldige vinnerne så ønsker jeg meg det beige med hvitt eller det beige med svart:) Charlotte_skyrud@hotmail.com

  SvarSlett
 89. Kjære Lille Himmel!
  Jeg vil gjerne stå på kundelisten til denne herlige butikken! Dere treffer så godt med vareutvalget deres og etterspørselen er tydeligvis stor med tanke på antall kommentarer ;-) mailen min er; larsen.martine@gmail.com

  SvarSlett
 90. Jeg står gjerne på liste, og det beige (?) skjerfet øverst til høyre står på ønskelisten min :-) anne.warme@gmail.com

  SvarSlett
 91. Ooooh yes! Selvfølgelig blir jeg med på kundelisten til yndlingsbutikken min :D Er virkelig kjempe glad i Lillehimmel, for dere tar inn så mye fint! :)
  Mailen min er: helenewalstad@hotmail.com

  Forresten, kjempe smart med en kundeliste, for jeg får aldri med meg invitasjoner og sånt.. Haha :D

  SvarSlett
 92. marianneolsen@live.notirsdag, mai 01, 2012

  Supert med invitasjoner på mail! Da er man sikker på å få med seg det som skjer :) Mailen min er marianneolsen@live.no Skjerfet i beige med hvite hjerter (øverst til høyre) likte jeg veldig godt :)

  SvarSlett
 93. Hei, jeg vil gjerne stå på kundelisten og kommer gjerne på kundekveld i den fiiine butikken deres:-) Hvis jeg hadde vunnet et skjerf hadde jeg valgt det grå med sorte hjerter.

  kinesal@online.no

  SvarSlett
 94. Syns butikken deres er helt herlig, og det samme gjelder dere flotte piiiger som jobber der =) Dere er så flinke med å holde oss kundene oppdatert på butikken med bilder og konkurranser osv, at man må sjekke hveeer dag om det er noen nye innlegg =D elsker det!
  Ønsker å være på kundelsten og komme på kundekveld!=) Hvis jeg skulle vinne et skjerf kunne jeg tenkt meg fargen orange=)

  marianne_881@hotmail.com

  SvarSlett
 95. Hei. Følger bloggen deres daglig og er stadig innom og handler. Ønsker veldig å være med på kundekveld hos dere! Min Mail er marita4760@hotmail.com. Og dersom jeg skulle være så heldig å vinne skjer ønsker jeg meg det beige med hvite hjerter. Elsker disse skjerfene, tror jeg har ti forskjellige fra før av, er avhengi av de rundt halsen :-)
  Marita

  SvarSlett
 96. Hei!
  Jeg er innom bloggen deres hver dag, og vil veldig gjerne stå på kundelista.. Om jeg skulle være en heldig vinner at et skjerf, ønsker jeg meg det beige eller sorte skjerfet med hvite hjerter, greier ikke velge mellom disse ;)
  Ønsker dere en herlig kveld! Mvh Camilla (camkorsg@gmail.com)

  SvarSlett
 97. Jeg vil gjerne komme med på kundelisten deres!!:) har enda ikke hatt gleden av å titte innom butikken deres, men følger m på bloggen, og kommer nok på besøk ganske så snart!!:)
  Hilsen Julie - julieengo@hotmail.com

  SvarSlett
 98. Hei! Jeg vil gjerne være med på kundelisten deres, selv om jeg bor et stykke unna. Er innom og kikker på bloggen deres hver dag og er kjempefornøyd når jeg har handlet hos dere pr Mail. Min epost. Eliwoien@Lillehammer.kommune.no. Liker aller best det sorte og grå skjerfet. Ha en fin maimåned

  SvarSlett
 99. Vil gjerne være på kundelista; kathrine_3007@hotmail.com

  Ønsker meg mest mørkeblå/hvit, lyseblå/hvit eller lysegrå/svart!

  Kathrine :)

  SvarSlett
 100. Vil veldig gjerne være med på kundelista! : trine_knutsen93@hotmail.com
  Likte også det lyse skjerfet med hvite hjerter på :)

  SvarSlett
 101. Veldig bra blogg, og ikkje minst butikk:)
  Vil gjerne stå på listen deres erodseth@hotmail.com
  Liker alle skjerfene men grått er noe eg ikkje har fra før:)

  Elisabeth

  SvarSlett
 102. Vil gjerne være på lista! simonsen4@hotmail.com
  Likte det blåe skjerfet veldig godt :) Så fint og sommerlig!
  Nina :)

  SvarSlett
 103. Selvfølgelig vil jeg så gjerne på denne lista stå,
  mye spennende nyheter jeg da vil vente på :-)
  De glade jentene på Lille Himmel er gode på å spre glede
  -alle som er innom butikken kan jo lett se det.
  Så ser frem til glade solskinnsdrypp i mailboksen min
  slik at hverdagen blir litt ekstra fin :-)

  Ønske: Beige med hvis hjerter

  nallepoo@yahoo.com

  SvarSlett
 104. Hei, jeg vil veldig gjerne komme på kundekveld! Veldig gøy og stas med sånne ting. Da blir jeg jo en liten VIP.

  Hilsen Ellen

  Ellen.urberg@gmail.com

  SvarSlett
 105. Hei, veldig gjerne stå på lista, my2tcd@gmail.com.
  Alltid mye fin hos dere:))
  Liker godt det beige/grå med hvite hjerter.

  SvarSlett
 106. Vil være VIP!

  Liker best det lyseblå og det mørkegrå med sorte stjerner.

  Hilsen Mona, monadovik@gmail.com

  SvarSlett
 107. Blir gjerne med på kundekveld.
  tudemor@yahoo.no

  SvarSlett
 108. Jeg vil gjerne være på kundeliste . Knall bra butikk med utrolig fine varer.
  jeanett.dygg@getmail.no

  SvarSlett
 109. En super butikk med masse fint tøy - alltid !!
  Veldig stas med kundekvelder er det også - mail kan sendes til : mettemelby@c2i.net

  Liker det sorte og hvite hjerteskjerfet ...og det koksgrå med sorte hjerter.

  SvarSlett
 110. Jeg vil gjerne stå på liste! (anja79@hotmail.no) Jeg liker det lysegrå skjerfet best;)

  Klem

  SvarSlett
 111. Hei :) Butikken deres er så fin og personalet er superkoselige og hjelpsomme. Vil gjerne stå på deres mailingliste for freshe nyheter, og vil gjerne komme på kundekvelden deres. Mailaderessen min er: natalijaban@hotmail.com

  SvarSlett
 112. Hei
  Ønsker å være med på listen, er innom daglig bare for å titte litt, fin avkopling i hverdagen.. fin butikk og grunn i seg selv til å stikke innom Triaden. Skulle jeg noen gang være å heldig å vinne noe, ønsker jeg meg det koksgrå skjerfet med sorte hjerter..
  ha en fin fin dag
  mona.holtet@gmail.com

  SvarSlett
 113. Hei! Jeg er innom dere rett som det er. Nå sist kjøpte jeg nytt favorittantrekk med bukse fra SF og en skikkelig kul topp fra Baum med hester på! Dere har såååå mye fint og jeg vil gjerne stå på mailinglista deres. min adresse er: Gunhild.vorren@hotmail.com. Om jeg skulle være heldig likte jeg veldig godt det koksgrå skjerfet med sorte hjerter eller det lyseblå m hvite.

  SvarSlett
 114. Hei,

  Jeg vil gjerne stå på deres mailingliste (c.lunga@gmail.com), og skulle jeg være så heldig å vinne skjerf ønsker jeg meg det blå med hvite hjerter.

  SvarSlett
 115. Halloen:)

  Jeg vil gjerne stå på mailinglisten deres:) Monessa.torge@gmail.com, og skulle jeg være så heldig å vinne skjerf (som jeg krysser fingrene mine for at jeg gjør) så har jeg veldig lyst på den koksgrå skjerfet med sorte hjerter :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 116. Hei!
  Jeg ønsker fortsatt å stå på mailing lista deres; topsietale@hotmail.com.
  Jeg var senest innom på mandag kveld, og butikken bugner av fargerike og florlette sommer fristelser, så kommmer garantert tilbake :)
  Det brune skjerfet med rosa/oransje(?) hjerter fikk hjertet mitt til å banke ekstra!

  Hilsen Linda

  SvarSlett
 117. Hei :-)

  Jeg vil gjerne stå på kundelisten deres :-)
  Det brune med oransje hjerter likte jeg godt .

  Ha en flott dag.

  MVh
  Anette (anette@lgt.as)

  SvarSlett
 118. Jeg vil gjerne stå på kundelisten! :-) Mailen min er: edit_mathisen@hotmail.com
  Ønsker meg det beige med kvite hjerter.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 119. Hei.

  Jeg vil gjerne stå på kundelisten til en så koslig butikk som dere skaper.
  Hvis jeg er så heldig å vinne skjerf, vil jeg gjerne har det lyseblå.
  e-post:anne.homme@smartcall.no

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 120. Hei : )

  Jeg vil også gjerne stå på kundelisten deres, min epost er: marte-ak@hotmail.com

  SvarSlett
 121. Hallo

  Jeg ønsker å stå på deres kundeliste (ingridaaolstad@hotmail.com), og skulle jeg være så heldig å vinne skjerf kunne jeg tenke meg det blå med hvite hjerter

  SvarSlett
 122. Hei
  Dere er grunnen til at jeg handler på Triaden:) Ønsker meg veldig skjerfet i beige med svare hjerter. Jeg vil gjerne stå på kundenlisten dere, og min adresse er: hoftvet@online.no

  SvarSlett
 123. Hei!

  Jeg vil gjerne stå på kundelisten:-)
  Min mail er mariannehurum@hotmail.com
  Hvis jeg er så utrolig heldig at jeg vinner et sjerf, så vil jeg veldig gjerne ha det beige med hvite stjerner.
  Jeg syns det er helt himmelsk :-)

  SvarSlett
 124. Hei til dere på Lille Himmel

  Står gjerne på kundelisten deres. Har blant annet oppdaget Mih-jeansen og de fine produktene til Lulus gjennom dere. Setter pris på hyggelig og god service og en butikk som skiller seg fra alle kjedene. Skjerfønske er beige/grå med hvite hjerter :) E-post: gina.kveen@gmail.com.

  SvarSlett
 125. Hei Lille Himmel

  Jeg vil veldig gjerne stå på kundelisten deres. Jeg har handlet mye hos dere bl.a. Becksøndergaard, Tokyo Jane, Lulu, Debbie Shoes og Sister Point og jeg er kjempefornøyd med alt jeg handler hos dere.
  Lille Himmel er en av mine favoritt butikker :-)

  Jeg synes skjerf nr. 3 var veldig fint, der som er beige/grå med hvite hjerter.

  Mvh

  Sissel
  E-post: sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 126. Hei, damer! Dere er så flotte alle som jobber på Lille Himmel! Og bloggen er så fin. Dere er kjempeflinke til å inspirere og fronte produktene deres:)
  Jeg vil gjerne havne på kundelisten.
  Skjerfønske er beige med hvite hjerter.
  Mvh Stine
  stinemisfjord@hotmail.com

  SvarSlett
 127. Hei.
  Jeg er innom siden deres så å si hver dag. Dere er veldig flinke til å sende ut bilder av nyheter og jeg gleder over at dere er krative og står på;). Jeg ha enda ikke vært i butikken deres men har nettopp fått nytt skjørt i posten fra dere. Det passet perfekt:) Jeg Vil gjerne stå på deres mail liste og må nok ta turen inn en dag:)
  Mvh tuholter@online.no

  SvarSlett
 128. Hallo Lille Himmel <3

  Så klart jeg vil være på deres kundeliste! Dere har den flotteste butikken jeg vet om! :D

  Mvh.
  Line Madelene
  line.madelene@hotmail.com

  SvarSlett
 129. Jeg vil veldig gjerne være på deres mailliste!

  Lille himmel er nemlig min favorittbutikk. :)

  Hvis jeg skulle være så heldig å vinne et skjerf, syns jeg det lyse- evt mørke gråe med sorte hjerter er veldig fint. En så flott premie hadde gitt meg mye glede i disse eksamensdager.

  Min mail er: ida.langslet.oie@hotmail.no

  SvarSlett
 130. Hei!

  Bloggen deres er så inspirerende, og kunne ønske jeg kunne gå å titte i butikken deres hver dag! Selvfølgelig vil jeg være med på deres kundeliste, hadde vært supert :D

  Hvis jeg så skulle være så innmari heldig å vinne, ville jeg valgt det aller siste skjerfet, det blå med mørkeblå stjerner! *krysser fingre og tær*

  Mail: helgafh@hotmail.com
  Navn: Helga Fjellstad Holt

  <3-lig hilsen Helga

  SvarSlett
 131. Min favorittbutikk med klær som ikke alle andre har, og superkoselig personale :-)!

  Vil gjerne stå på listen deres!

  Grått ( beige? ) med hvite stjerner var fint...

  Mvh, Guri

  gurikjohansen@hotmail.com

  SvarSlett
 132. Hei på dere!
  Jeg har kjempe lyst til å stå på kundelisten deres, og å motta hyggelige invitasjoner fra dere. Det er å koselig at dere ha slike konkurranser, og med så manhe fete premier. Jeg elsker virkelig butikken deres, og når jeg er på trianden er det lillehimmel jeg prioriterer først av alle. Jeg synes alle skjerfene er utrloig fine, men det koksgrå med svarte stjerne synes jeg at skilte seg ut fra de andre. Men jeg synes alle er mega fine! Gleder meg kjempe masse til forskjellige kundekvelder dere skal ha, men mange supre tilbud. Han en super dag videre!

  Hilsen Rikke på landet!!
  Min mail er: rikke_hansen@live.no

  PS: Det er utrlig inspirende å være inne i butikken deres. Mange av de løsningene dere har gjort der, har det blitt i mitt hjem også! :)

  SvarSlett
 133. Jeg vil gjerne stå på listen deres :)
  Skulle jeg være den heldige vinner av skjerf kunne jeg gjeeerne tenkt meg det brun/oransje eller pudderfargede :)

  Mailen min er ine.myrland@gmail.com

  SvarSlett
 134. jeg kunne gjerne tenke meg å motta invitasjon til kundekveld o.l ja :)
  Og skulle jeg ha vinnerlykke så ønsker jeg med det skjerfet øverts til venstre grått(?) og svart ( eller er det beige og svart? hehe ).

  Hilsen camilla

  mail:camilla-sand@hotmail.com

  SvarSlett
 135. Jeg vil gjerne være med på kundelisten deres :) Min epost er: Ceciliegeo87@yahoo.no og hvis jeg er riktig heldig ønsker jeg og halsen min det nederste til høyre - mørkegrå med sorte hjerter :))

  SvarSlett
 136. Line Rasmussenonsdag, mai 02, 2012

  Elsker butikken deres, og vil gjerne stå på kundelisten:) Mail: julie13112003@hotmail.com
  Ønsker meg det blå skjerfet med hvite hjerter, nyyyydelig:)

  Hilsen Line Rasmussen

  SvarSlett
 137. Så spennende !! Dette må jeg jo være med på. Elsker butikken deres. Min mail er benedikte@nittedalsnettet.no. :-) Er jeg så heldig å vinne skjerf likte jeg det blå best ! Gleder meg til å høre mer fra dere :0)
  Hilsen Benedikte

  SvarSlett
 138. Lille himmel er faktisk en himmel....... Blir som et barn i godis butikken så fort jeg setter tæra inninfor døra hos dere <3 Har rett og slett blitt glad i butikken.... skattekammeret <3 Lysegråttskjerf med hvite hjerter "sukk så nyyydelig" Vibeke.Lindquist@gmail.com :))

  SvarSlett
 139. jaa, jeg vl gjerne være med :)) dere har så fantastisk utvalg i butikken deres! jeg likte best det øverst til høyre!
  idak.asheim.olsen@gmail.com
  Hilsen Ida Kristin

  SvarSlett
 140. Ine Kathrine Kristiansenonsdag, mai 02, 2012

  Heisann! Hvem vil vel ikke være på kundelista til verdens beste og hyggeligste butikk ? Det vil hvertfall ikke jeg unngå! ine.kristiansen@getmail.no. Liker best det går skjerfet med sorte hjerter. Hilsen Ine

  SvarSlett
 141. Hei i vårsola :)

  Heldige meg som får stå på lista til herlige butikken deres!!:)

  Var innom og kjøpte raspberry skjerfet på mandag, og jammen snek det ikke med seg noen andre godbiter også, bla leopard buksa. Lykke :):):) Vill stå på liste:silje_sunnarvik@hotmail.com

  Liker godt det beige skjerfet med hvite hjerter. De mørke er jo også veldig fine!!

  SvarSlett
 142. Hei. Dere har så fantastisk mye fint så jeg vil gjerne stå på kundeliste.
  Liker best det beige skjerfet med hvite hjerter.
  Ha en fin dag
  Hilsen Rikke (rhjertum@yahoo.no)

  SvarSlett
 143. JA! Dere har fantastisk fine ting, og jeg står gjerne på liste! (elisabeth_ross@hotmail.com)
  Synes det beige skjerfet med hvite hjerter er finest, dernest det grå med sorte hjerter!

  SvarSlett
 144. Hei hå :-) Vil gjerne stå på liste (hanne.lund79@gmail.com). Dere har jo så utrolig mye lekkert, og til flotte priser også :-) Om jeg skulle bli trukket ut så synes jeg det grå med sorte hjerter var finest :-)

  SvarSlett
 145. HEI!:)) Jaaa, jeg vil stå på kunde liste:) Dere har såå fantastiske mye fint!! Hilsen Charlotte (charlottesv@hotmail.com) Grå med sorte hjerter;) Alle er fine!!

  SvarSlett
 146. Hei. Jeg står allerede på en kundeliste og vil gjerne fortsette med å gjøre det. (heidi@jensenelektriske.no) Alltid gøy å følge med på bloggen og være innom butikken.Hvis jeg skulle bli trukket ut så ønsker jeg det grå med sorte hjerter :-)
  Hilsen Heidi

  SvarSlett
 147. Hei! Jeg vil gjerne stå på kundelisten. Jeg vil gjerne ha det brun oransje sjerfet hvis jeg er heldig å blir trukket ut :) Hilsen Ingvild (ingvild.n@hotmail.com)

  SvarSlett
 148. Supert med kundemail! Takk for kjempefin blogg - dere er flinke til å vise frem varer og positivt at dere setter opp pris også!
  Hilsen Wenche
  Wenche.helseth@norsvin.no

  SvarSlett
 149. jeg vil gjerne komme på kundekveld til dere. Det hadde vært super koselig å kunne kommet innom butikken. Har dessverre ikke vært hos dere enda, men på kundekveld må jeg ta meg tid til å se deres herlige butikk.
  Hvis jeg ble trukket vil jeg hatt det beige skjerfet med hvite hjerter. :)

  karen_e.koller@hotmail.com

  SvarSlett
 150. Hei og hopp :-)
  Jeg vil veldig være med på deres mail liste :-)
  Titter ofte innom både i butikk og her på bloggen !

  Om jeg skulle være så heldig så syntes jeg den mørke grå med sorte hjerter er fin.

  Jeanette.nicolaisen@hotmail.com

  God helg :-)

  SvarSlett
 151. Hei.
  Jeg vil også stå på kundelisten deres :)
  Jeg er ei lita "hjertemor", så det skjerfet hadde vært en drøm for meg ;)
  Hvis jeg vinner likte jeg to stk spessielt godt, brun med hvite hjerter og det blå med hvite hjerter.....
  Vi ses <3
  monica.dahlstroem@hotmail.com

  SvarSlett
 152. Hei jenter!
  Klart jeg ønsker å stå på kundelisten deres! Ville være flott å få litt "siste nytt" pr mail, og ikke minst; komme på en kundekveld en gang i mellom. Dere er superflinke til å "fronte" varene deres på bloggen (og dere legger alltid inn priser - det liker vi!)
  Hvis jeg blir trukket ut som en heldig vinner, velger jeg (selvsagt) det himmel-blå ;-)
  Hilsen Lise - lisekr2@online.no

  SvarSlett
 153. hei,står gjerne på kundelisten hos dere,skulle jeg være så heldig å vinne ønsker jeg det beige med hvite hjerter.anita.selstad@live.no god helg,hilsen anita

  SvarSlett
 154. Hei dere søte jenter på lille himmel! Jeg er en jente fra Bergen som er over gjennomsnittet glad i klær og moter, noe dere sikkert kjenner dere igjen i ;-) Jeg er stor fan av bloggen deres, og må innom hvertfall en gang for dagen for å se om det er kommet noe nytt og spennende! Har dessverre ikke fått besøkt butikken deres "live", men vil gjerne stå på kundelisten deres :-) Mailen min er marielha@stud.hist.no. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne et av de fantastiske Becksøndergaard skjerfene, vil jeg gjerne ha det lyseblå :- ) Klem

  SvarSlett
 155. Jeg er med - mittlillesmykkeskrin@live.no!
  Og har jeg vinnerlykken på min side, så er det grå med sorte hjerter allerede på ønskelisten (nærmer seg bursdag!!)

  SvarSlett
 156. Jeg vil gjerne stå på kundeliste! benedikteha@gmail.com

  SvarSlett
 157. Jeg vil stå på kundeliste :D kim-desiree@hotmail.com. Og om jeg vinner, ønsker jeg meg det lyseblå.

  SvarSlett
 158. Jaaa kirsten.syvertsen@gmail.com:)

  Favoritt butikken!

  SvarSlett
 159. Hei. Jeg vil gjerne være med på mailinglisten og kundekveld. Ønsker meg sort med hvite hjerter.
  postlene@hotmail.com

  SvarSlett
 160. Hei jeg vil gjerne stå på kundelisten

  kamillalyslid@gmail.com

  Ønsker meg nr 1, lyse grå med svarte hjerter

  SvarSlett
 161. Jeg vil gjerne stå på liste: kristinfollestad@gmail.com

  Gleder meg til å se Marianne i butikken!

  Beige skjerfet med hvite hjerter var veldig fint dersom jeg ble en heldig vinner :)

  SvarSlett
 162. Hei!

  Jeg vil gjerne stå på kundelisten :)

  kari@comfort.no

  Supersøt butikk dere har!

  Ønsker meg beige skjerf med masse hvite hjerter...

  Fin dag!

  Kari

  SvarSlett
 163. Klart jeg vil :)
  Sylvia.h@ getmail.no
  Ønsker meg det sorte m hvite hjerter :))

  SvarSlett
 164. Jeg vil veldig gjerne stå på listen deres!
  bentekolbotn@hotmail.com

  SvarSlett
 165. Jeg vil gjerne stå på kundelisten! :)
  julie_bjerketvedt@hotail.com

  SvarSlett