søndag 18. desember 2011

Luke 17+18+19 = KJEMPEOVERRASKELSE

Dessverre så har vi rett og slett ikke hatt mulighet til å oppdatere så mye som ønskelig her i helgen, men vi kommer sterkt tilbake til uka og gleder oss til å dele juleinnspurten med dere :-)
Her kommer en helgeoppsummering på Julekalenderen og i morgen blir det trukket ut hele tre vinnere av en kjempefine forundringspakker, vi hadde lagt inn en kommentar om vi var deg ;-)

Dere har kanskje vært ute og handlet inn noen av de siste julegavene denne helgen, og som seg hør og bør er det masse mennesker ute. Man føler nesten at man går i kø inne på sentrene, men vi liker det på en måte litt allikevel. Derfor vil vi gjerne vite

LIKER DU BEST KJØPESENTER ELLER HANDLEGATER NÅR DU ER UTE OG HANDLER, OG HVORFOR??

Som tidligere nevnt er det TRE heldige vinnere som får en herlig forundringspakke som premie på disse lukene:
Lykke til :-)

Den heldige vinneren av luke 16 ble Karen med denne kommentaren

PÅ juleaften har min familie en tradisojn der vi har grøt som lunsj med mandel. sener på kvelden er det ribbe med medisterkaker, julepølser, surkål og poteter. Dessverre har vi ikke noe bestemt dessert, så i år skal jeg få prøvd meg på å lage en velsmakende dessert ;)

Send oss en mail eller kom innom butikken så ordner vi premien din :-)

GRATULERER!

108 kommentarer:

 1. Jeg bor i Tønsberg, og her har vi en herlig blanding av begge deler! Så jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg liker best. Det er deilig å kunne la jakka ligge igjen i bilen og gå inne på et senter, men det er ingenting jeg får mer julestemning av enn å tusle rundt i handlegatene som er fulle av julelys, god stemning og blide mennesker! :-)

  SvarSlett
 2. Jeg er nok mest på senter, men synes handlegater er veldig koselig, og har en unik stemning!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg bor i Bergen og liker både kjøpesenter og handlegatene her. Er tilhenger av kjøpesenter når regnet øser ned, som det ofte gjør her i Bergen:-)men handlegater er også koselig, spes nå i førjulstiden. Liker godt begge deler, er vel konklusjonen:-)
  Fortsatt god førjulstid!
  Juleklem fra Jannicke-

  SvarSlett
 4. Liker koselige handlegater, gjerne med små unike steder :)
  (nesten litt sånn som i skomakergaten)

  Mye mere kos og ofte finner man ting som ikke alle har!

  SvarSlett
 5. I desember kan det være koselig å tusle ute i julegater å handle, men det kan fort bli veldig varmt å gå inn i en butikk med stor boblejakke. Derfor kan det være like greit å ta seg en tur på et senter der temperaturen er mer jevn :) Det å handle på senter gjør at man har mange butikker på et sted, og hvis man skal handle mye på liten tid kan det være en fordel ;) Jeg er heldigvis ferdig med julehandelen for i år, og kan bare nyte resten av juletiden!

  SvarSlett
 6. Jeg liker handlegater best, spesielt når det er snø, litt kaldt og med masse lys i vinduer og trær. Det gir topp julestemning! :-)

  Hilsen Marianne (mariannehagfors@hotmail.com)

  SvarSlett
 7. Det kommer litt an på humøret, er jo kjempekos å ta en kaffe inne og så rusle rundt på senteret fra butikk til butikk. Og kunne ta av seg jakken og bare ta det heelt med ro mens man handler. Men på den andre siden, nå til jul så er det kos å vandre opp og ned i en handlegate og se på alle de flotte vindusutstillingene og julepynten i gatene. Og kommer det litt snø i tillegg er det ekstra flott å gå rundt ute, da er det også deilig å komme inn i varme butikker med hyggelig betjening :) Og det er så flott å reise til en storby rett før jul å gå i nye butikker og sentre.. Var i London for to år siden før jul, og det var bare helt fantastisk morsomt å saumfare alle små og store handlegater, pluss rømme inn i sentrene når det ble for kaldt på kvelden :P Og det er så mye flotte butikker der! <3 Hilsen Ellen (ellenoyan@hotmail.com)

  SvarSlett
 8. I teorien elsker jeg små, trange handlegater, med mange rare butikker som frister, forundrer og gleder. Men i praksis får jeg fnatt av å kle av og på seg når man går inn og ut av kulda, måtte bære tunge handleposer langt, og den bedagelige delen vinner. Dessuten er det nå engang sånn at tidsbruken også spiller inn i førjulstiden, så da blir kjøpesenter ofte vinneren. Heldigvis finner man de små, rare butikkene der og!

  Mvh
  Lene

  SvarSlett
 9. Jeg liker best handlegater om sommeren og i juletida, rett og slett fordi det som regel blir litt mindre stress og mye mer koselig enn inne på et kjøpesenter.
  Men kjøpesentere er veldig kjekt når man er sammen med familien (så lenge senteret ikke blir for stort) fordi man slipper å fryse eller bli våte, og fordi det som regel er kort vei til alt av butikker, og mange steder hvor mannfolka kan slappe av mens mor drar visa-kortet ;)

  God førjulsklem fra Maya

  SvarSlett
 10. Jeg personlig liker veldig å i handlegatene å se inn i butikkvinduene , snør det i tillegg ute er det perfekt <3 det gir julestemning :)Å difor er butikkvinduene veldig mye å si.

  Det som gjør at jeg liker det best er at i handlegatene er det oftest dei butikkene som ikker er kjedebutikker . Sånn som Lille himmel <3

  Men , er det surt å kaldt ute liker jeg også kjøpesenter <3

  God Jul til alle på Lille himmel <3
  Aud helen ( aud_helen_95@hotmail.com)

  SvarSlett
 11. Jeg synes begge deler har sin sjarm:-) men det viktigste er jo at butikkene er fristende og lekre;-) Her jeg kommer fra er det mest senter , men vi har en nabo by med butikker i søte små gater . Så jeg sier som Ole Brum; Ja takk begge deler;-)

  Anette S

  SvarSlett
 12. Jeg syns at handlegate vs. kjøpesenter er litt væravhengig, i finværet er det jo best å ikke stenge seg inne på et senter. Men et bra kjøpesenter er absolutt ikke å forakte, særlig når det finnes trekkplastre som Lille Himmel!

  Og tusen takk for en herlig kundekveld, det var fantastisk å komme til himmelen deres etter en lang høst som dårlig kunde! Ida:)

  SvarSlett
 13. Jeg liker best handlegater med små butikker. De små butikkene er gjerne lettere å få oversikt over med et kjapt overblikk, og så kan man se nøye på alle de fine tingene etterhvert som man beveger seg rundt. Og så har hver enkelt butikk en egen personlighet, og man får litt frisk luft mellom shoppingslagene. På kjøpesentre finner man jo oftest kjedebutikker, de spiller slitsom musikk, og det lukter mat fra restaurantene der.

  Når det er sagt, finnes det heldigvis butikker på kjøpesentre også som gir den følelsen av å komme inn i en egen liten verden. Hurra for lille himmel!

  SvarSlett
 14. Jeg liker best kjøpesentere, for da har jeg alt på et sted. Det er innendørs, varm og godt :) Men handlegater har absolutt sin sjarm om sommeren, med spennende butikker og cafeer.

  Katrine P.

  SvarSlett
 15. I utgp synes jeg jo de tradisjonelle handlegatene er koseligst:) Men jeg kan ikke nekte for at kjøpesenter er utrolig praktisk, spesielt etter jeg ble småbarnsmor og triller rundt. Da er det greit å slippe å ta klær på og av, og ikke minst å slite seg inn trange dører. OG ikke minst når kjøpesentrene har så utrolig koselige butikker som Lille Himmel, da er det bare fryd og gammen:)
  Ønsker dere en deilig førjulstid.
  Tone
  Tone.torske@gmail.com

  SvarSlett
 16. Fordi jeg finner min yndlingsbutikk, Lille Himmel, på et senter må jeg nesten si at det er kjøprsentre jeg liker best, i alle fall i Norgen! Lille Himmel gjør at jeg heller tar en tur på triaden i stedet for andre sentre, fordi det er der jeg møter herlig personale og en verden full av herligheter, der jeg kan kose meg uansett hva jeg skal ha! Når jeg er utenlands liker jeg å vandre rundt i handlegater og utforske de forskjellige butikkene, spesielt da i N.Y. hvor man finner et større utvalg i handlegatene.
  Martine Hunes

  SvarSlett
 17. Jeg liker begge deler. Handlegatene er jo veldig koselige, spesielt i adventstida, med julepynt og mye lys. Men når man samtidig bor i Norge hvor været ofte ikke tillater rusling rundt om i byen, er det greit å kunne gå inne i varme og tørre kjøpesenter og finne flotte butikker som Lille Himmel! :)

  Ellen
  sprellen_star@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Jeg bor i en mindre sørlands by med en sjarmerende og koselif handlegate modt i sentrum! fine nisjebutikker som lokker med mye fine klær og dubeditter! Når været tillater det så er det ingen tvil.... handlegate for alle pengene! Skulle derimot ønske at vi hadde et bra handlesenter for de dagene været ikke spiller på lag... noe vi desverre ikke har.

  sofie galdal

  SvarSlett
 19. Hei hei Lille Himmel-jenter:)

  Jeg syns handlegater ofte er ganske fine og tanken på å rusle rund i en liten hyggelig handlegate en lørdags morgen er jo kjempe koselig.
  Men når det kommer til stykke så er kjøpesenter mye mer praktisk! Her kan du gå i all slags vær uten og fryse, blåse bort eller bli klissvåt:) En annen fordel er jo at det er mange butikker med forskjellig utvalg samlet under ett tak, så man får som regel tak i alt man trenger uten å måtte gå så langt.
  Jeg bor selv i Oslo og benytter meg ofte av kjøpesenter her.
  Det har begynt å bli ganske mange besøk på Triaden Lørenskog også nå, men eneste grunnen til at jeg reiser dit er for å gå på favoritt butikken min, LILLE HIMMEL:D Så nå som butikken deres ligger på et kjøpesenter så liker jeg det svært godt, og skulle dere noen gang finne på å flytte til en handlegate så kommer jeg til å like det også;)
  Jeg virkelig elsker butikken deres og alt som er i den<3 Når jeg vinner i lotto skal jeg rett på Lille Himmel og kjøpe en av ALT! Gleder meg;)

  Frem til da får dere ha en god jul, alle sammen:D

  Juleklem fra Charlotte:)
  (charlotte_skyrud@hotmail.com)

  SvarSlett
 20. Marianne/ storesky@hotmail.comsøndag, desember 18, 2011

  Har jeg dårlig tid så foretrekker jeg kjøpesenter med alt på ett sted. Men egentlig så liker jeg best handlegater. Om sommeren og våren synes jeg det er koselig å gå rundt i handlegater med utekafeer og mye og se på. I jula så kommer jeg alltid i julestemning med julelys i handlegatene,snø i lufta og kanskje et korps eller kor som spiller julesanger, og man ser folk i varme klær haste forbi med julegavene under armen. Det blir ikke helt det samme på et kjøpesenter stappfullt med masse stressa mennesker.. :)

  SvarSlett
 21. Så bra at dere ikke har hatt tid, hihi - det må jo bety MANGE kunder på julehandel;)

  Og da blir det jo ekstra spennende i morgen når dere trekker hele tre vinnere!!

  Jeg syns det er veldig koselig med handlegater i julen, men er veldig sjeldent jeg gidder og dra til byen;) Kaldt er det jo ofte og...

  Det positive med kjøpesenter er at det er varmt og godt, man har stort sett alt under ett tak og koselige steder og sette seg ned og puste litt, hihi;)

  Ha fine dager!

  Mvh
  Line Mari

  SvarSlett
 22. Aller best liker jeg å handlegater. Det er viktig å ta vare på sentrum da kjøpesenter som oftest ligger litt utenfor. Det er også ofte små mer spesielle butikker i gatene siden arealprisen på kjøpesentre er ganske dyr,,,Men siden jeg bor i Bergen og det regner ganske ofte her så blir det som oftest kjøpesenter ;)

  God jul til alle!!

  hilsen Anita H

  anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 23. Foretrekker definitivt handlegater i julestria, en helt annen stemning enn i et overfylt kjøpesenter.. ofte bedre og mer spesielle butikker i handlegatene også, mange kjøpesentre er fylt opp av kjedebutikker. Kjøpesentrene derimot vinner en del på å ha lengre åpent og søndagsåpent, så det blir en del sentershopping også! Det aller, aller beste er å sitte komfortabelt i sofaen og shoppe på NETT (selv om det ikke var et alternativ).. da kan man nemlig handle, blant annet, på Lille Himmel selv om man bor aldri så langt unna :D

  SvarSlett
 24. Kommer helt ann på senteret eller handlegaten. Jeg liker å gå i butikker som er fine eller som har det jeg liker eller er ute etter. Og i mitt tilfelle er det Lille Himmel. Så om butikken deres hadde ligget i en handlegate eller på et senter, spiller ikke noen rolle! Jeg hadde kommet uansett! :) God førjul!

  Marie
  marie.jacobsen@live.no

  SvarSlett
 25. Jeg må si jeg foretrekker koselige, julepyntede handlegater med snø på bakken, og nydelige utstillingsvinduer. Det å gå rundt i den friske vinterluften, og varme seg i hyggelige butikker med hyggelige ansatte skaper julestemning :) men allikevel er jeg en av dem som kjører til et stort kjøpesenter overfylt med julehandlere for å få unna handelen effektivt. Det er jo så greit når alt er på et sted, og man kan putte posene i bilen underveis! Jeg setter da ekstra pris på hyggelige butikker, som kanskje har stående noen pepperkaker og et smil til en stresset julehandel :)

  SvarSlett
 26. Jeg liker aller best å gå i søte gågater. Det gjør shoppingturen koselige og morsomme. I hvert fall hvis butikken har pynta butikkvinduene og det er noen søte, små kafeer der man kan ta seg noen velfortjente pauser. Nå i jula er det ekstra koselig med boder og slikt i gatene :)
  Men kjøpesenter er egentlig bra det og, for der er alt på et sted og det er varmt hele tiden! :p

  Ingrid, Ingrid_jenta2@hotmail.com

  SvarSlett
 27. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 28. Jeg må si jeg foretrekker koselige, julepyntede handlegater med snø på bakken, og nydelige utstillingsvinduer. Det å gå rundt i den friske vinterluften, og varme seg i hyggelige butikker med hyggelige ansatte skaper julestemning :) men allikevel er jeg en av dem som kjører til et stort kjøpesenter overfylt med julehandlere for å få unna handelen effektivt. Det er jo så greit når alt er på et sted, og man kan putte posene i bilen underveis! Jeg setter da ekstra pris på hyggelige butikker, som kanskje har stående noen pepperkaker og et smil til en stresset julehandel :)
  Glemte å legge igjen Mail, Kaja.rbk@gmail.com :-)
  Juleklem fra Kaja :-)

  SvarSlett
 29. Når dere kommer med så fine overraskelser, så gjør det slettes ingen ting å vente! Jeg blir som et barn som venter på julenissen, jeg :) Når det kommer til dagens spørsmål, så må jeg innrømme at jeg elsker koselige, smågater der jeg går ut og inn, fra butikk til butikk. Det gir en helt spesiell julestemning- nesten litt Skomakergata-feeling! I hvert fall om bakken er dekket med puddersnø, butikkene har satt ut en fakkel og julebelysningen funkler i skumringen! Kjøpesentre forbinder jeg med stress, kø og mas- uten noe personlighet og stemning. Selvfølgelig er det kjempepraktisk med alt på ett sted, men for meg kommer ofte julestemningen snikende på når jeg tusler ute i lyskledde gater. Det er veldig ofte der man finner de mer spesielle butikkene også :) (Et unntak er så klart Lille Himmel:))

  Julehilsen fra Martine Johansen

  SvarSlett
 30. Kjøpesenter er praktisk, så når jeg MÅ ut å handle noe, og det gjerne er dårlig vær er det greit å kunne gå under tak, og finne alt man trenger på én plass.

  Favoritten er allikevel handlegater. Det å vandre rundt i kulda nå i juletiden, for så å smette inn i en fin butikk å få varmen i kroppen har sin egen sjarm ;) Kjempekoselig med julepyntede gater og butikkvindu :)

  Anne M
  annem_0@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Ja-takk begge deler, vil jeg si. Kjøpesenter er greit fordi det er mange butikker samlet på en plass, fort og greit. Men det blir ofte "køgåing" og altfor mange stressa mennesker som er ute for å sikre de siste julegavene, de som gjerne løper i stede for å gå for å snappe til seg de siste. Julegater fordi det er en magisk stemning- pynta gater, strålende lys og snøen dalende ned (forhåpentligvis, venter og venter), og gjerne når mørket faller på...

  Ha en GULL-kveld! Håndballjentene tok gullet med hjem til jul!:)

  SvarSlett
 32. Jeg liker aller aller best koselige handlegater. Det er mye hyggeligere å gå ut og inn av butikker og oppleve alle menneskene og den gode stemningen. I tillegg synes jeg handlegater er mye mindre stressende. Likevel må jeg innrømme at nå i julestrida er det veldig kjekt å kunne gjøre til et kjøpesenter, legge igjen den tykke dunjakka i bilen og gjøre seg ferdig med 12 julegaver på 2 timer.

  SvarSlett
 33. Oi, så spennende! Jeg må nok si kjøpesentre, ihvertfall denne helgen som det har vært så kaaaldt! Er utrolig koselig med handlegater, men på kjøpesenterne finner man liksom alt man trenger på et og samme sted ;-)

  Tenk, nå er det under en uke igjen til julaften og kos med mine kjære <3

  SvarSlett
 34. I Tønsberg er det utrolig koselig å gå i handlegatene - ikke bare er det pent pyntet med lys og juletrær nå i desember, men jeg føler også at jeg slipper noe av stresset fra kjøpesentrene. Det er veldig deilig å bare titte i butikkene, dessuten er det ofte litt mer unike butikker i handlegatene. Men som regel blir det til at jeg stikker innom et kjøpesenter - der har du alle butikkene på ett sted, parkering i nærheten og åpningstider som gjør det mer aktuelt å ta turen innom senteret. Men selv om det er mange som stresser i kjøpesentrene, finnes det også noen butikker hvor man bare får den gode følelsen nå man går inn - slik som på Lille Himmel! :)

  SvarSlett
 35. Hei! Hvis jeg er i f.eks Oslo foretrekker jeg å går handlegater. Da føler je at derimot blir for innestengt og varmt . Men er jeg på tiden er det bare en ting som gjelder,og det er å gå inne på et senter. Dette fordi lillehimmel er der inne :)

  Hilsen Rikke

  SvarSlett
 36. Når det ikke er så mange folk på kjøpesenteret liker jeg godt å gå der (som nå i jula), hvis ikke er det best med handlegater :)
  ingebjorg.joh@gmail.com

  SvarSlett
 37. Handlegater har en egen sjarm som ingen kjøpesentre kan overgå så må nok si at det er min favoritt. Når det er sagt er kjøpesentre geniale til sitt "bruk". Mange butikker under samme tak som gjør det svært praktisk når man skal handle masse, og når regn, vind og kulde truer er varme kjøpesentre gode å ha. Det som uansett er det aller viktigste for meg er den enkelte butikk. Favorittbutikkene (blant annet Lille Himmel :)) besøkes okke som :) :)

  SvarSlett
 38. Jeg liker å gå på kjøpesenter hvis det innholder noen spennende butikker, som f.eks Lille himmel. Det er lett å parkere og det spiller ingen rolle hva slags vær det er. Men, liker ikke kjøpesentre med bare kjedebutikker, de er kjedelige.

  SvarSlett
 39. Liker best handlegater, i alle fall Storgata i Lillehammer, da den har sin egen sjarm med flere butikker som ikke er kjedebutikker. Butikker som har sin egen stil, slik som Lille Himmel. men dersom det regner og blåser og det er skikkelig surt, er det jo deilig å gå inne. Men feet viktigste er butikker med særtrekk, og da er det ikke så viktig om de er i en handlegater eller på et kjøpesenter.
  hilsen fra Elin

  SvarSlett
 40. Hei!
  Spennende med forundringspakker:)

  Jeg liker helt klart handlegater best, syntes butikkene som oftest er finere og jeg liker at man går ute.

  Når jeg finner den finfine butikken Lille Himmel på et kjøpesenter drar jeg gladelig dit:)

  Ønsker dere en fin og travel førjulsuke!

  Klem Kine

  Ønsker dere en fiiin før

  SvarSlett
 41. Jeg liker best handlegater både her i Haugesund, og når jeg er ute og reiser. En handlegate lever sitt eget liv ... Her er det ofte flere nisjebutikker, og butikkinnehaverne kan sette sitt eget preg på butikken. Ikke felles julemusikk og felles pakkedisk ...
  I min barndom synes jeg det var spennende å stå med nesen over disken og se når de ansatte pakket inn gavene ... ja i sentrum får du ennå pakket inn julegavene.

  SvarSlett
 42. Jeg elsker julekalenderen deres! Så utrolig mange fine gaver dere gir bort. Og butikken; ubeskrivelig! Jeg vet hvor jeg skal dra å bruke opp pengene mine etter jul hvert fall!

  Jeg må jo innrømme at kjøpesenter absolutt er det enkleste. Hvert fall hvis man har knapt med tid. Men når sant skal sies er handlegater utrolig mye koseligere. Hvert fall nå i julen med alle de flotte lysene og menneskene. Føler det blir mye mindre kaos også enn inne på et kjøpesenter. Det kan nesten bli litt klaustrofobisk til tider. Spesielt i julestriden.

  Krysser fingrene for at jeg vinner dagens luke (i og med at det er bursdagen min i dag, hehe). Ingen tvil om at Lille Himmel er favorittbutikken! God jul til dere alle!

  SvarSlett
 43. jeg liker egentlig begge delene, når det er dårlig vær ute er det best og koseligst og gå inne, man har alle butikkene på ett sted og det er mye enklere, men det kan fort bli mye mennesker, støy og bråk noe som kan bli slitsomt. og gå i handlegater om vinteren når det er pyntet og så koselig og på sommeren når det er fint vær og varmt er det også kjempekoselig og gå ute.så jeg vet egentlig ikke helt kommer an på hvor jeg er og om det er senter der eller ikke. Men egentlig liker jeg meg der det er både sentrer man kan gå i og handlegater, da får man en blanding.

  God jul :)
  Karosten@hotmaiil.com

  SvarSlett
 44. Det er veldig sesongavhengig. Om våren og sommeren er det herlig å tusle rundt i handlegater, men høst, vinter og dager med dårlig vær er det supert å flykte inn på et senter og glemme været ute.

  SvarSlett
 45. Forrige kommentar var min;) Litt rask på knappen.
  Tonje
  tonjemoum@hotmail.com

  SvarSlett
 46. Det varierer veldig. Nå som det er jul, liker jeg best kjøpesenter, fordi det er mye enklere å få ting unnagjort da. Men på sommeren, ELSKER jeg å gå i handlegater! Denne sommeren her var jeg i Paris, og det å gå hele Champs-Élysées oppover og nedover flere ganger, var herlig! Starbucks frappe og rosa macroner imens jeg vindusshoppet i både Chanel og Louis vuitton.

  Vanja Skustad
  Vanja-smil@hotmail.com

  SvarSlett
 47. Om jeg skal ha skikkelig julestemning synes jeg nok at handlegater er mest koselig. Men skal jeg være effektiv å handle julegaver synes jeg flotte kjøpesentre er en gudegave :) så en kombinasjon av begge ting, må jeg nesten si :)

  SvarSlett
 48. Liker begge to på hver sin måte. Har man dårlig tid, er det lettvint å dra på et kjøpesenter, men har man god til er det koslig å gå i handlegater :-) spesielt koslig å gå i handlegate i julen!

  simonsen4@hotmail.com

  SvarSlett
 49. Her må jeg si meg enig me Ole Brum:jatakk,begge deler:)Liker kjøpesentre når jeg skal være effektiv,eller vet at jeg får tak i en bestemt ting.Handlegater når jeg har litt bedre tid-eller bare må innom en bestemt butikk for å se om noe frister:)By the way:SUPER julekalender dere har <3 God jul fra Kari.

  SvarSlett
 50. Jeg foretrekker handlegater da det ofte er flere nisjebutikker og småbutikker der hvor man kan få tak i det lille ekstra. Kjøpesenterne inneholder ofte kun kjedebutikker hvor alle butikkene er like. Når det er sagt, er det selvfølgelig forskjell fra senter til senter. Noen senter har jo flere spennende butikker med masse fint og variert, som f.eks Lille Himmel, og disse er det alltid hyggelig å besøke og handle det lille ekstra hos :) Ønsker dere en riktig God Jul ("and keep up the good work" med blogging og innkjøp av masse fint). Juleklem fra Cecilie

  SvarSlett
 51. Jeg har forandret meg med årene:) Før synes jeg det var koselig med handlegater. Men de siste årene har jeg blitt veldig glad i kjøpesentre. Kjempe hyggelig med all julepynten, og det er varmt og godt på vinteren. Slipper å kle på og av seg yttertøy i tusen ganger:)
  Ha en strålende jul!!!
  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 52. Når jeg var mindre var jeg veldig glad i kjøpesentere. Det var fordi vi måtte kjøre i noen timer for å komme til et og da følte jeg det var så spesielt, og vi var det så sjeldent. Men nå om jula er det handlegater som er fantastisk! Bare gå rundt å hører svake lyder av julemusikk fra butikker når du går rundt i de fine, hvite julegatene med mange julelys og små juletrær rundt alle svinger, DET er noe jeg liker altså!
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 53. Jeg liker julegatene best, det er alltid så koselig å gå rundt i gatene med masse mennesker og pynting!! Da får man så julestemning, men det er spesielt hyggelig når det snør litt også !!:)) Men visst det blir for kaldt ute er det jo godt vi har kjøpesentrene også :))

  SvarSlett
 54. Det varierer veldig. Nå som det er jul, liker jeg best kjøpesenter, fordi det er mye enklere å få ting unnagjort da. Men på sommeren, ELSKER jeg å gå i handlegater! Denne sommeren her var jeg i Paris, og det å gå hele Champs-Élysées oppover og nedover flere ganger, var herlig! Starbucks frappe og rosa macroner imens jeg vindusshoppet i både Chanel og Louis vuitton.

  Vanja Skustad
  Vanja-smil@hotmail.com

  SvarSlett
 55. Her jeg bor har vi ikke kjøpesenter, så da blir det handlegate. Reiser jeg til større plasser, blir det som oftest kjøpesenter. Alt er da samlet på et sted, og man slipper å stresse ut og inn, og av og på med klær : )

  SvarSlett
 56. Handlegater finner jeg koseligere, men kjoepesenter er et varmt sted aa spise paa etter aa ha handlet, saa liker begge deler egentlig.
  Dina dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 57. Hei himmel jenter!

  Det var i grunnet et litt vanskelig spørsmål dere kom med i dag…

  Jeg foretrekker nok handlegater om været tillater det, dette legger jeg til gunne for alle de søte små butikkene man kan oppdage på sin vei, som ikke ligger under kjedebutikker slik som det gjør på senterne, MEN når man finner slike sjeldne perler som Lille Himmel, inne på et varmt senter som Triaden, da er det lov å skifte mening.


  Julepuss fra carina

  SvarSlett
 58. God morgen :) Nå som jeg jobber i sentrum blir det mye handlegater, men reiser jeg ut for å handle hjemmefra blir det gjerne et senter. Praktisk med alt på et sted og alltid fint vær da vettu - god jul til dere alle og takk for et inspirerende blogg år - selv om det blir dyrt ;)Juleklem fra Solveig

  SvarSlett
 59. Det viktigste er at det finnes lekre og innbydende butikker, som Lille Himmel :-) Hvor vareutvalget er spennende sammensatt og fristende presentert ! Førjulsklem Berit

  SvarSlett
 60. For meg så er det ikke så viktig om det er kjøpesenter eller handlegate, det avgjørende er butikken og hva den har å tilby. Lille Himmel har det lille ekstra som gjør at butikken skiller seg ut og at man får lyst til å handle :)

  SvarSlett
 61. Det spiller egentlig ingen rolle, jeg liker både handlegater og kjøpesenterer. Her jeg bor er det lite med handlegater så da blir sentrene brukt. Drar jeg til Oslo er det alltid koselig å gå i handlegater og finne småbutikker med mange fine skatter.

  Sissel
  sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 62. Foretrekker kjøpesenter av praktiske grunner - da har man alt samlet. Men setter veldig stor pris på små, søte og selvstendige butikker (som ikke er del av en kjede) - akkurat som Lille Himmel er :)

  Monica
  monica.hagberg@yahoo.no

  SvarSlett
 63. Kunne jeg valgt ville jeg gått i en handlegate. Elsker butikker det finnes få av. Lille Himmel er en av de utvalgt, for jeg føler innkjøpte er mer spesielt når det er klær ikke alle andre har. Jeg handler kjeldent i store kjedebutikker på grunn av kvaliteten. Lille Himmel hadde vært en første valg siden dere selger interiør og klær. Skulle så ønske dere hadde beliggenhet i sentrum av Oslo. :D

  SvarSlett
 64. Jeg foretrekker å gå i handlegater, da det ofte er litt mindre mennesker, og blir litt mindre trangt. Allikevel hender det at valget faller på kjøpesenter, da det er mest effektivt og tidsbesparende!

  Ønsker dere alle i lille himmel en riktig god jul :)

  SvarSlett
 65. For meg er dette to-delt. Kjøpesenter for da er det varmt, man kan gå tørrskodd, finner alt du trenger på en og samme plass og tilrettelagt parkering. Handlegatene skårer nok høyere på "sjarmen" med det mener jeg at spesielt før jul får jeg nok mer julestemningen av å gå i lulepyntede handlegater og møte forlk i gatene vinterkledde og litt røde og kaled på nesen.

  Merethe

  Merethe

  SvarSlett
 66. Jeg synes at det er koseligst å handle i handlegater. Spesielt nå før jul så synes jeg det er hyggeligere, fordi gatene er så fint pyntet og man kommer litt i julestemning. Og i jula er kjøpesentrene altfor fulle.. Man må jo gå i kø hele shoppingrunden;)

  Kjersti.str@gmail.com

  SvarSlett
 67. Liker best å handle i handlegater med masse lys og god julestemning! Desverre er ikke handlegaten her i byen noe å skryte av så da blir de fleste julegavene handlet på senteret :)

  SvarSlett
 68. Jeg foretrekker helt klart handlegater dersom været tillater det. Der finner man ofte flere søte små unike butikker, og det er gjerne mindre trengsel og stress enn på et kjøpesenter.
  På denne tiden av året derimot, når det er snør og sludder og er kaldt ute, velger jeg nok som regel å dra på et senter, så jeg får handelen unna fortest mulig og mest mulig tørrskodd;)

  SvarSlett
 69. Veronika (anesthesiia@hotmail.commandag, desember 19, 2011

  Det er egentlig veldig variert, for kjøpesentre har heldigvis begynt å ta inn fantastiske butikker som Lille Himmel. Men det er helt klart noe nostalgisk og magisk med å gå i en julepyntet handlegate, der et kjøpesenter gjerne er litt kaos. Men, en god mix er perfekt for julegavehandel! Best of both worlds :)

  SvarSlett
 70. Julepyntede handlegater er det beste jeg vet :-) Spiller ingen rolle om det er masse folk bare det er snø og julestemning, kjempekoselig!
  God jul!
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 71. Jeg liker handlegater best. På den måten får man muligheten til å trekke litt frisk luft mellom handlerundene. Også er det så koselig når gatene er julepyntet. :) Vennlig hilsen Pia.

  SvarSlett
 72. Ja takk, begge deler! Kjøpesenter er best når man skal gjøre unna flere ærend; det blir mer effektiv handling med mange butikker samlet på ett sted og man slipper unna snø, regn og slaps:)
  Mens handlegater gir mer julestemning når man har tid til å rusle rundt, helst i lett snøvær:D

  Hilsen Kristina Pettersen
  ivan@helgelandror.no

  SvarSlett
 73. Hei hei. Jeg liker best å handle på kjøpesenter, for alle butikkene er samlet på et sted. Utvalg av kjedebutikker og andre søte butikker med mye sjarm, som Lille Himmel :). På kjøpesenter er det butikker for alle, og møtested for folk flest :)
  Hilsen Sejla D.

  SvarSlett
 74. Jeg liker best å handle i handlegater, fordi der er det mange flere forskjellige og unike butikker. Du trenger ikke presse deg frem inne på et trangt shoppingsenter med mange mennesker. Det gir også mye mer stemning og du kan bare gå rundt å titte, uten å stresse.

  runa1408@hotmail.com

  SvarSlett
 75. Synes det er vanskelig å skulle velge her. Er til hver sin tid. Liker de spesielle og unike butikkene som Lille Himmel, og selvom dere er på et senter er ofte denne typen butikker å finne utenfor de store sentrene. Samtidig så er det veldig praktisk med sentre der du får alt du trenger på ett sted og spesielt da når senteret har en butikk som heter Lille Himmel:-)
  I tillegg så må jeg si at det kommer litt ann på dagsform og vær hvor jeg foretrekker å handle. Men aller helst skulle Lille Himmel ligget på et senter nærmere meg, slik at jeg kunne beundret skattene deres oftere!

  Ha en fortsatt fin førjulstid jenter!

  Klem Liv

  SvarSlett
 76. Handlegater. Føler det er litt mindre stress, og ikkje så tettpakka. Kan føles litt innestengt når alle er i same "hus" på eit kjøpesenter. Men som oftast prøver eg å bli ferdig før det verste julerushet uansett, så då kan det vere koseleg å rusle på kjøpesenteret når ein ikkje trong å stresse ;)

  (solfrii89@hotmail.com)

  SvarSlett
 77. Egentlig litt begge deler! Jeg syns det er så koselig i handlegatene nå i jula, og har man tid til det er det kjempe fint å kunne gå å kikke litt i gatene. Også er det godt for julestemninga, nå som snøen ikke er her...
  Men på en annen side så blir det kanskje mest effektiv handling på et kjøpesenter hvor alt er så nært.

  Hilsen Mia.

  SvarSlett
 78. I disse juletider, syntes jeg kanskje det er best med handlegater, man går ute i friskt luft og hører forskjellig julemusikk fra de ulike butikker. Det er bedre "klima" og det er kanskje ikke så hektisk og mye mennesker. Men det er klart at alt er avhengig av været. Man treffer flest kjente og kjære på et kjøpesenter, og utvalget av butikker er større. Men jeg tror jeg foretrekker som Ole Brum sier, "ja, takk begge deler"
  Mona Kristiansen

  SvarSlett
 79. Hei,

  Jeg personlig, liker handlegater best, siden da kan man gå ut å trekke litt frisk luft etter å ha vært inne i en butikk en stund :)

  Ha en fortsatt fin dag, og lykke til alle sammen!

  Mvh Xinyi <3

  SvarSlett
 80. Hei!
  Jeg har barn og jobber hver dag, derfor liker jeg å handle på kjøpesentra som har gunstige åningstider og parkeringsforhold. Mange senter har mer enn bare kjedebutikker og de har også koselige spisesteder og kaffebarer. Det er også deilig å handle tørrskodd synes jeg:-)

  Hilsen Tonje

  SvarSlett
 81. Handlegater, fordi det ikke virker som det er så tettpakka med folk rundt deg når man er ute som inne :)

  SvarSlett
 82. Spiller ingen rolle om det er gater eller handlesenter, så lenge det finnes "nisje butikker" med det lille ekstra, som dere;)

  Mvh Veronika.
  veronika.angell-movik@hotmail.com

  SvarSlett
 83. Hei.
  Jeg liker og gå i små handlegater og handle:) liker og få frisk luft etter jeg er ferdi i en butikk. Ha en fin jul

  Juleklem fra Sørlandet

  Tine_marita6@hotmail.com

  SvarSlett
 84. Jeg elsker å titte innom butikker i smågater! Det er ekstra koselig og som oftest her man finner bortgjemte skatter! I tillegg har slike butikker ofte mer personlig preg over seg og det er god stemning og bra service :)

  val_94@hotmail.no

  SvarSlett
 85. Nå i desember er det koselig gå i handlegater, jeg får litt ekstra julestemning av det! :)
  Men kjøpesenter en favoritten når det kommer til handling, syns det er veldig greit når ting er samlet under samme tak :)

  God jul til dere :D

  Marie: marie_u_91@hotmail.com

  SvarSlett
 86. I Norge synes jeg at kjøpsentrene legger opp til en førjulsstemmning som er utrolig hyggelig for store og små :) Nisser overalt, julemusikk..og masse godsaker i butikkene.
  - Og sist men ikke minst så gjemmer de unike butikkene seg midt i mellom alt, unike julegaver fra f.eks lille himmel slår aldri feil<3

  SvarSlett
 87. Liker absolutt å handle best i handlegater.
  Det er mye koseligere å vandre i gatene, og man slipper unna "kjøpesenterbråk og -stress"
  annasp_94@hotmail.com

  SvarSlett
 88. Anne Lise Havnvikmandag, desember 19, 2011

  Jeg liker aller best å handle på kjøpesenter! Der slipper man å kle seg i tykke vinterklær for å gå, og man har som oftest de aller fleste butikkene man trenger i umiddelbar nærhet! Koselig er det også nå i disse juletider, med pynt og hyggelige mennesker overalt! :D

  SvarSlett
 89. Foretrekker julegater, med pynt, frisk luft og mindre trengsel:-)

  SvarSlett
 90. Jeg liker best handlegater. Spesielt nå som det er jul. Jeg elsker følelsen når du går ned i en lysbesatt gate, med en julegryte fra frelsesarmeen og deres juleplate. Samtidig er også følelsen av kulde og frost ganske koslig, hvertfall en gang i blant. Å være i en handlegate gir deg mer frihet og jeg føler meg også mindre "innestengt". Jeg tenker at på et kjøøpesenter kan det også være koslig, men atmosfæren er på en helt annen måte. ALt er mye mer kjøp, kjøp , kjøp ofte og til tider føler jeg du bare vandrer rundt uten grunn. Noen sentre er også søte og fine, spesielt de ekslusive med marmorgulv og lysekroner. Her blir atmosfæren igjen god!

  SvarSlett
 91. Jeg går nesten bare på kjøpesentere, må jeg innrømme, og jeg trives jo egentlig godt med det. Det er nemlig ingen handlegater i nærheten der jeg bor. Likevel synes jeg det er utrolig hyggelig å gå i en ordentlig handlegate, om jeg får muligheten. Det er jo så koselig!

  SvarSlett
 92. Det er koselig med handlegater, men i den senere tid har jeg begynt å foretrekke kjøpesenter, nå er kjøpesentre blitt mer oppdatert med litt spesielle butikker, ikke bare kjedebutikker( sånne elskverdige butikker som lille himmel ) pluss at tilbudene er utvidet med gode spisesteder, & god kaffe. Som shoppeglad småbarn mor, er det også å foretrekke da det er litt praktisk tilrettelagt og man shoppe, ta en pause, et bleieskift & shoppe videre;) avona m!

  SvarSlett
 93. Endelig jenter!!! Har gått og venta i helga på en oppdatering om kalenderen, men her kommer den!! : ) Kalender er morsomt for oss voksne også! Jippiiiii!!


  Det kommer egentlig litt an på. Egentlig så liker jeg godt begge deler. På vinteren er det praktisk inne, så slipper man å ha på seg så mye klær, og hvertfall med oss som har små barn og vogn. Min sønn liker best å sitte på armen, og da er det mye behageligere å gå innendørs i varmen.. Men det kan fort bli litt mye folk inne, når man har med seg vogna og barn :) Er ikke ofte man får dratt alene for å handle, så tålmodigheten må være på plass for store og små. Men jeg syns utendørs handlegate er så koselig. enten det er på vinteren med lys og pynt, eller på sommeren med planter, blomster og sooool : )) Men utendørs kan fort bli lite praktisk, kommer selvfølgelig an på hvor du er, men i sommer var vi i København, og det var ikke lettvint med barnevogn. Da må man bære vognen rundt om kring, for å komme inn i butikkene er det enten trapp opp eller ned :)
  Så tilrettelegging ser jeg etter når jeg velger om jeg skal handle ute eller inne!! : )


  Herlige skjerf fra becksøndergaard !! nydelig! Slik ønsker jeg meg hvertfall til jul, om ikke det blir det, til bursdagen miin.  Kleemmer fra kristin

  SvarSlett
 94. Begge deler. I godt vær er handlegater best, men i styggevær er det veldig greit med kjøpesenter - så her sier vi ja takk begge deler ♥

  Klem

  SvarSlett
 95. Jeg foretrekker handlegater. Dette gjelde til vanlig, men spesielt nå til jul. Stemningen med julepyntet gater, kor/gatemusikk som synger julesanger og luften av brente mandler fra en bod på hjørne. Godt å komme inn i en varm butikk, etter å vært ute i kjølig luft. Jeg velger ut de butikkene som ikke er i en kjede. De som har de små (og store) tingene som en ikke finner alle steder. Det blir ofte butikker som har en del lignende varer som Lille Himmel. Kunne godt tenkt meg at Lille Himmel var en butikk i min handlegate :-)

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 96. Kjøpesentre, og da spesielt Triaden Storsenter siden dere holder til der! ;-) Drømmer om at Lille Himmel åpner butikk i Oslo, slik at jeg lettere kan stikke innom butikken deres :-)

  Hilsen Clariza
  (clarizaherrera@gmail.com)

  SvarSlett
 97. Handlegater synes jeg er mye koseligere enn kjøpesentre. Men om man skal innom mange butikker eller været er elendig er jo kjøpesnetere digg da :)

  Siv A Haugen
  sahenri@online.no

  SvarSlett
 98. Foretrekker kjøpesenter, men er jo koselig når været er fint med handlegater også. Shopping er bra uannsett:-) Jeg kommer definitivt til å besøke dere neste gang jeg er i deres trakter. Skulle ønske vi hadde en lille himmel her i Stavanger, uannsett så finner jeg masse bra inspirasjon her inne. God jul til dere allesammen:-) juleklem Marianne

  SvarSlett
 99. Liker absolutt handlegater best! Det er noe sterilt med sentere, alt er helt likt i hele landet, de samme kjedene er stort sett til stedet og spisestedene er kjedelige. Det er riktignok mye samme butikkene i handlegatene også, men går man litt "til siden" der treffer man ofte på mye bra.

  Kjøpesenter er dog genialt når gradestokken viser doble minusgrader ;)

  SvarSlett
 100. Handlegater er så mye triveligere:) Men været kan ødelegge en koselig bytur...men igjen det kan vi ikke gjøre noe med...

  så ja uten tvil handlegater:)

  odkn2@online.no

  SvarSlett
 101. WOW! Går det ann å skrive kommer ann på været? Handlegate er alltid koslig, men med vestlandets regnforbannelse går jeg aldri i en. Så jeg liker best handlesenterda man ikkje blir våt på beina. (og selfølgelig fordi Lille Himmel ligger på et shoppingsenter...) :)

  SvarSlett
 102. Vanskelig å velge enten eller. Handlegatene er veldig fine om vinteren, spesielt gata på Lillehammer. Den er selvskreven før jul! De som ikke har opplevd den, bør gjøre det :) dette er jo så klart smak og behag, men denne gata er akkurat passe stor og den er alltid yrende av folkeliv!!! Men kjøpesenter har også sin sjarm.. Godt og varmt om vinteren og svalt og behagelig om sommeren... Så for meg er det vanskelig å velge en favoritt blant disse to :)

  Jeg håper jeg får besøkt butikken deres på nyåret, bare jeg får lurt med meg mann og barn...:)

  Gledelig jul:) mvh Kristin h

  SvarSlett
 103. Katt (Katinka_hj@hotmail.com)mandag, desember 19, 2011

  Enn hvor vanskelig det er å si hva jeg liker best, så må det nok bli handlegater! Med tanke på at det nå er jul, så ligger det mye sjarm i de pyntete gatene og det får meg i ekstra humør til å være snill mot meg selv og kjøpe julegaver ikke bare til andre. Og hvis været er litt uheldig så gir det meg bare en bedre grunn til å tilbringe mere tid i butikken! Men selvfølgelig så trekker jeg inn på kjøpesenter jeg også, men da må det være en butikk jeg liker veldig godt. Akkurat som Lille Himmel! God jul :)

  SvarSlett
 104. Jeg liker handlegater best! Helt klart.
  Hvis jeg er ute å shopper, så er det for å kose meg og ikke stresse.
  Og hvis det er noe jeg virkelig trenger, så handler jeg det på nett.

  Og det er mye koseligere å gå i handlegater, og det er noe av sjarmen med shopping. Grunnen til dette er luften og klimaet, i kjøpesenter blir alt så kunstig og tungt.

  Hilsen Synne.
  synne_aal@hotmail.com

  SvarSlett
 105. Jeg liker handlegater best når jeg er sammen med venner eller kjæresten min. De gangene jeg skal titte i butikker alene, synes jeg at shoppingsenter er best!

  Jeg var i København tidligere i desember, der får man en fin kombinasjon med et par store shoppingsenter midt i handlegaten :) Da kan man variere etter hva man føler for og hva været tillater!

  Butikker som LilleHimmel (selv om dere egentlig er helt unike ;)) frisker opp et hvert senter - samtidig som de er sjarmerende når de ligger i handlegater.

  Himmelsk jul til dere!

  SvarSlett
 106. Jeg liker igrunn best handlegater :-D De er så koselige, spesielt nå i juletider, pyntet og koselige :-D

  Det forutsetter såklart at det ikke er skikkelig uvær da, da foretrekker jeg nok kjøpesentrene ;)

  SvarSlett
 107. Handlegater! <3 En finner så mange fine spennende nisjebutikker som har fantastiske ting! å gå i handlegate er som å gå på oppdagelsesferd,nye spennende butikker og skatter dukker opp,og det er mye bedre å betale litt ekstra for noe en blir kjempefornøyd med enn å salgs-stresse på kjøpesenter. håper handlegatene aaldri forsvinner, selv om kjøpesenterne bare blir større.
  <3

  SvarSlett
 108. Kjøpesenter eller handlegate? Tja, d kommer vel gjerne an på hva jeg er ute etter - her jeg bor er det ikke så mange spesielle, fine butikker inne på kjøpesentrene, så da traver jeg heller gatelangs til jeg finner det jeg er ute etter :)

  SvarSlett