lørdag 10. desember 2011

Luke 10


Nå er det endelig lørdag og vi er i julemodus her i butikken så idag vil vi vite dette:

HVILKEN JULESANG ER DIN FAVORITT?


Idag kan du vinne et kjempefint armbånd fra Tokyo Jane:

Lykke til!

Den heldige vinneren av gårsdagens luke ble Christiane med denne kommentaren:
min absolutte favoritt butikk utenom lille himmel må absolutt være lille bille i flekkefjord!
Fantastisk butikk med smilende og hjelpsomt personal :)

Send oss en mail så ordner vi med premien:-)

GRATULERER!

68 kommentarer:

 1. Ingen tvil hvilken julesang som er min favoritt. Det er Julekveldsvisa. Helst en gammel, sprakende versjon der Alf Prøysen synger selv. Da kommer julestemningen :-)

  SvarSlett
 2. Det er så mange fine julesanger, men "En stjerne skinner i natt" og "I en steingrå vinter" er vel høyt på listen over favoritter.

  SvarSlett
 3. Det er så mange fine julesanger, men den som er min absolutte favoritt er "En stjerne skinner i natt". Den er så utrolig vakker:)
  Ha en fin og god førjulstid alle dere fine på Lille HImmel

  SvarSlett
 4. Christmas Lights av Coldplay er gull på en avslappende kveld med te og sjokolade :)

  SvarSlett
 5. Mange fantastiske julesanger, men de to som setter meg i virkelig julestemning er En stjerne skinner i natt med Oslo Gospel Choir og Last Christmas med Wham :)
  Ingen jul uten de to.

  Førjulsklem fra Maya

  SvarSlett
 6. hei det er mange fine julesanger men en av mine favoritter en jeg husker veldig godt fra jeg var liten og som barna mine elsker og danse og synge til om dagen og det var veldig artig i fjor da elste mann skjønte at nissen som mamma kysset var pappa så min favoritt er jeg så mamma kysse nissen jeg......har mange gode minner rundt denne sangen. ha en fin

  SvarSlett
 7. Min desiderte julesang favoritt er Fairytale of New York av the Pouges:) Det er ingenting som lokker frem julestemningen som den whiskeystemmen :)

  SvarSlett
 8. Akkurat sitter jeg og hører på "Driving home for Christmas" :)
  Men jeg er som de andre her også veldig glad i "En stjerne skinner i natt"

  God lørdag !

  Hilsen Bente S.
  gully2345 a) hotmail.com

  SvarSlett
 9. Det er så mange fine, men for meg er "Have yourself a merry little christmas" den absolutte favoritten! Den gir meg en deilig og lun følelse<3
  Den spilles også helt på slutten i en av mine yndlingsjulefilmer, The Family Stone, når de minnes moren sin som har gått bort og da gråter jeg en skvett, så sangen kan bringe fram så mangt :)
  Line :)

  SvarSlett
 10. En stjerne skinner i natt!!!

  Kristin H
  k.holmestrand@bluezone.no

  SvarSlett
 11. Det må bli: shake up christmas med - train :) Ein litt annaleis julesang , men ein med fart og stemning. Denne gir vertfall meg julestemning. Denne songen gir en fantastisk stemning i klasserommet no før jul <3 Må sei at dette er ein av dei få julesongane du kan virkeli riste deg løs og danse.
  Digger den :)

  Ha en fin Lørdag :)
  Aud Helen
  aud_helen_95@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Et veldig vanskelig valg for meg som er så glad i julesanger! Men tror jeg må gå for "Himlen i min favn" (med Carola) :-) hilsen Marte (marte_leberg@hotmail.com)

  SvarSlett
 13. Julesangen som får meg til å gråte fordi den er så vakker er Kimer I Klokker! Den er liksom ikke så "populær" lenger den, og det er synd for den er så vakker. Er også veldig glad i O´Helga Natt.
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 14. Åå, det er såå mange fine julesanger.. Men en alltimefavourite må være "En stjerne skinner i natt". Den er nydelig, og kan få meg til å få julestemning på et blunk :-D Elsker også "Fairytaly of New York"! Den gjør meg glad, og teksten er fin :-D

  Julie_HE_94@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Favorittlåt; Jeg så mamma kysse nissen :))))))))))))

  hehe:))

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Hei på dere:)
  Den absolutt fineste sangen er "en stjerne skinner i natt"
  Har barn i 7 og 9 klasse, og hvert eneste år har de sunget denne sangen på juleavslutningene, og jeg gråter like mye hver gang, den er nydelig ♥
  Spesielt når den synges av barnekoret;)

  Ha en finfin lørdag!

  Klem Line

  SvarSlett
 17. Jul i svingen og Driving home for Christmas!

  SvarSlett
 18. En stjerne skinner i natt:) Fineste norske julesang!! Kommer virkelig i julestemning når jeg hører den!:)

  Kjersti.str@gmail.com

  SvarSlett
 19. Min favoritt julesang er Shake up christmas - Train. Den er så fin! det er den som er brukt i julecoca-cola reklamen, så jeg får sååå julestemning av den! :) hehe
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 20. the greatest gift of all med Dolly Parton og Kenny Rogers. Sååå fin pg så mye stemning i ;)

  SvarSlett
 21. På tross av alle flotte moderne julesanger, er nok "deilig er jorden" min favorittsang. Rikt innhold og nydelig melodi. Når jula synges inn i hjembygda mi, avsluttes seansen med denne sangen. Det er bare fantastisk nydelig!

  ivol@ha.kommune.no

  SvarSlett
 22. Anne Lise L. Havnviklørdag, desember 10, 2011

  Sonjas sang til julestjernen <3

  alhavnvik@hotmail.com :)

  SvarSlett
 23. Min favorittjulesang er deilig er jorden. Maria Mittet sin versjon sammen med Oslo Gospel Choir er helt fantastisk.

  Katrine P :)

  SvarSlett
 24. "Det lyser i stille grender"

  Tonje Svendsen

  SvarSlett
 25. En Stjerne Skinner I Natt <3, får gåsehud <3

  http://www.youtube.com/watch?v=pyZmeUCtrcs

  SvarSlett
 26. De desidert fineste julesangen jeg vet om er Nordnorsk Julesalme. I år er den sunget av Moddi. Vakre sangen og den treffer meg midt i mitt nordnorske hjerte. <3

  Vennlig hilsen Aurora E.
  auro_84@hotmail.com

  SvarSlett
 27. Jeg er så glad hver julekveld har vært min favoritt siden jeg var 5-6 år, brukte å synge den for min bestefar da han levde:-))), fikk faktisk en kjempefin engel for å brenne telys i, (Den har jeg enda)fordi han syns jeg var så flink til å synge..hehehe....*mimre mimre*:-)))

  SvarSlett
 28. Hei!
  Den fineste julesangen av alle synes jeg er: "En stjerne skinner i natt". Hørte den på idol i går og da kommer julestemningen for fullt:-) God jul til dere alle.
  Klem fra Jannicke i Bergen.

  SvarSlett
 29. O'Helga Natt er min absolutte julefavoritt sang, fordi den får meg i skikkelig julemodus og gjør meg klar for de mest utfordrende tingene med julen, slik som julevasken ;)

  Martine Hunes
  martine_hunes13@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Last Christmas med Wham så klart ;o))

  SvarSlett
 31. Det må bli "Deilig er jorden", den er så vakker at man får gåsehud. God jul til dere :)

  Bente S

  SvarSlett
 32. Min absolutte favoritt blant julesangene er Driving home for christmas - Chris Rea! Den skaper virkelig er herlig julestemning i hjemmet! Av norske julesanger er det nok En stjerne skinner i natt! Den er utrolig flott!

  Ann-Helen
  ann_helen1989@hotmail.com

  SvarSlett
 33. Favorittjulesangen min er: Where are you christmas? fra filmen The Grinch! Den er så fantastisk. :)

  SvarSlett
 34. O`helga natt, ingen over, ingen ved siden av...

  SvarSlett
 35. Marionn over sin mailadresse: marionnaas@gmail.com

  SvarSlett
 36. Last Christmas er en kjemefin julesang. Er mange artister som har synget denne, men det er og forblir en favoritt uavhenget av sanger : )


  Sara
  sawyn@hotmail.com

  SvarSlett
 37. http://www.youtube.com/watch?v=SOszvL9lgSs Denne! Av Nat King Cole <# Den er så fiiin... Få skikkelig flashbacks til barndommen med juletegnefilmer hele dagen og varm gløgg :) Og så liker jeg all I want for christmas is you, den gjør meg så glad :)

  SvarSlett
 38. http://www.youtube.com/watch?v=SOszvL9lgSs Denne! Av Nat King Cole <# Den er så fiiin... Få skikkelig flashbacks til barndommen med juletegnefilmer hele dagen og varm gløgg :) Og så liker jeg all I want for christmas is you, den gjør meg så glad :)


  Glemte navnet :?
  Hilsen Ellen =)
  ellen.oeyan@c2i.net

  SvarSlett
 39. Jeg er ekstremt glad i julemusikk og syns det er utrolig mange fine julesanger. Men, den sangen som virkelig setter meg i julestemning er "Driving home for Christmas" som spilles minst 20 ganger i bilen på vei opp til hytta lille julaften. Da er det endelig jul og jeg kommer "hjem" til mamma og pappa :)

  SvarSlett
 40. # Det lyser i stille grender #

  Nydelig sang :)

  Ingunn

  SvarSlett
 41. Det er super mange fine julesanger! Men "en stjerne skinner i natt" er kjempe fin. Nå jeg hører den komme jeg i skikkelig julemodus, og får lyst til å pynte hele huset med julepynt. CD'n min med den sanger har blitt spilt så mange ganger, så det er neste "hakk i plata". :-)

  SvarSlett
 42. Mente: Når jeg hører på den kommer jeg i skikkelig julemodus.

  SvarSlett
 43. Å det er lett: Under den Lille Himmel ligger "Den deilige jorden" Tog du han? he-he! Hilsen Solveig

  SvarSlett
 44. Silent night :o)

  dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 45. Min ultimate sang som jeg spiller når jula ringer inn er drivin' home for christmas. Det er fordi første gang jeg hørte på denne sangen var jeg faktisk på vei til mine besteforeldre for å feire jul, etterat Nida begynte å bruke den i sin julereklame ble jeg ekstra glad i den. Jeg er trossalt en godtemoms som får en følelse av glede og spenning når jeg hører sangen og spiser sjokoladen. Det er noe spesielt med denne sangen for meg, anbefaler andre også å høre på den!

  GOD JUL!

  SvarSlett
 46. The pogues and Kirsty MacColl- fairytale of New York!! :D Rannveig Kh, rankh@hotmail.no

  SvarSlett
 47. Vet egentlig ikke hvorfor, men synes deilig er jorden er den fineste julesangen, men det som gir mest julestemning er musikken i hjemme alene 1 og 2.
  Da er det jul!

  SvarSlett
 48. Etter å ha grublet endel på dette selv også, har jeg nå til slutt landet på den nydelige "Nå tennes tusen julelys" Men må innrømme at det ikke er lett å velge en favoritt!

  SvarSlett
 49. Når Moddi synger Nordnorsk julesalme.. Da er det nesten så jeg får klump i halsen. : )) Det er min nye favoritt, tidligere var det O' helga natt, helst sunget av Are Hembre ; )

  mari_gull(at)yahoo.no

  SvarSlett
 50. Last christmas med wham, da kommer jeg i jule stemmning:-) monica.gluckstad@gmail.com

  SvarSlett
 51. En stjerne skinner i natt

  sorgenfri2#hotmail.com

  SvarSlett
 52. Nå tennes tusen julelys...

  marius

  grotan@hotmail.com

  SvarSlett
 53. White christmas.
  Drømmen er jo en hvit jul.
  Fantastisk fin julesang.

  Merethe

  SvarSlett
 54. Mahalia Jackson sin versjon av "Silent Night"

  Mvh Beate M B
  beate_myran(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 55. På låven sitter nissen er en søt sang som minner meg om tidligere i barndommen.

  SvarSlett
 56. Ingen slår den gode gamle Glade Jul=)

  Mvh Anita H
  anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 57. Nå tennes tusen julelys :)Den er så fin og gir meg en good julefølelse hver gang jeg hører den!

  Maja_mathea-92@hotmail.com

  SvarSlett
 58. Det må bli "Oh holy night" sunget av kor (gjerne i en kirke). Finnes ikke noe vakrere og mer stemningsfullt.

  Nydelig armbånd! :)

  Anne M
  annem_0@hotmail.com

  SvarSlett
 59. Romjulsdrøm 

  En skulle vøri fire år i romjul’n

  og kjint ei jinte som var nesten fem,

  og begge skulle kledd seg ut med masker

  og kømmi julbokk tel et bæssmorhem. 

  Og klokka skulle vara midt på dagen

  og vægen skulle vara lett og gå,

  og æille bikkjer skulle vara inne

  og æille biler skulle bære stå. 

  Og viss ein møtte onger etter væga

  som gjorde nar og ville vara med,

  så sku en hatt en bror i femte klassen

  som rødde væg så folk fekk gå i fred. 

  Og bæssmorhuset skulle mæssom såvå

  og bak gardina skulle ingen sjå

  -før vi fekk stiltre øs på tå i gangen

  og feste maska før vi banke på. 

  Så sku vi klampe inn på høge hæler

  og kvinke julbokkmål: ”Godkvell, godkvell”.

  Og djupt i stolen sku a bæssmor svara:

  ” Så kom det julbokk åt en stakkar lell!” 


  En skulle vøri fire år i romjul’n

  da julelysa brente dagen lang

  -da væla var et hus med fire vegger,

  og saligheta var et bessmorfang.                 
  ....,

  Minner meg så mye om da jeg var liten :) jula er veldig spesiell for barna, tross alt:)

  SvarSlett
 60. Ups navnet mitt ble borte, jeg som skrev ned romjulsdrøm..


  Klem fra Kristin!!! Ønsker alle en fin søndag! Selv skal jeg på Gaute områsen og cecilia vennersten konsert :)

  SvarSlett
 61. Julekveldsvise av Alf Prøysen :-)

  SvarSlett
 62. Det er utrolig mange, nydelige julesanger. Alle de gamle tradisjonelle gir kjempegod julestemning, MEN det er også et par nyere som jeg synes er nydelige. Det er bl a Maria Mena sin julesang "Home for Christmas". Den gir meg gåsehud, så jeg velger denne...

  SvarSlett
 63. I går var jeg på julekonsert med Kurt Nilsen, og "Nå tennes tusen julelys" ga meg gåsehud og tårer i øynene. Vakker! :) Mvh Ingrid

  SvarSlett