tirsdag 6. desember 2011

Luke 6

Vi har kommet til 6 desember og i dag vil vi vite:

HVA ER DITT BESTE KJØP HOS OSS?
OM DU IKKE HAR HANDLET, HVA HAR DU MEST LYST PÅ?

I dag kan du vinne disse søte smykkeskrinene

Lykke til :-)


Den heldige vinneren av gårsdagens luke er Monica med denne søte kommentaren:
♥´¯) ¸.-:¦:-´¯)
(¸-:¦:-´ (¸.♥´´¯`•.¸
De bladene jeg leser er
Costume og det nye.
Det er de to bladene som gir meg mest og
lese for pengene.
Jeg har mange koselige timer med ett av de bladene i fanget.
En deilig kopp te,ett mykt og varmt pledd og god stolen. Da er det helt herlig og bare være...
Nei,i dag blir det lesing.
ha en kjempe fin dag videre. ღ
Hilsen meg Monica
✿¸ڿڰۣ✿ڿڰۣ✿ڿڰۣ✿

Send oss en mail eller kom innom butikken og hent premien din.

GRATULERER!

54 kommentarer:

 1. Det må være Debbie shoes, ikke bare er de superfine, de er også supergode å gå i til å ha så høy hæl. Hvertfall for meg som ikke er så vant til å gå på høye hæler :)

  SvarSlett
 2. becksøndergard skjerf....sukk ♥ ma-sto@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Jeg har handlet Deborah Lippman-neglelakker, og har nå planer om å investere i Lulu's toalettmappen :)

  SvarSlett
 4. Mitt beste kjøp hos dere er definitivt mine Debbie Shoes. Pga av reumatisme, har jeg ikke kunne brukt høye hæler på mange år. Jeg var derfor veldig spent da jeg prøvde de første parene mine fra Debbie, og heidundrande du, hvor happy jeg er... De er jo fantastiske å gå i, og til og med jeg, klarer å bruke dem i flere timer. Kjempelekre til skjørt og kjoler er de også. DET hadde jeg heller ikke brukt på mange år, så Debbie shoes åpnet en ny verden for meg der også !! Endelig kan jeg føle meg litt elegant igjen, for det er ikke det samme med flate sko....

  SvarSlett
 5. Ikke lett å velge. Men tror det må være jeans fra MiH. Siw Almroth Siw_Almroth@hotmail.com

  SvarSlett
 6. Jeg har aldri handlet hos dere. Bor i kristiansand. Det jeg har mest lyst på er en fin bluse som jeg kan bruke rundt juletider.

  Ha en fin dag:) hilsen Tine


  Tine_marita6@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Mitt beste kjøp hos Lille Himmel er mitt første Becksøndergaard skjerf som ble kjøpt etter lang tid der jeg gikk innom og tittet i butikken dere så ofte jeg kunne, ikke bare fordi jeg hadde så innmari lyst å skjerfet, men fordi dere ga meg inspirasjon når jeg kom inn i butikken, den gang og hver gang jeg kommer innom. Dette skjerfet er blitt mitt yndlings skjerf, som jeg vet å sette pris på, bruke og jeg vet at uansett hva jeg har på meg, så vil det alltid pynte opp samtidig som det er avslappet og "laid back"!
  Martine
  martine_hunes13@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Det jeg ønsker meg mest i hele butikken er deborah Lippmann neglelakkene! De er så fine! Kommer ofte innom Lille Himmel og ser og beundrer de herlige lakkene.. Men er en fattig student så det stopper der.. :( Definitivt er dere den fineste butikken på Hele Triaden og de andre store kjøpesenterne i området! GOD JUL!

  SvarSlett
 9. For å si det sånn; jeg har lyst på ALT!
  Men hvis jeg må velge, må det bli TimeShirt fra Second Female (men ikke tving meg til å velge farge...!), jeans fra MiH og Scull boots fra Debbie. Legg til noen fine armbånd fra Loopie Love, så har man et flott antrekk!

  Ellen S
  sprellen_star@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Mitt beste kjøp må nok være pungen fra Becksøndergaard! Den synes jeg er så søt og stilig, og passer stilen min perfekt! :)Marte (marte_leberg@hotmail.com)

  SvarSlett
 11. Det jeg ønsker meg aller mest er en stor, brun "Tiger of Sweden" veske! De ser utrolig praktiske ut, og er ikke minst utrolig fine :-D Det er fantastisk fnt skinn på veskene, og alle varene er av god kvalitet!

  Julie Hagen Elnæs

  Julie_HE_94@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Mitt beste kjøp hos dere må bli min samling av toalettmapper fra Lulu's Acessories. Jeg begynte med å kjøpe toalettvesken i M, men med god service å anbefalinger fra betjeningen i Lille himmel kom jeg tilbake å kjøpte i str. S uken etter. Disse to ble med meg to uker til syden i sommer. Disse er stilrene, praktiske og ikke minst klassiske.
  De dekker alle mine behov for en toalettmappe og jeg får med meg absolutt alt i dem.
  Etter jeg kjøpte disse to så måtte jeg ha den siste i samlingen for å gjøre den komplett, men som betjeningen deres opplyste så ble disse utsolgt veldig fort. Derfor ble det noen måneder venting før jeg fikk tak i den siste i samlingen, nemlig for en uke siden :-)

  Ha en fin dag!

  Sissel
  sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Mitt beste kjøp må være en blå bluse med korte ermer fra just female. Den er helt nydelig, kjøpte den i sommer og har aldri angret ett sekund på at jeg har kjøpt den! Jeg har fått masse skryt av den og det gleder jo også mitt hjerte! Mitt neste kjøp må nok bli en av de flotte veskene deres fra Tiger of Sweeden, men sisden prisene er ganske stive må nok litt jobbing og sparing til før jeg kan trykke enda en herlighet fra dere hjem i posten.

  SvarSlett
 14. Veske fra Becksøndergaard :o) Dere har en fin butikk!!
  dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 15. Mitt beste kjøp/kjøpsopplevelse hos dere er en fantastisk paljettkjole fra Baum :D

  Den var til og med på salg, og jeg som egentlig hadde bestemt meg for å kjøpe den på fullpris!!!
  Men da jeg kom innom dere, og prøvet den, og skulle til og betale, så informerte dere at den var på salg nå!!!
  Det var veldig ærlig gjort av dere, og jeg satte sånn pris på det! så hver gang jeg har på kjolen nå tenker jeg på at det fremdeles er snille folk, som ikke lurer andre der ute :)

  sofiehoe@hotmail.com

  SvarSlett
 16. NN07 Parkasen:) passer til alt!

  Klem Kirsten S

  SvarSlett
 17. marianne/ mizzmariz@hotmail.comtirsdag, desember 06, 2011

  Aldri handlet hos dere da eg bor i Bergen, men det eg har mest lyst på må vell være lulu toalett veske i lys rosa, så fin fin. Satser på at eg finner de her i Bergen en vakker dag :)

  mizzmariz@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Mitt beste kjøp er en grå strikkecardigan fra Nümph. Den er bare helt herlig, og blir brukt ofte :)
  Ellers er jeg strålende fornøyd med bokstøtter fra PB Home og Eos shaving cream som jeg ikke kan leve uten :)

  Ha en fin dag videre

  Klemmer fra Maya

  SvarSlett
 19. Har så utrolig lyst på et becksøndergård skjerf! Har ønsket meg til bursdagen som er om en liten uke! Krysser fingrene for det:D

  Kjersti
  Kjersti.str@gmail.com

  SvarSlett
 20. Mitt beste kjøp ; nno7 genser, stripete genser fra filippa k, becksøndergård skjerf& second femal jakke! Vil understreke genseren fra Nn07 som var et ukjent merke for meg, men plagget er fantastisk kvalitet & farge<3 vil ha fler! Ønsker meg skinnjakka fra geztuz & paljettkjole fra Margit brandt!

  SvarSlett
 21. Det beste kjøpet tror jeg må være mannens innkjøp av settekassejulekalenderen hos dere. :D Det er en glede å åpne den hver eneste dag og enten finne et Tokyo Jane-armbånd eller en lapp om at jeg må lete etter et annet sted etter en større pakke. <3 Dette er dog ikke MITT kjøp, men jeg nyter stort av den hver dag. :D

  Om jeg skal plukke mitt beste kjøp må nok det være en av Triwa-klokkene, jeg elsker de alle, men er nok kanskje mest fornøyd med den med dobbel rem. <3

  Anett

  SvarSlett
 22. Åååå, det beste kjøpet er Becksøndergaard skjerfene <3 De er så myke, gode og varme, med flott design =D Alt i ett !! Og ikke minst alle de fine telysholderne, noen av de står, noen av de henger for billige penger som gir meg det varme lyset jeg trenger ;)

  M.S

  SvarSlett
 23. Mitt beste kjøp, de sorte, flate Debbie boots`ene. Og et Becksøndergaardskjerf til halv pris...

  SvarSlett
 24. Det må være alle BS skjerfene - digger dem alle!!

  Monica
  Monica.Hagberg@yahoo.no

  SvarSlett
 25. Becksøndergaard skjerfene <3 <3 <3

  E-post: xwyy123@yahoo.com

  SvarSlett
 26. Helt klart mine superfine debbie shoes, som er min store skokjærlighet,

  SvarSlett
 27. Hei:) har handlet hos dere ved flere anledninger, men det beste kjøpet må være Deborah Lippmann "Happy Birthday" som jeg ga til min datter da hun ble 14 - hun ble sååå glad:)

  SvarSlett
 28. Jeg er helt forelsket i klokkene deres og klarer aldri bestemme meg for hvilken farge som er finest !Jeg skal snart til Oslo og sparingen er allerede i gang ! Ha en flott jul videre ! ; )

  SvarSlett
 29. GRÅ DEBBIE! :)
  Ingunnlien@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Av veeeldig mange kjøp den siste måneden hos dere er det nok den superfine Moon knit - genseren som er min yndlng. Men den har hard konkurranse fra mange andre veldig fine kjøp.
  God adventstid:-)
  Tone
  tone.torske@gmail.com

  SvarSlett
 31. Jeg har SÅÅÅÅÅÅÅ lyst på en Triwa klokka i grønn! De er så fine, fantastiske og perfekte! Hadde gjort mye for å få tar i en sånn!
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Second Female-genseren er mitt definitivt beste kjøp - elsker den, og tror fort jeg må ha minst en genser til :) Høyt på ønskelisten står også TimeShirt og fine smykker/armbånd fra Loopie Love.

  /Kristine

  SvarSlett
 33. Mitt beste kjøp er Becksøndergaard skjerf i pudderrosa m brune hjerter. Dette har jeg brukt veldig mye og mange ulike anledninger. Alltid fin :-)

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 34. Har gjort mange gode kjøp hos dere, men becksøndeergard sjerfene er jeg veldig fornøyd med bruker hele året og Tiger jeans vesken min brukes nesten hver dag. Hilsen Siri

  SvarSlett
 35. Har alfri kjøpt noe men jeg ville veldig gjærne kjøpt de Tiger of Sweden veskene. Jeg har alltid hatt en ting for skinni all slags former og varianter. Tiger of sweden har orndtlige vakkre skinnvesker, de er til å dø for spør du meg. Heller ikke en dårlig julegave :)
  Håper jeg VINNER!

  SvarSlett
 36. Hei :) uten tvil IPad vesken. Den er jeg nå en stolt eier av, og vist den fram til alle på min " vei".. Den var virkelig like fin i virkeligheten som på bloggen deres.. Hilsen SIri
  Siggen@lomsdalen.no

  SvarSlett
 37. Mitt beste kjøp er neglelakken Happy Birthday og Ruby Red Slippers fra Deborah Lippman. Foreløpig er det det eneste jeg har kjøpt fra dere, men jeg ønsker meg sårt Debbie Scull-bootsene og leopardskjerfet fra Becksøndergaard. Begge deler er noe som løfter ethvert antrekk! Jeg har det på min juleønskeliste :) Ellers er jo alt dere selger på Lille Himmel en skatt i seg selv. Digger dagens kalendergave også. Har siklet lenge på disse smykkeskrinene!

  martinejoh@gmail.com

  SvarSlett
 38. Har aldri handlet hos dere, men så på facebook-siden deres og fikk faktisk veldig lyst på te, tro det eller ei! Så spesielt fristende ut med Pukka Three Ginger. Bare elsker ingefær, og spesielt nå i jula! <3

  SvarSlett
 39. Veronika (anesthesiia@hotmail.comtirsdag, desember 06, 2011

  Jeg har aldri handlet hos dere, da jeg har en samboer som setter grenser på shoppingen min, desverre. Jeg kunne så gjerne tenkt meg fjærclutchen fra Tiger, Skjerf i alle farger og varianter fra BeckSøndergaard, men det får nok bare ligge med drømmingen inntil videre. Dere gir meg dog små håp med julekalenderen, kanskje noe av det herlige kan blir mitt <3

  SvarSlett
 40. ✿Det jeg har mest lyst på!✿
  ✿Er nok et smykkeskrin som man i denne konkurransen kan få!✿
  ✿Smykkene ligger hulter til bulter✿
  ✿Og det smykkeskrinet sulter✿

  SvarSlett
 41. Mitt beste kjøp er den pudderrosa pungen med stjerner på fra Becksøndergaard! Den er med meg OVERALT, og jeg bruker den som lommebok/liten partyveske/sminkepung! Og den blir bare finere og finere for hver dag som går, så jeg er SUPER happy!

  Kan ikke takke dere nok for at dere gir oss som ikke bor i nærheten muligheten til å kjøpe via mail!

  SvarSlett
 42. Har aldri fått handlet hos dere, men noe av det jeg ønsker meg er faktisk de smykkeskrinene man kan vinne! Har hatt lyst på de siden det ble lagt ut bilde her på bloggen første gang! Og veskene på 3 og 5 rad på innlegget over. Og timeshirt skjorten i svart. Hmm. Orker desverre ikke ramse opp mer, men kan love at det er bare en liten liten del. Dere er så ufattlig flinke til å velge ut fine ting! You make me happy! :)

  SvarSlett
 43. Har dessverre ikke kjøpt noe hos dere enda, men dere har så utrolig mye fint! Hvis jeg skulle velge bare noen få ting må det bli veske fra Tiger of Sweden, sminkepung fra Lulus, smykkeskrin, også har dere masse fine gensere og bluser! Haha, det ble kanskje litt mye...

  SvarSlett
 44. <3 becksøndergard skjerf <3 verdens beste skjerf ever <3

  SvarSlett
 45. Min knall blå bluse fra Second Female, fanastisk fin, den lyser opp en ellers mørk vintergarderobe. Perfekt til både bukser og skjørt.

  Merethe

  SvarSlett
 46. Min kjære flotte turkise deilige supre store lommebok, eller skal man kalle det en veske? Den rommer alt jeg vil ha med til en hver tid, som mummimammas veske =P Og den blir bare flottere og flottere for hver dag <# Og jeg har veldig lyst på et par debbie shoes, men søren om jeg kan bestemme meg, dere har jo så mye flott! <#

  Ellen Øyan
  ellen.oeyan@c2i.net

  SvarSlett
 47. Jeg har dessverre ikke handlet oss dere enda, men skal prøve å få gjort det etter juletiden. Dere hadde på bloggen en cardigan fra Nümph som jeg forelsket meg i med en gang jeg så innlegget. Brukte litt for lang tid til å bestille genseren, før den var utsolgt. Da lette jeg over alt på nettet om lykke, men desseverre gikk den gensen tapt. Uansett har dere så mye fint som skulle fått plass i skapet mitt :)

  Karen Koller
  karen_e.koller@hotmail.com

  SvarSlett
 48. Hei.Siden jeg har sko- og veskedilla er det veskene fra Tiger of Sweden og sko fra Debbbie Shoes som jeg gjerne skulle hatt. Blusene fra Second Female er også veldig fine,så jeg kikker stadig på dem...:-))

  bsperstad@hotmail.com

  SvarSlett
 49. Ja... Nå ble valget ganske enkelt - etter å ha fråtset i veskeinnlegget rett over. Nest nederste bilde er av ei veske jeg har skikkelig lyst på!
  mari_gull(at)yahoo.no

  SvarSlett
 50. Jeg har vært innom hos dere, men har ikke kjøpt noe enda. Må si meg veldig enit med HildeR overfor her, at de veskene var helt supre. Og jeg falt også for den nest nederste. Stor og flott, og får med det meste! Skikkelig tøff design også!
  :o)

  Mvh Beate M B
  beate_myran(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 51. Ønsker meg en veske fra Tiger :-))

  SvarSlett
 52. Mitt beste kjøp hos dere er en beige genser fra second female. Jeg er vanligvis skeptisk til å handle klær på nettet. Jeg liker best å kunne prøve passform i butikken, men etter å ha siklet på denne genseren både på fashionjunkiie og på lillehimmelbloggen måtte jeg bare ha den! Og jeg angrer ikke!:) Det er mye fra butikken deres jeg har lyst på, huff alt for mye, men timeshirt'en og den grå olaskjorten fra NN07 er ganske høyt oppe på listen :)

  katrine.odeskaug@gmail.com

  SvarSlett
 53. Benedicte Victoria Maursund Cappelenonsdag, desember 07, 2011

  Nå skal jeg fortelle dere om hva jeg fikk
  kjøpt i en så nydelig butikk.
  Butikken er flott, og lille himmel heter den
  butikken er flott og er min nye beste venn.
  Etter langt om lenge fant jeg det der hos dere
  et flott og stort skjerf og nå vil jeg ha mere.
  Skjerfet fra becksøndegaard er så flott
  det varmer, ser bra ut, og nå får jeg ikke nok.
  Med leopard mønster og masse glitter
  Ser jeg jenter på lang avstand som titter.
  Skjerfet mitt de vil nok ha,
  og til dere jeg sier at de må dra !

  TUSEN TAKK FOR AT DERE HADDE DET FLOTTE LEOPARD BECKSØNDEGAARD SKJERFET JEG HADDE ØNSKET MEG I LANG TID. EVIG TAKKNEMMELIG ! Klem Benedicte Victoria :)

  SvarSlett
 54. benedicte Victoria Maursund Cappelenonsdag, desember 07, 2011

  Nå skal jeg fortelle dere om hva jeg fikk
  kjøpt i en så nydelig butikk.
  Butikken er flott, og lille himmel heter den
  butikken er flott og er min nye beste venn.
  Etter langt om lenge fant jeg det der hos dere
  et flott og stort skjerf og nå vil jeg ha mere.
  Skjerfet fra becksøndegaard er så flott
  det varmer, ser bra ut, og nå får jeg ikke nok.
  Med leopard mønster og masse glitter
  Ser jeg jenter på lang avstand som titter.
  Skjerfet mitt de vil nok ha,
  og til dere jeg sier at de må dra !

  TUSEN TAKK FOR AT DERE HADDE DET FLOTTE LEOPARD BECKSØNDEGAARD SKJERFET JEG HADDE ØNSKET MEG I LANG TID. EVIG TAKKNEMMELIG ! Klem Benedicte Victoria :)


  glemte mailen min; benedictevictoria91@hotmail.com

  SvarSlett