mandag 12. desember 2011

Luke 11 + 12

Vi beklager så mye at det ikke ble noen luke i kalenderen vår i går, vi har rett og slett ikke rukket det. Derfor smeller vi til og går for luke 11 og 12 sammen i dag og vi trekker TO vinnere :-)

Vi vil veldig gjerne vite følgende:


HVOR AVGJØRENDE ER VINDUSUTSTILLINGEN I EN BUTIKK FOR AT DU SKAL GÅ INN I BUTIKKEN?


 
I dag kan to av dere bli heldige vinnere av disse fine skjerfene i ull og silke fra Becksøndergaard:
Lykke til:-)

Den heldige vinneren av luke 10 og bangels fra Tokyo Jane er:

Gøril
Vet egentlig ikke hvorfor, men synes deilig er jorden er den fineste julesangen, men det som gir mest julestemning er musikken i hjemme alene 1 og 2.
Da er det jul!


Send oss en mail eller kom innom og hent premien din :-)

GRATULERER!


86 kommentarer:

 1. Den har ein del å seie. Er det smakfullt og ryddig fristar det mykje meir å gå inn, enn om det er stappa med alt mogleg for å få vist alt på ein gong.

  (solfrii89@hotmail.com)

  SvarSlett
 2. Det som får meg til å gå inn i en butikk når jeg ser vindusutstillingen kan være både hvis utstillingen er litt annerledes enn alle andre, men også utstillinger med rent design, lekre klær som ikke forsvinner i rot og spennende farger. Skulle vinduene var overfyllt og rotete går jeg sjapt forbi.

  Sissel
  sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Hei hei:)
  Vindusutstillingen betyr MYE!
  Deres er alltid veldig fin, og det fordi dere har så mye fint og pynte med;)
  Da jeg og mannen gikk forbi på fredag, pekte jeg på vinduet og sa "dette er min favorittbutikk" (så vet han det liksom, hehe)
  Og da stoppet til og med han opp og tittet i vinduet - kommentaren var " så utrolig fin adventsstake " * sjokk * hehe, men veldig enig da:)

  Ha en finfin dag, fine jenter;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Det at vindusutstillingen er interessant og litt utenom det vanlige er veldig viktig. Man får inntrykk av at butikken vil ha kunder og de bryr seg om hvordan førsteinntrykket er. Det må være spennende og ikke for mye. Klassisk, enkelt og interessant! :D

  Ingrid
  Ingrid_jenta2@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Vindusutstillingen har mye å si :) Hvis det vises fine ting i vinduet har jeg lyst å gå inn, men det er også viktig at vindusutstillingen er ryddig og ikke inneholder for mye ting :)
  Eline
  (eline0803@hotmail.com)

  SvarSlett
 6. Den betyr alt! Vindusutstillingen viser hva de har innenfor og selv om den ikke viser alt (selvfølgelig) sier den om dette er en type butikk jeg liker. Og er det deres vindu går jeg inn!!! Jeg liker :)

  SvarSlett
 7. Det betyr at visst eg i utgangspunktet ikkje var tenkst å gå inn i butikken så er eit flott vindusutstilling = eg traver inn i butikken og smeller gjerne til med eit kjøp eller to .....MVH cathrine langeland .

  SvarSlett
 8. Vindusutsilling er Alfa o mega for meg altså, dette er jo forsmaken på alt det lekkre man kan finne i butikken. I tillegg så kan man ofte se mer helhet i en ting hvis man ser f.eks skjerfet,buksen eller kjolen kombinert med noe annet. Vindusutstilling= mer kunder og mersalg <3

  Mvh Lisa Trøite Pedersen

  SvarSlett
 9. De fleste butikker er helt avhengig av en god vindusutstillingen for å selge bra. Vindusutstillingen er det som trekker kundene inn i butikken. Det er også viktig at butikkene fornyer vindusutstillingene sine ofte, slik at forbipasserende får se hva som er nytt.
  annasp_94@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Det har mye å si. Det må være delikat og vise mye av det som er i butikken på en smakfull måte. Om jeg går forbi en ukjent utstillingsvindu kan det få meg til å gå inn å bruke alt for mye penger ;)
  Dere har vært et nydelig vindu- delikat og flott og med masse stemning. Gjenspeiler butikken helt perfekt :)

  SvarSlett
 11. Det er veldig avgjørende for meg, det er det første jeg ser når jeg går forbi, særlig hvis ikke jeg har vært på butikken før. Også ser jeg på om selve atmosfæren inne på butikken er velkommelig, for hvis det er alt for hvitt og tomt og det står tre selgere der og ingen kunder, da føler jeg meg litt ukomfortabel for å komme inn.
  dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 12. Enkelt, det er alt :D må jo bli fristet til å gå inn :D
  Men er litt lei alt det hvite, derfor har vi innredet hytten vår mørkt og lunt :)

  SvarSlett
 13. Vindusutstillingen har så og si alt å si for om jeg går inn i en butikk. Om jeg kjenner butikken fra før av og liker den, har det mindre å si. Men om jeg ikke kjenner butikken, har det alt å si. Jeg går ikke inn i en butikk som har en kjedelig vindusutstilling.

  SvarSlett
 14. For meg har vindusutstillingen veldig mye å si. Jeg er utdannet interiørdesigner, og har mange oppdrag i nettopp dette, å lage vindusutstillinger til div butikker.

  Når man skal sette opp en vindusutstilling er enten fort gjort og lage for mye rot, eller ikke ha nok varer i utstillingen.

  Men jeg må si, når jeg går forbi Lille Himmel er det vanskelig og ikke ta turen innom!
  Vinduene deres er alltid like delikate, med akkurat passe mengde varer, som pirrer øyet til å se mer av hva slags herlige skatter butikken deres rommer!

  Jeg syntes dere er kjempe flinke! Fortsett slik!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 15. Det er ofte jeg går forbi butikkvinduer der de bare har satt opp en stusselig utstillingsdukke med en dårlig parykk, og slengt på noen klær. Da frister det veldig lite å ta en tur innom, selv om butikken kanskje har mye fint! Jeg tror mange butikker taper kunder på den måten. Jeg har selv gått interiør og utstillingsdesign, så jeg er vel kanskje litt over middels opptatt av utstillingsvinduer :) Utstillingsvinduene deres er alltid kjempekreative! Dere tenker utradisjonelt og utenfor boksen, noe jeg synes er veldig spennende! Det er ingen tvil om at jeg hadde stukken nesen innenfor døren hos dere :) Fortsett slik!

  Mvh. Martine

  martinejoh@gmail.com

  SvarSlett
 16. Veldig veldig vesentlig! Dersom man ikke har en god vindusutstlling tiltrekker man seg ikke oppmerksomhet og man skiller seg ikke ut i mengden av butikker. Utstillingen i vidnuet er førsteinntrykket som kunden får av butikken, og vi vet jo alle hvor viktig førsteinntrykket er :) Heldigvis er dere flinke på denne delen og har et ryddig, smakfult og oversiktlig butikkvindu som viser at dere har peiling på det dere driver med :)

  Mail: marionnaas@gmail.com

  SvarSlett
 17. Åh, favorittskjerfene mine! Da må jeg jo delta:-)

  Jeg syns vindusutstillingene har utrolig mye å si, det er jo førsteinntrykket jeg får av butikken! Og det avgjør om jeg vil gå inn eller ikke. For at vindusutstillingen skal friste meg, må den være delikat og stilren. Dere har jo så mye flotte varer hos dere, så jeg er sikker på at deres utstillingsvinduer hadde fristet meg til å komme inn! Eller, jeg har jo sett de og VET at de frister :-)

  SvarSlett
 18. Det betyr faktisk ganske mye. Det er førsteinntrykket man får av butikken, og det er veldig avgjørende for meg om jeg går inn eller ikke. Og da får man jo se noen av deres nyheter som kanskje kan være fristende og veldig tiltrekkende:) Så det er nok lurt å stille frem deres nyeste fineste varer:)

  Kjersti.str@gmail.com

  SvarSlett
 19. Vindusutstillingen har mye å si for meg. Spesiellt om jeg ikke har vært inne i butikken tidligere. For at utstillingen skal friste meg til å komme inn må den være stilren. For butikker som deres liker jeg da utstillingsmodellene har fullt tilbehør også, i form av skjerf, smykker og lekre sko. Da kommer jeg garantert inn en tur :-)
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 20. Vinduutstillingene har ALT å si . Det er det som avgjer om du har tid til å gå inn i en butikk. Det er lillehimmel veldig go på:) Liker også at alt står i stil slik eg blir fristet til å kike inn i butikken :)

  Førsteinntrykket når du kjem til ein butikk har veldig mye å si:)

  Håper eit skjerf i favorittmerke mitt kan bli mitt :)

  Ha en fin mandag alle Jenter på Lillehimmel :)

  Aud Helen
  aud_helen_95@hotmail.com

  SvarSlett
 21. Det har alt å si - siden jeg har en to år gammel gutt er det ikke så ofte jeg får tid for meg selv til å gå å titte i butikker - så kaster ikke bort tiden med å gå inn i butikker som ikke frister skikkelig :-)

  SvarSlett
 22. Vindusutstillingen har veldig masse og sei, og det er veldig avgjørende om jeg går inn eller ikke. Jeg trur mange butikker taper på og ikke sette nyheter i vinduet og skifte det ofte. Er utrolig mange som kanskje en gang i året skifter utstillingmodellene da frister det ikke og gå inn pluss at dei aldri har noe salg. Dere er kjempe flinke til og forandre på utstillingsdokkene og dere har so mye fint som jeg kunne ha tenkt meg

  Tine_marita6@hotmail.com

  SvarSlett
 23. Stilige eller koselige, men kreative vindusutstillinger er absolutt viktig for at jeg skal få lyst til å gå inn i en butikk. Det å vise frem det beste butikken har å by på i en smakfull setting må jo være det beste trikset for å få kundene inn i butikken. Et fristende vindu kan lure meg inn i hvilken som helst butikk tror jeg ;)

  Spesielt nå i juletider synes jeg det er koselig å titte i vinduene i butikkene, og se alle de fine varene sammen med koselig julepynt. De fleste butikker gjør litt mer effort these days, det er kjempekoselig. Til og med window shopping kan være spennende da (selv om jeg liker best å komme hjem med noe fint i posen)

  I tillegg gir utstillingene meg masse inspirasjon til sammensetninger av antrekk som gjør at jeg bare MÅ kjøpe hele antrekket - og da må jeg jo inn i butikken ;)

  Ah nå fikk jeg lyst til å dra på shopping.

  Anne M
  annem_0@hotmail.com

  SvarSlett
 24. Vindusutstillinger er så viktig! De kan enten være tomme med utstillingsdukker som bare ser dumt på deg med stygg kjole på, eller fylt til randen av masse deilige ting som bare roper at du må komme deg inn i butikken! Selv om overfylt-følelsen jo absolutt må unngås, men gjør man det riktig(ikke at jeg ville fått det til men mange andre klarer det!) ser det likevel ikke rotete ut med utstillingsvinduer fulle av fine ting :)

  Jeg liker å se litt av alt, sko, smykker, klær, interiør, de butikkene(sånn som deres) er dem det føles aller mest hyggelig å gå inn i, det blir litt den skattkammerfølelsen, man vet aldri hva som venter!

  SvarSlett
 25. Jeg lar meg veldig lett friste av en FLOTT vindusutstilling. Gjerne en utstilling med både klær, sko og tilbehør. Elsker fine og spennende utstillinger som kan nytes fra utsiden, da lar jeg meg inspirere og friste for så å ta turen innom for en handel. Som dere skjønner er en flott vindusutstilling som en magnet på meg. Så stå på synes deres vindusutstillinger er fantastisk fine.

  Merethe

  SvarSlett
 26. Vindusutstillingen er kjempeviktig! Jeg ender nesten alltid opp med å gå inn i en butikk som har en appelerende utstilling. En som gir innstrykk av ett godt utvalg , litt glam og glitter også må den være stilfull da ;-)
  Den bør ha det lille ekstra som får meg til å glemme saldoen på kontoen og bare handle det jeg har lyst på ;-)

  Mvh
  Anette S

  SvarSlett
 27. Det har en kjempemye å si!! for da kan du se hva butikken har å tilby. Jeg syns det er viktig at man får klærne til å se dyre ut når man setter dem sammen og at det selvfølgelig må være en god stil. Og forskjellige stiler. Sånn at man ser at det man har i butikken er for enhver smak! Vindusutstillingen må få deg til å ha lyst til å komme inn i butikken. Jeg liker når du kan se at butikken har flere foskjellige merker, at butikken både har sko, skjerf og masse annet tilbehør annet enn bare klær! Og det er jo førsteinntrykket av butikken og da er det kjempeviktig at det er et flott utstillingsvindu!
  Gleder meg til å komme innom butikken snart!
  klem

  SvarSlett
 28. Vindusutstillingen i en butikk er helt avgjørende for om jeg går inn i butikken, hvis jeg ikke hadde planlagt et besøk dit på firhånd. Jeg lar meg lett styre av en fristende vindusutstilling, særlig om det er en litt utradisjonell og kreativ vindusutstilling som skiller seg ut fra massen. Jeg liker godt temabaserte vidnusutstillinger som skiftes ut hyppig, så jeg kan bli inspirert til å gå inn i butikken for å sette sammen et nytt antrekk.

  Katrine P :)

  SvarSlett
 29. Viss det er en ukjent butikk for meg har den alt å si, ved en godt kjent butikk betyr den ingenting!

  Hilsen Linda

  SvarSlett
 30. Marianne/ storesky@hotmail.commandag, desember 12, 2011

  Vindusutstillingen er veldig avgjørende da man får en sniktitt på hva som befinner seg inni butikken. Lille Himmel har alltid en innbydende utstilling som får meg til å stikke innom gang på gang for å lete etter små skatter (som det er mange av). Nå for tiden får jeg ikke mulighet til å stikke innom dere da jeg nettopp er blitt mamma, så bloggen deres er på en måte utstillingsvinduet deres for meg nå. Så i disse dager er det bloggen deres jeg besøker ofte. Er forresten kjempefint at dere har mulighet for å bestille på nett, dere har så mye som frister for tiden :)

  SvarSlett
 31. Det kommer ann på om det er en butikk jeg kjenner eller ikke. I en butikk jeg vet jeg finner mye fint legger jeg ofte ikke merke til vindusutstillingen. Men er det snakk om en ny butikk, er utstillingen i vinduet veldig viktig og avgjørende for om jeg tar turen inn eller ikke. En vindusutstilling bør være innbydende og gi eksempler på hva butikken inneholder.

  Klem fra Liv I.M

  SvarSlett
 32. Vindusutstillingen er som snop, den frister så man tar en titt inn. Og når innholdet i butikken holder samme standard som utsiden. da er det himmelrike! (Lille Himmel-rike...)

  På den annen side, ettersom jeg ikke fysisk har vært i butikken deres, ser jeg på bloggen som en slags vindusutstilling. Den frister, og motiverer, slik at terskelen for en kjøretur og besøke butikken stadig blir mindre og mindre. :)

  Hilsen Lene
  lenes_s@hotmail.com

  SvarSlett
 33. Det er mye enklere å droppe innom en butikk med fine, ryddige og annerledes vindusutstillinger. Dere har skjønt hva en fin utstilling er! Dere har alt helt perfekt etter min smak og de perfekte pyntetingene :) Jeg får så lyst på alt sammen når jeg ser de fine fargene som blir kombinert og alle detaljene som blir prikken over i'en :) Kos dere masse på jobb!
  (f.jambak@hotmail.com)

  SvarSlett
 34. Vinduutstillingen har faktisk MASSE og si! En butikk med et kjedelig og grått vindu virker mye mindre fristendebig imøtekommende enn en med et fint og pyntet vindu, med fine varer og masse pynt. Jeg må gi dere masse ros for hvordan dere pynter vinduene deres, og resten av butikken! Dere virker som en søt gjeng som gjør alt for at butikken skal være fin for oss kunder. Dere har ofte ny vindusutstilling, og det er like fint hver gang! Tror ingen klarer å gå forbi butikken deres uten å ta en titt inn. ❤

  Vanja Skustad
  Vanja-smil@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Jeg synes det er viktig, fordi det sier litt over hva butikken har å by på. Så hvis den er kreativ, og ulik andres, så går jeg inn, fordi jeg liker overraskelser =)
  marthasunniva@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Jeg synes personlig ikke at det har SÅ mye å si så lenge det ser ryddig ut, og at man lett kan se en oversiktlig presentasjon av hva som selges i butikken. Hvis en vindusutstilling skulle fått meg til å gått inn, så måtte det vært fordi jeg så en spesiell vare som jeg ville ta en nærmere titt på! Men det er ikke så ofte jeg vindusshopper da! Som regel så skjønner du hva som selges der når du ser butikkens helhet og kanskje man ser noe av butikken innendørs, og da går jeg evt inn om det virker interessant.
  Ha en nydelig jul videre!

  Synne
  synne_aal@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Vindusutstillingen i en butikk er etter min mening helt avgjørende for å vekke interesse og nysgjerrighet, som igjen får meg til å gå inn i butikken.

  Dere på Lille Himmel gjør en fantastisk jobb i så måte. Utstillingene deres er alltid fantastisk estetiske og gjennomtenkte, som seg hør og bør for et lite stykke av himmelen!

  Jeg vil rett og slett si at Lille Himmel kanskje er den av de butikkene jeg besøker som er aller best på å selge allerede før jeg har fått satt foten innenfor, fortsett slik:)

  I:)

  SvarSlett
 38. Anniken Henriksenmandag, desember 12, 2011

  Utstillingsvinduene er så utrolig viktige for om jeg skal gå inn i en butikk.. Ser jeg ingenting jeg liker, går jeg ikke inn. Ser jeg noe jeg liker, går jeg inn. Ser jeg MASSE jeg liker (i deres tilfelle), går jeg definitivt inn. :):)

  anikz94@hotmail.com

  SvarSlett
 39. For meg har det alt å si for butikker som Lille Himmel faktisk, fordi det gir et inntrykk av både hva slags varer butikken fører, i tillegg til at et fint/kreativt vindu signaliserer kvalitet. Nå har jeg bare sett utstillingsvinduene deres på bloggen, men hadde definitivt gått inn om jeg hadde vært der i virkeligheten! :-)

  mariannehagfors@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Vinduutstillingen har utrolig mye å si for om jeg går inn på en butikk eller ikke. Utstillingen er tross alt førsteinntrykket. Utstillingen burde være rydding, men også inneholde en viss mengde varer og produkter, slik at man ser hva butikken har å by på. Er det gode utstillinger får man både lyst å kjøpe noe på butikken, og i tillegg viser det hvordan man selv kan kombinere dette.

  Ps. elsker når dere legger ut bilder av butikken deres. Får så mange idéer og blir virkelig inspirert : )

  Sara
  sawyn@hotmail.com

  SvarSlett
 41. For at jeg skal gå inn i en butikk, må vinduutstillingen må være rydde, noe med min smak og fine ting. Ser jeg noe fint i vinduet går jeg inn i butikken. sånn som jeg så på et bilde dere hadde av vinduutstillingen var fin. det var ryddig, kreativ, viser forskjellige varer og at dere fører fine klær.
  Karosten@hotmail.com
  Karoline

  SvarSlett
 42. Heisann! Får at jeg skal gå inn i en butikk, bør det være sånn stil dere har på lillehimmel og dorothea og den slags i vinduet. Dere på lillehimmel har det så fint, så det er aldri tvil om at vinduspynten deres på lillehimmel er den beste. Den er sånn stil som hele butikken er i. Det er som å komme inn i varmen, når man kommer inn til dere på lilllehimmel. Som sagt så har vindusuttstillingen mye å si for om jeg går inn i n butikk eller ei.

  SvarSlett
 43. Utstillingsvinduet betyr enormt masse, det tiltrekker kunder som er usikker på innholdet i butikken, nye kunder velger å titte innom og bidrar faktisk til mersalg:))))))))

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 44. Utstillingsvinduet er sjelen til butikken føler jeg. Der ser jeg hva som kan skjule seg inn i selve butikken, og avgjør om jeg går inn.
  Er utstillingsvinduet estetisk og fylt med vakre ting, så går jeg inn og handler.

  Tror ikke dere sliter med det, har sett bilder av vinduet deres, og alltid like fint og gir et nydelig inntrykk av butikken deres.

  SvarSlett
 45. Vindusutstillingen er superviktig. Det er den som trekker meg inn i butikken. men jeg må si at i tillegg til å ha en veldig fin vindusutstilling så har dere en veeeldig fin blogg som fungerer som verdens beste vindusutstilling. Det er fra bloggen jeg har gjort mine siste innkjøp hos dere:-)Der gjør dere en kjempejobb! Fortsett med masse fine bilder og innlegg der!
  Tone
  tone.torske@gmail.com

  SvarSlett
 46. Et utstillingsvindu bør være ryddig. Det bør inneholde produkter som er populære og gjerne alt en trenger i en kledning. Overdeler, underdeler og tilbehør. smykker og skjerf, klokker og sko er viktig!!! Også burde det være litt interiørpynt for å få det litt hjemmekoselig også. Liker utstillingsvinduene til "ikke-merkebutikker" mye bedre enn hm, Cubus osv.

  jeg håper dere kan legge ut mer bilder av desemberbutikken deres for oss som ikke har mulighet til å komme innom ned det første :) dere gjør overtall en flott jobb!!


  Kristin
  Kristin

  SvarSlett
 47. En fin vindusutstilling vekker jo interessen til folk og gir et inntrykk av hva slags ting i hva slags stil butikken selger. Det var ihvertfall den flotte vindusutstillinga deres som fikk meg til å ta en liten titt i butikken for første gang, men for at jeg skal fortsette å besøke en butikk er jo hvordan ting er plassert inne i butikken, personalet og ikke minst hva butikken selger mye viktigere :)

  annakje@online.no

  SvarSlett
 48. Personlig er jeg en meget estetisk person, så for min del er det nesten viktigere at maten ser penere ut enn den smaker... Med andre ord, jeg er veldig opptatt av førsteinntrykk. Vindusutstillinger er for meg veldig representativt for en butikk, og derfor veldig, veldig viktig! Uten at jeg selv personlig har besøkt 'lille himmel', ser jeg jo ut fra bildene at dette er en butikk jeg hadde gått inn i! Dere er flinke, jeg er forelsket i butikken deres! God førjulstid til dere :)

  SvarSlett
 49. Vindusutstillingen er jo det første man møter og er ofte avgjørende for om man går inn i butikken eller ikke. Den gjenspeiler jo både de som jobber der og hvilke type varer butikken selger. Skulle ønske jeg bodde i nærheten av deres butikk, da hadde jeg nok ønsket å gå innenfor dørene.

  Bente S

  SvarSlett
 50. Vindusutstillingen er utrolig viktig for å danne et godt førsteinntrykk av butikken og det butikken har å tilby kundene. For meg er det estetiske viktig - at det er ryddig og delikat, og at det er noe som fanger blikket mitt enten i form av lys, farger eller form. Vindusutstillingen bør gjenspleie reste av butikken og det dere har å tilby kunden.

  Mvh

  Cathrine B.L.

  SvarSlett
 51. Hvis butikkvindu utstillingen er fin, viser mye av det butikken har og er inspirerende går jeg inn, selvom jeg egentlig ikke skal ha noe. Hos dere kommer jeg alltid innom, om jeg trenger noe, har lyst på noe, eller bare vil ha litt inspirasjon. vinduet deres er alltid like inspirerende, med mye av hva dere har å tilby og fargene gjenspeiler butikken!
  Martine Hunes

  SvarSlett
 52. Vindusutstillingen har utrolig mye å si! Jeg syns det er viktig at den skal være ren og ikke så rotete. Den må fange oppmerksomhet slik at folk som går forbi kanskje bestemmer seg for å titte innom ;)

  Hilsen Mia

  SvarSlett
 53. Skal ærlig innrømme at dersom det ikke er en bra vindusutstilling så går jeg rett forbi butikken. Kan desverre ikke kommentere deres utstilling siden jeg bor på andre siden av landet men butikken sett fra bloggen har en fantastisk blanding av klær tilbehør og nips og naps! Hadde nok brukt mye penger i deres butikk! Et av de viktigeste kriteriene med utstillingen er at det skal være ryddig og gjennomtenkt. Verste jeg ser er når det ser ut som om klærne er kastet på dukkene!

  Ha en fortsatt fin førjulstid=)

  anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 54. Vindusutstillingen er veldig avgjørende da man får et overblikk på hva som befinner seg inne i butikken.Synes dere alltid har innbydende utstilling som får meg til å stoppe opp gang på gang,når jeg egentlig bare skal haste forbi.Følger dere også på facebook og drar ofte til Triaden bare for å se utstillingen deres, Nå sist endte det opp med en gave til meg fra Julenissen <3 Fordi dere er veldig flinke til å legge ut bilder :-) si-anaas@online.no

  SvarSlett
 55. Søkte på disse skjerfene og kom inn til deres blogg. Det må jo også være et slags utstillingsvindu. Her ser jeg litt hva dere har å by på, pene modeller som virkelig selger varene og mange av konas ønskeliste ligger i denne butikken ser jeg.
  Ellers så har jo et utstillingsvindu mye å si for at kunden vil inn å se og handle. Det må gi et lite innblikk hva som skjuler seg. En smakebit av deres himmel før man kommer inn i selve himmelen.


  Hilsen mann 30. steinask@gmail.com

  SvarSlett
 56. Om det er en butikk jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt meg inn i, har vindusutstillingen veldig mye å si. Hvis jeg går forbi og ser noe spennende eller synes at utstillingen er fin, er det definitivt en faktor som gjør at jeg går inn i en butikk jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt meg inn i. Dere i Lille Himmel har den fineste vindusutstillingen jeg har sett i Norge - og det bør dere være stolte av! Jeg har enda til gode å se den i virkeligheten, men ut ifra bildene på bloggen å dømme, så har dere virkelig laget en utstilling som er så fin at jeg lett hadde gått innom om jeg ikke visste om butikken fra før av :)

  SvarSlett
 57. Vindusutstillingen er butikkens ansikt utad. En god utstilling skal være ryddig, vise bredde i vareutvalg (klær + tilbehør som passer sammen) og harmoni i farger. Da pirres ihvertfall min kjøpelyst. Videre er det vesentlig med kreativitet i oppsett, fine varer, samt jevnlig utskiftning. Vinduet er til for å lokke meg innom som potensiell kunde gang på gang....
  Jeg har aldri vært hos dere, men bilder på bloggen deres av utstillinger viser god innsikt i framstilling av varer. Bare bildene får fram lysten til å finne bankkortet ;-)Da er hensikten deres som butikk oppnådd, flinke jenter :-)

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 58. Hei,

  For meg spiller det en stor rolle :)

  Om vindusutstillingen i en butikk ikke er fint satt opp, eller kreativt, blir jeg ikke fristet til å gå innom den butikken...

  Ha en fortsat fin dag!

  Mvh Xinyi

  E-post: xwyy123@yahoo.com

  SvarSlett
 59. Jeg synes vindusutstillingen har veldig mye å si! Opplevde det faktisk i dag jeg. Var på senteret for å handle julegaver, og gikk forbi en kles butikk som var så utrolig fint stylet. Så da måtte jeg jo bare inn der, selv om det overhodet ikke var planen :-).

  Christine

  SvarSlett
 60. Er det en butikk jeg ikke har vært i før, så har utstillingen mye å si. Det er utstillingen som gir hele førsteinntrykket av butikken! Liker f.eks spesielt godt hvordan dere kombinerer klær og interiør i utstillingen deres, det er skikkelig eye-catching! Kjenner jeg til butikken, og vet hva den er god for, så er ikke utstillingen like viktig for at jeg skal gå inn i den. Men jeg setter uansett alltid pris på fine vindusutstillinger og butikkutstillinger ellers, og det får meg alltid til å bruke mer penger enn jeg hadde tenkt;)

  SvarSlett
 61. Jeg elsker å bli inspirert av gode utstillingsvinduer. Det er klart det har mye å si! Det skjer støtt og stadig at jeg kommer gående med poser ut fra butikker pga lokkende utstillinger!

  Jeg blir også veldig inspirert av blogger, så jeg må si at dere jammen gjør en strålende jobb :)

  SvarSlett
 62. Det er viktig og ikke minst avgjørende for å fange interesse, inspirasjon og ideer, man blir dratt mot butikken og hva vinduet byr på! Dere er veldig flinke på variasjon og fornyelse, og man MÅ inn, selv om man hverken har tid eller penger, men så går man som fornøyd kunde! Hilsen avona

  SvarSlett
 63. Den er veldig viktig. Er den fristende så iler jeg inn, og da blir det gjerne shopping også!

  Ha en fin kveld ♥

  Hilde

  SvarSlett
 64. Vindusutstillingen er avgjørende i forhold til om jeg går inn i en butikk eller ikke. Allerede fra vinduet kan man "selge" varene. :) Farger, tips og inspirasjon selger absolutt! Mange leier jo inn egne designere til å gjøre om butikken, og vindusutstillingen, så JA til flotte vindusutstillinger!!


  Line

  SvarSlett
 65. Det er veldig avgjørende, man pleier jo ikke gå innom alle butikkene på et kjøpesenter! man pleier kanskje å gå forbi butikkene og når man ser noe helt spesielt og et fint utstillingsvindu vil man inn å se om de har noe mer fint! og da blir det som oftest gjerne litt shopping i den butikken!

  SvarSlett
 66. Visst det er en butikk jeg ikke har vært i før har det utrolig mye å si! Når man går forbi et utstillingsvindu er da man får førsteinntrykket, og avgjør på en måte om man vil shoppe der!! De fleste pleier jo ikke å gi innom alle butikkene, men visst de ser noe fint i vinduet går de innom og kanskje shopper litt:))

  SvarSlett
 67. I julen tror jeg egentlig utstillingene har mye mer å si enn resten av året. Da blir hvertfall jeg mye mer inspirert av fine forslag til julekjoler og julegaver :)

  SvarSlett
 68. vindus utstillingen er ansiktet utad mot kunden! derfor er det kjempe viktig at vinduet er innbydende og ikke minst kreativt utformet :) et morsomt eller interessant vindu er noe som lokker meg i hvertfall :) PS! syntes alltid at bildene fra deres vindusutstillinger er kjeeempefine :)

  sofie galdal

  SvarSlett
 69. Det er kun denne gangen det utvendige beskriver det innvendige! ;) Et butikkvindu avgjør om jeg går inn eller ikke :D Og hos dere er det gjennomført med glans <3

  SvarSlett
 70. Det har veldig mye og si, särlig hvis det ikke er en kjedebutikk eller en butikk jeg kjenner til fra för. Synes dere alltid har superfine og inspirerende vindusutstillinger så man MÅ gå inn. Og man blir jo ikke skuffa når man går inn heller for det er veldig mye fin inspirasjon i å bare gå rundt og se alle fine små stilleben dere har lagd :D

  SvarSlett
 71. Jeg må nok innrømme at jeg er en vane-shopper, og at ustillingsvinduet derfor ikke er så avgjørende for om jeg går inn i en butikk eller ikke. Jeg har en del faste butikker jeg ofte besøker, og er nok ikke så flink til å ”prøve” nye butikker. Ofte tar jeg turen til Lørenskog Storsenter ene og alene for å titte innom Lille Himmel, og da går jeg jo inn, uansett. MEN, når det er sagt så er utstillingsvinduet en del av pakka. Og de fiiine utstillingsvinduene og -bordene bidrar til at Lille Himmel er en fristende butikk som jeg går innom, igjen og igjen! Også bidrar det nok til at jeg handler litt ekstra ;)

  Silje

  SvarSlett
 72. Jeg handler nok i mine "faste" butikker uavhengig av butikkvinduet, men jeg oppdager stadig nye favorittbutikker ved hjelp av tiltrekkende utstillinger!

  SvarSlett
 73. Jeg tenker nok ikke over det, men må nok kanskje innrømme at en fengende vindusutstilling vekker nysgjerrigheten, ja..! Det er spennende å kunne se hvordan de i butikken ville brukt produktene, og det er veldig morsomt å kunne få inspirasjon fra andre steder enn der man kanskje først og fremst ville oppsøke det!

  SvarSlett
 74. Vindusutstillingen er kjempeviktig for å få en "feeling" på butikken synes jeg :-) Kreative og morsomme utstillinger som blir ofte skiftet ut er med på å inspirere og lokke meg inn i butikker :-) Tenk så kjedelig butikkene hadde vært uten sine vindusutstillinger!! ;-)

  Clariza
  (clarizaherrera@gmail.com)

  SvarSlett
 75. Jeg synes vindusutstillingen er kjempeviktig. Det er den som gir inntrykk på hvordan butikken er. Det er ofte noe du ser i vindusutstillingen som trekker deg inn i butikken av inspirasjon. Dere må fortsette videre med en facinerende utstilling som dere har hatt til nå ;)

  karen_e.koller@hotmail.com

  SvarSlett
 76. Jeg synes vindusutstillingen har stor betydning. En gjennomtenkt utstilling gjør at man blir fristet til ikke bare gå inn for å titte, men også ta med en liten skatt ut ;) det skal derimot sies at jeg har faste butikker jeg går innom uansett, selvom vinduet kanskje ikke er så innbydende.. men en inspirerende, kreativ og vakker utstilling gjør at kjøpelysten øker ;) så vær så snill, ikke slutt med deres gjennomtenkte og søte vindusutstilling, og ikke minst innredning i butikken :)

  SvarSlett
 77. God stemning og delikate utstillinger frister så absolutt, det er jo butikkene ansikt utad!!

  Monica
  Monica.Hagberg@yahoo.no

  SvarSlett
 78. Dersom jeg ikke er kjent med butikken fra tidligere, har vindusutstillingen alt å si for at jeg skal orke å gå inn i butikken.
  Hos butikker jeg kjenner fra før, kan en fin vindusutstilling trekke meg inn i butikken og få meg til å gjøre skumle impulskjøp.
  Så ja, den er kjempeviktig!!

  SvarSlett
 79. Katinka (katinka_hj@hotmail.com)mandag, desember 12, 2011

  Vindusutstillingen er så viktig for en butikk! Men jeg må ærlig si at hvis jeg har vært i butikken før, og vet hvilke merker og litt om hva de fører, så går jeg jo inn uansett om vinduet er helt fabelaktig satt sammen eller om det er helt tomt. Men gjelder det en butikk jeg ikke kjenner til så er det nok litt mer viktig at vinduet viser frem butikkens gode side. Det er jo tross alt det første man ser av butikken, og hvis de fanger oppmerksomheten, så pleier det å være vært en titt. Det vet jeg hvertfall at Lille Himmel er! Jeg bor et lite stykke unna, men hvis jeg noen gang klarer å komme meg til Lørenskog, så vet jeg at Lille Himmel har fanget min interesse ved å vise sine beste sider.. Alle vinduene dere har laget og lagt ut bilder av på denne bloggen gjør at jeg vil ta en tur å besøke dere, så det har vel litt og si hvordan butikken utstilles for oss andre. Og et hyggelig smil fra butikkmedarbeiderne hjelper alltid!

  SvarSlett
 80. Første inntrykket betyr mye ... gjelder til det meste ;-) Det være seg nye mennesker eller nye "jaktmarker". En vindusutstilling er ofte avgjørende for om jeg går inn i butikken. Hvis varene er fint presentert roper de : "kom å se nærmere på meg ... er jeg ikke fin ???" Da er nysgjerrigheten vekket og jeg går inn i butikken. Vinduene bør ikke være for "rotete" - da tenker jeg at det er likedan inni butikken.

  SvarSlett
 81. Hei :)

  Så fine bilder det er på bloggen. De inspirerer og får meg til å ville åpne opp lommeboka! You go girls!


  Skal vi se. Et utstillingsvindu er selve sjela til en butikk.. Det skal være innbydende, oversiktlig, gjerne med litt størrelse. Jeg liker store rene flater, og lite mikkmakk. Man bør gjerne velge varer som er populære, men også varer som kanskje ikke så mange vil legge merke til hvor stilige de hadde vært hadde det ikke vært for utstillingen. Det verste jeg ser er skitne vinduer. Det er viktig og ha en rent og pent innsyn. Miks gjerne litt form og farger, og still alltid ut et antrekk og legg ved tilbehør som samsvarer. Nytt gjerne varene en hang i uka for å fange nest mulig oppmerksomhet. Nå har ikke jeg sett deres vindu, men jeg kan nok tenke meg at det er pent og stilfult, men samtidig organisert! Dere er så flinke, jenter!! Herlig blogg med fine bilder, gode innlegg og smilende jenter!:)


  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 82. For meg så betyr ikke vindusutstillingen allverden,som regel vet jeg hva jeg vil ha og hvor jeg finner det:)Hilsen Kari.

  SvarSlett
 83. Hvis jeg kjenner butikken godt og vet hva de er gode for betyr ikke vindusutstillingen fullt så mye, men det er likevel viktig at utstillingen ikke "frastøter" seg folk fordi den er rotete/udelikat. Et fint utstillingsvindu kan helt klart være med på å få meg inn i en butikk. Ofte er det jo lettere å finne ting man syns er fine når de enten er utstilt eller henger bedre synlig enn å henge rett opp og ned på en vanlig henger.

  /Kristine :)

  SvarSlett
 84. Vindusutstillingen betyr mye hvis jeg ikke har vært i butikken før eller vet hva de selger/hvilke merker de fører osv. Da kan den være avgjørende :) Fint om den viser tydelig hvilke "image" butikken har. Kjenner jeg derimot butikken og pleier å gå innom har ikke vindusutstillingen noe å si.
  Ønsker dere en fin dag!
  Mvh Ingrid

  SvarSlett
 85. Helt avgjørende, hvis jeg ikke ser noe jeg liker i vinduet eller litt innover i butikken ved første blikk så har jeg ikke lyst å kikke inn.. Men musikken spiller også en stor rolle, spilles det god musikk i min smak så kan jeg også gå inn selv om utstillingen kanskje ikke frister så masse.
  Og det er alltid koselig å se små butikker som lille himmel sin utstilling hvor man kan se at det er lagt litt sjel i utstillingen :)

  Hilsen Ellen

  ellen.oeyan@c2i.net

  SvarSlett
 86. Hvis jeg ikke har vært i butikken før syns jeg det er viktig at utstillingsvinduet ser bra ut. Jeg blir inspirert av det butikken setter sammen og viser oss på utsiden. Ser antrekket eller vinduet bra ut fra utsiden, tar jeg mer enn gjerne en tur inn i butikken :)

  anehvo@gmail.com

  SvarSlett