mandag 12. desember 2011

Scull Skjerf fra Lea's Verden


Finfine skjerf fra Lea's Verden i bomull og viskose miks!! Disse herlighetene finnes i disse to fargene og ligger til 299,- Det er litt av et julegavetips det ;-)

Ha en strålende mandag videre :-)

3 kommentarer:

 1. Så fine! Spesielt det grå! Har egentlig noen spørsmål jeg; Hva heter alle de som jobber på Lille himmel, og hvem skriver på bloggen? :) Hva er deres favorittmerker?

  SvarSlett
 2. Hei Frida:)
  Vi som jobber på lille himmel heter Hanne, Linn, Marikken og Ann Kristin. Vi lager det meste av blogginnlegg sammen og prøver å være involverte alle sammen! Det er allikevel Ann Kristin som for det meste skriver og publiserer her!
  Vi har alle merkene i butikken som da favoritter, men vi kan jo ikke legge skjul på at vi har en forkjærlighet for second female og gestuz;)

  SvarSlett
 3. Frida NJ: Vi som jobber på Lille Himmel heter Hanne, Linn, Marikken og Ann Kristin. Vi prøver å være delaktige i bloggen når det gjelder ideer og bilder alle sammen. Det er allikevel Ann Kristin som skriver og publiserer mest.

  Vi liker jo alle merkene vi har i butikken veldig godt, det er en fryd å få plukke ut så masse fine varer :-) Men det er jo ikke til å legge skjul på at vi har en forkjærlighet for Second Female og Gestuz på klesfronten, Becksøndergaard, Lulu's og Debbie på tilbehørsfronten og Hübsch på interiørfronten ;-) Vanskelig å velge...

  SvarSlett