tirsdag 13. desember 2011

Luke 13

Det er tirsdag, det er 11 dager igjen til julaften og det regner ute :( Hva er vel ikke bedre enn en ny luke i kalenderen da??? ;-) I dag vil vi gjerne at dere skal dele med oss:

DEN BESTE OG DÅRLIGSTE (OM DET ER NOEN ;-) ) OPPLEVELSEN DERE HAR HATT MED OSS HER PÅ LILLE HIMMEL.

I dag kan den heldige vinneren gå julen i møte med disse superfine vantene (str M) i 100% ull fra Hübsch!
Lykke Til :-)
De to vinnerne av luke 11 og 12 i går er:
Anniken får mørkt skjerf med denne kommentaren:
                  Utstillingsvinduene er så utrolig viktige for om jeg skal gå inn i en butikk.. Ser jeg ingenting jeg liker, går jeg ikke inn. Ser jeg noe jeg liker, går jeg inn. Ser jeg MASSE jeg liker (i deres tilfelle), går jeg definitivt inn. :):)    
Solveig får lyst skjerf med denne kommentaren:

Første inntrykket betyr mye ... gjelder til det meste ;-) Det være seg nye mennesker eller nye "jaktmarker". En vindusutstilling er ofte avgjørende for om jeg går inn i butikken. Hvis varene er fint presentert roper de : "kom å se nærmere på meg ... er jeg ikke fin ???" Da er nysgjerrigheten vekket og jeg går inn i butikken. Vinduene bør ikke være for "rotete" - da tenker jeg at det er likedan inni butikken


Send oss en mail så ordner vi med premiene:-)

GRATULERER!

24 kommentarer:

 1. Jeg har nok ingen dårlige erfaringer med dere, heller utrulig mange gode i form av god service, raske svar ved forespørsler, utrulig masse lækkert og flotte bilder:)) En flott og oversiktlig side:)))))))

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Hei!
  Siden jeg bor et stykke unna, er det ikke ofte jeg er innom, men når jeg har vært der har jeg alltid gått fornøyd derfra!

  Kan ikke komme på noe som har gjort at jeg ikke har smilt på vei ut igjen. Jeg føler meg alltid fornøyd med handelen, og dagen blir raskt bedre av servicen.

  Er også kjempefint å få litt hjelp! Med hva de ansatte mener macher hverandre osv! Og at de ansatte er mer opptatte av at jeg skal være fornøyd med handelen enn å ''lure'' meg til å kjøpe noe, det har jeg aldri opplevd da! Og det tror jeg ikke kommer til å skje heller. Hehe

  Hilsen Synne!
  synne_aal@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Har ikke hatt noen dårlig erfaring, og bor egentlig i Bergen, men syns dere gjør en fabelaktig jobb, er veldig sjarmerende jenter og selve butikken er kjempe gøy å komme i.
  dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 4. Jeg har dessverre ikke vært på lille himmel enda, så dette blir nok litt vanskelig :/ Men regner med at det stort sett bare er positive ting i vente til den dagen jeg kommer! Det virker iallefall sånn her på bloggen! :)

  SvarSlett
 5. De første erfaringene jeg har med dere var kjempebra! Dere er så utrolig service-innstilte og hyggelige. Det at dere faktisk er behjelpelige med å sende varer til oss som ikke bor i nærheten er jo bare perfekt! Slik har jeg skaffet meg fine ting fra Lille Himmel. Det er kanskje ikke så rart det jeg skal nevne nå, for det er jo midt i julestria. Men jeg har sendt flere mails til dere angående noen sko jeg står på venteliste for, som jeg fortsatt venter på svar på. Som sagt, det er 100 % forståelig nå som julen er her. Alt i alt er jeg strålende fornøyd med dere og det er garantert at dere hører mer fra meg! :)

  Juleklemmer fra Martine

  martinejoh@gmail.com

  SvarSlett
 6. Kjempe trivelig butikk!

  Fått raske svar på mail/FB når jeg har spurt om noe, og god service i butikken! Lille himmel er den eneste butikken jeg følger med på bloggen til, og som jeg tenker: "I den butikken ser det koselig ut å jobbe"! Er vel samme grunn til at samboeren har fått en laaang ønskeliste med varer fra Lille Himmel ;)

  Hilsen Ida
  bc_rr@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Beste erfaringen jeg har er rask oppringing når dere hadde fått skjerfet jeg ventet på. Deretter sendte dere skjerfet kjapt og greit til min postkasse. I tillegg er dere så blide og hjelpsomme uten at dere utøver kjedelig kjøpepress som man kan føle visse andre steder.

  hmmm - dårlige? Det må være at jeg enda ikke har fått svar på spørsmålet jeg hadde på innlegget " Nye Must haves" ;) ( men skjønner at det ikke er lett å alltid få svart da )

  SvarSlett
 8. Hei,

  Jeg har desverre ikke fått vært hos dere enda...

  Men etter å ha lest andre kunders tanker om deres btuikk, tenker jeg at det er noe jeg virkelig må gjøre (høres veldig fristende ut)!

  Jeg er nokså sikker på at dere har en VELDIGFIN & KOSELIG butikk :D

  Ha en fortsatt fin desember-dag!

  Mvh Xinyi

  SvarSlett
 9. Heisann! Kan vel ikke si det har vært noen dårlige opplevelser med dere på lillehimmel. Dere tar oss imot med åpne armer, og gjør at vi føler oss velkommne. Det er en helt super butikk dere har, og dere er førstevalget mitt på butikkene jeg går innom. En blanding av klær og interiør , er alltid en fin kombinasjon. Alle dere som jobber her har en super fin klesstil, og dere alle er hjelpsomme. Lille Himmel er den kosligste butikken jeg har vært inne i. Det beste jeg har opplevd, er at det er en helt super service å få av dere.

  Mange juleklemmer fra meg ute på landet! :-)

  SvarSlett
 10. Hei.

  Jeg har aldri vært hos dere bur desverre langt vekke men utifra bloggen ser butikken lekker ut! Ha en riktig god jul:) klem

  Mva Tine Marita

  SvarSlett
 11. Ikke vært hos dere enda, men kommer nok en dag :)
  Bloggen er superfin!


  Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
  en fredelig jul vi ønsker med dette.
  Sender deg en juleklem
  og håper den finner frem.

  SvarSlett
 12. Ah, den beste opplevelsen må være hvor flinke dere er til å svare på mail og veilede. Jeg fikk et veldig godt svar når jeg lurte på noe og fikk et veldig hyggelig intrykk tilogmed bare via mail! Dårlige ting har jeg absolutt ikke noe å si på, eneste måtte vært at dere var utsolgt for skoene jeg ønsket meg, noe som derimot er veldig positivt for dere så det er jo bra! Stå på, jeg synes butikken deres er kjempe kul, skulle ønske den kunne utvide og komme litt flere steder i landet!! God jul jenter:)

  SvarSlett
 13. Den beste erfaringen, sånn generelt, er at dere alltid er blide og hyggelige! :)

  SvarSlett
 14. Dere ha en blogg som viser alle de fine tingene dere har. Inspirasjon for oss moteintressserte. At bildene ofte inneholder smilende damer med glimt i øyet, gir et personlig uttrykk. Smil er alltid den beste opplevelsen for oss kunder. Ros for raske svar på mail. Har så langt ingen dårlig erfaring med dere. Bare at jeg måtte vente veldig leeeenge på mine Debbie ankelstøvltetter i høst..... Vi var visst flere med samme type og str på ønskelisten ;-)  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 15. Først: jeg blir så i godt humør når jeg er på besøk hos dere :-) Selv om det er rett før stengetid en sen fredagskveld, har dere alltid et smil og en hyggelig kommentar på lur.
  Trekker frem to gode episoder: i fjor vår stod jeg på venteliste på Becksøndergard skjerf og jeg fikk holdt av 2 farger. Dere ringte meg samme dag som skjerfene kom inn. I sommer var jeg på ferie i Spania og da jeg sjekket Mail på telefonen så jeg at det var salgsdager på Triaden og jeg grep øyeblikkelig etter telefonen for å høre hva dere hadde på salg. Dere tok dere en runde i butikken og ga flere gode eksempler på hva som var på salg. Jeg fikk holde av et par varer, som min mor deretter kom ned og betalte for.Så dere hjalp meg dermed med fjern-shopping fra Spania mens jeg lå på stranden :-) Lå også noen nordmenn ved siden av meg på stranden og de humret godt når de hørte meg :-)

  SvarSlett
 16. Jeg har enda ikke vært hos dere, men etter å ha blitt kjent med bloggen, så er jeg sikre på at jeg kommer innom neste gang jeg er i området - og det skjer flere ganger i året!

  Dere virker som dere har en fantastisk service, så det må dere fortsette med!

  Ha en vakker kveld og en fin uke videre!

  Klem

  SvarSlett
 17. Beste opplevelsen var da jeg bestillte hos dere og klærne kom både kjapt og billigt(sending):
  Værste var en gang jeg spurte om en jakke og ikke fikk tilbakemelding.

  Siljesasu@hotmail.com

  SvarSlett
 18. hver gang jeg kommer innom dere herlige mennesker på lille himmel er det en god opplevelse! Dere viser utrolig service, smiler alltid og er virkelig der for at vi skal kunne finne noe i alle deres skatter :)
  deres kundekvelder er også en god opplevelse og er en soleklar vinner, sånn som butikken alltid er!
  martine hunes

  SvarSlett
 19. Har bare hatt hyggelige opplevelser hos dere!
  Alltid blide og imøtekommende :)

  Kristin H
  k.holmestrand@bluezone.no

  SvarSlett
 20. Dere er positive, imøtekommende, serviceinnstilte, smilende, blide, ærlige og sist men ikke minst så føler jeg at dere stortrives med jobben deres. Det siste har stor betydning for meg som kunde. Kan ikke fordra å komme inn i en butikk for å handle og så er de som jobber der sure og ser ut som de mistrives i jobben og bare er der for de må. Dere yter samme hyggelige og gode service om jeg handler mye eller lite. Så fortsett som dere gjøre dere gjør en super jobb. Det eneste jeg har opplevd som kan være noe i nærheten av negativt er at dere har lovt å ringe meg når en vare var kommet i butikken, noe dere ikke gjorde. Jeg har skjønt at telefonlistene deres som oftes er lange og selv den beste kan svikte av og til :-) Fortsett den gode jobben dere er flinke.

  Merethe

  SvarSlett
 21. Beste er at dere svarer så fort og utfyllende på mail. Veldig god service, er så glad for at dere sender til oss som ikke bor i nærheten. Jeg har dessverre ikke vært i butikken, for den ligger så langt unna. Det er kanskje det jeg synes er mest dumt ;-)

  SvarSlett
 22. Det beste her var at jeg kom over Linn sin blogg i går..elsker stilen hennes, har bladd meg igjennom flere innlegg før jeg googler butikken hun jobber i... Å det første jeg finner er en super blogg!!! Har allerede bestemt meg å ta turen fra Drammen :)

  SvarSlett
 23. Den beste opplevelsen jeg har med dere er at dere er superraske til å sende ting man bestiller fra bloggen.Selv ting dere egentlig ikke har klarer dere på ett eller annet mirakuløst vis å skaffe ;-) ( den var til deg Ann Kristin) Jeg har dessverre ikke fått sett butikken in real life men håper å få til det snart..
  Synes det er fantastisk bra at dere viser hvordan klær ser ut i forskjellige størrelser også. Elsket innlegget i sommer med MiH buksene!! Keep up the good work ladies :-)

  Anette S

  SvarSlett
 24. Marianne/ storesky@hotmail.comonsdag, desember 14, 2011

  Vanskelig å plukke ut den beste opplevelsen hos dere da det alltid er like koselig å stikke innom dere. Alltid kjempeblide jenter bak disken som er veldig hjelpsomme. Dårlige opplevelser har jeg ikke hatt, og tviler på at kommer til å få det heller :)

  SvarSlett