torsdag 3. mai 2012

Vi Selger Unna...

Som mange av dere sikkert har sett og erfart så er butikken stappfull for tiden! Det er jo utrolig morsomt og fint, men det går utover lagringsplassen vår  og vi er litt frustrerte over at vi må plassere esker og kurver med varer absolutt overalt. Vi har et lager nede i kjelleren som vi tenkte vi skulle få begynt å bruke ordentlig, men før vi får til det, må vi bli kvitt en del av de tingene som opptar plassen der nå. Derfor tenkte vi at vi kunne høre med dere herlige kunder om noen av dere kunne tenke dere noen av disse fine tingene:-) Vi har bare brukt det som utstilling i butikken og noen av dere kjenner kanskje igjen en del av det!!
Vi har to stykker av denne herlige benken fra Hübsch. Den er laget i tre og har blitt lakert med en finfin turkis farge. Denne kan godt stå ute også, men da burde du gi den en spray med en holdbar lakk først. Målene er: L: 216 cm H:49 cm B: 20 cm
Benkene koster egentlig 1199,- men selges nå for 400,- per stykk, kjøper du begge samtidig så får du de for 600,- totalt.


  Grønt fuglebur fra Affari. Dette er vi egentlig veldig glad i, men vi har byttet ut det grønne med et hvitt fuglebur og dermed blir dette bare stående og samle støv på lageret. Vi syns det er for fint til det og fortjener derfor en snill og god ny eier. H: 82 cm B: 71 cm D: 36 cm
Fugleburet kostet normalt 1299,- og selges nå for 300,-

Kjempefin og solid hylle i tre fra PB Home. Denne passer fint til alt fra CD'er til små pynteting. Kan festes på veggen, setter på en benk eller stå på gulvet. Målene erB: 71 cm H: 84 cm D: 20 cm.

Denne lå på 1600 når vi hadde den oppe i  butikken, men vi selger den nå for 400,-

Ganske dårlig bilde, men vi kan sende flere bilder til de som er interesserte. Kirsebærtre i fantastiske fine farger, rosa, lyserosa og hvite blomster på en stor og solid stamme. Dette kan man ha både inne og ute og det er med tungt hjerte vi selger dette treet!! Håper det kan få et godt og flott hjem å gjøre enda litt finere ;-) Falske trær som dette er faktisk ekstremt dyre og vi syns dette er et lite kupp for de som måtte ønske seg et sånt et, det hadde koster 1899,- ut av butikk, men vi selger det for 500,-

Håper noen av dere vil hjelpe oss å gi noen av de flotte tingene et nytt hjem og samtidig hjelpe oss med å rydde plass til masse nye og fiiiine varer :-)
Send oss en mail på lillehimmel@gmail.com om du er interessert i noe!!

10 kommentarer:

 1. Hei :-)
  Jeg vil kjøpe treet :-)
  Ok om jeg henter det i morgen kveld? Vil gjerne stå på kundelisten også!

  Kari Mette Vik
  karmevik@online.no

  SvarSlett
 2. heii! stor fan av butikken deres og håper jeg snart får tatt en tur innom! men jeg lurer på om dere vet hvor man kan få tak i en militarygrønn-jakke med pelshette fra merket, cedrico norway? har lett etter denne jakken kjempelenge på nett, men finner den ikke noe sted. hadde satt kjempe stor pris på om dere kunne hjulpet meg!
  Hilsen Ida

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:-)
   Dessverre så vet vi ikke noe om dette merket:(
   Har du lett på nettet etter det agenturet som fører merket?
   De må kunne gi deg en oversikt over hvilke butikker som fører merket.
   Masse lykke til :-)

   Slett
  2. Hei:-)
   Dessverre så vet vi ikke hvor du kan få tak i denne :(
   HAr du prøvd å kontakte agenturet som selger merket?
   De vil kunne gi deg en liste over alle forhandlere av merket :-)
   Lykke til :-)

   Slett
 3. Har dere Syster P skjerf?

  SvarSlett
  Svar
  1. Dessverre så har vi ikke inne noen skjerf fra dette merket nå :-(

   Slett
 4. Hei!

  Jeg vil gjerne kjøpe benkene :)

  Har sendt dere en mail også. Kan hente de når det passer dere!

  Kari :)

  SvarSlett
 5. Jeg vil gjerne kjøpe den sorte hyllen :-)

  Linda-Mari (linda-mari_kjensmo@hotmail.com)

  SvarSlett
 6. Jeg ønsker å kjøpe det grønne fugleburet fra Affari.Her hos oss vil det få et nytt hjem, og bli tatt godt vare på. Håper det ikke er solgt allerede da? Ha en fin junihelg, og nyt sommerkveldene. P.S Har sendt en mail!
  Med vennlig hilsen Tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:-)
   Dessverre så er det solgt for en stund siden. Alt gikk så veldig veldig fort!!
   Men vi er veldig glade i fuglebur så det kan jo godt hende at vi skal selge noen av de andre vi har etterhvert, bare å følge med ;-)

   Slett