mandag 16. april 2012

Et SommerAntrekk

Selv om det har haglet og til og med snødd litt de siste to dagene så tenkte vi det var på sin plass med et lite sommerantrekk!! Sommeren kommer jo etterhvert ;-)

I dag viser Marikken frem suuuperfiiin topp fra Second Female som ligger til 499,- og kommer fra størrelse XS-L. Marikken har på seg XS på disse bildene.

Herlige detaljer foran gjør denne toppen ekstra søt og sommerlig :-)

Dagens tilbehør er denne utrolig kule kloringen fra Bjørg til 1249,-
Neglene har fått et strøk av den nyeste fargen "Hit me with your best shot" fra Deborah Lippmann 179,- Denne er nesten sort med bittelitt shimmer i og er en utrolig kul kontrast til den søte og litt sarte toppen.
Marikken har også pyntet seg opp litt med disse utrolig kule øredobbene fra like kule Bjørg :-) Disse er noe for seg selv og røffer opp ethvert antrekk, de selges i par, men de kan fint brukes en og en også!! De ligger til 1449,- Er de ikke kule??
Dagens bukse som passer utrolig godt til den fine toppen er denne herligheten fra Second Female. Litt høy i livet, stram hele veien og utrolig god stretch! For ikke å snakke om en superfin og fresh farge som er litt knallblå og passer utmerket til alt man har av knallfarger i sommer :-) Denne ligger til 699,- og kommer fra XS-L, Marikken har på seg S på bildene.
Det er ikke noe åpning eller glidelås foran, men buksen har to lommer foran som kult om man liker å ha toppene nede i buksa av og til :-)
Så kan man jo gjøre antrekket komplett med disse herlige ballerina skoene fra Debbie Shoes til 1099,-

Ha en herlig mandag folkens :-)

2 kommentarer:

 1. De øredobbene da!! I'm in loooove!
  Kommer de kun i gull?
  Vanvittig kule.

  SvarSlett
 2. Ja, de er superkule:)
  Kommer bare i gull:)

  SvarSlett