søndag 15. april 2012

Si Hadet til Linn

Det skjer mye på Lille Himmel for tiden, noen slutter, noen begynner og noen begynner å blir veldig gravide. Det er trist når folk slutter, men morsomt når nye kommer til. Det er sånn livet er og det er også sånn butikklivet er. Etter å ha vært med oss helt fra starten har Linn nå funnet seg nye utfordringer litt nærmere sitt hjem og det er med tungt hjerte at vi slipper henne og ønsker henne lykke til videre :-)

Vi kan ikke bare la henne slutte da, vi må gjøre litt stas på henne så i dag har hele Lille Himmel gjengen vært ute og spist en deilig middag på Linn sin favoritt restaurant Villa Paradiso, som forøvrig har verdens beste pizza ;-)
Byens beste Pizza....namnamnam:-)


Linn har spart seg helt siden frokost og var meget fornøyd når pizzaen endelig kom på bordet:-)
Men så er man jo litt lei seg for at man skal slutte også.....


Men når man slutter så betyr det at man får avslutningsgave og da blir man glad igjen :-)

Hm....hva i all verden kan det være???

Oj oj oj....en velkjent liten boks!! Kan det være noe fra Bjørg kanskje....

Jaaaaaaaa...det kan det, og det var dette fine og fantastisk kule smykket i Rosegold!!

Så var det på tide å fylle på med dessert og den eldste jenta i gjengen smelte til med den barnsligste varianten!! Man blir da aldri lei av is med paraply blir man vel??
Marikken trodde først hun var en puddingperson, men ombestemte seg i siste liten og fant ut at hun var en kakeperson ;-)


Det var forøvrig aldri noen tvil om at Ida og Linn er vaskeekte kakepersoner :-)

 
Heldigvis skal Linn fortsette å jobbe litt for Triaden sin facebook side så vi ser henne nok innom butikken fra tid til annen:-) Da skal vi nok klare å lure til oss noen gjeste modellbilder:-)

Ha en strålende søndag videre:-)

2 kommentarer:

  1. Ånei!!! Jeg kommer til å savne deg Linn. Tusen takk for fantastisk service og gode råd! Hvor finner vi deg i fremtiden? Masse lykke til videre! :)

    SvarSlett
  2. Lykke til i ny jobb Linn, de er heldige som har fått "kloa" i deg:)
    Vakker og alltid BLID:)

    SvarSlett