tirsdag 17. september 2013

You Are InvitedI helgen skal vi pusse opp så busta fyker her inne.
Vi kommer til å ha stengt frem til kl 18.00 på mandag, men da lover vi dere en knall åpning!

Legg igjen en kommentar om hvordan du tror NYE Lille Himmel kommer til å bli,
så er du med i trekningen av en fiiiiiiiin forundringspakke :-)
Vi annonserer vinneren kl 18.00 på mandag!!

Lykke Til!

17 kommentarer:

 1. Hei jenter!
  Så spennende med ny butikk (og forudringspakke!!). Jeg tror den nye butikken kommer til å være inspirerende og trendy. Jeg tror også dere kommer til å beholde den fantastiske stemningen dere har i butikken deres. Lykke til med oppussinga!

  Hilsen Linda

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg trur den nye butikken vil inneholde mye nytt, masse fine farger og klær som er veldig inn! Jeg trur også at dere beholder en del fra den gamle fine butikken deres:) Gleder meg til å se resultatet!
  -Vendela

  SvarSlett
 3. Det er ikke godt å si hvordan Lille Himmel kan bli enda bedre. Nye og spennende merker, fortsette den personlige servicen, herlige kundekvelder (med flere prøverom ;)) og blogg/instagram der vi drømmer oss bort.

  Jeg gleder meg til å se butikken i ny drakt og bruke gavekortet jeg fikk til bursdagen min :))

  SvarSlett
 4. Det er ikke godt å si hvordan Lille Himmel kan bli enda bedre. Nye og spennende merker, fortsette den personlige servicen, herlige kundekvelder (med flere prøverom ;)) og blogg/instagram der vi drømmer oss bort.

  Jeg gleder meg til å se butikken i ny drakt og bruke gavekortet jeg fikk til bursdagen min :))

  SvarSlett
 5. Tror fremdeles det vil være Lille himmel, men i ny fresh drakt :-)

  SvarSlett
 6. Kort å godt helt HIMMELSK :-)

  Merethe

  SvarSlett
 7. Jeg tipper Nye Lille Himmel kommer til å bli et pengesluk for meg;)

  Helen

  SvarSlett
 8. Rene himmelriket;) Jeg gleder meg! Mvh Carina

  SvarSlett
 9. Den kommer antakelig til å være større og romsligere, men med samme sjarm og innbydende utstillinger som før. Jeg er bare kunde via nett, men synes bildene som legges ut, både av antrekk og oversiktsbilder i butikken er kjempefine og skjerper lysten til å handle. Lykke til med oppussingen!

  SvarSlett
 10. Jeg har aldri vært så heldig å få besøke den fysiske butikken deres, men har hatt gleden av å shoppe hos dere via mail. Jeg tror derfor den nye butikken, som også kommer til å få en nettbutikk knyttet til seg, kommer til å bli helt fantastisk! Sannsynligvis blir den større, med enda større utvalg av klær, sko, vesker og masse lekkert interiør! Jeg håper å få besøke dere "live" en dag, men fram til det så nyter jeg bloggbilder og snart også en nettbutikk:-) Lykke til med nyåpningen!

  SvarSlett
 11. Jeg tror Lille Himmel vil fremstå i en fresh og trendy drakt. Butikken vil bli mer oversiktlig og delikat. Lekre utstillinger av varer, som frister og lokker oss kunder. Det viktigste er likevel at dere beholder rammen med bra vareutvalg, god stemning og service. Det er det aller beste med Lille Himmel, uansett farge, tapet, panel, gulvsbelegg eller parkett :-)
  Lykke til med oppussing!
  Vi gleder oss til å se resultatet :-)


  Mona L.

  SvarSlett
 12. Kan lille himmel bli bedre?:-)) da må den i så fall bli mer enn fantastisk! Lykke til med nyåpning! Skulle ønske jeg var der:-) men venter på nettbutikk jeg:-))
  Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 13. Jeg tror butikken kommer til å bli enda mer inspirerende enn den allerede har vært!;) gleder meg til å se resultatet i morgen!;) vi sees! Klem Anette

  SvarSlett
 14. Jeg tror Lille Himmel blir enda finere ;-)
  Ser fram til å se ferdig resultat.

  Mvh
  Gunvor Randi

  SvarSlett
 15. Jeg vil anta at Lille Himmel i ny drakt, ikke blir noe mindre "shoppingfelle" for alle damer. God venteplass med bilblader og dagens VG er veldig ønskelig ;-)

  Hilsen
  Roger - som må vente en del, når er på Triaden.

  SvarSlett
 16. Spennende med ny butikk.
  Dere er så flinke til å oppdatere butikken hele tiden.
  Gleder meg til å se hvordan det blir og til mange flere shopping opplevelser hos dere blide og hjelpsomme Lille himmel jentene.

  Alltid dit jeg går om jeg trenger ett nytt antrekk, da vet jeg at jeg får den hjelpen jeg trenger :-)

  Carina

  SvarSlett
 17. Hvem vant forundringspakke?

  SvarSlett