tirsdag 17. april 2012

Dagens (gravide) Antrekk

Det går mye i joggesko, behagelige bukser og store topper for Ann Kristin om dagen, men det er jo lov å piffe seg opp litt innimellom selv om man er gravid ;-)

I dag falt valget på en ny og suuupergod blazer fra Filippa K i jersey stoff. Det er jo ikke noe som er deiligere enn det :-) Denne er kul til jeans, over en kjole eller til en penbukse. Kan rett og slett brukes til alt!! Den kommer i størrelsene M-XL og Ann Kristin har på seg L på bildene. Den ligger til 1899,-

Så er det alltid kult å stæsje seg litt opp med freshe klokker og i dag er det den kule Turtle Twist Nevil 1795,- med masse farger som fikk lov å henge på Ann Kristin :-) Sleng på et steinarmbånd med hodeskaller og en peacestein 299,- så er det komplett :-)

Man må ta seg en pust i bakken og beundre de nydelige skoene fra Debbie når det er lenge siden man har stilt opp som modell ;-) 

Hva er vel ikke finere å slenge rundt halsen enn denne kapselen med en rød sommerfuglvinge fra Bjørg??
Dette herlige smykket ligger til 1449,- 

 Finfine sko med trehel og skinnremmer fra Debbie Shoes til 799,- gjør susen :-)

Under blazeren er det utrolig deilig å ha en herlig Mellow Rose singlett 249,- og over den igjen er det deilig å ha en langarmet supertynn genser til 399,- Vi får virkelig ikke rost dette basemerket mer opp i skyene, det er vidunderlig. Holder seg bra, er utrolig deilig å ha på og ikke minst så er det ganske rimelig :-) Alle burde ha litt Mellow Rose Base i skapet ;-)

Det var alt for denne gang, så vil vi bare si at blazeren er også utrolig kul selv om du ikke er gravid ;-)

Ha en fin tirsdagskveld, det skal vi :-)

10 kommentarer:

 1. Så KUL blazer!!
  Og så fin Ann Kristin er ♥
  Herlig glød man har når man er gravid altså:)

  SvarSlett
 2. Hei! :-)
  Jeg går medier og kommunikasjons-linja, og vi har fått i oppgave å lage en webside/ nettside for et firma e.l.
  Jeg ser at dere har en hjemmeside, så jeg lurte på om jeg kunne ha laget en nettbutikk for dere? :)
  Den trenger absolutt ikke å bli publisert, men hvis dere ev. liker siden jeg lager - kan den publiseres. Det er opp til dere. :)
  Hvis dere ev. hadde sagt ja til dette - lurer jeg på om jeg kunne ha fått bildene deres og brukt dem på nettsiden?
  I tillegg hadde det vært fint om jeg ev. kunne ha fått litt info om dere og hva dere gjør osv. :) Skriver dere priser på produktene deres? For det hadde vært fint hvis jeg hadde visst prisene også. :)
  Takk på forhånd! :-)

  ceciliejo.blogg.no/
  cecilieauatvik@live.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:-)

   Jeg har mottatt mailen din angående dette og kommer til å svare deg iløpet av dagen:-)

   Slett
 3. Fint antrekk :) Er gravid selv og det er alltid greit med litt inspirasjon :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk:-)
   Ja, det er ikke alltid like lett å prøve å se litt ordentlig ut syns jeg. Det blir mye daffebukser og behagelige store klær;-)

   Slett
 4. Gratulerer!

  Jeg lurte også på om dere kunne legge ut bilder av dere med klær fra butikken og lagd en stor bildeserie av det slik at vi som ikke bor i nærheten som shopper på nettet også kan få muligheten til å se hvilke andre herligheter dere har i butikken i tilegg til de flotte outfitene deres! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk:-)

   Vi skjønner hva du mener med at det hadde vært praktisk for dere å se alle varene i butikken også. Men det er en ganske tidkrevende oppgave å ta bilder av alt i butikken, for ikke å snakke om tiden vi bruker på å laste opp bilder og lage innleggene her på bloggen. Jeg tror det blir vanskelig å få til et innlegg med alt vi har inne, men vi prøver så godt vi kan og legge ut nyheter fortløpende så det er egentlig ikke så veldig mye som ikke blir vist på bloggen. Det eneste er jo at det ikke blir vist i samme innlegg.
   Men det er uansett en god ide å lage litt større "samle opp innlegg" så det skal vi absolutt prøve å begynne å gjøre. Vi setter veldig stor pris på tilbakemeldinger som dette, det er jo tross alt for dere at vi har denne bloggen:-)

   Det kommer et lite oppsummeringsinnlegg allerede imorgen, så håper du finner deg noe fint da :-)

   Slett
 5. Ann Kristin - så fin du er som gravid, altså! :-) Fin til "vanlig" også, naturligvis, men du ser godt ut som gravid <3 Lykke til videre i svangerskapet! Klem, Ida.

  SvarSlett
 6. Tusen takk:-)
  Det er veldig hyggelig å høre, man føler seg ikke alltid like bra så da er det utrolig koselig å få høre:-)

  SvarSlett