onsdag 18. april 2012

News From Gestuz

I går rullet det inn noen utrolig fine varer fra Gestuz, ta en titt og se om dere er enige med oss :-)
Suuperfin cardigan fra Gestuz i en herlig brunfarge 799,- Denne kommer fra XS-XL og er litt stor i størrelsen, Marikken har på seg S på bildene.
Skjørtet er noe for seg selv med perler sydd på hele veien. Dette er det mange som har ventet på og vi er intet unntak:-) Marikken har på seg størrelse 34 og skjørtet kommer fra 34-42. Det er litt stort i størrelsen og ligger til 999,-

Fiiiine detaljer :-)
På neglene har Marikken valgt den nye Nefirtiti fra Deborah Lippmann 179,- og den matcher jo perfekt til fargen på skjørtet og cardiganen :-)

Cardiganen har en veldig fin vri og det er at hullene til armene er helt nede på enden. Dette gir en utrolig kul passform som er litt flaggermusaktig, men allikevel så er den ikke ubehagelig på. Man kan gjøre akkurat det man normalt kan gjøre og blir ikke hemmet av at armene er sånn :-)
Til skjørtet og cardiganen har Marikken valgt en utrolig fin singlet fra Minimum. Den er hvit og har dette superfine mønsteret hele veien og det beste er at den ligger til 349,-

Dette er kanskje bittelitt sommerlig enda, men det går jo ann å prøve seg frem litt!! Herlige kilehelsandaler fra Debbie Shoes slår aldri feil og disse ligger til 799,-
Og så finfin er cardiganen bakfra:-)

I tillegg til den fine cardiganen, kom også denne herlige genseren i samme stoff og farge. Den er litt lang og har trekvart armer som er bittelitt vide. Den ligger også til 799,- og er ganske stor i størrelsen, Marikken har på seg S på bildene og den kommer fra XS-XL.
Finfine armer på genseren:-) De er litt vide, men allikevel ikke flaggermusvinger ;-)
Sånn ser skjørtet ut bakfra, det er glidelås og dette er den eneste låsen på skjørtet.


Håper dere er like glade for disse nyhetene som det vi er :-)

2 kommentarer:

 1. Åhh, den hvite (litt gjennomsiktige?) singleten var fiiin! Hvordan er imidlertid ryggen? Rund eller bryterrygg?
  I hvilke størrelser kommer den, og hvordan er den i størrelsen?
  Kort eller lang i lengde?
  Litt lite bilder for å få et inntrykk av toppen...
  Håper på raskt svar :-)
  Klem, Ida.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå var det ikke i utgangspunktet toppen vi viste så derfor var det ikke så masse bilder av den dessverre!!
   Men den har helt vanlig rygg med tanktopp stropper. Den er skjevt skjært så den ene siden er lengre enn den andre og ender i en spiss øverst på det ene låret. Veldig fin:-)

   Om du sender en mail så kan jeg sikkert få sendt deg et bedre bilde av den:-)

   Slett