søndag 4. desember 2011

Luke 4

Det  er søndag og det er fullt kjør på Lille Himmel, vi har åpent fra kl 14-19 idag!! Vi har alle vært på Holmsbu spa hotel fra i går til i dag så vi er uthvilte og heeeelt klare for å ta imot dere fine søndagskunder:-)
I dag vil vi bare vite:

HVA ER DITT FAVORITTMERKE PÅ LILLE HIMMEL?

Den heldige vinneren får disse to søte telysestakene fra Affari

Lykke Til :-)

Den heldige vinneren fra i går er Lene med følgende kommentar:
Starter med å si at dere har virkelig den beste, og mest fristende julekalenderen her på bloggen jeg noen gang (helt ærlig) har sett.
Selv bor jeg ikke i Oslo, og kan dessverre ikke si noe om den fysiske butikken (har aldri vært i Oslo, utrolig nok, og butikken deres hadde nok vært et av mine første besøk) Jeg kan derimot ut i fra bildene her på bloggen, si at butikken deres er meget lekker. Kreativt navn, moderne butikk og jeg liker at dere har en kombinasjon av både klær, sko, accessorize, neglelakker og interiør (en liten himmel rett og slett)Jeg syns butikken deres er nok inspirasjon i seg selv, og har derfor lagret noen bilder av butikken i "inspo" mappen min (haha, trenger jeg å si mer?)

Bloggen deres ligger på "listen" min over dagens bloggbesøk, i likhet med fashionjunkiie. Bloggen har et ryddig og fint design, har jevnlige oppdateringer og gode bilder som viser nye varer. Samtidig syns jeg det er svært bra at dere tar bestillinger gjennom bloggen. Det er et veldig bra tiltak for oss som ikke bor i Oslo.

Ellers ønsker jeg dere i Lille Himmel en riktig god jul, og ser frem til flere luker (:

GRATULERER!!


68 kommentarer:

 1. Favorittmerket mitt må være Second Female. De har så utrolig god kvalitet på klærne og helt fantastisk mye fint. prisen ligger supert i forhold til hvor gode klærne er og jeg virkelig ELSKER det!
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Debbie Shoes. Veldig pene sko, samtidig som man kan gå med de i timesvis uten å få vondt i bena :)

  SvarSlett
 3. Skoene fra Debbie shoes er bare helt fantastiske! Jeg skulle ønske jeg hadde økonomi til å skaffe meg noen av de. Med slike på beina kan man virkelig skinne. :) Vennlig hilsen Pia.

  SvarSlett
 4. Favorittmerket mitt er debbie shoes.. Jeg elsker slike sko ,men har ikke råd til slike sko.. Kjempe søte lysestaker. Hadde jeg vunnet hadde jeg gitt dei i gave til min søster som må feire jul åleine 3 året på rad..

  Tine_marita6@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Mitt favoritt merke på lillehimmel er uten tvil Gestuz!! Og dere er så finke til å vege de riktige plaggene fra merket, gleder meg allerede til lønn og en ny roadtrip for å kjøpe julegaver hos dere på Lillehimmel. Kanskje en gave til meg selv også fra mitt favoritt merke Gestuz, har ikke glemt verken skinnjakken eller de svarte buksene :)

  SvarSlett
 6. Marianne/ storesky@hotmail.comsøndag, desember 04, 2011

  Favorittmerket mitt er Second Female. Fantastiske plagg til en rimelig penge :)

  SvarSlett
 7. Det blir nok vanskelig og veldig. Men siden jeg må velge et blir det nok Debbie Shoes.. De er helt utrolig kule, og jeg fikk øye for de etter å ha sett et innlegg : www.fashionjunkiie.modette.no skrev om de.
  Har ønsket med de til konfirmasjon.:):)

  SvarSlett
 8. Åhhhh kan man ha 2 store favoritter?????? Valget står mellom Debbie shoes og Mih.......man får aldri nok av debbie og Mih (som er som en drøm å ha på seg)...... og har allerede en liten samling:-)))))

  SvarSlett
 9. Becksøndergaard <3
  verdens fineste skjerf!

  SvarSlett
 10. Mitt favorittmerke er second female!

  SvarSlett
 11. Jeg synes jeg alltid finner noe herlig hos dere, men min absolutte favoritt er becksondergaard fordi det alltid er noe jeg kan kombinere med noe annet jeg kjøper hos dere eller noe jeg har fra før av!

  Martine Hunes
  martine_hunes13@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Min favoritt er også Debbie Shoes, og for ikke å glemme dere jenter selv :) :) Fantastisk hyggelig og positive, også med telefonkunder!! Me like <3.

  SvarSlett
 13. Dette var et veldig vanskelig spørsmål, i og med at jeg elsker så og si alt dere legger ut av bilder fra de forskjellige merkene :) Men om jeg skal velge et merke så blir det Debbie Shoes! En shoeholicer som meg får aldri nok av sko, og de fantastiske Scull-bootsene er to die for! Jeg elsker spesielt de i grå. Majoriteten av mine sko er sorte, så den nydelige gråfargen hadde vært et fint tilskudd i skosamlingen :) Ja, for jeg venter i spenning på den siste leveransen som jeg står på venteliste for!

  SvarSlett
 14. Katinka (katinka_hj@hotmail.com)søndag, desember 04, 2011

  Mitt nye favorittmerke er Mellow Rose! Har hatt en stor forelskelse på alle skoene til Debbie Shoes, men etter dere tok in dette nye merket kommer jeg aldri til å finne like fine og enkle plagg. Mellow Rose er den "gyldne middelvei" på casual og comfy. Soleklart favorittmerke! Selv om jeg skulle ønske lille himmel hadde sitt eget merke på både interiør, klær og accesoarer, dere hadde så absolutt klart å skape noe helt fantastisk!

  SvarSlett
 15. Det må nok bli Beck Söndergaard skjerfene, de er så utrolige fine alle sammen.. Har forelöpig bare skaffet meg ett men det er faktisk ett av de merkene jeg nesten kunne kjöpt alt av :)

  SvarSlett
 16. Mitt favoritt merket er Second Female :) <3

  Charlotte_drivdal@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Favoritt merket mitt må bli Gestuz. Har fantastiske skinnjakker, ønsker meg en av de....men er og stor fan av debbie shoes og Besksøndergaard som jeg er så heldig å allerede eie noe fra....Veldig bra butikk og kjempepluss at vi kan bestille over nett.

  siljesasu@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Vanskelig å velge, men må bli Becksøndergaard :) ellers har dere mye flott!!


  Kristinhoelstad@hotmail.com

  SvarSlett
 19. marianne/ mizzmariz@hotmail.comsøndag, desember 04, 2011

  Just female :)

  mizzmariz@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Julie julie-lr@hotmail.comsøndag, desember 04, 2011

  Gestuz. Når jeg dere i april i år annonserte at dere skulle begynne å ta det inn, da hoppet jeg i taket. <3 Lille Himmel + Gestuz <3

  SvarSlett
 21. Min favoritt er MiH <3 Siw Almroth Siw_Almroth@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Favorittmerket på mitt Lille Himmel må nok være Gestuz. Eller Becksøndergaard. Men det blir veldig vansklig å bestemme seg! Dere har så masse bra! :)

  Mail: marionnaas@gmail.com

  SvarSlett
 23. Vanskelig å bare velge ett merke, jeg må nødt til å nevne flere: Debbie sko superfine og fantastisk å gå på selv de med hæler. Beck Søndergaard verdens beste skjerf, Just Female og Second Female fine klær til en fin pris og sist men ikke minst MiH mine favoritt olabukser.
  Merethe

  SvarSlett
 24. Becksøndergaard <3 <3 <3 Ingen tvil:))))))) I am in LOVE!!!!!!!!!!!!!!

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Hei

  jeg liker best Debbie Shoes :-) har kjøp to par .
  veldig gode og fine.

  Bente
  bgb@bluezone.no

  SvarSlett
 26. Det blir vanskelig å velge ett, men favorittene må bli Lulu´s Accessories og Beck Søndergaard.

  Sissel
  sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 27. Anne Lise L. Havnviksøndag, desember 04, 2011

  Becksøndergaard

  alhavnvik@hotmail.com :)

  SvarSlett
 28. Åh, vanskelig å velge en! Superduper fornøyd med Nn07 & gleder meg til vårkolleksjonen; shoppe shoppe shoppe! Avona

  SvarSlett
 29. Det må være becksøndergaard og gestuz.Det er så mye fint! Det er jo nesten umulig å velge mellom alt det fine som finnes. Virkelig stor inspirasjon og masse gøy :)

  Ingrid Nygård, Ingrid_jenta2@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Jeg elsker Becksøndergaard sine produkter!


  Mvh jori Kjelland

  jorisk1@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Veldig vanskelig, men jeg må nok si Baum und Pferdgarten :D

  Ha en fin jul ;)

  mia_pia_91@msn.com

  SvarSlett
 32. Becksøndergaard er min favoritt :0)
  Nyt de siste timene av 2. søndag i advent!

  mari_gull(at)yahoo.no

  SvarSlett
 33. Favorittmerke må være Gestuz!<3

  mail: elisabeth@nekter.net

  SvarSlett
 34. Hei. Det er utrolig vanskelig, nesten umulig å bare si ett favorittmerke for dere har så mange finne på Lille Himmel. Men må jeg velge blir det Just Female:)Utrolig mange nydelige gensere.
  Hilsen Tone
  Tone.torske@gmail.com

  SvarSlett
 35. Det må bli Becksøndergaard skjerf :) De er deilige og kule :-) si-anaas@online.no

  SvarSlett
 36. Oi, d var vanskelig.. har flere så jeg tar sjansn på å ramse opp de jeg :) Becksøndergaard <3 MiH <3 Debbie shoes <3 Loopie Love <3 Deborah Lippmann <3
  Dere har maaaaassse fint gitt <3

  SvarSlett
 37. Becksøndergaard skjerf helt klart! og så har jeg fått hjerte/stjerne øredobbene som favorit :D JUHUU..

  SvarSlett
 38. Vanskelig å velge en favoritt hos dere, synes alle merkene er veldig kule.
  Men øverst er vel Gestuz, Second Female og Margit Brandt :-)

  SvarSlett
 39. Mitt favorittmerke hos dere er Second Female :-D Fantastisk kvalitet på varene, og det er et utrolig fint og stort utvalg! Klærne er veldig "meg", og jeg har lyst på (nesten, hehe) alt jeg ser av dette merket! I tillegg er det nokså rimelig, noe som heller ikke er dumt for en "fattig", men likevel veeldig moteglad student :p

  Julie Hagen Elnæs
  julie_he_94@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Det er Becksøndergaard sine produkter :)


  bente.pru@hotmail.com

  SvarSlett
 41. Det er uten tvil Gestuz og Becksøndergaard. Finner alltid noe fint hos Gestuz som jeg kan matche med et skjerf fra Becksøndergaard. Det er alltid en glad jente som er innom siden deres, desverre ikke alltid like kjekt for lommeboka!! Har handlet flere julegaver til meg selv her!!

  anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 42. Det første jeg kjøpte hos dere var et par ballerina, debbie-sko. Debbie står fortsatt veldig høyt på lista mi :-) Ellers er jeg veldig glad i Mih og ikke minst Lippmann- neglelakkene, som dere har et meget godt utvalg av :-)
  ivol@ha.kommune.no

  SvarSlett
 43. BeckSøndergaard <3

  Monica
  Monica.Hagberg@yahoo.no

  SvarSlett
 44. Det blir Becksøndergaard <3

  Fantastisk merke!!!

  E-post: xwyy123@yahoo.com

  SvarSlett
 45. Det må nok bli Becksøndergaard! Elsker skjerfene :)

  SvarSlett
 46. det var vanskelig å velge ! Men må bli toalettveskene frå Lulu´s og dei fine skjerfene frå Beck Søndergaard. Aud Helen

  aud _helen_95@hotmail.com

  Ha forsatt ein fin dag :)

  SvarSlett
 47. Becksøndergaard
  dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 48. Becksøndergaard!!:D

  Kjersti
  Kjersti.str@gmail.com

  SvarSlett
 49. Second Female go Loopie Love :)

  Skulle gjerne ha klart å presse noe derfra inn i studentbudsjettet altså :)

  stine_steff@hotmail.com

  SvarSlett
 50. Dere har så mange bra merker, men det merket som står høyest er Nümph. Likte veldig godt de klærene som var i vår og sommer, skulle så gjerne hatt dem selv :)

  karen_e.koller@hotmail.com

  SvarSlett
 51. Becksøndergaard! Sikler på hver nyhet som kommer fra dette merket.

  SvarSlett
 52. Becksøndergaard har nydelige sjerf og annet tilbehør. Skaper prikken over ièn i mange antrekk.

  SvarSlett
 53. Becksøndergaard :)
  sorgenfri2#hotmail.com

  SvarSlett
 54. Second Female er en stor favoritt blant mye annet snacks hos dere :)

  /Kristine
  (k_stordal@hotmail.com)

  SvarSlett
 55. Becksøndergaard!

  beate_myran(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 56. Hehe, kanskje det vanskeligste spørsmålet dere kunne stilt... Jeg elsker lulu's (har toalettmappene i alle tre str), becksøndergaard, debbie shoes, numph, trivia (<3), second female... Men tror min absolutte favoritt er gestuz! Den nye jakken Linn har derfra (sølvaktig) er jo definisjonen på perfekt!
  Så tror mitt endelige var blir gestuz ;)

  Bare 20 dager til jul!! Klem fra Kaja :)
  Kaja.RBK@gmail.com

  SvarSlett
 57. Becksøndergaard

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 58. Becksøndergaard sjerfene er bare helt topp har 30 og ønsker meg flere.

  SvarSlett
 59. Beck søndergaard helt klart;) Utrolig mange kule, speseille motiver på sjerfene deres! frister spesielt:)

  Marthe8_94@hotmail.com

  SvarSlett
 60. Jeg elsker alt fra Syster P. Nydelige ting, jeg ønsker meg ALT, haha! BeckSøndergaard kommer på en god 2. plass. Jeg er veldig glad i skjerf :-D
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 61. Simran Kaur
  Mitt favoritt merke er nok Becksondergaard skjerfene. De er stilige, kule og hvem liker ikke stjerner og hjerter i forksjellige farger. Da jeg bruker de føler jeg meg alltid spesiell for skjerfene er så spesielle, og det gjør det vansklig å ta av <3
  E-mail:simrannijjer@hotmail.com

  SvarSlett
 62. Beck Søndergaard er min favoritt om jeg må velge. Dere har SÅ mye fint!

  Klem

  SvarSlett
 63. Hm....:) må bli Second Female<3
  ingunn
  Ingunnlien@hotmail.com

  SvarSlett
 64. Pferdgarten :) Og det merket dere har lommebøker i, husker desverre ikke hva det heter, men de er bare helt nydelige, kunne eid tusen av dem i forskjellige farger! <#

  Ellen Øyan
  ellen.oeyan@c2i.net

  SvarSlett
 65. Vanskelig å velge! Men mine to absolutt favoritter må være becksøndergaard og Second female. Her er det hverken mangel på kvalitet eller flotte kreasjoner!

  SvarSlett