lørdag 3. desember 2011

Luke 3

Det er Lørdag og det er 3. Desember!! Da er det tid for en morsom luke i kalenderen.
Vi vil se:

DEN BESTE OG MEST SMISKENDE, MEN ALLIKEVEL KONSTRUKTIVE, TILBAKEMELDINGEN PÅ LILLE HIMMEL SITT UTSEENDE
(både den fysiske butikken og bloggen)

Klarer du å vinne denne så får du denne saken her
 LYKKE TIL!
Den heldige vinneren av Partykit fra Deborah Lippmann i Luke 2 ble
Katrine
"Jeg er 33 år, og etter to ganske tette svangerskap, hadde jeg ikke handlet noe til meg selv på flere år...bare nødvendigheter i kjedelige kjedebutikker. Men så har jeg ei venninne som gjerne ville til butikken deres, og i høst tok vi turen. Jeg impuls shoppet Debbie sko og skjerf :) og har vært innom flere ganger siste måneden. Og alltid hatt en pose med meg hjem! Føler meg alltid så veldig fiiin når jeg har på meg noe kjøpt hos dere:)"
Du hadde ikke skrevet noen mailadresse så du må sende oss en mail på lillehimmel@gmail.com!!
GRATULERER :-)

42 kommentarer:

 1. Siden deres er så flott som bare det.
  Det er jo bare dere som klarer det.
  Mange ting fra dere er på ønskelista.
  Man blir jo bare så frista :)

  Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
  en fredelig jul vi ønsker med dette.
  Sender deg en juleklem
  og håper den finner frem.

  SvarSlett
 2. Første gang jeg kom til butikken, ganske lenge siden, syntest jeg helt erlig at butikken virket litt rotete, så jeg bare gikk forbi den, men nå har dere gjort butikken kjempe fin og det er en fryd å gå å titte å handle i butikken deres. Jeg oppdaget hjemmesiden for noen månders siden og den er veldig grei for meg med tanke på at jeg bor 1 time unna, for da vet jeg hva dere har i butikke og hva dere har fått inn av nyheter og sånne ting :-) Skjerfet er veldig fint og håper jeg er vinnerern av denne luken :)

  SvarSlett
 3. Alle trenger en liten himmel der man kan senke skuldrene og la drømmene få strømme på. Hver en jente har drømmer, enten de er realistiske, materialistiske eller surrealistiske! Jeg har funnet min drøm av et avslappende univers; nettopp Lille Himmel. Glitrende stjerner i form av smykker og Bom-Bom-Pow-neglelakker. Myke skyer formet som herlige skjerf og de nydeligste antrekk. Alle himmelens elementer i skjønn forening med noen gledesspredende soler. Det er dere fantastiske ansatte! Jeg kan bare ikke få sagt nok hvor fantastisk butikken deres er. Kanskje jeg en vakker dag finner gullet i enden av regnbuen, og kan slippe meg løs hos dere?

  Ha en fantastisk lørdag 3.desember!

  martinejoh@gmail.com

  SvarSlett
 4. Butikken deres ser så utrooolig koslig ut. Har kun sett bilder av butikken fra Linns blogg og Lille Himmels blogg. Men får inntrykk av at butikken er veldig hjemmekoslig. Utrolig fin innredning, og dere selger utrolig mye fint stæsj:) Har så utrolig lyst til å komme innom og raide hele butikken og plukke med meg alt jeg kan:D Det er kjekt å følge med på hjemmesiden deres og få med seg hva dere får inn i butikken. Og utrolig bra at dere kan ta bestilling her inne også, slik at vi fra andre deler av landet også har muligheten til å handle:D Ble mye utrolig der, men dere er bare utrolige:)

  Kjersti Strøm
  Kjersti.str@gmail.com

  SvarSlett
 5. Jeg er en student på 20 år som bor i Fredrikstad. Jeg har aldri vært på besøk i butikken deres, men drømmer meg alltid bort når jeg titter gjennom bloggen deres. Da kan jeg sitte veldig lenge og bla meg langt bakover i arkivet deres for å titte på alt det fine dere har.Dere virker som en topp gjeng som jobber der, og utvalget dere har er supert.Jeg vet det er mange som har lignende blogger, men ingen slår dere.Jeg får masse inspirasjon fra lillehimel bloggen og ikke minst fra Linn sin blogg, og jeg koser meg når jeg leser de. Jeg håper sannelig jeg kan komme å besøke butikken og samtidig få med meg noen godbiter hjem, for jeg vet jeg alltid kommer til å finne noe hos dere:D

  Stor klem fra en fast leser, og ha en super dag videre :)
  mia.cujak@hiof.no

  SvarSlett
 6. Bloggen er suuuperfin. Veldi innbydende, koselige innlegg, rask oppdatering og masse masse inspirasjon:) Forrige lørdag var jeg også for første gang innom butikken deres Triaden, og jeg må si at jeg ikke ble skuffa Vindusjuleutstillingen var veldig din, og resten av butikken også. Fn kombinasjon av klær, accesoarer og ting og tang. i loove:)
  Hilsen tone
  Tone.Torske@gmail.com

  SvarSlett
 7. UNIKT!

  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Jeg har aldri vært inne i butikken deres, men alle bildene her på bloggen gir meg et utrolig godt bilde av stilen og hvordan det ser ut! for ikke å snakke om hvor fantastiske dere som jobber der er. Dere kler dere så utrolig fint og alltid like fine på bildene der dere viser fram det fantastiske tøyet! :) Jeg fikk en gave fra dere en gang, og det var dette skjerfet bare i den lyseste fargen, men mistet det i sommer på båttur. Det var så deilig, og perfekt!
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Butikken deres er helt himmelsk. De to gangene jeg har vært innom har dere hatt kjempeflott vindusutstilling. Det FRISTER virkelig å gå inn. Og da går man selvfølgelig inn. Jeg var i butikken deres første gang med mamma, og det var mye for hver sin smak. Bordene var veldig oversiktlig og fint utstilt. Vi gikk rett og slett rundt og siklet på tingene dere hadde hengt opp og lagt på bord. Butikken deres er heaven!!

  SvarSlett
 10. Den over er fra Anniken Henriksen, og mailen er: anikz94@hotmail.com

  (ble så ivrig så glemte å skrive mailadressen..)

  SvarSlett
 11. Dere har en av de aller fineste butikkene via bloggen. Selv har jeg aldri vært der og sett i levende live, men håper jeg en gang får til å ta turen. Jeg koser meg så veldig med bloggen deres, dere viser frem plagg etter plagg og jeg er besatt. vil bestille alt. Synes det er så fint at dere viser frem klærne selv, og har glimt i øyet.
  Gjennom bloggen fremstår dere som utrolig hyggelige og veldig flinke, noe jeg er sikker på at dere også er :)
  Jeg elsker både neglelakk, armbånd, smykker etc i tilegg til skjerf og klær, og ders stil er helt min stil.
  Dessuten er jeg så glad for at dere tar dere tid til å svare på mail, og sende meg ting i posten :)

  Synes dere er helt perfekt, og håper dere fortsetter i samme stil.

  Dette er i grunn ikke smisking, bare min ærlige mening om dere :)

  SvarSlett
 12. Lovely <3 Lovely <3 Lovely <3 er alt jeg kan si. Siw Almroth Siw_Almroth@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Hei!
  Først vil jeg si at dette er en fantastisk fin blogg som viser fram butikken på en flott måte! Jeg elsker butikker som ikke er "kjedebutikk". Du kan finne så mye flott og unikt som du ikke finner igjen hos "alle" andre på gaten.

  Jeg har aldri vært innom butikken deres ennå, men jeg har store planer om det!! Selv bor jeg i hamar-området, så det er jo ikke lange veien ned til Lørenskog! ) Det må bare passe en gang. Tiden flyr av sted med barn og jobbing. Jeg blir veldig inspirert av bildene deres. Måten dere har stilt ut varene deres er så fantastisk. Gammeldags, men likevel veldig "in" for tiden! Gjennomført!!


  Stå på! Sånne mennesker som dere fortjener all skryten dere kan få! Gode ord kan ikke sies for mye!!!! : )


  Kjærlig desemberklem fra Kristin!

  (kristinhoelstad@hotmail.com)

  SvarSlett
 14. Jeg bor i Kristiansand og har derfor aldri vært i butikken deres. Men hver dag leser jeg bloggen til Linn og bloggen til Lille Himmel. Jeg har hatt kjempe lyst til å reise bare for å besøke butikken siden den virker som en drøm. Man finner alltid det man trenger i bloggen, den er ryddig og ordentlig, men en ting jeg også liker er at dere viser smilende nydelige jenter som viser tøy, skjerf og nydelige smykker. Butikken og bloggen er helt himmelsk. Jeg leser bloggen hver dag for å få inspirasjon når det gjelder klær og smykkker. Det beste jeg vet iløpet av en dag er når jeg har lagt dattera mi, satt meg ned i sofaen med Pcèn og koser meg med bloggen deres og Linn sin. Når dattera mi er snill og sover lenge, kan jeg sitte å grave laaangt tilbake i arkivet , og finner alltid fine bildet, fantastiske klær og nydelige jenter :) Designet på bloggen og katogoriene og alt er ryddig og man kan alltid finne det man trenger, og det syns jeg er veldig positivt :)
  Ha en kjempe fin 3 desember.
  Hilsen Charlotte.

  Charlotte_drivdal@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Noen flotte jenter som driver butikk
  Redder en hver kvinne i panikk.
  Om du ikke finner noe der
  er du super-sær! ;)
  På bloggen er de rene fotomodeller
  så blide og glade og om hyggelige priser forteller.
  Smykker i fleng og litt interiør
  Jeg har så lyst på alt at jeg tror jeg dør.
  Både for fjern og nær
  er "Lille Himmel" alltid der.
  For med en service uten måte,
  de pakker og sender med både fly og flåte.
  De jentene er så oppdatert på mote og comfore
  at de ut til mange når.
  Spennende og herlige merker de vil deg selge
  og det er nesten umulig å velge.
  Den aller beste butikken når det er noe du trenger,
  sukk - jeg drømmer og ønsker meg mere penger!
  :)

  mvh Tove J

  SvarSlett
 16. Elsker å stå å titte i utstilingen deres før jeg går inn :-) Det er så mye kjærlighet lagt i alt, både fra deres side og på kvaliteten. Jeg er utålmodig når det kommer til butikker med masse ting, men hos dere blir det rene "himmelen" :)

  Hilsen Belma
  belma.s@gmail.com

  SvarSlett
 17. Lille himmel blogg har blitt en daglig inspirasjon for meg. Her kan man følge med på hva som er nytt og in både av klær og smykker. Bilder som viser modeller og farger. Mulighet til å bestille, eller sette seg på venteliste når det er noe vi er mange som vil ha.... Etter å ha blitt kjent med Lille himmel på nett, er et besøk i butikk en selvfølge, neste gang jeg er på den kant :-)

  SvarSlett
 18. Det er fantastisk å kikke inn til dere i butikken og alltid bli møtt med et bredt smil av de ansatte, men også av alle de flotte tingene som stråler ned fra hyllene sine :) Og bloggen får meg alltid til å smile med flotte bilder av nyhetene deres, og selvfølgelig får den meg også til å ønske meg halvparten av klærne dere selger.. :P

  Ellen Øyan
  ellen.oeyan@c2i.net

  SvarSlett
 19. Butikken er alltid like inspirerende både med et fantastisk utvalg og fantastisk utseende. Utstillingene er en ispirasjon, med tanke på klær, tilbehør og det dere har av interiør. :) Nettsiden er en fantastisk mulighet for de uheldige (som meg) som ikke bor i nærheten, til å følge med på hva som skjer i butikken og hva som kommer inn. Man merker godt at dere legger kjærlighet i arbeidet deres. Og det at man har mulighet til å bestille fra butikken er awesome! Love it! Er ikke mye negativt å si om butikk eller nettsiden. Den er enkel, oversiktilig og dersom du leter etter noe spesielt fra et merke er det bare å velge kategori. Dere er flinke! :)

  SvarSlett
 20. På Lille himmel finner man en himmel der hverdagens mas og tjas plutselig forsvinner blandt himmelske plagg, interiør som setter chic`en til shabby`en, der personalet alltid smiler, innehaveren alltid er like hyggelig og imøtekommende, og der du alltid finner noe som kan passe til en hver anledning. Hvis jeg tar meg en tur på triaden, er det ikke for noe annet enn å gå innom på Lille Himmel! Dere driver en butikk det er verdt å reise et stykke for å oppleve, fordi man alltid vet at det er noe fint! og om det er noe spesielt jeg er ute etter, som jeg vet det kan være tomt for, er det bare å ringe eller å spørre dere her på bloggen!
  Dette er drømmebutikken :)

  Martine
  martine_hunes13@hotmail.com

  SvarSlett
 21. Man er bare nødt til å bli i godt humør når man er inne på bloggen deres (bor for langt unna til å komme innom butikken,dessverre), det liksom stråler varme og godhet ut frå dere!!!

  bsperstad@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Okei, først og fremst må jeg rose personalet! Jeg har aldri vært i butikken før, men gjennom mails og bilder er det tydelig at det oser god kundeservice og fantastiske mennesker! Fra bilder synes jeg den fysiske butikken deres ser såå koselig ut! Elsker interiøret, får en følelse av at ting ikke er tilfeldig plassert osv. På nettsiden deres oppdaterer dere alltid med siste nytt og viser plaggene på. Det setter jeg stor pris på! Og et kjempepluss er at dere sender varer til hele Norge! Jeg sier det igjen, kunne GJERNE tenkt meg Lille Himmel butikken i Bergen :D

  SvarSlett
 23. Jeg har ikke vært i butikken, så kan ikke si noe om det. Utenom det jeg har sett på bloggen. Der virker den som en kjempesøt butikk. Masse inspirasjon og fine ting. Det er utrolig bra at dere gir alle som bor langt ifra muligheten til å få bestille varer fra dere gjennom bloggen. Virkelig bra butikken. Tror nesten jeg kan si at det er den beste og søteste butikken jeg vet om. :)
  Ingrid Nygård, Ingrid_jenta2@hotmail.com

  SvarSlett
 24. Butikken er som navnet tilsier: En liten himmel... Og, jentene skjønne engler so tar vare på meg som kunde:))

  SvarSlett
 25. Det kan enklest oppsummeres med et ord; Himmelriket=) Siden jeg bor på vestlandet så kan jeg naturlig nok ikke stikke innom, men er innom nettsiden deres hver dag og sjekker ut de nye godbitene som er ankommet. Utrolig fint at dere viser klærne på slik at man ser hvordan de ser ut på! Elsker konseptet med at dere tar inn forskjellige merker og har både pynt til hjem, kropp og sjel=) Kommer til å fortsette å bestille masse fra dere!!

  Hilsen en meget fornøyd anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 26. Siden deres er så fin,
  nesten som en god rød vin
  Dere selger så masse flott
  og det er jo så mye "hot"
  Så håper dere fortsetter i samme stil,
  så kommer jeg garantert ofte innom med et smil
  så nå er det bare å håpe å vinne,
  så kanskje jeg på bursdagen min blir den lykkelige kvinne!! ♥

  Klem

  SvarSlett
 27. Bloggen er ren, ryddig og fri for reklame. Den er oversiktlig med fiiiiiiine bilder og masse fristende.
  Har bare vært innom butikken 1 gang, men det er virkelig en liten himmel :)
  Men, selv om butikken og bloggen er fine og koselige, må jeg si at jentene som jobber i himmelriket er det som virkelig gjør butikken super :)
  Man føler seg både velkommen og spesiell enten man ringer, sender mail eller er innom personlig. Supert!!

  Mvh

  Maya

  SvarSlett
 28. Jeg liker brukergrensesnittet veldig godt, behagelig fargebruk, enkelt og oversiktlig. Men, vet du, det jeg liker aller, aller best, er de fine, inspirerende og koselige bildene som blir lagt ut her med jevne mellomrom!

  Ha en super advent!

  Mvh Beate M B
  beate_myran(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 29. Jeg har hørt at ærlighet varer lengst, og sannheten er at jeg i en alder av 29 år valgte å begynne å studere igjen i høst - på heltid!
  Det vil si mye jobbing, og lite penger :(.....
  Jeg er stadig innom nettbutikken deres, men har aldri råd til å kjøpe noe......Det blir dessuten fryktelig dårlig stell med julegaver i år, og dette hadde vært en perfekt julegave til den beste storesøstra i verden! Dere har så myyye fint, og når jeg engang vinner i Lotto (det gjelder å ha trua!), så skal jeg komme innom og kjøpe ALT det jeg har lyst på! Det er er løfte!;)

  SvarSlett
 30. En liten himmel, vakker som få,
  en butikk som jeg tenker mye på.

  Hyllene er fyllt med alt som er flott,
  Bloggen leses så fort jeg står opp.

  Kortet går varmt når jeg drar til min himmel,
  så nydelig innredet at jeg kan bli litt svimmel.

  Fantastisk service jeg får av lille himmels jenter,
  i fremtiden mange besøk hos dere venter.

  -Line-

  SvarSlett
 31. Hei. Bloggen deres er fantastisk. er inne flere ganger om dagen for å se om det har skjedd noe nytt!!!! Butikken deres har jeg, dessverre, ikke besøkt da jeg bor et stykke unna. Men, har jo sendt dere en mail, der jeg spørr om dere ikke kan åpne en butikk i Kristiansand. Og, er ikke det god konstruktiv kritikk, så vet ikke jeg:)

  Mvh Veronika.Angell-Møvik

  veronika Angell-Møvik@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Det som fanget min oppmerksomhet når jeg så butikken deres var for det første at den er annerledes. Annerledes på den måte at interiørinteresserte meg falt helt for utseende og deres flotte innredning av butikk. Bloggen deres er jeg innom hver dag for å se flotte innkommede varer, dere har mange fine bilder, bloggen er lett å lese og oversiktlig.

  Sissel Bjørnsrud
  sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 33. :) smisk, Lille Himmel er rett og slett yndlingsbutikken min!
  Eg bur ikkje så langt unna (hurra'!) og er ofte innom.
  Det eg digger er at bloggen lokker meg til butikken og så finner eg stadig nye ting i butikken som ikkje nødvendigvis er på bloggen. Toppers! Tommelopp!
  Ings
  Ingunnlien@hotmail.com

  SvarSlett
 34. Å komme inn i Lille Himmel er en nytelse for (nesten) alle sanser! Lille Himmel skiller seg ikke brae ut med sine fantastiske varer, men sin egen "karma" og sjarm. Dessuten vekker navnet interesse. Du kan tenke deg at du får en liten smak av heaven i din hverdag. Finnes det noe bedre? Jeg vil avslutte med å legge til at bloggen er god, men hvis jeg var dere ville jeg jobbet litt mer med reklame. franciska.eliassen@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Hei! Har aldri hørt om bloggen eller vært innom butikken, men kom helt tilfeldig over den idag. Har selv jobbet et par år i klesbutikker og lignende ved siden av studiene, og gleder meg veldig til å jobbe litt i julen. Fikk enda mer lyst til å jobbe av å se de fine bildene! Sånne små butikker er min absolutte favoritt, det er så mye mer spennende enn å gå i butikker som feks H&M som er like overalt i verden. Likte veldig godt interiøret og fargene, det har mye å si :) Når det gjelder bloggen var den også behagelig å se på, og jeg fikk egentlig bare lyst til å scrolle nedover og nedover, men kom på at jeg måtte prøve å melde meg på her! Hvis jeg havner i Lørenskog skal jeg komme innom!

  SvarSlett
 36. Trenger egentlig ikke å smiske, bloggen er helt enkelt genial, dere vinner mye "butikk" gjennom denne. Og er du fysisk innom får du god stemning og hyggelig betjening :) Følger dere daglig!!

  Monica
  Monica.Hagberg@yahoo.no

  SvarSlett
 37. Jeg er inne på bloggen deres hver dag. Jeg er fra Stavanger, men bor i Oslo. Jeg er ikke særlig kjent i Oslo - jeg vet hvor jeg bor og hvor skolen ligger. Men i går satte jeg meg i bilen på jakt etter Lørenskog Storsenter. Den eneste grunnen: Jeg ville innom Lille Himmel. Klarte å kjøre meg litt vill på veien, men til slutt fant jeg frem:). Det var virkelig verdt det. En nydelig butikk og service jeg aldri har opplevd maken til, både i butikk og via mail. Jeg fikk kjøpt med meg ett par scull boots fra Debbie shoes og GLEDER meg til å bruke dem når eksamener er oversått og julebord står for tur! Den eneste butikken jeg gikk innom var Lille Himmel for så og sette meg i bilen igjen og kjøre hjem:). Nydelig butikk med flott interiør. Gleder meg til enste gang jeg skal ta turen til Lørenskog - kanskje jeg klarer å kjøre rett neste gang?:D

  Maren.baase@gmail.com

  SvarSlett
 38. Starter med å si at dere har virkelig den beste, og mest fristende julekalenderen her på bloggen jeg noen gang (helt ærlig) har sett.

  Selv bor jeg ikke i Oslo, og kan dessverre ikke si noe om den fysiske butikken (har aldri vært i Oslo, utrolig nok, og butikken deres hadde nok vært et av mine første besøk) Jeg kan derimot ut i fra bildene her på bloggen, si at butikken deres er meget lekker. Kreativt navn, moderne butikk og jeg liker at dere har en kombinasjon av både klær, sko, accessorize, neglelakker og interiør (en liten himmel rett og slett)Jeg syns butikken deres er nok inspirasjon i seg selv, og har derfor lagret noen bilder av butikken i "inspo" mappen min (haha, trenger jeg å si mer?)

  Bloggen deres ligger på "listen" min over dagens bloggbesøk, i likhet med fashionjunkiie. Bloggen har et ryddig og fint design, har jevnlige oppdateringer og gode bilder som viser nye varer. Samtidig syns jeg det er svært bra at dere tar bestillinger gjennom bloggen. Det er et veldig bra tiltak for oss som ikke bor i Oslo.

  Ellers ønsker jeg dere i Lille Himmel en riktig god jul, og ser frem til flere luker (:

  lene-haavik@hotmail.com

  SvarSlett
 39. Pene klær
  Elegante utstillinger
  Riktige merker
  Fin butikk
  Eventyrlig
  Koselig betjening
  Tøff stil

  =PERFEKT, det er min mening om Lille Himmel. Dem perfekte butikk, helt super.

  Adventsklem fra Merethe

  SvarSlett
 40. For en flott julekalender dere har!

  Siden jeg bor i Sogndal har jeg desverre aldri hatt muligheten til å besøke butikken fysisk, så jeg kan kun gi tilbakemelding ut i fra bildene jeg har sett her på bloggen. Jeg kan bare si en ting, jeg er IMPONERT! Har en liten drøm om å starte opp min egen butikk en eller annen gang, og jeg finner utrolig god inspirasjon her på bloggen! Utstillingene er så pene og velgjorte, og får varene til å se veldig innbydende ut. Jeg blir værtfall fristet!

  Bloggen er veldig ryddig og oversiktelig. Store og klare bilder er veldig positivt! Dere er også veldig flinke til å reklamere for varene deres ved å bruke hverandre som modeller. Det er også veldig bra at dere er så flinke til å oppdatere jevnlig :)

  Vareutvalget er også veldig bra! Jeg liker spesielt godt at dere har et utvalg som inkluderer både sko, klær, interiør og accessorize.

  Dette er en av bloggene jeg har lagret som favoritter, og som jeg klikker meg innom hver eneste dag for inspirasjon! Tusen takk for denne julekalenderen, der er veldig generøst av dere!

  Ha en fin helg!

  Miriam (miriam_legreid@hotmail.com)

  SvarSlett
 41. velfortjent Katrine ;))

  Mvh
  Aleena Mehreen

  SvarSlett
 42. Har ikke hatt muligheten til å besøke butikken deres så tar nettsiden! :D

  Nettsiden er ganske fin og veldig oversiktlig, men den er helt OK. Kunen gjerne hatt litt mer farger utan at det blir for mye og kanskje en enda tøffere header? Jeg er allerede forelsket i Lille Himmel, men folk som kommer inn her og ser blir kanskje ikke forelsket like lett! Da kan dere jo bruke litt mer tid på siden, så blir den enda flottere og enda mer populær enn den er nå! :D

  Men som sagt jeg er forelsket i Lilel Himmel, og selv om nettsiden forblir som den er vet jeg at folk kommer til å forsette og handle hos dere, samme kommer jeg til å gjøre, alt pga. det flotte og fantastiske utvalget dere har! :D

  SvarSlett