søndag 4. desember 2011

Luke 4

Det  er søndag og det er fullt kjør på Lille Himmel, vi har åpent fra kl 14-19 idag!! Vi har alle vært på Holmsbu spa hotel fra i går til i dag så vi er uthvilte og heeeelt klare for å ta imot dere fine søndagskunder:-)
I dag vil vi bare vite:

HVA ER DITT FAVORITTMERKE PÅ LILLE HIMMEL?

Den heldige vinneren får disse to søte telysestakene fra Affari

Lykke Til :-)

Den heldige vinneren fra i går er Lene med følgende kommentar:
Starter med å si at dere har virkelig den beste, og mest fristende julekalenderen her på bloggen jeg noen gang (helt ærlig) har sett.
Selv bor jeg ikke i Oslo, og kan dessverre ikke si noe om den fysiske butikken (har aldri vært i Oslo, utrolig nok, og butikken deres hadde nok vært et av mine første besøk) Jeg kan derimot ut i fra bildene her på bloggen, si at butikken deres er meget lekker. Kreativt navn, moderne butikk og jeg liker at dere har en kombinasjon av både klær, sko, accessorize, neglelakker og interiør (en liten himmel rett og slett)Jeg syns butikken deres er nok inspirasjon i seg selv, og har derfor lagret noen bilder av butikken i "inspo" mappen min (haha, trenger jeg å si mer?)

Bloggen deres ligger på "listen" min over dagens bloggbesøk, i likhet med fashionjunkiie. Bloggen har et ryddig og fint design, har jevnlige oppdateringer og gode bilder som viser nye varer. Samtidig syns jeg det er svært bra at dere tar bestillinger gjennom bloggen. Det er et veldig bra tiltak for oss som ikke bor i Oslo.

Ellers ønsker jeg dere i Lille Himmel en riktig god jul, og ser frem til flere luker (:

GRATULERER!!


68 kommentarer:

  1. Favorittmerket mitt må være Second Female. De har så utrolig god kvalitet på klærne og helt fantastisk mye fint. prisen ligger supert i forhold til hvor gode klærne er og jeg virkelig ELSKER det!
    f.jambak@hotmail.com

    SvarSlett
  2. Debbie Shoes. Veldig pene sko, samtidig som man kan gå med de i timesvis uten å få vondt i bena :)

    SvarSlett
  3. Skoene fra Debbie shoes er bare helt fantastiske! Jeg skulle ønske jeg hadde økonomi til å skaffe meg noen av de. Med slike på beina kan man virkelig skinne. :) Vennlig hilsen Pia.

    SvarSlett
  4. Favorittmerket mitt er debbie shoes.. Jeg elsker slike sko ,men har ikke råd til slike sko.. Kjempe søte lysestaker. Hadde jeg vunnet hadde jeg gitt dei i gave til min søster som må feire jul åleine 3 året på rad..

    Tine_marita6@hotmail.com

    SvarSlett
  5. Mitt favoritt merke på lillehimmel er uten tvil Gestuz!! Og dere er så finke til å vege de riktige plaggene fra merket, gleder meg allerede til lønn og en ny roadtrip for å kjøpe julegaver hos dere på Lillehimmel. Kanskje en gave til meg selv også fra mitt favoritt merke Gestuz, har ikke glemt verken skinnjakken eller de svarte buksene :)

    SvarSlett
  6. Marianne/ storesky@hotmail.comsøndag, desember 04, 2011

    Favorittmerket mitt er Second Female. Fantastiske plagg til en rimelig penge :)

    SvarSlett
  7. Det blir nok vanskelig og veldig. Men siden jeg må velge et blir det nok Debbie Shoes.. De er helt utrolig kule, og jeg fikk øye for de etter å ha sett et innlegg : www.fashionjunkiie.modette.no skrev om de.
    Har ønsket med de til konfirmasjon.:):)

    SvarSlett
  8. Åhhhh kan man ha 2 store favoritter?????? Valget står mellom Debbie shoes og Mih.......man får aldri nok av debbie og Mih (som er som en drøm å ha på seg)...... og har allerede en liten samling:-)))))

    SvarSlett
  9. Becksøndergaard <3
    verdens fineste skjerf!

    SvarSlett
  10. Mitt favorittmerke er second female!

    SvarSlett
  11. Jeg synes jeg alltid finner noe herlig hos dere, men min absolutte favoritt er becksondergaard fordi det alltid er noe jeg kan kombinere med noe annet jeg kjøper hos dere eller noe jeg har fra før av!

    Martine Hunes
    martine_hunes13@hotmail.com

    SvarSlett
  12. Min favoritt er også Debbie Shoes, og for ikke å glemme dere jenter selv :) :) Fantastisk hyggelig og positive, også med telefonkunder!! Me like <3.

    SvarSlett
  13. Dette var et veldig vanskelig spørsmål, i og med at jeg elsker så og si alt dere legger ut av bilder fra de forskjellige merkene :) Men om jeg skal velge et merke så blir det Debbie Shoes! En shoeholicer som meg får aldri nok av sko, og de fantastiske Scull-bootsene er to die for! Jeg elsker spesielt de i grå. Majoriteten av mine sko er sorte, så den nydelige gråfargen hadde vært et fint tilskudd i skosamlingen :) Ja, for jeg venter i spenning på den siste leveransen som jeg står på venteliste for!

    SvarSlett
  14. Katinka (katinka_hj@hotmail.com)søndag, desember 04, 2011

    Mitt nye favorittmerke er Mellow Rose! Har hatt en stor forelskelse på alle skoene til Debbie Shoes, men etter dere tok in dette nye merket kommer jeg aldri til å finne like fine og enkle plagg. Mellow Rose er den "gyldne middelvei" på casual og comfy. Soleklart favorittmerke! Selv om jeg skulle ønske lille himmel hadde sitt eget merke på både interiør, klær og accesoarer, dere hadde så absolutt klart å skape noe helt fantastisk!

    SvarSlett
  15. Det må nok bli Beck Söndergaard skjerfene, de er så utrolige fine alle sammen.. Har forelöpig bare skaffet meg ett men det er faktisk ett av de merkene jeg nesten kunne kjöpt alt av :)

    SvarSlett
  16. Mitt favoritt merket er Second Female :) <3

    Charlotte_drivdal@hotmail.com

    SvarSlett
  17. Favoritt merket mitt må bli Gestuz. Har fantastiske skinnjakker, ønsker meg en av de....men er og stor fan av debbie shoes og Besksøndergaard som jeg er så heldig å allerede eie noe fra....Veldig bra butikk og kjempepluss at vi kan bestille over nett.

    siljesasu@hotmail.com

    SvarSlett
  18. Vanskelig å velge, men må bli Becksøndergaard :) ellers har dere mye flott!!


    Kristinhoelstad@hotmail.com

    SvarSlett
  19. marianne/ mizzmariz@hotmail.comsøndag, desember 04, 2011

    Just female :)

    mizzmariz@hotmail.com

    SvarSlett
  20. Julie julie-lr@hotmail.comsøndag, desember 04, 2011

    Gestuz. Når jeg dere i april i år annonserte at dere skulle begynne å ta det inn, da hoppet jeg i taket. <3 Lille Himmel + Gestuz <3

    SvarSlett
  21. Min favoritt er MiH <3 Siw Almroth Siw_Almroth@hotmail.com

    SvarSlett
  22. Favorittmerket på mitt Lille Himmel må nok være Gestuz. Eller Becksøndergaard. Men det blir veldig vansklig å bestemme seg! Dere har så masse bra! :)

    Mail: marionnaas@gmail.com

    SvarSlett
  23. Vanskelig å bare velge ett merke, jeg må nødt til å nevne flere: Debbie sko superfine og fantastisk å gå på selv de med hæler. Beck Søndergaard verdens beste skjerf, Just Female og Second Female fine klær til en fin pris og sist men ikke minst MiH mine favoritt olabukser.
    Merethe

    SvarSlett
  24. Becksøndergaard <3 <3 <3 Ingen tvil:))))))) I am in LOVE!!!!!!!!!!!!!!

    Mvh
    Merete Johansen
    merete1974@hotmail.com

    SvarSlett
  25. Hei

    jeg liker best Debbie Shoes :-) har kjøp to par .
    veldig gode og fine.

    Bente
    bgb@bluezone.no

    SvarSlett
  26. Det blir vanskelig å velge ett, men favorittene må bli Lulu´s Accessories og Beck Søndergaard.

    Sissel
    sisselabes@hotmail.com

    SvarSlett
  27. Anne Lise L. Havnviksøndag, desember 04, 2011

    Becksøndergaard

    alhavnvik@hotmail.com :)

    SvarSlett
  28. Åh, vanskelig å velge en! Superduper fornøyd med Nn07 & gleder meg til vårkolleksjonen; shoppe shoppe shoppe! Avona

    SvarSlett
  29. Det må være becksøndergaard og gestuz.Det er så mye fint! Det er jo nesten umulig å velge mellom alt det fine som finnes. Virkelig stor inspirasjon og masse gøy :)

    Ingrid Nygård, Ingrid_jenta2@hotmail.com

    SvarSlett
  30. Jeg elsker Becksøndergaard sine produkter!


    Mvh jori Kjelland

    jorisk1@hotmail.com

    SvarSlett
  31. Veldig vanskelig, men jeg må nok si Baum und Pferdgarten :D

    Ha en fin jul ;)

    mia_pia_91@msn.com

    SvarSlett
  32. Becksøndergaard er min favoritt :0)
    Nyt de siste timene av 2. søndag i advent!

    mari_gull(at)yahoo.no

    SvarSlett
  33. Favorittmerke må være Gestuz!<3

    mail: elisabeth@nekter.net

    SvarSlett
  34. Hei. Det er utrolig vanskelig, nesten umulig å bare si ett favorittmerke for dere har så mange finne på Lille Himmel. Men må jeg velge blir det Just Female:)Utrolig mange nydelige gensere.
    Hilsen Tone
    Tone.torske@gmail.com

    SvarSlett
  35. Det må bli Becksøndergaard skjerf :) De er deilige og kule :-) si-anaas@online.no

    SvarSlett
  36. Oi, d var vanskelig.. har flere så jeg tar sjansn på å ramse opp de jeg :) Becksøndergaard <3 MiH <3 Debbie shoes <3 Loopie Love <3 Deborah Lippmann <3
    Dere har maaaaassse fint gitt <3

    SvarSlett
  37. Becksøndergaard skjerf helt klart! og så har jeg fått hjerte/stjerne øredobbene som favorit :D JUHUU..

    SvarSlett
  38. Vanskelig å velge en favoritt hos dere, synes alle merkene er veldig kule.
    Men øverst er vel Gestuz, Second Female og Margit Brandt :-)

    SvarSlett
  39. Mitt favorittmerke hos dere er Second Female :-D Fantastisk kvalitet på varene, og det er et utrolig fint og stort utvalg! Klærne er veldig "meg", og jeg har lyst på (nesten, hehe) alt jeg ser av dette merket! I tillegg er det nokså rimelig, noe som heller ikke er dumt for en "fattig", men likevel veeldig moteglad student :p

    Julie Hagen Elnæs
    julie_he_94@hotmail.com

    SvarSlett
  40. Det er Becksøndergaard sine produkter :)


    bente.pru@hotmail.com

    SvarSlett
  41. Det er uten tvil Gestuz og Becksøndergaard. Finner alltid noe fint hos Gestuz som jeg kan matche med et skjerf fra Becksøndergaard. Det er alltid en glad jente som er innom siden deres, desverre ikke alltid like kjekt for lommeboka!! Har handlet flere julegaver til meg selv her!!

    anita.hamre@gmail.com

    SvarSlett
  42. Det første jeg kjøpte hos dere var et par ballerina, debbie-sko. Debbie står fortsatt veldig høyt på lista mi :-) Ellers er jeg veldig glad i Mih og ikke minst Lippmann- neglelakkene, som dere har et meget godt utvalg av :-)
    ivol@ha.kommune.no

    SvarSlett
  43. BeckSøndergaard <3

    Monica
    Monica.Hagberg@yahoo.no

    SvarSlett
  44. Det blir Becksøndergaard <3

    Fantastisk merke!!!

    E-post: xwyy123@yahoo.com

    SvarSlett
  45. Det må nok bli Becksøndergaard! Elsker skjerfene :)

    SvarSlett
  46. det var vanskelig å velge ! Men må bli toalettveskene frå Lulu´s og dei fine skjerfene frå Beck Søndergaard. Aud Helen

    aud _helen_95@hotmail.com

    Ha forsatt ein fin dag :)

    SvarSlett
  47. Becksøndergaard
    dinkafox@yahoo.com

    SvarSlett
  48. Becksøndergaard!!:D

    Kjersti
    Kjersti.str@gmail.com

    SvarSlett
  49. Second Female go Loopie Love :)

    Skulle gjerne ha klart å presse noe derfra inn i studentbudsjettet altså :)

    stine_steff@hotmail.com

    SvarSlett
  50. Dere har så mange bra merker, men det merket som står høyest er Nümph. Likte veldig godt de klærene som var i vår og sommer, skulle så gjerne hatt dem selv :)

    karen_e.koller@hotmail.com

    SvarSlett
  51. Becksøndergaard! Sikler på hver nyhet som kommer fra dette merket.

    SvarSlett
  52. Becksøndergaard har nydelige sjerf og annet tilbehør. Skaper prikken over ièn i mange antrekk.

    SvarSlett
  53. Becksøndergaard :)
    sorgenfri2#hotmail.com

    SvarSlett
  54. Second Female er en stor favoritt blant mye annet snacks hos dere :)

    /Kristine
    (k_stordal@hotmail.com)

    SvarSlett
  55. Becksøndergaard!

    beate_myran(ætt)hotmail.com

    SvarSlett
  56. Hehe, kanskje det vanskeligste spørsmålet dere kunne stilt... Jeg elsker lulu's (har toalettmappene i alle tre str), becksøndergaard, debbie shoes, numph, trivia (<3), second female... Men tror min absolutte favoritt er gestuz! Den nye jakken Linn har derfra (sølvaktig) er jo definisjonen på perfekt!
    Så tror mitt endelige var blir gestuz ;)

    Bare 20 dager til jul!! Klem fra Kaja :)
    Kaja.RBK@gmail.com

    SvarSlett
  57. Becksøndergaard

    Mona
    lie.mona@yahoo.no

    SvarSlett
  58. Becksøndergaard sjerfene er bare helt topp har 30 og ønsker meg flere.

    SvarSlett
  59. Beck søndergaard helt klart;) Utrolig mange kule, speseille motiver på sjerfene deres! frister spesielt:)

    Marthe8_94@hotmail.com

    SvarSlett
  60. Jeg elsker alt fra Syster P. Nydelige ting, jeg ønsker meg ALT, haha! BeckSøndergaard kommer på en god 2. plass. Jeg er veldig glad i skjerf :-D
    Laila
    lai-ola@online.no

    SvarSlett
  61. Simran Kaur
    Mitt favoritt merke er nok Becksondergaard skjerfene. De er stilige, kule og hvem liker ikke stjerner og hjerter i forksjellige farger. Da jeg bruker de føler jeg meg alltid spesiell for skjerfene er så spesielle, og det gjør det vansklig å ta av <3
    E-mail:simrannijjer@hotmail.com

    SvarSlett
  62. Beck Søndergaard er min favoritt om jeg må velge. Dere har SÅ mye fint!

    Klem

    SvarSlett
  63. Hm....:) må bli Second Female<3
    ingunn
    Ingunnlien@hotmail.com

    SvarSlett
  64. Pferdgarten :) Og det merket dere har lommebøker i, husker desverre ikke hva det heter, men de er bare helt nydelige, kunne eid tusen av dem i forskjellige farger! <#

    Ellen Øyan
    ellen.oeyan@c2i.net

    SvarSlett
  65. Vanskelig å velge! Men mine to absolutt favoritter må være becksøndergaard og Second female. Her er det hverken mangel på kvalitet eller flotte kreasjoner!

    SvarSlett