torsdag 8. desember 2011

Luke 8

Luke nummer 8 står for tur og i dag vil vi vite følgende:

HVILKE MERKE(R) SOM VI IKK HAR I BUTIKKEN, HADDE DU BLITT OVERLYKKELIG OM VI TOK INN?

Legger du litt tanke i kommentaren din og begrunner den så kan du bli den heldige vinner av dette herlige armbåndet i sølv fra Loopie Love :-)
Lykke til :-)
 
Den heldige vinneren av luke 7 ble denne dama her med dette fine rimet:
Line R A
Julekalederen deres, så klart den jeg liker!
Den er jo en drøm for alle små og store piker.
Hver dag sjekkes bloggen til Lille Himmel
og jeg ser så mange fristelser at hjertet banker hardt, jeg blir nesten litt svimmel.
Det er hos dere jeg handler mine jeans, skjerf, neglelakk og topper
Og med så flotte jenter bak disken, er det da rart at jeg mye der shopper?
Butikken er Triadens, faktisk Lørenskogs, store skatt.
Av disse lekre øredobbene ble jeg helt betatt.
Håper jeg er så heldig å vinne,
da blir jeg ihvertfall førjulens lykkeligste kvinne :-)

Send oss en mail eller kom innom butikken og hent premien din :-)

GRATULERER!

58 kommentarer:

 1. Dere har mange bra merker, men jeg hadde virkelig likt at dere fikk inn disse merkene her: Levi's, G-star og Calvin Klein.

  PS! Noen vintageklær hadde også gjort susen! Gjerne noe dere har plukket ut fra Fretex eller loppis.

  PS PS! Herlig julekalender!

  franciska.eliassen@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Jeg syntes dere har de perfekte merkene fra før av, men hvis jeg MÅTTE sagt et så hadde det kanskje vært ACNE. Grunnen til det er at de har mange klær i den stilen dere har i butikken og det ville lett å passet inn. De har masse fin tøy og andre ting som alltid frister og har god kvalitet! Det som er dumt med det merket er at det fort kan bli litt dyrt, men hva gir man vel ikke for skjønnheten? Så jeg kan vel si at jeg hadde blitt veldig glad hvis dere tok inn det merket. Dere er jo så flinke til å viste klær og smykker her på bloggen, og da får vi sett hvordan det er på! Det er noe jeg elsker! Da føler man seg mye tryggere hvis man vil bestille :)
  Dere har en helt fantastisk butikk som har alt man drømmer om!
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Zara <3

  De har så mye fint, hadde vært kult om dere fikk det inn :D

  Mvh Xinyi :)

  E-post: xwyy123@yahoo.com

  SvarSlett
 4. Jeg har 2 absolutte favorittmerker i tillegg til diverse merker som dere allerede fører, og det er By Malene Birger og Alpaca Society. Kjempefan av norsk og dansk design så hadde blitt overlykkelig om disse to merkene kom inn i deres lille himmel :)
  Begge merkene er skikkelig kvalitet og kan brukes av både unge og gamle så de passer for alle, og det syns jeg er fint nå når jeg begynner å føle meg "voksen" ;)

  Ha en superduper dag alle sammen.

  Klemmer fra Maya

  SvarSlett
 5. Jeg trenger ingen premie, men er veldig glad i Saint Tropez, så om dere tok inne det ville jeg blitt veldig glad!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. By Malene Birger, acne, saint tropez og equipment!!Elsker disse merkene! tror alle ville vært perfekte for lillehimmel! akkurat deres stil! urban outfiters har mye kult av intreør, hadde ogs¨vært såå bra om dere hadde fått noe derfra!

  Massek gode jule klemmer til verdens beste butikk <3
  klem Oda Gundersen (odagund@gmail.com)

  SvarSlett
 7. Jeg hadde blitt overlykkelig om dere tok inn Fab.
  (www.fab.nl). De har såå mye fint!! Jeg hadde garantert tatt turen med en gang! Jeg har ikke noen anelse om hvilke butikker som fører dette i Norge, vet bare at www.creativelounge.se gjør det!! Jeg er sikker på at det hadde slått an hos dere! Som alt annet dere fører pr dags dato :)


  Mvh Kristin :)

  SvarSlett
 8. Elsker dette armebåndet, har ønsket meg det lenge! Passer supert til alle juleantrekkene :)

  Juleklem fra Marte.
  (marte.andol@hotmail.com)

  SvarSlett
 9. cheap monday! de har mye kule klær som samtidig er veldig enkle! Og second female! Elsker disse merkene! Og det armebåndet var dødsfint!

  Elsker butikken deres, har aldri vært innom, men jeg besøker bloggen hver eneste dag!

  Klem

  SvarSlett
 10. For å være helt ærlig, var dette et veldig vanskelig spørsmål. Det er ikke ett merke jeg hadde blitt glad for, for de er jo alle samlet i favoritt butikken min, Lille Himmel. Elsker alle merkene deres og spesielt MiH, Second Female og Loopie Love. De har såå fine armbånd! Bare synd jeg ikke har et. Men det er jo aldri for sent.

  Marie Jacobsen
  Marie.jacobsen@live.no

  SvarSlett
 11. Nydelig det armbåndet !!! =)

  Dere har allerede så mange fine merker på Lille Himmel, men skulle det vært noe måtte det kanskje blitt Acne.. Merkene dere allerde har er utrolig fine, til en ganske så grei pris spør du meg =)

  Håper Lille Himmel etterhvert kommer seg nedover mot Sørlandet, er nok mange av mine venninder som hadde blitt glade ;) Innom bloggen hver dag =)

  Hilsen Trine Arnesen (fra Arendal)
  trine_arnesen@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Jeg er blitt veldig glad i dansk design og både Malene Birger og DAY (både klær og litt småinteriør) står høyt på min ønskeliste over merker som jeg tror hadde passet perfekt inn hos "Lille himmel" :)

  Ha en herlig desemberkveld :)

  SvarSlett
 13. Jeg hadde blitt glad om dere tok inn klær fra merke Sand. Synes de har så mye fint, og prisene er heller ikke avskrekkende. Klær som jeg føler inn passer deres stil, samt alle størrelsetyper.

  SvarSlett
 14. Veronika (anesthesiia@hotmail.comtorsdag, desember 08, 2011

  Åh, By Marlene Birger hadde vært fantastisk,
  masse farger og symmetri. Herlige stoffer, og nydlige vesker. Det hadde vært lille himmel!

  SvarSlett
 15. Jeg skulle gjerne ha sett at dere tok inn Acne og Cameo<3 Syns de har utrolig mye fint og en god kvalitet:)

  Må forresten si at jeg er utrolig imponert over den flotte atmosfæren dere har klart å skape i butikken deres, det er etter min mening få som klarer å måle seg mot dere når det gjelder det:) Er umulig å ikke bli glad bare av det å titte inn et lite øyeblikk:)

  Håper dere har hatt en flott dag:)

  Stine HS

  SvarSlett
 16. By Malene Birger, og kanskje Boden?:o) Vet ikke om den sistnevnte selges i Norge i det hele tatt, men de har masse veldig fine og uvanlige klær, og kvaliteten er veldig bra.
  dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 17. CECILIE MELLI, rimelig og lekkert <3

  SvarSlett
 18. Det var etter at jeg kom over denne bloggen og ble kjent med den lille himmelen deres at jeg også oppdaget alle merkene som nå har blitt mine favorittmerker. Fine, anvendelige klær i god kvalitet fra merker som Second Female og Just Female, klær som ikke alle andre har fra merker som Minimum og Baum und Pferdgarten.. Skjerfene som løfter et hvert antrekk fra Becksøndergaard, beauty bagene som står på alles ønskeliste fra Lulu's, nipset som setter prikken over i-en i stua - og ikke minst de nydelige armbåndene og smykkene fra Loopie Love!

  Det mest himmelske med butikken deres er at man både finner fine, klassiske basisplagg i god kvalitet og flatterende snitt (den typen plagg som alltid ligger til vask fordi man vil bruke de hele tiden), og mer spesielle plagg og accessories som man føler har navnet sitt skrevet på seg med STORE bokstaver, og som er akkurat det plagget, smykket eller veska man ikke visste at man lette etter før man fant det!

  To andre merker jeg tror hadde funnet seg godt til rette i paradiset deres er By Malene Birger, og M By M. Klærne fra By Malene Birger er eksklusive og feminine, i nydelige stoffer som gjør at man gledelig spiser havregrynsgrøt et par dager i uken for å kunne ta seg råd til et plagg eller to. M By M har både flotte kjoler og jakker til overkommelige priser, samt en stor basiskolleksjon i deilige stoffer og fine farger som attpåtil er økologiske!

  Lille Himmel, dere er en velsignelse for klesskapet mitt - og en forbannelse for lommeboken! Heldigvis er jeg enig med Carrie; "I like my money right where i can see it - hanging in my closet"!

  Ønsker dere en fortryllende førjulstid!

  SvarSlett
 19. Dere har absolutt de aller beste merkene allerede:) Men om jeg skulle ønske noen så må det være: Acne, Whyred og Designers Remix. ellers topp fornøyd med utvalget!
  Tone
  Tine.torske@gmail.com

  SvarSlett
 20. Hei Himmeldamer;)
  Dere har noen av de flotteste merkene alt, og noe for enhver lommebok;)
  Og som jeg har sagt før, eeeelsker at dere har masse flotte klær, men også nydelige smykker og FLOTT interiør:)

  På klesfronten kunne jeg kanskje tenkt med at dere tok inn Aymara - LOVE ♥
  Og på interiørfronten har jeg lagt min elsk på TineK og Oi Soi Oi - stunning!!

  Ha en finfin kveld og natt damer, var innom dere i sted, og jeg DIGGER alt;)

  Klem Line

  SvarSlett
 21. Dere har jo ganske mange fantastiske merker allerede, men jeg liker veldig godt Samsøe Samsøe. De har jo bra utvalg på baseplagg (og andre ting forsåvidt) og de ville passet ganske bra sammen med resten av butikken!

  Ellen S
  sprellen_star@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Nå må jeg først si at dere allerede har utrolig mye fint i den lille himmelen deres.. En fantastisk blanding av interiør, klær, utrolig fine smykker(!!!) og sko og tilbehør. Man føler virkelig at man trer inn i himmelen, i butikken deres. =O)

  Skulle dere tatt inn ett merker til, ville jeg sagt By Malene Birger. Hun veit hva hun driver med! =O)

  Takk for en fin butikk og fin blogg. Ha en fortstt fin førjulstid! =O)

  Ingunn.

  SvarSlett
 23. Lille Himmel er jo allerede en drømmebutikk, men så mange fine merker. Spesielt glad for at dere har Gestuz!! Vanskelig å få tak i og så har dere et herlig utvalg fra dem ;)

  Merker jeg skulle ønsket at dere hadde er:

  Klær: Modstrøm og Designers Remix, samt American Apparel - såå mye lekkert!!! både gensre, kjoler, skjorter og topper og jakker. *sukk*

  Smykker: Bjørg og Dogeared. Sistnevnte har så mye enkle flotte smykker til passelig pris. Vet ikke om noen i Norge som selger...

  Interiør: By Nord hadde vært kult og passet VELDIG bra i butikken hos dere.

  Ønsker dere en nydelig dag- jeg blir så glad av bloggen deres. Ikke bare viser dere mange herligheter, men dere utsråler sånn glede :)

  p.s hvor er det strikket pleddet fra? Det som henger på den hvite stigen... Pris?
  S

  SvarSlett
 24. Er kjempefornøyd med sammensetningen av merker dere har i butikken deres. Selv bor jeg for langt unna til å stikke innom (og godt er det, hehe, ellers ville jeg blakket meg hos dere hver måned;))Men jeg er innom bloggen hver dag, og har derfor god oversikt over utvalget (forresten helt supert at man kan handle på nett hos dere, I like!!). For min del kunne jeg tenke meg at dere tok inn samsøe samsøe og TiMo. Dette er to veldig forskjellige merker i stil, men begge ville passet godt inn hos dere på hver sin måte. Samsøe har herlige basistopper og mye rene linjer, mens TiMo er mer romantisk og feminint. Nye merker eller ei, jeg ELSKER lille himmel-bloggen, og spesielt skal dere ha ros for at dere viser frem klærne på bloggen med dere selv som modeller, og i forskjellige størrelser. Veldig inspirerende!

  Hilsen Inger Mari
  ingermeg@stud.ntnu.no

  SvarSlett
 25. Dessverre har jeg ikke fått besøkt butikken deres da jeg bor drøyt 2 timers kjøring unna, men jeg koser meg med bloggen deres hver dag.Opdaget bloken deres for en drøy måned siden og har vært innom den hver dag siden.Butikken deres må bare være som en himmel. Ser ut som at dere virkelig har funnet "cluet". Inntil jeg får besøkt dere får jeg nøye meg med flott livaktige bilder. Regner med at jeg snart ringer dere og handler på den måten! Flott at dere bruker dere selv som modeller.
  Tror at klær fra Cathrine Hammel ville passe inn hos dere.
  Hilsen fra meg som er lykkelig over at det nå snør og at det blir skiføre.
  Elin W.

  SvarSlett
 26. Dere i Lille Himmel inspirerer hver dag! Personlig har jeg aldri vært i butikken deres fysisk, men ved å følge med på bloggen daglig så føler jeg allikevel at jeg er med dere på en måte :) Det er helt fantastisk at dere tilbyr å sende det vi måtte ønske å kjøpe! Slik har jeg i hvert fall sikret meg noen godbiter. Dere har fra før av mange merker som var ukjent for meg før, men som nå har blitt noen av mine favoritter. Deriblant Debbie Shoes, Second Female, Loopie Love, Sir Allistar Rai og Triwa. SÅ mye nydelig! Hadde jeg skullet velge fra øverste hylle, så hadde jeg ønsket at dere kunne ta inn House of Harlow, Björg Jewelry og Acne. Litt skandinavisk og litt amerikansk! Sånn perfekt blandet sammen med resten av de fantastiske merkene dere allerede fører :)

  Ellers vil jeg bare si at jeg er utrolig takknemlig for at jeg får ta del i deres arbeidsdager nå når jeg er innlagt på sykehus i julen. Det hjelper å ha en adventsluke å glede seg til hver morgen! Tusen takk :)

  Julehilsen fra Martine

  SvarSlett
 27. By Malene Birger har mye lekkert og hadde passet perfekt inn!!

  Kristin Holmestrand
  k.holmestrand@bluezone.no

  SvarSlett
 28. Jeg elsker å titte innom bloggen for å se hva dere har, og jeg drømmer meg alltid bort i alt det fine. Egentlig har jeg ikke noen spesielle ønsker om noen merker, men kanskje noe fra American Appreal, Acne, Urban Outfitters (!!) eller noen sånne type merker. Og jeg har faktisk satt det armbåndet på ønskelisten i år, men det er ganske usannsynlig at jeg kommer til å få det, for ingen orker å dra så lang, så jeg hadde vært overlykkelig om jeg hadde kunne fått vunnet det istedet!

  Juleklem fra Pernille
  Email: Pernille_turn@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Acne og By Malene Birger. Hadde gjort himmelen fullkommen, og turer til andre butikker unødvendig:)

  Hilsen Live

  SvarSlett
 30. Hei vakre piker!
  For en fantastisk julekalender dere har satt igang! Jeg må si det frister og ta turen til Lørenskog for å handle inn julegavene! ( selv om det er en lang kjøretur for meg... Men ingen unnskyldning dere sender jo over hele landet;)

  Jeg hadde blitt verdens lykkeligeste om jeg var den heldige som stakk av med dette fantastisk armbåndet fra Loopie Love! (Akk...som jeg har sett dingle på armen til Ann Kristin så mange ganger!;)

  Merker som ACNE, Malene Birger, See by chloè, J brand, og American Vintage har alle mye fint som jeg liker, men ikke stress med det, jeg syntes dere har nok av fine skatter i butikken deres! God jul!

  Mvh Carina_Svines@hotmail.com

  SvarSlett
 31. For en så lekker butikk1 jeg må jo erlig inrømme at grunnen til at jeg leser bloggen er fordi jeg ikke bor mindre enn 6timer kjøring fra butikken. Selv har jeg mange ganger tenkt å få det til å passe inn i programmet og det skal det nok snart. Jeg liker godt at dere har nettbutikk så tips til nye merker til deres lille himmel kan være: by marlene birger og Cheap monday, de har mye stilig til ikke en alt for dyr penge! Jeg vil også si at Second female har helt nydelige plagg som minner om Just female som betyr at her er det mange gobiter å hente! Men de merkene dere har er også snadder, bedre enn lørdagsgodt og dere har også god smak så jeg tror nok hva nå enn det nye merket blir kommer det nok til å gjøre suksess!

  SvarSlett
 32. Jeg kunne ønske meg smykkene fra SIF JACOBS :) De er bare fantastisk lekre, og pynter opp ethvert antrekk... Litt glam det liker vi også her i lille Norge :) Kjenner dere ikke til dem, bør dere google dem. Vet de står på manges ønskelister rundt omkring. Sjekker dere bloggen til Carma, eller monicas drømmehage, ser dere dem også i all sin glans.... Begge de forretningene ligger myyye lenger nord, så kanskje det hadde vært noe for lille himmel, som ligger mye lenger sør.... Elsker også armbåndet fra dagens kalender. Jeg er imponert over kalenderutvalget deres. Ha en fin adventstid videre. Fru NN

  SvarSlett
 33. Hei! Dagmar, Aiayu/ aymara, Iro og Etoile Isabel Marant er fine merker som alle har særegen stil, men i utsøkte kvaliteter og som selvfølgelig hadde passet perfekt hos dere! Og hva med Des petits hauts? Superlekre plagg til en noe mer overkommelig pris en de ovennevnte merkene;-) Hilsen Trude

  SvarSlett
 34. Hei!
  Har selvfølgelig aldri savnet andre merker når jeg har vært og handlet i den finfine butikken deres, dere har jo alt det flotte;)

  Har noen forslag på andre merker jeg liker da:)
  Acne, Designers Remix, smykker fra Bjørg og elskveskene fra Cala og Jade hadde passet perfekt hos dere syntes jeg.

  Klem Kine
  kinewestengen@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Et merke jeg savner hos dere er Met jeans. Jeans med helt utrolig passform. Rumpa blir ekstra fin på alle oss damer ;-) Hadde vært et godt supplement til alle de andre kvalitets tingene dere har.


  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 36. Butikken deres er helt herlig allerede og alle som jobber der er superhyggelige.
  Om jeg måtte velge et merke som kanskje også kan føres i butikken ville det vært Acne eller Odd Molly. Acne har mye fine klær og sko som passer til alle. Odd Molly har litt mer spesielle klær, men føler de passer bra inn i butikken deres og siden jeg velger her ville jeg sagt det siden jeg elsker Odd Molly og jeg ELSKER lille himmel så det sammen hadde blitt uovervinnelig.

  SvarSlett
 37. Jeg hadde blitt blitt veldig glad om dere hadde tatt inn Club Monaco og Alpaca Society. Ida

  SvarSlett
 38. Når det gjelder klær er Line Of Oslo et utrolig fint merke som hadde sklidd rett inn i mengden med alle de andre fantastiske merkene dere har. Så må det selvfølgelig litt tilbehør til og da har Kyboe super tøffe klokker.

  Merethe

  SvarSlett
 39. Jeg er fornøyd med merkene dere har jeg, de er supre! Men dere kunne gjerne tatt inne enda mer fra second female :) Hvis det skulle vært opp til meg hvilket merke dere skulle tatt inn ville jeg valgt ACNE. Nydelig skaninavisk disign, som passer til alle :)
  Ida Helene Moe

  SvarSlett
 40. Elsker det armbåndet! Men som student tillater budsjettet desverre ikke noen utskeielser nå i juletiden. Håper nissen synes jeg har vært snill i år, så kanskje det ligger under juletreet :)
  Jeg bor i Stavanger, så har desverre ikke vært innom butikken deres. Men følger med på bloggen deres gjennom bloglovin :) Jeg liker veldig godt By Malene Birger, og tror det merket hadde vært supert hos dere :)

  megmia@hotmail.com

  SvarSlett
 41. Hadde blitt fra meg av lykke om dere tok inn Palma og/eller Lama...Elsssskkkkerrr!!

  SvarSlett
 42. Tenker at Odd Molly og Line of Oslo er merker det hadde vært kjekt å sett hos dere-De hadde passet godt inn med alle de andre kule merkene dere fører:)Nesten sånn at en hadde fått alt på en plass:)Liker himmelen deres <3 Klem fra Kari

  SvarSlett
 43. Først vil jeg bare si at dere har en av de fineste butikkene jeg har sett!! Masse nydelige smykker og fine klær! Men hvis jeg skulle nevnt noen merker dere kunne tatt inn så må det kanskje være ACNE eller Bjørg jewelry.. Tror de hadde passet perfekt inn hos dere! Acne har så nydelige, enkle plagg - mens Bjørg har helt ubeskrivelige smykker. Ellers, keep up the good work!! :)

  Hilsen Therese

  SvarSlett
 44. Merket jeg syntes dere burde få inn er Soaked in Luxury. De har så lekkre klær! Av smykker stemmer jeg på Camilla Prytz :-)

  SvarSlett
 45. Line of Oslo hadde vært kjekt ...

  SvarSlett
 46. By Malene Birger, acne, saint tropez og equipment!!Elsker disse merkene! tror alle ville vært perfekte for lillehimmel! akkurat deres stil! urban outfiters har mye kult av intreør, hadde ogs¨vært såå bra om dere hadde fått noe derfra!

  Massek gode jule klemmer til verdens beste butikk <3
  klem Oda Gundersen (odagund@gmail.com)

  SvarSlett
 47. Den var litt vrien for det er så veldig mange merker der ute. Jeg synes dere allerede har veldig mange bra merker hos dere. Men skulle det hvert et merke så må det bli Acne.

  Også for å nevne noen andre: By Malene Birger, Odd Molly, American Apparel, Cheap Monday og Cecilie Melli.

  Ellers er jeg veldig glad i vintageklær :)

  Sissel
  sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 48. Hei,

  Synes dere har så mye fint, spesielt på smykkefronten. Hvis det er noe jeg skulle ønske dere kunne få inn, måtte det vært Hophophop. Deres smykker ville passet godt inn hos dere! :-)

  Cathrine

  SvarSlett
 49. Først tusen takk for en allerede kjempe flott og koselig butikk med mange suverene merker som skiller seg ut fra butikkene i nærområdet ellers. Dere har også en god kombinasjon mellom pris og kvalitet. Som flere andre over syns jeg det hadde vært fint å ha Acne i butikken deres, både klær og tilbehør. På smykkefronten hadde det vært gøy med Bjørg, men foreløpig er Loopie Love en stor favoritt!
  Håper dere har en fin dag etter en lang kveld i går!

  Hilsen Linda

  SvarSlett
 50. Jeg har bare handlet på nett hos dere. Er nesten redd for å besøke butikken, da jeg synes ALT dere har er så fint. Dere er utrolig flinke med innkjøp! Ha en fin adventsferdag:)

  SvarSlett
 51. Jeg har bare handlet på nett hos dere. Er nesten redd for å besøke butikken, da jeg synes ALT dere har er så fint. Dere er utrolig flinke med innkjøp! Ha en fin adventsferdag:)

  Hilsen Vibeke
  vibeke_overas@hotmail.com

  SvarSlett
 52. Jeg var innom butikken deres for første gang i forrige uke, likte alt sammen!Hadde vært fint om dere hadde tatt inn Acne :)

  SvarSlett
 53. Hei!

  Dette armbåndet har jeg ønsket meg en evighet.. Det er såå nydelig! Jeg hadde blitt overlykkelig om dere tok inn Aymara og/eller Hunkydory! Utrolig mye fint!. Mange ting fra disse merkene som står på min ønskeliste i år (i tillegg til et hav av ønsker fra Lille Himmel, som alltid :))

  Ha en finfin fredag i den lille himmelen!

  P.S Digget den nye Triwa utstillingen :)

  marielsen_90@yahoo.co.uk

  SvarSlett
 54. Line of Oslo, ti-Mo, soaked in luxury, cameo, House of Harlow smykker:) uansett har dere ett kjempe bra utvalg av merker. På tide at det komer noe annet enn kjede butikker:)) Lena sagvold

  SvarSlett
 55. Alexander mqueen skjerf, og Marc by Marc jacobs. Lena sagvold

  SvarSlett
 56. Jeg hadde blitt overlykkelig dersom det hadde blitt mulig å handle smykker fra Dogeared hos dere :-) Av alle butikker jeg handler i, er Lille Himmel min favoritt, jeg finner ALLTID noe fint hos dere! Stå på videre, Lille Himmel englene! :-)

  SvarSlett
 57. acne. hvis dere hadde hatt dette merke, hadde det vært den perfekte butikk med de fineste klærne og tilbehøret :)

  SvarSlett
 58. Line of Oslo. Kule klær og prisene er greie. Line of Oslo in Lille himmel of Lørenskog :)
  Hilsen Sejla.(sejlah@hotmail.com)

  SvarSlett