mandag 31. oktober 2011

Triaden Awards

God mandag til dere alle, vi håper dere har hatt en strålende helg :-) Vi har hatt en fantastisk helg og etter en rekordlørdag i butikken var alle jentene fra Lille Himmel samlet for å komme seg på Triaden Awards. Fine, stæsja og med et lite håp om å kanskje vinne en pris dro vi rett fra jobb og på fest. Og for en fest det ble, vi hadde det utrolig gøy, koste oss masse og danset så vi hadde vomdt i føttene helt til i dag ;-) Ta en titt og bli med oss på fest...;-)


Forberedelsene er i gang....hår er viktig :-)Hele gjengen er samlet og straks klare for avgang!! Marikken i fantastisk fin hjemmesydd kjole, Ann Kristin i kjole fra Baum und Pferdgarten, Linn i kjole fra Asos.com og Hanne i finfin kjole fra Gestuz!!


Tjihopp på bussen :-) 


Endelig ble denne herligheten fra Lulu's Linn sin:-) Den passet jo perfekt til dagens skovalg så da måtte hun bare...Clutch fra Lulu's i skinn 1399,- 
Greit å øve seg på grimasene allerede på bussen ;-)


Og gape er vi jo også veldig flinke til ;-)På plass på Gardermoen Congress Senter hvor partykomiteen hadde laget en fantstisk fin og pyntet sal til over 300 av Triaden sine ansatte...her venter vi på at moroa skal starte!!
  

Og starte gjorde den....Sentersjef Jørgen fremfører en flott dans i Stratos Kua kostyme, herlig, og det kan jo ikke gå galt når Tommy Steine står og lirer av seg morsomheter ved siden av :-)


Etter en herlig Tapas middag så må det nedpå med litt KAAAAKEEEE...namnam :-) 


MMmmmm....kake her også gitt ;-)


Veeeldig glade og veldig danseklare :-)Og tro det eller ei, men vi var faktisk nominert til fire av ni priser denne kvelden....woho!! Vi vant en....gjett hvilken???


Vi vant Årets Mystery Shopper Prisen!!! Jippi jippi jippi, veldig stolte av oss selv og vi syns jo selvfølgelig at dette var den jeveste prisen... hihi ;-) Kom innom og ta en titt på Oscar statuetten vår!!


 Alle de andre superflinke og fine vinnerne samlet for gruppebilde!


Da var det på tide å sprette champagnen og danse seg gjennom resten av kvelden!! (u)heldigvis for dere så ble det ikke mye bilder av dansingen ;-)


Håper alle har hatt en fin helg og er klar for en ny og fin uke, det er hvertfall vi, vi har jo hatt den beste oppladningen :-)


7 kommentarer:

 1. Gratulerer med prisene...ser svigerinnen min på ett av bildene deres...(fra bussen) tihi:) Hun jobber på AB Klipp;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med prisen jenter, og så var dere jo bare superfine alle sammen!:-) Lurer på om skoene Hanne har på er noe dere har i butikken?

  SvarSlett
 3. God morgen jenter .O)

  Såååå moro :O) Ja dette synes jeg var vel fortjent.
  Ser ut som at dere hadde en sprudlende aften .O)
  Er ofte innom for å få litt innsprasjon til butikken min .O)
  Moro av Triaden å lage en slik fest :O)
  Ønsker dere alle en super uke .O)

  VH Lisa

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med prisen:) Så flinke dere er!!!!! Klem fra Karianne

  SvarSlett
 5. Precious Home: Tusen takk, det var veldig stas :-) Så gøy, hun var sikkert litt linselus...hihi ;-)

  Anita: Tusen takk, det var veldig hyggelig sagt:-) Skoene til Hanne kommer ikke fra butikken dessverre!! Skal prøve å finne ut hvor de er fra og poste en kommentar til i tilfelle det er mulig å få tak i de :-)

  Lisa: Så hyggelig, tusen takk:-)En veldig sprudlende aften ble det, all skryt til Triaden for beste fest!! Så gøy at du bruker Lille Himmel som inspirasjon, hvor har du butikk? Spennende :-)

  Karianne: Tuuuuuusen takk:-)Hadde Støy ligget på Triaden så hadde vi nok måttet dele prisen ;-)

  SvarSlett
 6. Det så gøy ut, og gratulerer med prisen!
  Bare lurte på Gestuz-kjolen til Hanne: har dere den inne nå? I så fall, pris, str .. ? :)

  SvarSlett
 7. Flinkiser!!!!


  Veldig fortjent!!!


  Anh-M

  SvarSlett