lørdag 29. oktober 2011

Leo & Black With a Hole

Det er ikke en hemmelighet at vi elsker Just Female og disse skjortene føyer seg inn i rekken av plagg vi også elsker :-) Linn viser dere noen tøffe og kule skjorter som er fine og ordentlige foran og litt mer utfordrende bak :-)

Linn i fin skjorte fra Just Female 599,-

Veeeeldig glad når vi leker modell :-)

 
Et aldri så lite hull bak på ryggen gjør skjorten tøff og litt mer spesiell i utseende. Når man har denne på og ikke holder hullet ut sånn som Linn gjør her, så er det ikke så veldig synlig og mer som en strek. Men det er jo det vi syns er kult, når man beveger seg så ser man at det er et hull der :-)

 

Fine detaljer med peacekjede fra Lea's verden 299,- og Lara's Theme fra Deborah Lippmann på neglene 169,- :-)

 
På høyre arm hviler den selvskrevne sorte Nevil klokken fra Triwa 1795,- og ved siden av et utrolig kult armbånd i skinn fra Syster P 399,-

 
På venstre side finner vi fine bangels i gull fra Tokyo Jane, det tykkeste har skinn i beige som detaljer og det andre er litt tynnere og har "diamanter" blinkende litt her og der. Begge ligger til 269,- per stk. På fingrene har Linn kule ringer fra Just Access, ørnering 119,- ring med små pigger 119,-

 
Topp nummer to for denne gang er denne spenstige saken i leopardmønster også fra Just Female, denne ligger også til 599,- og er mer eller mindre lik som den forrige i sort.

 

Om du vil så kan du leke litt tiger eller kattekvinne når du har på denne, det er et fritt valg ;-)
 
Da er det bare å velge om man vil være enkel og klassisk i sort eller vill og spenstig i leopard!

1 kommentar:

  1. Sinnsykt fin! Har dere den sorte igjen? hvordan stoff er det? ;)

    SvarSlett