onsdag 2. november 2011

Favorittgenserne har kommet

I går rullet det seks esker med herlige varer fra vårt høyt elskede Second Female inn i butikken. Og gjett om vi ble glade når vi så at halvparten av eskene rommet de FIIIIIIINE og utrolig gode genserne vi har ventet så lenge på!! Det er gode gamle Stella genseren med patches på armene som er tilbake, denne er det 5% cashmere i så den er himmelsk å ha på:-) Bli med oss på en noe snodig og misslykket fotoshoot, det er jammen ikke lett å synkronisere tre stk jenter og få gode bilder!! Bær over med oss!!


 Fine gensere som heter Jet og er helt like de gode Stella genserne, eneste forskjellen er at disse har skinndetaljene på skuldrene og ikke albuene. Disse finnes i disse tre fargene og ligger til 699,-

Snasent ;-)


 Man kan leke tog i disse genserne om man syns det er morsomt, det syns vi ;-)

 Vi prøver å være fine på likt, men Linn var visst litt redd for at undertøyet skulle syntes gjennom så da ble det litt morsomt istedenfor!!Hehe...

 Gooooode gensere i fiiiiiine farger:-)

 Herlighetene kom også i cardigan form i samme fargekombinasjoner som Jet genserne, disse ligger til 799,-

 Veldig fine å gape i disse cardiganene...

 Du kan også gå et steg frem for så å gape i disse cardiganene...genialt!!

 Her ser vi ut som en noe mislykket hiphop gruppe, men vi prøver altså å vise frem Stella genseren med patches på armene!! Disse er herlige og har altså skinndetaljer på albuene, denne sesongen er skinnet brunt og ikke sort som forrige gang. We LOVE!!!! Disse ligger til 699,-

 Paaaaatches på albueeeeen :-)

 Du kan flexe muskler og lage dobbelthaker i denne genseren...

 Vi prøver å være fine...

Og avslutter med et noe dårlig "vi er glade i hverandre" bilde :-)

Modellene finnes i de fargene som er vist, og alle kommer fra XS-L og Linn har på XS, Marikken S og Ann Kristin M på alle bildene!! Second Female er ofte litt store i størrelsen og disse modellene er inget unntak!

Takk for at dere ville se vår noe snodige fotoshoot, vi lover bedre bilder av andre fine varer imorgen :-)

9 kommentarer:

 1. flotte! blir det noen tilbud for oss som ikke kan komme på nattåpent også eller? :)

  Dere er forretsen veldig flinke, stå på! :)

  SvarSlett
 2. FineKine: Takk skal du ha, ikke værst å få kommentarer for et innlegg som dette!! Lenge leve selvironi og ikke angst for mindre fine bilder...hehe ;-)

  SvarSlett
 3. Linda: Tuuusen takk :-) Ja, dere må veldig gjerne bestille altså, skal prøve å få lagt ut noen teaserbilder under SALG på bloggen iløpet av dagen, men får dessverre ikke tid til å ta bilder av alt!! Da er det bare å kaste seg på mail eller tlf så skal vi hjelpe så godt vi kan :-)

  SvarSlett
 4. Så fine gensere!

  Men jeg ble nysgjerrig på den som henger i bakgrunnen også, jeg, den stripete. Merke og pris osv? :)

  SvarSlett
 5. Elsker <3<3<3

  Anh-M

  SvarSlett
 6. Så fine.. Priser på de? Kan bestille? Bor litt i Bergen:-(

  SvarSlett
 7. Anh-M : <3<3<3<3<3 right back at ya :-)

  Anonym: Ja, du kan bestille:-) Da sender du bare en mail til lillehimmel@gmail.com med hva du ønsker!! Prisene ser du i innlegget under bildene :-)

  SvarSlett
 8. Stine: Den som henger i bakgrunnen er fra NN07 og er laget av 90% ull og 10% hamp. Superkul og den ligger til 2499,- !!! Siste igjen ;-)

  SvarSlett