lørdag 24. august 2013

Vår Instagram Uke


I uka som har gått har Marianne og Ann Kristin vært ute på innkjøpstokt.
Som dere ser av første bilde var "Spend Money Jakka" på hele tiden og vi fikk virkelig kjøpt inn mye fint. Vi kunne lett sprengt budsjettene, men denne runden har vi vært superflinke og nøye og vi har brukt MYE tid på å plukke ut akkurat de skattene som passer for Lille Himmel og ikke minst dere herlige kunder! Vi gleder oss som små barn til dette kommer inn, men først er det de fantastiske høstvarene som skal pakkes ut, plasseres ut og selges :-)

I løpet av en så travel uke som vi har vært igjennom nå så blir det lite tid til å ta bilder, laste de opp og skriving av innlegg her inne. Derfor syns vi Instagram er en genial ting og vi legger fortløpende ut bilder der når vi er ute og gjøre morsomme ting. Samtidig får dere små oppdateringer fra butikken gjennom dagen :-) Vi håper så mange som mulig vil følge oss også på Instagram, vi heter:

Her kommer et lite bildedryss av vår uke på Instagram :-)

  Vi ønsker HELE TIDEN å bli flinkere og bedre på alt, også på bruk av sosiale medier.
Så om du har noen ønsker, ris&ros, noe vi burde bli flinkere på eller noe du vil ha mere av så er det bare å skrive det som en kommentar her, kommentere på instagram, ringe oss eller sende en mail.
Vi blir bare glade for tilbakemeldinger :-)

Ha en strålende søndag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar