fredag 12. oktober 2012

Sculls & Glitter

 I går var Ann Kristin innom butikken en tur og da må hun pent stille opp på noen bilder sammen med Marikken :-) Det har kommet inn masse fint fra Margit Brandt i det siste og disse tingene med små sculls er noen av våre favoritter, kanskje det blir dine også?? ;-)


Marikkens antrekk består blant annet av denne kule og litt loose buksen med scullmønster fra Margit Brandt. Denne har strikk i livet og lommer i siden, den skal være litt løs oppe og smalner nedover. Den ligger til 799,- og kommer fra 34-42. Marikken har på seg 38 på bildene!


Cardiganen Marikken har på seg er fra Just Female og er superkul med sølvdetaljene. Den har ingen lukkemuligheter, men det trenger den da slettes ikke å ha heller ;-) Den ligger til 799,- og kommer fra XS-L og Marikken har på seg S på bildene.
Rundt halsen har Marikken det store anatomisk korrekte hjertet fra Bjørg i gull, dette koster 2099,- og er bare superfint:-)


Gestuz er ikke bare flinke på klær, de har også en kul veske i ny og ne. Denne vesken er i skinn og er noe av det kuleste vi har i butikken akkurat nå. Den er stor, men samtidig liten og bucket fasongen er virkelig noe vi liker. Denne er sort og ligger til 1199,-


Hodeskaller er i vinden for tiden og disse buksene med minisculls er superfin:-)


Finfine og ikke minst veeeldig gode skoletter fra Debbie Shoes, disse er like populære i år som i fjor og er veldig gode å gå på til tross for at de er litt høye. Disse er sorte og ligger til 1299,-
Ann Kristin har for anledningen på seg kjole fra Margit Brandt og cardigan fra Just Female. Cardiganen er i sølvdetaljer og vi mener den er meget kul ;-) Den er tøff over en kjole, men også veldig tøff til noe så enkelt som en skinny jeans og en t-skjorte! Den ligger til 899,- og kommer fra XS-L, Ann Kristin har på seg M på bildene.


Dagens detaljer består av det veldig populære rosegold smykket med krystall fra Bjørg, 1449,-


Superfin og søt liten skinnveske fra Becksøndergaard i den fineste dusrosa fargen som finnes, 599,-


Kjolen er en omslagskjole som har en knapp inni og en utenpå. Selv om dette betyr at det er en splitt foran så er det ikke noe fare for at den skal bli for utfordrende ;-) Kjolen er superfin til hverdags og til fest, det kommer bare ann på hva du styler den med!! Den ligger til 999,- og kommer fra 34-42. Ann Kristin har på seg 42 på bildene!


De herlige skolettene kommer også i denne fiiiine burgunder/brune fargen, disse ligger til 1299,-Vi har forresten lagt ut masse nye varer på miinto.no de siste dagene, de finner du HER, husk at det frem til midnatt er FRAKTFRI FREDAG :-)

Ha en strålende fredagskveld :-)

1 kommentar: