tirsdag 20. desember 2011

Luke 20 + 21

Vi kan ikke annet enn å bare beklage at det tar litt tid med oss her på bloggen og på mail i disse tider, men vi er til syvende og sist en fysisk butikk og da må vi prioritere de kundene som er innom her...og de er det jammen mange av om dagen:-) Det pakkes inn gaver så teip, papir og bånd fyker rundt oss, men vi elsker det:-) Siden det ble så sent i dag før vi hadde fått ut et kalenderinnlegg så legger vi like så gjerne luke 20 og 21 sammen også, da blir det ordnings;-)
I dag vil vi vite noe så enkelt og greit  som dette:

HAR DERE FÅTT OPP JULETREET ENDA, OG HVORFOR/HVORFOR IKKE HAR DERE JULETRE?

Vi trekker to heldige vinnere av henholdsvis disse fine tingene:Lykke Til :-)


De tre heldige vinnerene av hver sin forundringspakke ble følgende:


Luke 17, Ane med denne kommentaren:Jeg liker handlegater best når jeg er sammen med venner eller kjæresten min. De gangene jeg skal titte i butikker alene, synes jeg at shoppingsenter er best!

Jeg var i København tidligere i desember, der får man en fin kombinasjon med et par store shoppingsenter midt i handlegaten :) Da kan man variere etter hva man føler for og hva været tillater!

Butikker som LilleHimmel (selv om dere egentlig er helt unike ;)) frisker opp et hvert senter - samtidig som de er sjarmerende når de ligger i handlegater.

Himmelsk jul til dere!

Luke 18, Marianne med denne kommentaren:
Foretrekker kjøpesenter, men er jo koselig når været er fint med handlegater også. Shopping er bra uannsett:-) Jeg kommer definitivt til å besøke dere neste gang jeg er i deres trakter. Skulle ønske vi hadde en lille himmel her i Stavanger, uannsett så finner jeg masse bra inspirasjon her inne. God jul til dere allesammen:-) juleklem Marianne

Luke 19, Liv med denne kommentaren:
Synes det er vanskelig å skulle velge her. Er til hver sin tid. Liker de spesielle og unike butikkene som Lille Himmel, og selvom dere er på et senter er ofte denne typen butikker å finne utenfor de store sentrene. Samtidig så er det veldig praktisk med sentre der du får alt du trenger på ett sted og spesielt da når senteret har en butikk som heter Lille Himmel:-)
I tillegg så må jeg si at det kommer litt ann på dagsform og vær hvor jeg foretrekker å handle. Men aller helst skulle Lille Himmel ligget på et senter nærmere meg, slik at jeg kunne beundret skattene deres oftere!Ha en fortsatt fin førjulstid jenter!


Send oss en mail eller kom innom så ordner vi med premien.

GRATULERER!

49 kommentarer:

 1. Her er juletreet oppe - ferdig pyntet og med lysene tent :) Deili å ha jul lenge :)

  SvarSlett
 2. Jule treet er oppe og pyntet... så lenge vi bare har barn i hus annen hver uke måtte vi jo ta opp treet tidlig slik at barna fikk være m å pynte :) litt skjevt å med masse hjemme laget pynt på... akkurat slik det skal være :)
  Sofie Galdal

  SvarSlett
 3. Nei, juletreet er ikke oppe i stua her enda. Stua er julepyntet, men treet må vente til lille julaften. Har med meg tradisjonen fra da jeg var liten. Lille julaften skal treet settes opp og pyntes med lys, stjerne og kuler i gull, svart og bronse. Syns det er så deilig å høre på Era og henge ei og ei julekule på treet. Bruker lang tid og nyter hvert sekund. Når juletreet er ferdig pyntet er det tid for gløgg og "Grevinnen og Hovmesteren". Da er lille julaften komplett. Kjenner at jeg gleder meg veldig akkurat nå.

  Juleklem fra Nina (ninasolem@hotmail.com)

  SvarSlett
 4. Juletreet er oppe, men ikke pyntet ... det skal gjøres i morgen :-) Egentlig 1 dag før vi pleier, men denne uka er jo såååååååå lang så vi er forut vår tid ;-)

  SvarSlett
 5. Juletreet er ikke oppe enda. Juletreet er det siste som blir pyntet. Pynting av tre skjer på lille julaften, da er hele familien engasjert. Far henter treet inn og setter det på foten og så er det på med lysene som er min oppgave, alltid like spennende å se om de virker, så pynter barna treet med en blanding av hjemmelaget pynt og pynt som et kjøpt. Så tilslutt det store hødepunktet, nemlig plassering av stjerna på toppen, den setter allltid min datter på plass. Da er det jul i huset og tid for familie og kos.

  Merethe

  SvarSlett
 6. Juletreet er det siste vi pyynter; lille juleaften. Dette blir spesielt i år, da det er første jula sammen med sønnen vår. Gleder oss masse. Jula er så spesiell for barna, så å leve med barn i jula, er herlig. Ingen voksne får fram samme følelsen som barna gjør, derfor vil jeg lage en fin tradisjon for mine barn.


  kristin

  SvarSlett
 7. Vet dere hva? Jeg er så heldig at jeg har en onkel som bor i skogen. Hver vinter velger han ut ett nydelig juletre som passer perfekt til meg og min stue. "Dette er treet til Linda".

  I går kom onkel med juletreet til meg. Det er den største dagen i året. Med en gang kom julestemninga! Og det å ta frem bestemor og bestefars gamle juletrepynt rører meg langt inn i hjertet. Nå står juletreet stolt og skinner for meg...

  Riktig god jul til alle sammen <3

  Hjertlig hilsen Linda

  SvarSlett
 8. Juletreet skal i hus, men jeg har ikke kommet så langt. Og i hus skal det fordi det lukter himmels og gir julestemning på høyt nivå. Skikkelig julekos meg tre i stua altså! Vi pleier ikke pynte treet før på lille julaften. Og jeg vet ikke hvorfor, men sånn er da tradisjonen her i hus. ja, noen synes kanskje det er seint, men så kommer ikke treet ned før (nesten) 20. dag jul, nesten! :)

  God førjul hilsen Marie Jacobsen
  marie.jacobsen@live.no

  SvarSlett
 9. Veronika (anesthesiia@hotmail.comtirsdag, desember 20, 2011

  Jeg har hatt juletreet oppe i snart to uker, og jeg elsker det. Jeg er ikke noe spesielt julemenneske i det hele og store (folk har tilogmed kalt meg grinchen;p) Men, jeg tenkte jeg skulle prøve i år, siden dette er første året jeg og samboeren min har plass i en leilighet, så kjøpte vi et tre. Så kresen som jeg er, skulle alt være i hvitt, grått og sølv. Fantastiske glasshjerter, hvite englevinger, sølvkuler og ja - tilogmed strikkajulekuler! Jeg må bare si, jeg ELSKER det, kanskje jeg er på vei til å bli et julemenneske? Dette er hvertfall starten på en tradisjon hos oss!
  God jul :)

  SvarSlett
 10. Jeg pyntet juletreet allerede 2. desember :) Syns det er så koselig med juletre, og siden jeg er lite hjemme selve juleuken syns jeg det er fint å kunne nyte treet gjennom hele førjulstiden. Fiiiine juletreet :)

  God jul!!

  SvarSlett
 11. Juletreet vårt kommer opp lille julaften hvert eneste år, det er fast tradisjon.

  Hele familien er med på pyntingen, spiser noe godt og ler litt mindre hjertelig for hvert år som går av den snublende hovmesteren i "Grevinnen og hovmesteren":)

  Når vi til slutt kan stå og kikke stolte opp på det selvhuggede og ferdigpyntede vidunderet, kan julen bare komme!

  Ida:)

  SvarSlett
 12. Vi har tradisjon med å pynte juletreet lille julaften. Så her er det ikke noe juletre enda:) viktig å holde på noen tradisjoner:) God jul!
  nibrek@gmail.com

  SvarSlett
 13. Juletreet er ikke komet opp enda, en det står ute på terrassen og venter til kvelden lille julaften hvor hele familen bruker dagen på å spsie grøt med mandel til lunsj, pynter huset og treet og koser oss med åpent hus og soekemat med hverdagsfamilien! Det har vært en tradisjon så lenge jeg kan huske, og det blir virkelig ikke det samme uten.

  Martine Hunes Ha en strålende jul :)

  SvarSlett
 14. Me pyntar juletreet lille julaften her óg. Ein veldig koseleg tradisjon som eg ser fram til! (Saman med all den andre pyntinga ^^)

  (solfrii89@hotmail.com)

  SvarSlett
 15. Juletreet blei pynta søndag kveld av de 2 minste jentene våre som blir 9 år i romjula-deilig å få god hjelp,og ingenting gleder meg mer enn forventningsfulle unger i jula <3 Juletre har vi for det er en fin tradisjon :)God Jul fra Kari.

  SvarSlett
 16. Mitt aller første, egne, juletre kom inn i varmen og ble pyntet i går! Leiligheten min er ikke større enn 32 kvadratmeter, men det blir ikke jul uten juletre, så derfor måtte mitt kjære oliventre dra på juleferie, og vips, så var det plass til mitt flotte tre :-)

  Ønsker dere alle en himmelsk jul! :-)

  SvarSlett
 17. Det er ingen jul uten juletre, og vi har fått ogss et liten ett, og det ble pyntet opp med en gang med nisser, kongler, elg osv :o)
  Dina dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 18. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 19. Jeg ser fram til å komme hjem på juleferie i morgen, og å være med å hogge treet på lillejulaften! Vi hogger alltid to trær - det fineste til bestemor, og det andre til oss selv :) Det er en sjarmerende tradisjon som jeg elsker!

  SvarSlett
 20. Vi tar inn juletreet og pynter det på lille julaften. Det har alltid vært en tradisjon! Det er da julestemningen kommer for fullt! Vi har juletre fordi det ikke blir noen ordentlig jul uten granlukta rundt i huset(litt verre i fjord når katten tissa på det...). Og det å måtte støvsuge barnåler mens når synger julesanger på full hals og ser på det fine treet! :)
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 21. Treet ble pyntet i går - en vakker sølvgran, står og skinner i en julepyntet stue. en nydelig duft sprer seg rundt i huset og katten er helt "forstyrret". Ønsker dere en koselig og hektisk dag, med mange flotte kunder.
  Mona Kristiansen

  SvarSlett
 22. Juletre er innkjøpt for første gang siden jeg flyttet for meg selv! Men ikke satt opp ennå. Egentlig har vi som tradisjon hjemmefra å ta det inn og pynte det på lille julaften, men jeg tror ikke jeg klarer å vente så lenge.

  I år har vi dessuten en liten twist. Treet står på takterrassen utenfor leiligheten med store glassdører og terrasselys så vi kan se det godt innenifra. Når vi skal gå rundt juletreet på julaften skal store og små ta på seg yttertøy og så marsjerer vi ut på terrassen alle mann.

  God jul!

  SvarSlett
 23. Hei!
  Så fint for dere i butikken at det er mye å gjøre:)

  Her setter vi juletreet inn i stuen på bittelille julaften og pynter treet lille julaften.

  Ønsker dere en fin og travel uke:)

  Klem Kine

  SvarSlett
 24. juletreet er opp på hytten vår for 2 uker siden, min datter på 13 sagde det ned selv så nå kan julen bare komme ;)

  SvarSlett
 25. Hei og hopp jul er topp!
  Vi har ikke fått opp juletre i år. Vi skal feire med verdens beste svigerforeldre og blir borte hele julen så det blir ikke noe juletre hjemme på oss i år.
  God jul alle dere flotte mennesker!!
  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 26. Juletreet kommer på torsdag, men vi menter med å pynte det til fredag. Tradisjonen har alltid vært pynting på lillejulaften. Synes juletre er en stor del av jula og julepynten, så derfor må treet på plass : )

  SvarSlett
 27. Vi pyntet juletreet en uke før jul. Jeg har en veldig juleglad mann som har mast siden første desember, så da ble kompromisset en uke før. Juletre må vi ha hvert år på grunn av den gode stemningen og lukten det gir!

  Elisabeth (elisabeth_ross(@)hotmail.com

  SvarSlett
 28. Her ble juletreet pyntet i går og står nå og skinner og skaper julestemning i stua. Vi er så heldige å ha tilgang til skog, og far i huset sammen med småguttene våre var ute i skogen og hogde treet i helgen. Gode juletradisjoner blir videreført og alle hjerter gleder seg:-) Håper dere i Lille Himmel får en himmelsk jul etter travle dager i butikken:-) Juleklem Bjørghild

  SvarSlett
 29. Hei!
  Her er ikke juletreet oppe enda. Vi setter det opp lille julaften, og det har blitt en tradisjon. Etter det vasker vi huset, så pynter vi treet. Og etterpå er det spekemat og tv med familien :)
  Hilsen Synne.
  synne_aal@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Hei Lille Himmel jenter!

  Jeg, min samboer og vår lille hund pyntet treet i begynnelsen av sist uke. Siden jeg reiser hjem til Lillehammer i julen så har vi alltid pyntet huset og treet noe før enn hva vi er vant med fra barndommen.
  jeg og pappa var ute å så etter juletree da jeg så et lite sjarmerende tre som jeg følte passet til vår leilighet, ikke helt rett og kunne nok vært mer tettere, men massevis av sjarm. Og da glittere, julekulene og de norske flaggene kom på ble det perfekt:)

  God jul!

  Camilla,27 år.
  camillamhag@hotmail.com

  SvarSlett
 31. Jeg har fått opp juletreet ja :-) Det ble tatt inn i går og står ferdig pyntet i stua. Jeg synes det er helt fantastisk når juletreet kommer inn , da kommer også julestemningen krypende. Det lukter himmelsk :-) Barna mine pyntet i går mens jeg bakte kanelknuter. Fantastiske med lukten av juletreet og gjørbakst i huset. Bare å se barnas øyne som lyser av forventning gjør at jeg gleder meg masse til denne julen.

  Ønsker dere alle en himmelsk jul :-)

  Anette S

  SvarSlett
 32. Nei, juletreet pyntes først lille-julaften og alle er engasjert. Mor ønsker seg bonytt jul, mens far og barna kaster på alt vi har av pynt.Under juletreet ligger pakkene - så tre må vi ha. Bonytt-jul eller ei ;) Ha en deilig jul!

  SvarSlett
 33. Her i huset kommer juletreet inn på lillejulaften:))))))) En hel seremoni med voksne og barn:)))

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 34. Mari østbye pedersenonsdag, desember 21, 2011

  Juletreet tar vi inn i stua og pynter på lille julaften! Helt nødvendig for å få den koselige stemningen<3 Hadde vært superkos med en gave fra lillehimmel under treet i år!

  Mvh
  Mari Østbye Pedersen
  mariostbyep@gmail.com

  SvarSlett
 35. Juletreet skal inn stua lille juleaften det er en tradisjon for meg. Da pyntes det med julepynt som stammer fra her og der. Gamle glasskuler som er arvet etter besteforeldre, julekurver som jeg flettet som barn, stas jeg har fått av venner osv. Hver ting har sin betydning og er minner som er koselig å ta fram jul etter jul.

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 36. Jeg feirer jul hos pappa for første gang siden jeg var 1 år gammel. Jeg vet ikke helt hvordan tradisjonene er her når det kommer til juletre. Jeg vet det står i garasjen, men når det taes inn er jeg ikke sikker på. Mistenker at lille julaften er den store dagen. Spennende med nye tradisjoner. :) Vennlig hilsen Pia.

  SvarSlett
 37. Navn: Elisabeth Berg Førde
  E-post: elisabeth95@live.no

  Nei, vi har ikkje fått opp juletreet enda. Har vell ikkje orka å bære det inn i huset enda, men det kjem no snart.

  SvarSlett
 38. Vi har allerede satt opp treet, så det står vakkert og pyntet i stuen! Det har alltid vært tradisjon i familien vår med juletre, og personlig syns jeg det er en fin måte å ære den flotte naturen vår på!

  SvarSlett
 39. Juletreet skal inn og pyntes i morgen. Vi har begge vokst opp med at dette gjøres lille julaften, men ettersom samboeren min har bursdag den 23., er det fint å dedikere den dagen til bursdag. Dessuten er vi borte på julaften, så synes det hadde vært "trist" å pynte for så og forlate det neste dag.... 22. har blitt vår tradisjon, og den kommer vi nok til å holde på.
  Tre har vi fordi det ikke blir ordentlig jul uten!

  Ønsker dere en riktig god innspurt før dere også kan nyte noen deilige juledager!

  SvarSlett
 40. Ja, her kom juletreet opp på søndag og ble pyntet fint med lys og kuler i rødt og gull samme kvelden! Treet har mye å si for den ordentlige julestemningen og trivselen.. Det er en utrolig fin tradisjon som jeg har blitt utrolig glad i, og som jeg helt klart synes hører julen til!

  SvarSlett
 41. Juletreet kommer opp 23. desember, tradisjonen tro :-) Hadde egentlig tenkt å få det opp tidligere i år, men tiden strekker bare ikke til.
  Vi har juletre fordi det ville manglet "noe" uten!
  God jul til dere alle!
  Laila O

  SvarSlett
 42. Juletreet skal ikke opp før lille julaften, for sånn er tradisjonen hos oss :) På hybelen i Oslo er det ikke noe juletre, for eksamen ødelegger hele adventstiden, Men hjemme hos mamma kommer det opp som det skal om noen få dager!


  mari_eskerud@hotmail.com

  SvarSlett
 43. Vi har kjøpt juletre for så lenge som en og en halv uke siden, for at hele familien skulle få være med, og nå ligger lille (store!) "Johannes" i kjelleroppgangen og godgjør seg. For 23.desember som er juletre-dagen, der treet skal inn og stases opp som bare våre juletrær kan!

  SvarSlett
 44. Kom hjem til mine foreldre i dag og da stod de klare med tre, pynt og lys ivrige som små barn!! haha tror nesten de er mer opptatt av de enn jeg er selv om de begge er over 60 år! Så her er det absolutt tradisjon! Men det er jo kjempekoslig og det blir liksom ikke jul før treet er pynta=)

  God jul alle sammen!
  Hilsen Anita

  anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 45. Juletreet skal opp 22. :) Grunnen til at vi har juletre er at det er fantastisk. lukta, det å pynte med familien og ikke minst kosen med å velge det ut. den evige diskusjonen mellom alle sammen, så siden min onkel selger juletre på gården sin, så når vi var mindre valgte vi juletre i November (det gjør vi forsåvidt forsatt) så hver søndag i Desember besøkte vi treet vårt med kakao og pepperkaker. Juletre er for meg julekos og det som gir med julestemmning da jeg hjelper onkel på gården og selger juletre til folk i alle aldre de siste dagene før jul :)

  SvarSlett
 46. Juletreet ventet vi med til lille julaften. Det er absolutt det siste vi gjør, før jula ringer inn. Gleder meg til å pynte treet med sønnen min, og legge alle pakkene under treet. For meg er juletre selve tegnet på jula. Med masse pynt og norskeglagg som mannen er så glad i,. :)

  Har dere et lite juletre i butikken i år?
  Ønsker dere en riktig god jul :)) dere jentene kan virkelig ta dere en fortjent juleferie , dere er toppers alle sammen, godjenter;)

  Mvh Kristin :)

  SvarSlett
 47. Satte faktisk opp juletreet i dag, men det skal ikke pyntes før lillejulaften som er tradisjon her i heimen.

  Juletreet er for meg en veldig viktig del av julen. Det både pynter opp og lager julestemning i stua, og der jo under treet alle pakkene ligger. :)

  annasp_94@hotmail.com

  SvarSlett
 48. Nei, vi har ikke fått opp noe juletre ennå i år. Grunnen til det er at jeg har vært på flyttefot i desember. Så juletreet kommer opp i morgen og da skal det pyntes sammen med foreldre og søsken. Gavene skal legges under treet. Så skal vi beundere det med en god kopp gløgg senere.

  Sissel
  sisselabes@hotmail.com

  SvarSlett
 49. Marianne/ storesky@hotmail.comtorsdag, desember 22, 2011

  Juletreet kommer ikke opp før lillejulaften hos oss. Da koser vi oss med kakao, julekaker og pynting av tre mens Grevinnen og Hovmesteren surrer i bakgrunnen. Garantert julestemning!

  SvarSlett