torsdag 13. september 2012

En liten tur ut...

Ann Kristin har hendene fulle både hjemme og på jobb om dagen. Joda, hun er støtt og stadig innom jobben selv om hun har permisjon, det er mye som må ordnes og hun klarer ikke holde seg helt unna ;-) Men i dag er hun og Jan Erik så heldige at de har fått barnevakt og skal ta seg en liten tur ut og kose seg. Da er det stas og ha vært innom butikken og hentet seg noen nye godbiter man kan kle seg opp i, bare se her :-)
Kinoturen blir veldig mye bedre når man har en suuuperfin jakke fra Baum und Pferdgarten med seg. Denne er i høsten store it farge, burgunder, og er en av Ann Kristin sine absolutte favoritter denne sesongen (blant ganske mange andre jakker...krmt). Denne ligger til 3099,- og kommer fra størrelse 34 -42 og AK har på seg størrelse 40 på bildene.


Blir ikke bedre enn det fine dødningehodekjedet i gull med diamanter i øynene fra Bjørg :-)


Genseren er fra NN07 sin forrige kolleksjon og er i 100% lin. Denne finnes i butikken nå også i litt andre farger, virkelig noe å satse på om man liker goooode baseplagg!!


Dagens detaljer samlet i ett bilde. Sko i snakeskinn fra Debbie til 1399,- Verdens fineste veske fra Cala&Jade til 3999,- og den herlige krystallringen fra Bjørg til 1649,-
ALL THE BESTEST ;-)


I dag har Ann Kristin dristet seg inn i et skjørt igjen. Babymagen er langt fra borte, men når man drar dette godt innunder puppene og rynker det litt til så sitter det som støpt ;-) Man kan velge hvor høyt man vil ha det og det er naturlig rynkete og litt skjevt, en liten Alexander Wang kopi!! Skjørtet er fra Just Female og ligger til 399,- og kommer i størrelse XS-L. AK har på seg L på bildene. 


Med vesken fra Cala&Jade kan man være litt "stille og rolig"....


...eller så kan man være litt tantete og sur!!! Vi går for alternativ nummer 1 :-) 


 Ok, nok posering for denne gang;-)

Hadeeeeet...
7 kommentarer:

 1. Igjen skjøtet i str m??

  SvarSlett
 2. Den veska er bare så lekker. Har dere flerer igjen i burgunder?

  Ragnhild

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en igjen i burgunder (kl 17 var det det hvertfall ;-) ), men det er mulig vi klarer å supplere på flere. Så send oss en mail om du ønsker så skal vi se hva vi får til :-)

   Slett
 3. Så utrolig flott du var idag også :-)
  Hele antrekket var super fint, og ikke minst ditt vakre kjede fra Bjørg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen takk :-)
   Ja, kjedet fra Bjørg gjør susen til ethvert antrekk. Kommer til å bli min kjærlighet livet ut ;-)

   Slett
 4. Har dere flere skjørt igjen i str L?

  SvarSlett