torsdag 25. oktober 2012

Fade Away...


At vi på Lille Himmel er over gjennomsnittet glade i gensere er vel ingen hemmelighet! Men hvordan kan man unngå å være glade i gensere når godbiter som dette ruller inn over dørstokken????
Ta en titt på de suuuuuperfine Dip Dye genserene fra Minimum!!


Herlig herlig genser i sort og gråtoner:-) Vi elsker den veldig populære fade-effekten, det er jo helt perfekt til absolutt alt og gjør alle antrekk litt mer spesielle!! Denne herligheten ligger til 899,- og kommer fra XS-XL. Silje har på seg M på bildene!


Silje har vært smart og gått til anskaffelse av disse herlige skoene fra Debbie Shoes. De er supertøffe og veldig gode å gå på, de ligger til 1499,- og kommer fra størrelse 36-41.


Ikke nok med at den flotte genseren kommer i grått og sort, den kommer også i denne FINFINE fargekombinasjonen. Det er jo bare til å bli helt gal av ;-) 


På armen til Silje hviler det nye og fantastisk fine armbåndet fra Bjørg. Dette er de søteste og fineste armbåndene denne sesongen og du får de i alle stjernetegnene. Du kan finne din egen og får tre flotte egenskaper som kjennetegner DEG og det på DIN farge i et herlig fint silkebånd. Dette blir bare kulere og kulere jo mer det blir brukt og passer ved siden av absolutt alt annet arm candy ;-) Herlighetene er laget i massivt sølv og ligger til 699,-


Håper dere liker det like godt som det vi gjør!?!:-)

4 kommentarer:

 1. Nydelige sko. Hvor høy er hælen, og er de foret? -H-

  SvarSlett
  Svar
  1. De er ikke foret nei. Hælen er ca 6 cm høy på det høyeste bak!!

   Slett
 2. Kan de armbånd kjøpes på miinto?

  SvarSlett