torsdag 20. september 2012

Nye Farger på Lulu's

Det norske merket Lulu's gjør stor suksess om dagen. Vi syns det er utrolig morsomt å være en del av det og vi selger unna toalettmapper, beautybager og sminkepunger som bare det. Nå har det også kommet to helt nye kjempefine farger i tillegg til supplering av de gode gamle fargene.
 

Den første nye fargen er denne herlige rosafargen. Den er utrolig søt og ikke for rosa om man kan si det sånn. Den er litt sart og er kjempefin :-) Du får både beautybag, toalettmappe og sminkepung i denne herlige fargen.
 
 

Sminkepungene er tilbake i alle farger!!
Nå har vi sort, beige, rosa, mint, lavendel og den nye fine gråfargen som heter mink.
 
 

Her ser dere den andre nye fargen. Den heter mink og er litt gråbeige. Man ser ikke fargen så veldig godt på bildene, men den er utrolig fin og vi kan virkelig gå god for den :-)
 
 

Kanskje det er på tide å gå til anskaffelse av et helt nytt sett???
Da vet dere hvor dere får tak i det hvertfall ;-)
 
Ha en fin kveld videre :-)
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
I dag er det nattåpent på Triaden og det har mildt sagt vært totalt kaos hele dagen! Derfor gikk hele dagen i går også med til å gjøre i stand til dette, derfor ble det dårlig med blogging i går. Vi gjør det forhåpentligvis godt igjen i morgen når vi skal gi dere et laaangt "Butikken i dag ♥" innlegg. Det er jo nemlig tradisjon på Lille Himmel å gjøre butikken ny og fin etter en rotete nattåpent.
Håper dere gleder dere :-)
 


1 kommentar:

  1. Heeei.
    Kan dere legge den sminkepungen på Miinto?

    SvarSlett