søndag 3. juni 2012

Vi Trenger Svar...

Vi på Lille Himmel har alltid vært veldig interesserte i å høre hvordan du som kunde oppfatter oss, liker oss, hva du mener vi kan bli bedre på osv. Tilbakemeldinger fra dere er rett og slett veldig viktig for oss, og vi mener at det å høre på dere faktisk er det eneste rette. Det er jo tross alt dere som er grunnen til at vi har både butikk, blogg og facebookside :-)

 Vi får hele tiden kommentarer og tilbakemeldinger på det vi gjør og disse tilbakemeldingene er helt avgjørende for at vi alle som en stiller blide, motiverte og serviceinnstilte opp på jobb dag etter dag. Tuuusen takk skal dere ha for det :-)

Men vi ønsker alltid å forbedre oss og vi ønsker å ta enda mer hensyn til deres ønsker, derfor hadde vi satt utrolig stor pris på om du kunne tatt deg bittelitt tid til å svare på noen enkle spørsmål for oss.

 
Supert om du enten svarer på disse ved å kommentere på innlegget eller sender svarene dine i en mail til lillehimmel@gmail.com Da er det fint om du skriver "Svar på Spørsmål" i emnefeltet så det blir enklere for oss å skille ut mailene :-)

 
Som takk for at dere vil svare på dette og gi oss tilbakemeldinger trekker vi fem heldige vinnere av noen herlige Lea's Verden steinarmbånd den 15. juni :-)

Håper dere vil være med å gjøre Lille Himmel enda bedre :-) 

7 kommentarer:

 1. Først og fremst vil jeg si jeg elsker butikken deres!

  1)jeg leser bloggen som regel hver dag!
  2)Jeg titter også innom facebook siden deres ofte, og med engang dere kommer opp i nyhetsoppdateringene!
  3)Jeg er både innom blogg og facebook og synes dere er flinke med begge deler! synes ikke noe bør gjøres annerledes!
  4)Jeg liker best outfit innlegg! elsker å se på klærne deres!
  5)Jeg synes de er greie! hadde ikke gjort noe med fler oppdateringer!
  6)Jeg vil se mer klær! Dere er flinke til å legge ut bilder av outfits, men skader aldri at dere viser frem mer klær!
  7)Blir nok det samme svaret som på spørsmål 6, mer klær :)
  8)Jeg liker mye bilder med klær og prisen på hva de forskjellige plaggene koster!
  9) Jeg anbefaler den til alle jeg kommer over fordi, dere har så utrolig mye fint i butikken og jeg synes prisen på klærne deres ikke er altfor dyre og derfor vet jeg at en del har mulighet til å handle hos dere! Må jo vise alle hvor søte jenter dere er og alt det fine dere har å by på!
  10)Jeg har enda ikke besøkt butikken deres.. noe jeg har så lyst til, men bor langt unna! men skal så fort jeg får mulighet løpe til den!!
  11) Jeg synes dere kan bli littegrann flinkere til å svare på mail, men jeg forstår dere har mye og gjøre og får sikkert mye spørsmål, og jeg vet dere gjør deres beste!

  Ha en super dag videre!

  SvarSlett
 2. Marie S. Tømmerbergsøndag, juni 03, 2012

  1. Jeg er innom bloggen til lillehimmel opptil flere ganger i uken, det kan variere litt fra uke til uke, men jeg er ihvertfall innom tre ganger.
  2. Jeg har aldri vært innom facebooksiden deres.
  3. Grunnen til at jeg ikke er innom facebooksiden deres har vel noe med at jeg finner alt jeg trenger her. Er som regel bare innom for å titte på nyheter og det finner jeg ofte her :)
  4. Jeg liker veldig godt når dere viser hvordan forskjellige plagg kan brukes, dette hjelper mye hvis man mangler inspirasjon til hva man skal ha på seg en dag. Men også hvis man har kjøpt et nytt plagg som man ikke helt vet hvordan man kan sette sammen.
  5. Det vet jeg som tidligere nevnt lite om.
  6. Jeg skulle gjerne sett flere av de innleggene hvor dere viser hvordan butikken ser ut. Opplever gjerne at det inntrykket man sitter igjen med når dere viser hvem klærne, ikke kommer dere til gode iforhold til utvalget i resten av butikken.
  7. Velger å ikke svare her, da jeg har lite oversikt over hva dere har der fra før av.
  8. En god kombinasjon er fin der. Hvis det blir for mye bilder, kan det gjerne bli for rotete. Og hvis det er for mye tekst, ender du opp med å ikke lese halvparten. Men jeg synes dere har vært veldig flinke på det hittil.
  9. Jeg har anbefalt bloggen til noen venninner som er veldig glad i butikken deres, men som ikke har like god tilgang til den på dagsbasis. De var veldig fornøyd med at dere også sendte varer i posten :D
  10. Den var mye mer hjemmekoselig enn hva jeg hadde forventet. Den var veldig oversiktlig og fin!
  11. Synes dere gjør en kjempejobb med bloggen og håper dere vil fortsette sånn!

  Håper dere får en fin dag alle sammen,

  Mariee :)

  SvarSlett
 3. 1. Jeg er innom bloggen deres daglig, eller flere ganger i uken.

  2. Jeg visste ikke at dere hadde en facebookside (selv om det egentlig er ganske logisk). Syns igrunn det holder å lese bloggen deres jeg.

  3. Har ikke brukt facebook mediet. Facebook er vel kanskje best for kunder som bor i nærheten og kan holde seg oppdatert kampanjer osv? Men som sagt, har ikke sjekket ut facebook siden enda, så kan egentlig ikke si så mye om det.

  4. Liker veldig godt innlegg hvor dere legger ut antrekk, nye varer og bilder av selve butikken. Liker disse innleggene da jeg kan hente inspirasjon i antrekkene, slik som hos andre vanlige motebloggere.

  5. Som sagt, har ikke innom facebooksiden foreløpig.

  6. hmm, har egentlig ikke noe jeg savner. Dere er flinke!

  7. Jeg antar dere vet svaret her.

  8. En god kombinasjon og balanse er viktig. Men det er jo logisk nok mer appellerende med flere bilder og kortfattet tekst, enn masse tekst og lite bilder.

  9. Har ikke anbefalt bloggen eller facebooksiden deres til noen jeg kjenner, så vidt jeg kan huske. Jeg er vel den eneste som liker å lese motebloggere.

  10. Har ikke opplevd butikken deres i levende live, da jeg ikke bor i nærheten, dessverre :( Men utifra bildene på bloggen, ser det veldig bra ut!

  11. Har kun ros å gi! Dere er veldig flinke til å publisere nye innlegg, flinke til å vise antrekk, dere oppgir priser på produkter, har konkurranser med herlige premier, vi kan bestille produkter hor dere og få det rett hjem i postkassa osv. Veldig veldig bra! (også er dere jo noen flotte, smilende jenter da)

  SvarSlett
 4. Heisann dere fininger!
  1) Leser bloggen så og si hver dag

  2) Er jo innom FB hver dag også, så da får jeg jo opp nyhetsoppdateringene fra dere også

  3)Er jo innom begge deler, så da hopper jeg glatt over dette spørmålet;-)

  4)Liker alle innleggene deres, dere er fllinke til å oppdatere ofte og det er viktig for at jeg skal være innom sidene så ofte som jeg er...vil jo nødig gå glipp av noe;-). Liker best bildeserier med type dagens antrekk, nyheter som kommer inn osv....

  5)De henger jo FB og bloggen sammen, så de er like fine som bloggen...da får jeg jo med meg med det samme det legges noe nytt inn på bloggen.

  6)Gjerne mer oppdateringer;-) Jeg blir aldri lei av å se alle de fine antrekkene deres..også er det jo ekstra fint når dere har klærne på slik at vi får sett hvordan de virkelig ser ut:-)

  7)Tenker det blir samme svaret som på nr 6...

  8)JA! :-) Men synes dere er veldig flinke til det sånn som det er nå jeg:-)

  9) Ja, det har jeg...det har vært i sammenhenger når vi har snakket sammen om hvor jeg feks har kjøpt antrekket mitt...(som jo selvfølgelig kommer fra LilleHimmel;)

  10)Veldig fin butikk. Dere er flinke til å få fram varene til tross for ikke verdens største areal:-)...og at dere er flinke til å "ommøblere" på varene slik at en oppdager nye skatter for hver gang en besøker dere!

  11)Flinke er dere og en god inspirasjonskilde for oss mange "shopoholikere". Kundekveldene er supre og burde kontinueres;-) Veldig bra jobba, jenter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg som har skrevet innlegget over heter forresten Gunhild;-)

   Slett
 5. 1. Er innom bloggen et par ganger i uken.
  2. Er stort sett innom facebook siden når jeg ser det har kommet nye innlegg
  3. Er innom både blogg og facebook side og synes dere kjør en kjempeflott jobb :)
  4. Liker best outfit innlegg og se alt det fine dere får inn i butikken
  5. Synes oppdateringen er greie, men ville gjerne hatt fler
  6. Synes dere gjør en super jobb og vil gjerne fortsette å se lignene innlegg dere pleier å poste
  7. Synes facebooksiden er grei, kunne gjerne hatt flere oppdateringer, men er mest fan av bloggen så det spiller ikke noe like stor rolle
  8. Liker veldig godt sånn dere har det nå med mye bilder og passe lite tekst
  9. Har anbefalt bloggen. Her får man se litt mer detaljerte bilder av herlighetene dere har i butikken som jeg har vist til bekjente
  10. Elsker innredningen i butikken. Kjempefin, ryddig og veldig bra service :)
  11. Synes dere er veldig flinke med å vise kunder ha dere har og gir oss mulighet til å oppdage skatter som ikke alle andre har. :)

  SvarSlett
 6. 1. Bloggen er jeg innom daglig. Kanskje til og med flere ganger, vil jo ikke gå glipp av nye innlegg.

  2. Facebooksiden titter jeg innom av og til, men ikke så ofte som bloggen.

  3. Det er egentlig ikke noen grunn til at jeg ikke er innom facebooksiden så ofte. Oppdaget bloggen først, også ser man kanskje mer på bloggen?

  4. Liker alle typer innlegg. Kjempebra at dere viser hvordan klærene er på, neglelakk, smykker osv. Butikken i dag- innlegg er gøy. I hvertfall når man bor langt unna, for da får man et overblikk over butikken likevel. Synes kvaliteten alltid er så bra, sitter nesten å snur på hodet for å prøve å se inn i bildene, for å se mer av skattene;)

  5.Er bare innom av og til, men kunne kanskje vært oftere oppdateringer?

  6.Synes dere er veldig flinke! Kunne gjerne vært flere innlegg, den som har sett mye, vil se enda mer!;) Men har forståelse for at det er mye jobb med det. Noen ganger har jeg tenkt på at det hadde vært topp med "samle-innlegg" over f.eks smykker, armbånd, klokker osv.

  7.Svart over.

  8. Bilder er bra! Sammen med pris og sånn. Liker det sånn som det er.

  9.Ja. Imponert over alle skattene!

  10. Har dessverre ikke fått besøkt butikken i levende live enda, men den ser veldig hjemmekoselig ut. Ryddig og fint interiør.

  11. Bare ros å komme med, liker Lille Himmel veldig godt! Må være en blanding av så god kvalitet, fine skatter, "hjemmekoselig", blide fjes, servicen og mye mer. Har blitt kjent med mange merker som jeg aldri hadde hørt om, kjempegøy. Så er det stas at det går an å bestille og kjøpe fra butikken selvom man bor langt unna. Håndskrevet smilefjes på kvitteringa blir man glad av, så koselig. Noen ganger kunne det kanskje blitt svart litt kjappere på mail, men har forståelse for at det er masse å gjøre og at dere svarer så fort dere kan.

  Ha en fin lørdag:)

  SvarSlett