mandag 4. juni 2012

Sa du Paisley Mønster?

Det er mange farger, mønstre og fasonger som er "lov" nå i sommer og paisley mønstrete kjoler, tunikaer og topper ser man masse av overalt om dagen. Vi ble forelsket i denne fiiiiiine kjolen/tunikaen fra Baum und Pferdgarten og Marikken viser deg her hvordan man kan bruke den som kjole :-)

Fin fin kjole med strikk/innstramming i livet som du selv kan velge hvor du vil ha. Vi syns det er finest å ha denne innstrammingen der man er smalest for å fremheve fasongen litt:-) Kjolen ligger til 1199,- og er laget i 100% Viscose, noe som gjør den utrolig deilig og behagelig å ha på. Marikken har på seg størrelse 36 og den kommer fra 34-42.

 
På føttene er de utrolig kule kilehelsandalene i Beige fra Debbie med små skruer på sidene 999,-


Som tilbehør har Marikken valgt dette kule og store armbåndet med maaange små armbånd i ett fra Just Access til 200,- og en suuuperfantastisk clutch/IPad veske i sort skinn fra Tiger of Sweden til 899,-Hva syns dere, liker dere Paisley mønster???

 

2 kommentarer:

 1. Utrolig fin kjole!

  Kan dere vise oss hva som henger på 50% stativet??

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra du likte kjolen:-)

   Dessverre så har vi ryddet vekk salgsstativet i dag, det var et stativ med noen få rester etter kundekvelden forrige uke som hang der.

   Slett