fredag 2. mars 2012

Vi får aldri nok stjerner..
Ingen hemmelighet at vi ELSKER stjerner og nå har vi fått inn denne herlige
stjerneblusen fra Second Female i offwhite og anthracite som er en gråaktig farge! Herligheten ligger til 499,- og kommer fra XS til L i begge fargene :-)

Liker dere stjerner??

7 kommentarer:

 1. Ah, jeg ELSKER stjerner og denne var superflott! Men bare opp til L, hm, det blir nok litt lite desverre, men vil HA :D God helg til dere!

  VH

  SvarSlett
 2. Ja, det er jo sånn dessverre at det er pakker man må kjøpe og da får man ikke tatt med alle størrelsene, hadde det vært opp til oss så hadde vi tatt med hele linja!! Men den er temmelig stor i størrelsen, de fleste går ned hvertfall ett nummer i disse :-)

  SvarSlett
 3. Hm, kanskje jeg bare må komme innom å prøve :D Og passer den ikke må jeg jo kjøpe noe annet for å trøste meg selv! :D

  VH

  SvarSlett
 4. Nei, nå er jeg så forsynt med stjerner at jeg snart ikke orker å se en eneste stjerne til! (seriøst). Vet mange, som synes det samme.

  SvarSlett
 5. Anonym: Men da trenger du jo ikke kjøpe noe med stjerner på da vet du :-) Vi liker stjerner fordet vi og tror ikke vi vil slutte å se det med det første!!

  SvarSlett
 6. Det er slett ikke noe galt med stjerner (har masse i skuffer og skap, jeg) det er bare det; at man blir helt mettet når det blir så voldsomt mye og det aldri tar slutt..Håper da endelig ikke dere tok svaret mitt ille opp; dere spurte jo om vår (kundenes) mening-og da bør man jo svare ærlig ;.)) Dere har forøvrig en superfin blogg og en riktig flott butikk !!

  SvarSlett
 7. Anonym: Nei da, vi tok det absolutt ikke ille opp :-) Vet det er mange som syns det er mye stjerner og som er litt "lei" det. Vi ser bare at det kommer så masse av det fremover også at man blir litt forundret over hvor lenge det skal vare. Men vi liker det og så lenge kundene kjøper det så skal vi bare smile ;-) Veldig bra med ærlige svar og vi spør fordi vi vil se forskjellene i svarene og kanskje få en indikasjon på om vi burde kutte ned eller skru opp stjernefaktoren (om det er mulig) ;-)
  Takk for svar og resvar, det er morsomt å se at vi kan ha en liten diskusjon her også :-)
  Takk for herlig kompliment, det betyr så utrolig mye og til syvende og sist er jo bloggen til for dere kunder og da er det deres meninger som veier mest!
  Ha en fin dag videre :-)

  SvarSlett