torsdag 1. mars 2012

Lovely Eelskin

Becksøndergaard er ikke bare skjerf, som dere kanskje vet er de også de første som gjorde åleskinn populært. Åleskinn er et ekstremt slitesterkt materiale og det tåler veldig mye til tross for at det kan se litt skjørt ut. Vi har masse fint i åleskinn fra Becksøndergaard og tenkte her å vise dere de nye vårfargene og modellene som har kommet inn og frisket opp butikken :-)
Enjoy!!

Gode Gamle Granny i Multifarger og Banana Gul, veeeeldig kule :-) 
Alle Granny's koster 399,-

Fantastisk fin lyseblå farge!! 

Multifarget og hvit!! 

Søteste sommermint og lillabrun farge :-) 

Brunbeige og  Gammelrosa!!

 Lys Lilla er flott :-)

Ny modell for sesongen er denne herligheten som heter Mona. den er fraktisk og fin med en litt gammeldags look. Den ligger til 599,- og kommer i disse tre flotte fargene :-)


Prikkete og søtt mønster inni myntlommen og masse plass til kort på begge sider. 

Den gamle traveren Erin er med nå også og kom i disse tre fine fargene. Den ligger til 699,- og er utrolig praktisk med tanke på at den har glidelås rundt hele og stor nok til det meste :-) 

Luftballong nøkkelring i mint eller rosa farger, 199,- 

De fine og klassiske nøkkelringene med stjernemotiv i disse herlige fargene har kommet tilbake, 199,- Vi elsker den bananagule, den lilla og den brunlilla ;-)
 
Håper dere ser noe dere liker!!

4 kommentarer:

 1. De er sååå fine!!
  Snuppa her fikk en slik Granny av en nabo til 13 års dagen sin for en uke siden - mor er misunneliiiig:)
  Likte den banangule farger!!

  SvarSlett
 2. Dere har veldig mye fint, men det meste er også veldig dyrt! dere kunne ikke visst fram litt billigere ting iblant eventuelt ta inn klær som ikke koster 1000kr stykke? :)

  SvarSlett
 3. Har en drøm: Ja, det kan vi tenke oss at du er da ;-) De er såååå fine og banangul er også en av våre favoritter :-)

  Anonym: Så bra du syns det er fint og dumt at du syns alt er så dyrt. Vi vet ikke om vi er helt enige da ettersom vi føler at vi for det meste har klær som koster under 1000,- Vi føler vi viser masse klær som ligger mellom 299,- og 999,- men vi ser jo også at det kan virke dyrt når man setter sammen et antrekk full av klær til 699,- pr stykk! Vi prøver så godt vi kan å variere på innleggene sånn at det skal være noe for enhver smak her, men da må vi bare prøve å bli enda flinkere på det :-) Forøvrig så fører vi merket Nümph som har veldig gode priser og for det meste ligger under 500 lappen, Second Female, Just Female, Minimum og Gestuz er også av litt rimeligere kaliber!! Håper du kan ta en titt på de og se om du finner noe du liker :-) Takk for tilbakemelding og ha en fin helg!!

  SvarSlett
 4. Granny er fantastisk :-)
  Bruker den som lommebok men kunne ønske meg en til som sminkepung til å ha i veska jeg, trenger jo en "oppfreshing" noen ganger ;-)

  Jeg synes dere viser en fantastisk god variasjon av dyrt og billig jeg. Klær under 1000,- må jo sues å være relativt rimelig synes jeg.
  Jeg har klær fra Gestuz , second female og mellow rose som er kjøpt hos dere og det er jeg utrolig godt fornøyd med :-)

  Keep up the good work!

  God helg til dere.

  SvarSlett