søndag 4. mars 2012

Innkjøp hos Selveste Gestuz

De siste ukene har bydd på mye morsomt både i og utenfor butikken, blant annet har vi vært på innkjøp hos godeste Gestuz, og det er en underdrivelse å si at vi rett og slett ELSKET kolleksjonen. Vi var jo på showet i København, men at det skjulte seg så mange fine skatter i kolleksjonen hadde gått oss litt hus forbi. Gestuz blir uten tvil det største merket hos oss til høsten og vi liker'e :-) Det vet vi jo at dere gjør også, eller dere SKAL gjøre det, for budsjettet fikk seg en real knekk ;-)
Her kommer en aldri så liten sneakpeak og det er som vanlig fullt lovlig å sette seg på liste om du finne noe du ikke kan leve uten, bare å sende en mail :-)
Gestuz er alltid mye sort, grått og hvitt, men de klarer alltid å friske opp med herlige mønstre, paljetter og noen flotte farger som står i stil til resten av kolleksjonen. Denne fargepaletten er noe av det fineste vi har sett og vi gleder oss som små barn til dette skal henge på stativene våre :-)
Man må jo bare like å dra på innkjøp når det er denne gladlaksen som skal lose deg gjennom kolleksjonen :-)

 Den herlige jakken med skinnarmer som har blitt legendarisk allerede før den har kommet i butikken. Den søte bloggeren Camilla Phil har blant annet lagt sin elsk på denne og det resulterer i en aldri så liten hype...men vi forstår det godt, den er jo superkul!! Denne har vi allerede en liten liste på så det er bare å henge seg på :-) PSSST: Den kommer i kokksgrå med sorte armer også!!

 Litt deilig tilbehør ble det også denne gangen :-)

 Høstens kuleste bukse kommer fra Gestuz og har et snev av slangeskinnsmønster i seg. Ikke like synlig i virkeligheten som på bildet, men absolutt noe av det kuleste vi har sett, at det er en god stretch modell gjør jo heller ingenting akkurat :-)

 Paljetter kommer vi ikke utenom, herlig blazerjakke og skjørt...mest sannsynlig finest å bruke hver for seg ;-) Dyrt er det heller ikke, alltid et pluss!!

 En annen favorittjakke!! Grå ull med skinndetaljer rundt kantene, denne skal bli flittig brukt både inne og ute...

 Vanskelig å plukke favoritter når hele kolleksjonen i seg selv er en stor favoritt :-)

 Det blir et aldri så lite skinnskjørt med oss til høsten:-) Dette er så kult fordi man kan bruke det høyt eller lavt, bruke det til hverdags eller fest og det passer rett og slett til ALLE fasonger ettersom det er såpass utsvingt. We Love :-)

Gensere er noe Gestuz kan og gensere fra Gestuz er noe vi får en stoooor haug av til høsten, men dette er den ultimate favoritten. Fantastisk fin og god å ha på seg, tenk så kul den blir til skinnskjørtet eller snakebuksa!?! Jippi :-)


Vi er fornøyde, syns dere at dere så noe fint??

21 kommentarer:

 1. Ååååå,må ha den jakka! Supert om dere kan sette meg på liste. Tipper str L.
  Hilsen Trude (99421192) tudemor@yahoo.no

  SvarSlett
 2. Dette ser meget lovende ut ja - love Gestuz ♥

  SvarSlett
 3. Så fin! Vet dere hva prisen blir på den?

  /Hanne

  SvarSlett
 4. paljettjakken var jo bare helt fantastisk!

  SvarSlett
 5. Trude: Du mener den med skinnarmer? Vi setter deg opp med en gang imorgen tidlig og ringer med en gang den kommer :-)

  Jaaa, vi elsker Gestuz :-)

  Anonym: Hvilken er det du tenker på? Vi har ikke alle prisene i hodet enda ettersom varene ikke har kommet...

  Anonym: Ja, paljettene fra Gestuz er alltid bra og denne er suuuuperfin på, til og med litt stretch i den...det er ikke værst :-)

  SvarSlett
 6. Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en dyr høst for min del, Gestuz har så mye fint :D Vet dete hva prisen kommer til å bli på skinnskjørtet?

  SvarSlett
 7. Ellen: vi liker å høre det, du får bare begynne å spare ;-) Er ikke heeelt sikker, men mener å huske at det vil ligge rundt 2200,- kanskje...kan finne ut eksakt imorgen :-) Det er utrolig kult og veldig deilig skinn, at det er en rå kant (skjært rett av) nederst gjør det også veldig mye kulere enn om det hadde vært søm der :-)

  SvarSlett
 8. Mener den med skinnarmer, ja:)

  SvarSlett
 9. Trude: Jeg er litt usikker akkurat nå, men tror den ligger til rundt 2200,- Kan dobbeltsjekke imorgen og skrive inn riktig pris da :-)

  SvarSlett
 10. Åh, her var det mye fint, ja! Jeg falt fullstendig for den grå ulljakka:-) Aner du noe om pris på den? Tror rett og slett du må sette meg opp på den i str 42! Når kommer den, forresten?

  SvarSlett
 11. Åå, jeg vil gjerne stå på venteliste for kåpen med skinnermer! Str. 34 (minste størrelse) :) Kan sende dere en mail også? Mvh. Martine

  SvarSlett
 12. I love Gestuz...sååå mye fint. Lurer på pris på kåpe, svart bukse, grå jakke og paljettjakke. Blir nok handlet litt av det merket til høsten ser jeg...
  Silje

  SvarSlett
 13. Pris på den grå genseren? :) får dere den flere farger?

  SvarSlett
 14. Hei igjen!

  Ja, ser at spørsmålet mitt ikke var helt innlysende, siden dere viste frem mange fine plagg i dette innlegget.

  Jeg tenkte på den jakken/kåpen med skinnarmer :)

  /Hanne

  SvarSlett
 15. Vil gjerne kjøpe den paljett jakka:) Sett meg på liste er dere snill:) Mailn min er boomerang90@hotmail.com så kan dere so fra der når den er komme.

  SvarSlett
 16. Eli: Vi setter deg gjerne på liste, men du må nesten sende oss en mail med telefonnr ditt. Våre lister går på tlf nr og ikke mailadresser da det er mye enklere å ringe når varene kommer :-)

  SvarSlett
 17. Ser at veeeldig mange lurer på prisene på de forskjellige tingene og vi kan bare svare det at vi ikke har alle prisene enda. Men det er ikke dyrt og vi regner med at jakken med skinnarmer ligger rundt ca 2200,- den grå genseren ligger rundt 699,- den sorte buksen ligger rundt 1199,- paljettjakken ligger rundt 1599,- Men dette kan variere bittelitt. Vi lager et innlegg med en gang varene kommer inn og da står selvfølgelig de endelige prisene på :-) Alle varene er ventet inn i august/september :-)

  SvarSlett
 18. ja tak til den genseren og buksen! Sett meg gjerne på liste! (mail: mariasteinsto@hotmail.com)

  SvarSlett
 19. Maria: veldig fint om du sender oss en mail med tlf nr ditt, så får vi satt deg på liste:)

  SvarSlett