torsdag 8. mars 2012

Nytt Stæsj Fra Just Female

De neste tre ukene ser vi så heldige å ha lillesøsteren til Ann Kristin på praksis i butikken, det blir morsomt og det er jo ikke dumt med en modell ekstra ;-) Hun kastet seg ut i det og stilte opp som modell for to nye fantastisk fine topper fra Just Female. Selv om det snør ute så er de litt vår her inne altså :-)

Finfinfin bluse fra Just Female i verdens fineste blåfarge og den er litt lengre bak enn foran. Det er alltid flatterende :-) Herligheten ligger til 499,- og kommer fra XS til L, Marianne har her på seg M!

De fine MiH Oslo i RAW er superfine til denne toppen og forsåvidt alle andre fine topper og gensere som kommer denne sesongen :-) 

Fint kjede fra Just Access 199,-

 
Så gjør det jo ikke noe å spe på med litt fine armbånd fra Lea's Verden. Steinarmbånd med orange peacemerke 299,- og krystall armbånd i blått 149,- Den andre blusen som kom er denne herlige varianten i en flott lys fersken farge. Denne ligger til 699,- og er litt kortere i fasongen, alliekvel veldig fin til litt høye bukser, shortser eller oppi et skjørt for eksempel :-) Her har Marianne på seg M og den kommer fra XS-L.

Er ikke dette fint sammen så vet ikke vi hva dere syns er fint ;-) Klokke fra Triwa 1795,- og armbånd i rosegold fra Just Access til 150,- Dette finnes forsåvidt også i sølv og sort.

Kult dyreskalle kjede fra Just Female i gull er en fin kontrast til den sarte ferskenfargen 150,- og kommer også i sølv.

Man lærer seg å posere ganske fort her på Lille Himmel ;-)

Ring med dyreskalle som matcher kjedet 150,- kommer også i sølv!!

Liker dere de fine fargene??

3 kommentarer:

  1. Hei. Kjedet fra Just Access er det i sølvfarget eller gullfarget?

    SvarSlett
  2. Anonym: Det er i sølv og kommer kun i sølv :-)

    SvarSlett
  3. er såå fornöyd med mitt steinarmbånd med turkis peace som jeg kjöpte på lördagen, nydelig korssmykke fra just access :D

    SvarSlett