onsdag 7. mars 2012

Disse kommer snart...

Det er ingen hemmelighet at Becksøndergaard har verdens fineste skjerf!! Vi er så heldige at vi har verdens beste kunder som er veldig glade i verdens beste skjerf :-) Derfor tenkte vi at vi skulle vise dere hvilke skjerf vi fortsatt venter inn nå i løpet av mars og april!!


Twilight Star
Endelig kommer disse herlige supersize stjernene i 100% bomull også :-)
Disse kommer til å ligge til 299,-Butterflies
Dette er også 100% bomullsskjerf med søte sommerfugler!
 Kommer også til å ligge til 299,-Supersize Heart
Dette er første gangen merket lager supersize hjerteskjerf og vi vet at mange av dere venter masse på disse!! Vi gleder oss til de kommer og er spente på om de tar opp kampen med stjernene for alvor ;-)
Disse er laget i 50% ull og 50% silke og kommer til koste 699,-Hearts of Cashmere
Dette er en helt ny og utrolig deilig kombinasjon laget i 90% modal og 10% cashmere. Dette er en perfekt variant for dere som syns ull og silke variantene blir for store og bomullsvariantene blir for små.
Vi mener å huske at disse kommer til å ligge til 799,-
Supersize Nova
I butikk nå har vi jo allerede disse som heter supersize Nova, men denne rosafargen venter vi på. Og vi gleder oss som små barn til den kommer, hvor fresh blir ikke den til sommeren da dere?? Disse ligger selvfølgelig også til 699,- og er laget i ull og silke.


Bare å sende mail og sette seg på liste om du har funnet deg noen nye favoritter :-)


8 kommentarer:

 1. SÅ fine! Har dere supersize nova stjerneskjerf i beige med beige stjerner inne? Når tror dere hjerteskjerfene kommer inn? Åh, altfor mange fristelser her :) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Martine: som vi skrev så kommer de inn i mars/april;) vi har det beige inne nå ja:) bare skriv mail om du ønsker ett så sender vi til deg:)

  SvarSlett
 3. Haha, jeg er litt sliten om dagen så jeg hadde rett og slett ikke sett det dere skrev om at de kommer inn i mars/april! Tusen takk :) Jeg kan sende dere en mail når pengene kommer inn neste uke, så kanskje dere har noen igjen da?

  SvarSlett
 4. Hehe, ikke meningen å svar frekt, men det er så mange som spør om ting som vi skriver i innlegget og det er jo litt snodig noen ganger :-) Vi har nok helt sikkert noen igjen, vi har veeeeldig mange av de, ellers er det ikke noe problem å holde av til deg :-)

  SvarSlett
 5. Heihei! Jeg lurte på om str på bomullsskjerfene er lik de vanlige skjerfene? (50/50 ull/silke)
  Har tre i ull/silke, men frister så veldig med et stjerneskjerf i bomull til varmere dager :)

  SvarSlett
 6. Kaja: de i bomull er litt mindre i størrelsen enn de i ull og silke. De er av samme type å forhold til at de er like lange, men ikke så brede...og så er de jo tynnere så de blir litt nettere:)absolutt et must til sommeren;)

  SvarSlett
 7. Hei! Har dere flere Twilight Star i beige i butikken?

  SvarSlett
 8. Nei, dessverre så er vi helt tomme for alle farger i Twilight Star:-)

  SvarSlett