onsdag 22. februar 2012

Dagens antrekk...

Det har kommet masse nytt og det er stappfullt i butikken, men det er Gøy gØy gøY :-) Her kommer dagens antrekk av Linn som hadde på seg masse fint fra butikken i dag!! Håper dere liker det :-)
Linn i skjørt, t-skjorte og Skinnjakke :-) Casual & Cool...
Fin fin fin skinnjakke i sort deilig og mykt skinn fra Gestuz, denne ligger til 2599,- og vi har den inne fra størrelse 36-42. Linn har på seg 36 på bildene.
Nytt og superfint skjørt, også fra Gestuz. Dette er i jersey stoff, har strikk i livet og er utrolig deilig på. Det er en type splitt i siden som gjør at skjørtet blir som på bildet hvis man drar det til sidene. Ikke noe som er farlig å gå med i forhold til å vise for mye, men man burde kanskje holde seg unna de mest vindfulle dagene om man bare går med truse under ;-) Skjørtet finnes kun i sort og ligger til utrolige 499,- Kommer i størrelse 34-42 og Linn har på seg størrelse 36 på bildene.

Man kan vifte og danse med det :-)
I tillegg til kule glidelåsdetaljer på skinnjakken er det ny orange bangels fra Tokyo Jane 149,- steinsmykker fra Lea's Verden 299,- og en sort Triwa Nevil 1795,- som står for tilbehøret i dag!
Oransje og Gult = KuuuuLt .-)

Er du tøff og kul som Linn, så kan du bare slenge jakka over skulderen og være en skikkelig bikerbabe ;-)

En deilig og fin t-skjorte fra Second Female med morsom fargetekst gjør seg både inni og utenfor skjørt eller bukse og ligger til 399,- Kommer fra XS-L og Linn har på seg S på bildene.

Håper dere liker dagens antrekk :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar