onsdag 7. desember 2011

Luke 7

Det er onsdag, det er midt i uka og det er tid for luke nummer 7 :-)
LIKER DERE JULEKALENDEREN VÅR?
(husk at vi er meget påvirkelige av smiger og gode ord) ;-)
Dette er premien i dag:-)
Lykke til :-)

Den heldige vinneren av smykkeskrin i går ble denne dama:
Ellen Øyan
Min kjære flotte turkise deilige supre store lommebok, eller skal man kalle det en veske? Den rommer alt jeg vil ha med til en hver tid, som mummimammas veske =P Og den blir bare flottere og flottere for hver dag <# Og jeg har veldig lyst på et par debbie shoes, men søren om jeg kan bestemme meg, dere har jo så mye flott! <#
Send oss en mail eller kom innom butikken og hent premien din :-)

GRATULERER!

43 kommentarer:

 1. Jeg liker ikke julekalederen deres,, jeg ELSKER den :-D Hhehe, høres kanskje overdrevent ut, men dere frister med flotte premier hver dag, og det er ikke mange kalendere man kan si det samme om! Hver dag er det noe superfint, som jeg hadde blitt verdens lykkeligste jente om jeg hadde vunnet :-D

  Julie Hagen Elnæs
  Julie_HE_94@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Har et veldig enkelt og klart svar: JA!
  Dere frister med flotte premier hver dag som jeg gjerne skulle ønske at jeg var så heldig å vinne. Tillegg så har dere så fantastisk mye fint at ønskelisten fra dere blir bare lenger og lenger :-)

  Sissel
  sisselanes@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Et klart og tydelig ja!! Man kan jo ikke annet enn å digge en sånn julekalender da...
  Fristende flott julekalender gaver , også noen fine blogginnlegg om hva som finnes i butikken utenom ;-)I dag har jeg lille himmel fra topp til tå og jeg synes selv iallefall at jeg er kjempefin!!!
  Takk for flott blogg og fantastisk julekalender!

  Anette s

  SvarSlett
 4. Det er klart jeg liker julekalenderen når man kan vinne så mange flotte ting! ;-) Jeg sitter her med drømmende øyne og tenker på hvor fint det hadde blitt med de fine lysestakene, de søte smykkeskrinene eller de vakre øredobbene. Så blir jeg også ekstra inspirert når jeg besøker butikken deres og får se alt det fine dere har av klær, smykker, interiør og annet stæsj! :) Hilsen Marte (marte_leberg@hotmail.com)

  SvarSlett
 5. Ååå så fine øredobber, de står det Merethe på. Elsker julekalenderen deres, fatastisk mye fint dere har i lukene deres. Jeg har laget pakkekalender til mine fantastiske fine barn og her føler jeg at dere har laget den perfekte kalenederen for meg. Åpner bloggen deres med glede hver morgen i spenning for å se hva som er bak dagens luke og der er det alltid noe fint. Gleder meg som et barn til neste dag da er det nemmelig en ny luke som skal åpnes. Dere har skjønt hva advendtstiden er til for, det er å glede andre og det gjør dere med denne perfekte kalenderen.

  Merethe

  SvarSlett
 6. En-to-tre: JA!! Jeg elsker denne kalenderen! Jeg har ikke vært med på noe lignende noen gang. Det er sjelden jeg åpner en kalender der ALT faller i smak! Men det er jo umulig å ikke like noe fra dere da :) Butikken i seg selv er jo rene skattekisten, og hver dag deler dere ut en liten del av den til oss! Det blir som Robin Hood det: dere gir til de "fattige". Altså de som ikke har noe av deres rikdom :) Jeg føler meg så heldig som får være med på trekningen hver eneste dag. Dere fører budskapet i julen videre: dere GLEDER. Ja, for julen handler tross alt om å korte ned ventetiden og spre glede! Tusen takk!

  Juleklem fra Martine

  martinejoh@gmail.com

  SvarSlett
 7. Jeg visste faktisk ikke noe om denne butikken før via denne julekalenderen, men nå har jeg virkelig åpnet øynene og sett hvilken utrolig koselig butikk det er! Og hva er ikke bedre reklame enn gratis ting man kan vinne! Jeg kan ikke huske sist jeg var innom Lørenskog, men neste gang skal jeg ta en tur. Hvis det blir altfor lenge til, kan jeg jo også handle via hjemmesiden. At jeg er ferdig med denne butikken etter at julekalenderen er ferdig, kan jeg absolutt ikke love!

  SvarSlett
 8. Har prøvd å delta hver dag eller nesten hver dag, selvfølgelig liker jeg denne kalenderen. Syns dere som arrangerer noe sånt og gir muligheten til folk å vinne fine premier bare ved å kommentere på bloggen eller svare på spørsmål, gjør en veldig god jobb og er kjempe snille. Pluss at det tiltrekker enda mer oppmerksomhet til en allerede kjent butikk.:o)
  dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 9. Dette er den eneste kalenderen jeg er med på, klart jeg liker den. Jeg elsker den. Hver morgen er jeg spent på hva som kommer. Dere har jo bare fine ting i butikken, så jeg gleder meg alltid til å se hva som er gaven for i dag. Tenk om jeg skulle være så heldig å vinne en gang?

  SvarSlett
 10. Jeps I love it <3

  Siw Almroth
  siw_almroth@hotmail.com

  SvarSlett
 11. Jeg liker den ikke, jeg ELSKER den! Dere har de mest fantastiske premiene som er så fine og helt perfekte! Dette er den eneste kalenderen jeg er med på og det sier jo litt om hvor mye jeg liker(elsker) den. Jeg håpet lenge at dere skulle ha julekalender, men var usikker. Den dagen der jeg så at dere slurte på om noen hadde lyst på så hopper jeg opp i taket av glede! Dette er den aller beste kalenderen man noen gang kan delta på!
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 12. JA JA JA JA det er kalenderen over alle kalendere :) Jeg prøver hver dag og er like spent på om jeg har vunnet og hva neste dags premie er :) Jeg blir ikke sjalu på de som vinner, men tenker at de er veldig veldig veldig heldige. Dere har så utrolig mange flotte ting som gaver!! Jeg håper dere kanskje har noen som gir DERE en adventkalender.
  Jeg har bare kjøpt et skjerf fra dere ( over nett) så langt, men har levert ønskelisten min til mange, så håper å finne "en liten himmel" eller flere under juletreet i år :)

  SvarSlett
 13. deres julekalender gjør ventedagene litt kortere og mer spennende for hver dag som går, mot hulaften. den er inspirerende med dens herlige "inventar" av forskjellige inspirerende ting hver dag! Ikke nok med det, så er dere jentene på Lille Himmel like inspirerende som tingene dere har i julekalenderen deres og i butikken! Er det en butikk her i verden jeg elsker, så er det deres!

  Martine
  martine_hunes13@hotmail.com

  SvarSlett
 14. Ja, jeg ELSKER julekalenderen deres! :D

  alhavnvik@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Jeg simpelten elsker julekalenderen deres! det en en kalender med premier helt etter min smak! jeg er med på en del julekalendere på nettet, men dette er den kalenderen med de desidert beste kalendergavene <3 Det beste med ventetiden før jul er julekalenderne, og deres kalender gir meg lyst til å bare hive meg ut i bilen og handle julegaver til meg selv hos dere! Det er jo så mye lekkert i butikken deres <3

  Ann-Helen
  ann_helen1989@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Digger kalendere deres:)))))))))))))))))) Anbefaler den på det varmeste:)))))))))))))) Keep up the good work!!!

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Me like ... eg elsker konkurranser også denne. PS : Det er ekstra kjekt når noe dukker opp i postkassen :-)

  SvarSlett
 18. Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
  en fredelig jul vi ønsker med dette.
  Sender deg en juleklem
  og håper den finner frem.

  SvarSlett
 19. Oh yes! Elsker julekalenderen deres og er like spent på om jeg har vinnerlykke hver eneste dag! Dere har vanvittig bra smak så uansett hva premien er så er det noe lekkert. Tror jeg ønsker meg alt dere har i butikken deres :-)
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 20. Tipp, topp - tommel opp! :)
  Julekalenderen deres er helt knall, superfine premier! Siden jeg for første gang på 24 år ikke har noen kalender hadde disse øredobbene gjort seg i postkassa mi ;)Butikken, bloggen og dere er fantastiske :) Elsker den gode servicen når man kjøper ting over nett!

  Julehilsen fra Ingrid

  SvarSlett
 21. Liker?? ELSKER den;)
  Det er vel den fiiineste adventskalenderen en dame kan tenke seg ♥
  Lekre premier fra lekre damer - oh yes!!


  Line J

  SvarSlett
 22. Jaaaaa!! selfølgelig<3<3<3 Like spennende hver dag:-)))))

  SvarSlett
 23. Eeeeelsker den <3 krysser fingrene hver dag for at jeg kan være den heldige og motta noe av de finfine tingene dere har :)

  Ine M.

  SvarSlett
 24. Jeg ELSKER julekalenderen deres! Det er en super måte å markedsføre butikken på, får virkelig oss lesere i julehumør,og hva er ikke bedre å komme hjem en dag å se du har vunnet noe. Liksom en liten glede i hverdagen. Pluss dere må bry dere om kundene hvis dere først har kalender som er supert!:)

  SvarSlett
 25. Jaaa <3 Må inn hver dag , å dei dagane eg er for tidlig går eg berre å gler meg til dagens luke kjem <3 Å synst det er ein veldi fin måte å telle ned til den store dagen på <3 Håper ein av dagane kan eg også vinne :) !!

  Ha ein fin dag videre :)

  Aud Helen
  aud_helen_95@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Jeg ELSKER julekalenderen deres!!!
  Det er så mange fine premier, og det er det første jeg gjør når jeg kommer hjem :)
  Har ikke ord for hvor bra det er :D
  Stå på!
  Mvh Xinyi

  E-post: xwyy123@yahoo.com

  SvarSlett
 27. Selvfølgelig liker jeg julekalenderen deres. Dere har jo bare så vanvittig mye fint i butikken deres og det er alltid like spennende å vente på hva som kommer i neste luke OG ikke minst, om JEG har VUNNET....;)

  siljesasu@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Jeg elsker julekalenderen deres, de fleste tingene dere kommer med her er satt opp på ønskelisten min. Jeg bor dessverre ikke i nærheten av butikken deres ( eller kanskje det er best, ellers hadde vel hele lønnen gått? ), men jeg skriver opp ting jeg ser på bloggen deres som jeg har planer om å kjøpe neste gang jeg skal innover. Motiverende til å spare til :)
  Håper dere får en fin førjulstid i butikken :)

  Mvh Ingvild
  ingvild.n@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Kjempe artig med slik julekalender med fine premier :-) Tyder på en butikk med kreative og smarte ansatte. Framstiller enkeltvarer og butikken positivt. Får meg til å føle enda mer "ivaretatt" som kunde til Lille Himmel. Jeg er her hver dag. Håper det blir min tur til å vinne snart :-)

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 30. Liker.... Heftig & Begeistret vil jeg heller si. Elsker den nesten like høyt som jeg ELSKER skattekammeret "Lille Himmel, eller Himmelske Lille Himmel" Tenk å være så heldig og kunne meske seg med tittelen "Vinner av luke 7" Det hadde vel vært årehunderdes førjulsgave vel... <3 <3 <3 Uansett gleder jeg meg til julelønna står på konto, guess what: Da skal jeg hoppe i syvmilsstøvlene å ta et skritt fra Oslo(ve) rett til Triaden og favoritt butikken å unne meg noen julegaver WEEEEEEEE !!! + Handle venninnejulegavene. Gleder meg, stor takk til de super søte serviceinnstille snuppene som jobber der & God jul Mvh Vibeke.Lindquist@gmail.com

  SvarSlett
 31. marianne/ mizzmariz@hotmail.comonsdag, desember 07, 2011

  Eg elsker den til tross for at eg ikke vinner på den :) Får vell bare krysse det som krysses kan i dag og :)
  mizzzmariz@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Hvordan kan man ikke like denne fantastiske julekalenderen? Så mnage fine premier og så søte og flinke jenter som alltid gir inspirasjon i hverdagen. Vet i hvert fall at jeg titter innom når desemberlønnen er på konto - må jo ha en liten julegave til meg selv fra "himmelen". Krysser fingrene for luke 7 :)

  Kristine :)
  (k_stordal@hotmail.com)

  SvarSlett
 33. Jaaaaa, julekalenderen deres er superduper:-) Kjenner at jeg av og til er veldig lei meg for at jeg bor så langt unna at det ikke er bare å svippe innom den nydelige butikken deres og se alle godbitene live, men heldigvis kan jeg svippe innom bloggen hver dag!:-) Tusen takk for all glede og inspirasjon dere sprer på deres vei søtinger:-)
  Klem Anita H.

  SvarSlett
 34. Jaaa:) like spennende hver dag å se hva som ligger i luken! Og så er det jo kjekt å se hva dere har inne i butikken. Fristende å kjøpe alt:D

  SvarSlett
 35. JAJAJAJAJA!!!!! Helt toppers julekalender :-)

  bsperstad@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Jeg ELSKER julekalenderen deres, Lille Himmel! Det eneste som kunne fått meg til å elske den enda mer, er om jeg vant en luke ;)

  SvarSlett
 37. Jaaaaa!!!
  Diggerdigger julekalenderen dåkkas! Kanskje eg blir den heldige vinnaren i dag?:) Eg har lyst til å vinne fordi eg har en megakul storesøster som diggerdigger Lille Himmel!(diggerdigger dåke eg og altså;) For tida går ho rundt med bukse, sko , genser og smykke -alt fra Lille Himmel...:) HIHI!
  SÅ, tenk om eg hadde vunne dissa kule øredobbane, så skulle eg gitt dei til storesøster i julegave. Kanskje eg hadde blitt yndlingslillesøstera då:)
  Ragnhild

  SvarSlett
 38. Digger julekalenderen deres jeg :-). Det er såå spennende å sette seg ned på kvelden etter at alle barn er i seng, og sjekke hva som er dagens luke :-). Disse øredobbene var utrolig fine, veldig fint med blå stener.

  Mvh
  Christine

  SvarSlett
 39. Julekalederen deres, så klart den jeg liker!
  Den er jo en drøm for alle små og store piker.
  Hver dag sjekkes bloggen til Lille Himmel
  og jeg ser så mange fristelser at hjertet banker hardt, jeg blir nesten litt svimmel.
  Det er hos dere jeg handler mine jeans, skjerf, neglelakk og topper
  Og med så flotte jenter bak disken, er det da rart at jeg mye der shopper?
  Butikken er Triadens, faktisk Lørenskogs, store skatt.
  Av disse lekre øredobbene ble jeg helt betatt.
  Håper jeg er så heldig å vinne,
  da blir jeg ihvertfall førjulens lykkeligste kvinne :-)

  Hilsen Line R A

  SvarSlett
 40. Utrolig koselig med julekalender! Og spesielt når den har flotte premier og er så utrolig gjennomført.. Det er en fryd å kikke på en ny luke hver dag :)
  Flinke jenter! :)

  Ellen
  ellen.oeyan@c2i.net

  SvarSlett
 41. Julekalenderen deres er Lille Himmelsk! anikris3@online.no

  SvarSlett
 42. Om jeg LIKER julekalenderen deres? Den er bare HIMMELSK, akkurat som dere selv!! Synes det er et fantastisk tiltak, som også innbefatter oss nett/telefonkjøpere!! Dere har hjerter av GULL <3, som deler ut gaver, til deres kjære kunder !! Viktig med langsiktig tenkning, og DETTE er faktisk en investering for dere i framtiden... masse framsnakk og økt salg:) YEAH !! OG de oreringene var forresten helt nyyydelige :) Hilsen fra Kristin

  SvarSlett
 43. Om jeg LIKER julekalenderen deres???? Jeg ELSKER den. Har jo lyst på alt dere så langt har hatt med av premier, hjelpes meg... Utrolig flotte gaver :) Og er veldig gøy å delta! Hver dag må jeg kjapt på pcen og sjekke om dere har lagt ut en ny luke! Aahh så fin kalender.

  anikz94@hotmail.com

  SvarSlett