mandag 4. mars 2013

Skinnjakke Tid:)

Nå er det endelig blitt skinnjakke temperatur ute!
Snøen smelter, og asfalten kommer frem:)
Og denne nyyydelige skinnjakken fra Second Female er det perfekte tilskuddet til vårgarderroben:)
Resten av antrekket er vel egenlig også en sikker vinner?

Antrekket til Ida består av nyheter fra topp til tå:)
Fra Second Female, Filippa K og Blue on Blue.

Jakken fra Second Female er i en fantastisk beige/nude farge, og en miks av glatt og matt skinn:)Jakken kan ikke lukkes, men den legger seg pent foran ved halsen.Den ligger til 1599,- og kommer i størrelsene xs-l. Ida har på seg størrelse s. 

Eeendelig kom disse skoene inn!! De har vi ventet lenge på:) Og er så glade for å dele de med dere! Skoene er fra Blue on Blue og ligger til 1199,- Vi har de i størrelse 36-41. Her kan man velge om man vil bruke hvite eller brune lisser. Ellers kan man jo mikse som man vil det;) Alt er lov:)

Denne utrolig kule print buksen fra Filippa K er så fantastisk fin. Og utrolig god på! Den er smal i bena og litt høyere i livet:)Den ligger til 1299,-
Under jakken skjuler det seg en deilig liten skatt fra Filippa K. Myk og god genser i 63% bomull og 37% rayon. Den ligger til 999,- og vi har den i størrelsene xs-xl:) Ida har på seg størrelse m.
Genseren fra Filippa K kommer også i cardigan. Og passer til ALT:)
Dette er den lille geniale cardiganen som man burde ha i skapet sitt;) Den ligger til 1100,- og finnes i størrelsene xs-xl. Ida har på seg størrelse s. Singletten inni er fra Gestuz og ligger til 399,-, den er litt løs og lang! Perfekt:)

Så du noe du likte da?


3 kommentarer:

 1. Huff, dere har så mye fint nå! Ser blant annet 3 bukser jeg har lyst på og 2 par sko! Lille himmel er en farlig, farlig butikk! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hohohohoooo;) Ikke farlig neii! Snill og god butikk er vi;)

   Slett
 2. Har dere skinnjakken igjen i medium? Hvordan er den på størrelsen? :)

  SvarSlett