onsdag 20. mars 2013

Dip `n Dye

Vårens fineste cardigan fra Second Female er også kommet i noen fantastiske Dip Dye varianter:)
Det viste seg at dere ble like glade i de forrige angora cardiganene som vi var , så da så vi oss nødt til å introdusere den for dere:)

Først ut er denne varianten, med lys topp og mørkere bunn i gråtoner. Jakken er helt fantastisk på og ligger til 1200,- Den kommer i størrelsene xs-xl, og Marikken har på seg størrelse s:)

Så er det denne fantastiske blåfargen da:) Denne har fått mange "ooohh" reaksjoner i butikken! Den starter i en lyseblå, og blir mørkere og mørkere blå!

Under jakken har Marikken på seg en fantastisk liten nydelig lin sak fra Filippa K. T-skjorten er 100% lin og ligger til 700,- Den kommer i størrelsene xs-l, og Marikken har på seg størrelse s:) I tillegg til denne fargen, er den kommet inn i en veldig delikat lys lilla farge! Just sayin;)

Så var det genseren sin tur, som også er fra Second Female:)
I samme fargenyanser som jakken! Utrolig fin fasong, men lange ermer:) Genseren ligger til 899,- og er i størrelsene xs-xl! Marikken har på seg størrelse s.
Denne fargemiksen er sweet like candy:) 
Lysrosa på topp, og oransje i bunn:) En perfekt og sommerlig miks! Denne fargen kommer også i  størrelsene xs-xl, og ligger til 899,-

Ha en fantastisk onsdagskveld:)

4 kommentarer:

 1. Elsker den dueblå/himmelblå fargen ♥
  Nydelig!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den er helt herlig!!!
   Vi står og sikler på den alle som en ;-)

   Slett
 2. Svar
  1. Ja ja ja :-)
   Virkelig verdt å elske denne ;-)
   God Påske til deg :-)

   Slett