torsdag 28. februar 2013

Bomber & Mint

Her om dagen kom denne lekre jakken fra Filippa K inn til oss:) Vi så det som en nødvendighet å få den ut på bloggen til dere! Og silje stilte villig opp for å vise dere den:) En nydelig jakke nå som våren kommer snikende!

Jakken heter så mye som "Bomber Jacket", er i en nydelig blå farge og med passende rosegull detaljer i glidelåsene:) De er litt store i størrelsen, og kommer i størrelsene xs-l.
Silje har på seg m:)Jakken ligger til 2200,- 
Og falt pladask;) 
Den lekre lille pastell saken her kommer fra Baum Und Pferdgarten og er nyyydelig:)
Perfekt over en skjorte eller helt alene!
Genseren er så utrolig god og myk, at det finnes ikke ord;)Den inneholder 75% viskose og 25% nylon. Den kommer i størrelsene xs-l. Silje har på seg l:)Genseren ligger til 1699,-
Vi elsker fargesammensetningen og mixmath mønsteret! 
Smeeelt ♥

Rosegull smykkene kommer fra Bjørg så klart! Vi elsker dette armbåndet, og den passer perfekt til vårbrun hud:)Armbåndet ligger til 2999,- Ringen med herkimersten passer til ALT! Kloen holder stenen på plass;) Ringen ligger til 1999,-
Disse smykkene er basert på bronse og belagt med 18 karat gull og ruthinium.

Sist men ikke minst...føttene:)
Som dere har fått med dere, kommer våren litt tidligere inn i butikk enn hva den gjør ute i naturen:) Men det er jo en fin måte å gjøre oss klar over at man har lysere dager i møte:)

Disse ballerina skoene har allerede blitt en suksess! De er i skinn og ligger til 1199,- Blåfargen er nydelig, og perfekte til jeans:)Kontrasten mellom det blå og det brune er gir skoene det lille ekstra! Vi har størrelsene 36-41:)

Ha en vakker torsdag:)


1 kommentar:

  1. Kan dere Lage et innlegg med alle vårjakkene?:)

    SvarSlett