torsdag 24. januar 2013

Kamuflasje på godt norsk;)

Marianne elsker denne kule jakken fra Minimum!!
 Og har derfor måtte ty til den to dager på rad nå;) Men det er da man vet man har funnet seg en ny yndling;) Jakken ligger til 999,- og kommer i størrelsene 34-42. Marianne har på seg størrelse 36, så den er med andre ord litt stor;)

 Er det for kaldt ute, så får man ta den i bruk inne;)
Og det fungerte strålende;) Myk og god, og ikke for varm!

 Under jakken har Marianne på seg en ny basic genser fra Second Female, som ligger til 499,- Noen vil kanskje lure på hvorfor den er ferdig hullet;) Det er fordi den er så kul;) Rett og slett. 
Den er ganske ettersittende og normal i størrelsen, Marianne har på seg størrelse m.

 Fargeklatten av et tilbehør er med på å gjøre hele antrekket! Vi digger den nye fargen på statementsmykket fra Second Female;) Smykket ligger til 399,- og gjør virkelig et antrekk;)

 Marianne måtte bare få med en sånn pose;) Måtte bare!!

 Et mørke grått pencil skirt får ikke blitt feil:) Dette fine skjørtet kommer fra Filippa K, og kan fortsatt bli ditt;) Vi har noen få igjen! Skjørtet ligger til 999,- og Marianne har på seg størrelse m. Det er fin lengde, og høyt i livet. Så høyt som man bare vil;)

oh lalala;)
Fin måte å avslutte dagen på;) Et aldri så lite rumpebilde! 

Kamuflasje? Noe for deg?

Håper dere er klare for helg;)


5 kommentarer:

 1. Knallkul jakke!!
  Og digger smykket:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant:):) Bra du liker det du ser;) Det er jo det viktigste av aaalt!! God helg :)

   Slett
 2. Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  My name is Thanh Le, i am the owner of blog http://www.homedesignlove.com
  I'd be happy if you allow me to your blog list.

  SvarSlett
 3. Ohlala :-) både skjørt og kamo jakke takk- må nok ta turen innom til uken- må jobbe litt i helgen men da noe å glede seg til da. Kjedet er fint men etter en fargeanalyse for mange år siden kler jeg visstnok ikke gult, men kjenner jeg butikken rett finnes det noe annet også :-) God helg !!!
  Fredags klem fra Hanne:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne:)
   Nå gleder vi oss til du skal komme innom:) Det har jo kommet inn sååå masse fint! Og kjedet er litt sånn gønn/gult;) Om det hjelper på;) Men vi har jo mange andre smykker inne også;) Så vi skal nok finne noe fint:)
   Håper du får en fin mandag!

   Slett