mandag 24. desember 2012

Vinnerne ER.......

Damdidam....


GØRIL
Fikk etter mye om og men dra hjem fra sykehuset med min syke gutt og feire jul hjemme i 2008 og 2009. Det var så godt, pynte oss, spise deilig julemat og slippe leger, sykepleiere og alarmer som ulte.
Det er for meg ett av mine beste minner, og det bærer jeg i hjertet hver dag. Nå feirer vi dessverre jul uten han, så da er det viktig med slike hjerteminner man kan ta frem :)


NINA KIME
Oslo sentrum! Evt. Sandvika storsenter. Eller begge steder:) Håper på ny butikk! Jeg synes det er mer personlig og hyggelig å handle i butikk (spesielt deres som er så koselig) enn på nett, men ellers er jo nettbutikk bra for alle som ikke bor i nærheten av butikken deres.



LINE
Jeg benytter enhver anledning til å ta turen innom Lille Himmel og har derfor aldri handlet på miinto. Men det er en fantastisk mulighet for de som bor for langt unna til å handle i Norges fineste butikk <3


MARTINE
Ååå, det er jo omtrent UMULIG å svare på! Dere er jo så herlige og flinke på alle mulige måter :) Jeg kan jo kanskje komme med et forslag til bloggen? For oss som ikke har anledning til å dra til butikken pga avstanden, hadde det kanskje vært en idé med favorittposter. Altså at dere for eksempel lager et innlegg i uken der dere plukker frem de ekstra fine skattene dere har hver uke:) Slike innlegg er i hvert fall jeg veldig glad i! God jul og fin advent til dere <3


MARTINE HUNES
både flere enkeltbilder av plagg fra butikken og antrekksbilder som inspirerer til en ny mixing av klær :) men fra før av har dere jo masse herlige innlegg, som inspirerer i hverdagen :)


MIE
Det blir ikke vanskelig, jeg har jo gjort det før (fortalt at jeg synes det er veldig fint at dere er så jordnære og at det derfor er lett å prøve plagg og slike ting sammen med dere). Så nå skal jeg fortelle noe nytt. Dere fortjener ros for at dere har en veldig fin instilling til kundene (eller hvertfall meg) som kommer inn til dere. I noen butikker kan man føle seg overfalt når man kommer inn døra, og ser du på en topp kommer de løpende med matchende skjørt, men slik er det ikke hos dere. Det er alltid koselig at dere hilser når vi kommer inn, sier ifra at det bare er å spørre før dere lar oss få tid til å titte litt rundt før dere evt kontakter oss igjen. Og det er deiiiiiiiiliiiiiig :)Liker også at dere kommer med fine råd og prøver å sette dere inn i "tankerekken" min rundt "handleoppdraget" uten at jeg føler at jeg blir snakket bort fra min egen stil, eller ender opp med noe som egentlig ikke er helt meg. Og det er også deiiiiliiiiiiig :)
Stå På, beviset på at dere gjør masse riktig ligger vel i antall besøkende :)


MAY-BRITT
Tøysete nei! Det er hele sjarmen med bildene deres! Dere gjør faktisk klærne mere tilgjengelige og "ufarligjør"moten. En får følelsen av at "alle"kan bruke klærne dere viser,dere ER menneskelige dere òg! Ikke bare modeller som er uoppnåelige for folk flest. Så fortsett som før:tøys i vei!!



KRISTINE
Det må være da jeg skulle på en vennefest og ikke hadde noe å ha på meg. Kom til Lille Himmel og Ann Kristin hjalp meg med et kjempekult antrekk. Kjole fra Baum und Pferdgarten og Debbie ankelstøvletter. Kjempe god hjelp og festen reddet. Fikk masse skryt for antrekket.



CAMILLA K
Ja, absolutt! Gleder meg til å se alle juleprogrammene, til å spise julemat med familien og til å se fjesene til mine nære og kjære når de åpner gavene som jeg har kjøpt. Er ikke liten lenger, men julaften er fremdeles veldig stas :)

Håper dere får en fantastisk julekveld!!


Gratulerer alle sammen:-)

send oss en mail på lillehimmel@gmail.com eller kom innom butikken og hent premien din.

2 kommentarer:

  1. Jippiii, tusen takk :D

    SvarSlett
  2. Tusen tusen takk ! Jeg vant! Så glad jeg ble!! :0)

    SvarSlett