søndag 23. desember 2012

Julekalender Luke 23

Da er det dags for nest siste luke, Lykke Til alle sammen:-)

I tillegg vil vi takke alle dere søte kunder (og noen litt frustrerte menn) som har vært innom Lille Himmel og handlet ferdig de siste julegavene i dag, vi er så glade i dere!!

God JuL :-)


46 kommentarer:

 1. Ja det skal jeg love deg :) Blir nok aldri for gammel til å følge den barnslige forventningen som julekvelden medfører seg!! Har med årene synes det har blitt mer gøy å gi gaver en å få.

  Mvh Torunn (brandvold84@hotmail.com)

  SvarSlett
 2. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 3. Ja! Mest over det å være sammen med familien,glede seg over Tre nøtter til askepott,spenningen i huset som har bygget seg opp over flere uker-se forventningen i ungenes øyne! Klisjeaktig,ja jeg vet det! Men,sånn er nå julen... Aller mest gleder jeg meg til å se reaksjonene når gavene blir pakket opp! Det er så koselig å gi! Håper dere alle får en god og rolig jul! Klem fra meg:0) maybrittmcneill@gmail.com

  SvarSlett
 4. JA! Jeg gleder meg til forventningsfulle barn, besøk av nissen, at familien samles, deilig mat, og at julefreden senker seg mens jeg koser meg med et glass vin og de jeg er mest glad i!

  Elisabeth

  elisabeth_ross(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 5. Ja, gleder meg til den dagen med mest tradisjon. Famile, tre nøtter til askepott, julegudstjeneste, ribbe og pølse og gaver. Kanskje jeg er så heldig å få noe som dere på Lille Himmel har pakket inn ;-)

  God jul!

  Mona
  Lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 6. Tja... Jeg er ikke i fyr og flamme, det har rett og slett vært mye tullball denne desember måned. Influensasyk familie, minstemann på sykehus, flytting og pappeskekaos og nå ligger mor på sykehus med influensa og lungebetennelse.. Håper veldig hun får komme hjem på permisjon i morgen slik at hun kan se barna pakke opp julegaver og kose seg.. Det får bli den julen det blir, så satser vi på alt blir bedre til neste jul;) Ønsker dere en alle en koselig julefeiring!

  Klem Anja C

  SvarSlett
 7. Ja, gleder meg til tilbringe dagen med familien! Forventningsfulle unger og ribbe i ovnen - da er det jul! :-) Love it <3

  Ønsker dere en riktig god jul!

  Hilsen Mona / monabeach@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Jaaaa, her gleder vi oss stort!!
  GOD JUL til dere fine jenter ♥

  SvarSlett
 9. Ja, gleder meg veldig til kos og hygge på julekvelden. :-)

  SvarSlett
 10. Ja, gleder med til julekos med familien :)
  Denne julen skal nytes etter ulykken jeg var i, dødsfall på kjente i desember må man sette pris på familien og venner...
  :)
  Carpe diem!  Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
  en fredelig jul vi ønsker med dette.
  Sender deg en juleklem
  og håper den finner frem

  SvarSlett
 11. JAAAAAAAAA :D
  Gleder meg sånn til å se om julegavene jeg har kjøpt faller i smak, og så gleder jeg meg til koselige stunder sammen med familie og venner i hele romjula :)

  God jul alle sammen.

  SvarSlett
 12. Ja, jeg ser virkelig frem til å være samlet med familien, spise god mat og slappe av! Håper også at værmeldingen stemmer slik at det blir hvit jul:) En god og fredelig jul ønskes dere alle!
  Hilsen
  Nina (ninakime@gmail.com)

  SvarSlett
 13. JA! Første jul med sønnen min!<3

  Hilsen Annette (Annetteste1990@hotmail.com)

  SvarSlett
 14. Gleder meg veldig til morgendagen, familien er samlet og barn med forventningsfulle øyne. Men: julens gleder finner du ikke under treet, men i ditt hjerte:)

  Ønsker dere alle på Lille Himmel en riktig God Jul!!!

  Mona K

  SvarSlett
 15. Ja, jeg gjør faktisk det:-) Julekos med familien og to små som er spente herifra til evigheten gjør julaften helt spesiell...

  Ønsker dere fine en koselig julekveld.

  Klem Kine

  SvarSlett
 16. Ja det gjør jeg!
  Og det gjør visst datteren vår og :)
  Hun er 3,5- og måtte sjekke at hun hadde kjole til i morgen. Hun må nemlig være prinsesse- for julenissen er prinsen hennes :P

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 17. Ja, gleder meg til god mat, drikke, pakker, små barns tindrende øyne når pakkene åpnes og ikke minst å være sammen med familien!!! Finnes ikke noe bedre:-)
  Klem fra Jannicke Haugen.

  SvarSlett
 18. Gleder meg og gruer meg.
  Gleder meg til å feire jul med min familie og se barnas spente blikk mot gavene, nyte deilig mat og være sammen. Gruer meg litt til å feire uten min kjære sønn, men han er alltid med i hjertet. Julen er mest fin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sender et lite <3 til deg :-)
   Veldig fin innstilling du har selv om det må være det tyngste man kan oppleve.
   Håper dere får en koselig dag :-)
   God Jul!!

   Slett
 19. Ja, jeg gleder meg! Spent på hva kvelden bringer, men i motsetning til da jeg var barn, er jeg mest spent på reaksjon på gavene jeg gir og ikke gavene jeg får.
  Mitt julehøydepunkt er likevel frokost 1.juledag :)

  God jul, måtte dere få alt dere ønsker dere og litt til!

  SvarSlett
 20. Jaaaaaaa, tar nok kvelden nå også gledet jeg meg til laaaang juledag i morgen.
  Kos dere dere også, også må dere ta dere en velfortjdnt ferie.
  God Jul
  Hilsen Mie
  Mieogmons@gmail.com

  SvarSlett
 21. Jaaaa, julen er så koselig :-) Håper dere får en fin julekveld dere også! Stor klem fra Mariel

  SvarSlett
 22. Det har vært mye stress i det siste, så det skal bli godt å kunne sette seg ned å ikke behøve å tenke på alt som må gjøres i tide. Om ikke alt blir gjort, får det bare være.


  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 23. Gleder meg veldig til å kjenne lukten av pinnekjøtt fylle huset og se gleden hos ungene når de får det de har ønsket seg så lenge.

  Ha en fredfull og god jul
  Merethe F

  SvarSlett
 24. Ja, absolutt! Gleder meg til å se alle juleprogrammene, til å spise julemat med familien og til å se fjesene til mine nære og kjære når de åpner gavene som jeg har kjøpt. Er ikke liten lenger, men julaften er fremdeles veldig stas :)

  Håper dere får en fantastisk julekveld!!

  Julehilsen fra Camilla K

  SvarSlett
 25. Blir en litt annerledes jul med min far, og en nær familievenn på sykehus :-( Feiringen starter der og så fortsetter vi her hjemme.Ikke samme forventninger som vanlig når en vet at alle ikke kan være tilstede ...

  Ha en fin jul og slapp av etter alt jule-stresset!!! Håper dere ikke får altfor mange 5- på kunder i morgen ...

  SvarSlett
 26. mari/storesky@hotmail.comsøndag, desember 23, 2012

  JAA! Selv om jeg nettopp har bikka 30år så gleder jeg meg som en liten unge. Både til pakker og TVkos i pysjen til langt på dag <3 Kanskje på tide å bli voksen snart..? Eller ikke!

  SvarSlett
 27. Ja, jeg gleder meg til å feire med våre to barn og mange andre i familien! det blir en folksom jul- for første gang som jeg har opplevd, og det blir bra!

  Ole-Martin
  olejen(ætt)live.no

  SvarSlett
 28. Jeg gleder meg stort til morgendagen, og nå er det bare å komme seg i seng så det blir julaften så fort som mulig :) Riktig god jul til alle sammen!! :)

  SvarSlett
 29. Føler meg som ett lite barn å år julaften nærmer seg, gleder meg helt sinnsykt! :D Gleder meg til all den gode julematen, all familiehyggen og ansiktsuttrykkene på alle store og små når de åpner gavene fra meg:)
  Ønsker dere alle i Lille Himmel ei riktig fin jul!

  SvarSlett
 30. JA!!! Så det kribler i hele kroppen :D:D God jul!

  SvarSlett
 31. Ja, jeg gleder meg! Jeg var redd jeg ikke skulle gjøre det, for dette er første julen jeg feirer alene med bare min kjære og døtrene mine. Det er minstejentas første jul, og jeg syntes det var utrolig leit at hun ikke skulle ha mer familie rundt seg på juleaften. Men her ligger pakkene under treet, middagen er klargjort til tilberedning i morgen og vi koser oss! Jeg gleder meg masse til å se på NRK hele dagen og kose meg hjemme med min lille familie <3 Jeg er sikker på at vi får en fantastisk feiring selv om det bare er oss fire! :)
  Riktig god jul til dere!

  SvarSlett
 32. Ja, jeg gleder meg masse!!!!:-))) Ha en fin kveld:) Mvh Carina_viridiana@hotmail.com

  SvarSlett
 33. Hehe, var en kjapp tur på butikken for å hente mamma idag, og det var overvekt av gutter og menn på senteret idag, haha. Var så morsomt å se. Folk gikk i "gjenger" for å hjelpe hverandre med gaver. Hehe, men over til spørsmålet ja: JA, jeg gleder meg til imorgen! Vi skal kjøre til Rjukan og feire jul med hele familien min der, noe som blir veldig koselig ;-) God mat og drikke, hyggelige folk og god stemning!<3 Og ikke minst: pakker!! Hehe, gleder meg som en liten unge ;-) Marit B.E.

  SvarSlett
 34. Mailen min er forresten: maritbe.blogg@hotmail.com

  SvarSlett
 35. Dagen skal feires på tradisjonelt vis. Familie, mat og gaver i massevis. Gleder meg, men har likevel en bismak når en tenker på alle som ikke har det sånn. Godene skulle vært bedre fordelt.

  God jul til alle!

  Gunvor R.

  SvarSlett
 36. Jaaaaa!!! Og jeg håper på noen himmelske Lille Himmel-pakker under treet ;-)
  GOD JUL!

  Tiril
  tiril_nevland@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Hei!

  Julaften blir kos med god mat og gaver
  og samvær med familie, men også med tanke på
  de som ikke er blant oss lenger.

  SvarSlett
 38. Ja, gleder meg til god mat og pakker med familien min. Men jeg skal innrømme at den riktige julefølelsen mangler litt enda, så jeg håper den kommer i natt :)

  Kristin h

  SvarSlett
 39. Åååjada!!!:D
  Marthe.xd@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Jaaaa! Nå snør det skikkelig, så kommer sannsynligvis til å våkne opp til et 'magisk' hvitt landskap i morgen, akkurat som man drømmer om ;) Dessuten er det første jul som familie/mamma, og det gleder jeg meg til (selv om hun er for liten til å skjønne noe, men likevel...)! GOOOOOD JUUUUUL!

  SvarSlett
 41. Ja :) selv om jeg er 27 år gleder jeg meg like mye!! Skal opp tidlig slik at dagen blir lang:) ønsker dere fine jenter en riktig Gud jul!!! Hilsen camilla_lykken@hotmail.com

  SvarSlett
 42. Ja, jeg gleder meg veldig til julaften. Førjulstiden er preget av mye mas, men så rart som det høres ut senkes virkelig skuldrene på julaften. Det er for sent å gjøre noe med de gavene som ikke har blitt kjøp, de stedene som ikke har blitt vasket og alt annet man har glemt. Selv koser jeg meg med den nærmeste familien på julaften, og vi tar tingene som de kommer. Jeg synes det er deilig jeg!

  SvarSlett
 43. jaaaa. Familien samlet og pappa hjemme fra sykehhuset :) Lykke. Pyntet hus og god mat i vente.
  GOD JUL til dere flotte jenter på Lille HImmel.

  SvarSlett
 44. Helt ærlig: sånn passelig. Jeg syns julen er en vond tid, og jeg kan ikke hjelpe for det. Håper hvert år at den blir bedre, men.. Trist å si det, men jeg ser fram til julen er over.

  E/sunde92elin@hotmail.com

  SvarSlett