lørdag 22. desember 2012

Julekalender Luke 22 + info

Nå nærmer det seg med stormskritt til julaften, vi håper alle har funnet roen og bare koser seg:-)
For de av dere som ikke har det enda så har vi åpent til kl 20 i dag og fra 14-19 i morgen!!
 
Vi trekker ikke noen vinnere av julekalenderen i dag, vi gjør det på julaften morgen.
På den måten får vi med dagen i dag og i morgen også.
På julaften legger vi også ut den siste og største luken og den trekkes det vinner av på første juledag.
 
Vi ønsker dere en riktig GOD JUL :-)
 


37 kommentarer:

 1. To ting: en hvit nydelig dyr kjolejakke og mitt SB marineblå ull/silke skjerf, med grå stjerner:) Det er luksus, varmer og jeg føler meg veldig fin:)Husker ennå følelsen når jeg fikk den vakre papirposen i butikken, og vandret ut med en skatt i posen:)

  SvarSlett
 2. Det er flere det! Men skal jeg plukke ut én må det være da jeg bestilte gjennom miinto.no. Bestilte en Granny purse fra dere.Noen dager senere fikk jeg en hyggelig telefon fra Lille Himmel:dere var dessverre utsolgt for fargen jeg hadde bestilt.Den blide stemmen i telefonen hjalp meg å finne en annen og beklaget så mye! Den koselige og personlige måten dette ble håndtert på gjenspeiler Lille Himmel's kundefilosofi: personlig service på det beste! maybrittmcneill@gmail.com

  SvarSlett
 3. Har ikke handlet noe hos dere enda ettersom dere ikke hadde igjen av den klokken jeg ønsket meg. Men fikk veldig bra service og dere var veldige flinke til å komme med alternativer og forslag på andre klokker! En veldig bra opplevelse :)

  SvarSlett
 4. Det var da jeg sto på liste til å få Storm og Marie jakken og dere ringte og sa at den var kommet. Dere var like entusiastiske som meg. Og rett hadde dere - det var en Fantastisk jakke som jeg elsker. Og hadde den hos meg to dager etter at dere hadde fått dem.

  Elsker at man kan stå på liste når dere har vist fremmtidige herligheter.

  SvarSlett
 5. Mitt første besøk. Jeg hadde fulgt dere på bloggen en liten stund da jeg forelsket meg i et par ballerina fra Debbie. Spenningen var stor da jeg entret butikken. Hadde dere igjen min størrelse? Var skoene like fantastisk som på bildet? Ja! Alle forventningene ble innfridd og forelskelsen lever ennå :)

  /Randi (ra-hauge@online.no)

  SvarSlett
 6. Hei;) Det må ha vært da jeg kjøpte Triwa klokken min! Var veldig vanskelig å bestemme seg for hvilken jeg skulle velge, men dere var som alltidså blide og til stor hjelp! Så jeg gikk derfra og var super fornøyd, elsker klokken fortsatt. Tusen takk for en super butikk og fantastisk service! God jul;)

  Hilsen Anette
  anette_82_2@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Min beste handleopplevelse var når jeg sommeren 2011 var innom for første gang.
  Det ga mersmak!! Fikk kjøpt meg flere ting, men det jeg syns var det beste var den gode servicen jeg fikk av Hanne, og det at jeg følte meg velkommen som kunde.

  SvarSlett
 8. Jeg har kjøpt så mye hos dere, men de beste handleopplevelsene hos dere kommer da jeg vandrer rundt i butikken og finner små skatter som jeg kan gi bort i gave til noen som virkelig setter pris på det. Dere har så mye fine lykter og lys sammen med alle de herlige klærne og tilbehøret, så jeg føler jeg aldri har sett alt dere har. Ellers så er min beste handleopplevelse til meg selv det første becksøndergaard skjerfet mitt som jeg kjøpte av dere helt i begynnelsen når dere startet butikken, og det har vært en trofast venn, sommer som vinter, siden :)

  SvarSlett
 9. Bladarmebåndet og triwaklokka miiiii!!!fineste❤❤❤passer til alt!masse skryt for d og...😊

  Hilsen siv (til_siv@hotmail.com)

  SvarSlett
 10. Jeg har desverre ikke handlet hos dere enda, men dere har så mye fint så regner med jeg kommer til å handle hos dere snart :)

  Sara J.
  rangoahang@hotmail.com

  SvarSlett
 11. Har bare hatt gode handleopplevelser hos dere, men det var en gang nå før jul at jeg var på befaring i Bjørkelangen med jobben min. Der var det minus 16 grader og jeg hadde pakket på meg dunjakke, skibukse, hansker og store klumpete vintersko. Jeg hadde gått ute i flere timer før vi skulle kjøre tilbake til Sandvika, følte meg trøtt, sliten og ufresh! Så hadde jeg da siklet på en ny Triwa klokke, nemlig den i sterling steel. Siden vi kjørte forbi Lørenskog på veien tilbake, hoppet jeg av slik at jeg kunne dra innom Lille Himmel. Følte meg som en boms da jeg entret butikken. Du vet den følelsen du får når du går inn i en butikk og føler at du ikke hører hjemme og damen bak disken ser veldig rart på deg og rynker på nesa...? Sånn føltes det overhodet ikke på Lille Himmel! Jeg møtte Marikken og hun var kjempehyggelig, blid og behjelpelig. Løftet ikke et øyenbryn over at jeg så ut som jeg kom rett fra nordpolen. Hun hadde samme klokken, og var veldig fornøyd. Jeg er også veldig fornøyd med kjøpet, klokken er råstilig! Har fått mange komplimenter. Så tusen takk for at Lille Himmels ansatte er så seviceinnstilte og blide, og behandler alle kunder likt! Dagen min slutten i alle fall med en opptur:)

  God jul til dere alle!

  Hilsen Nina (ninakime@gmail.com)

  SvarSlett
 12. Det må vel være mitt første besøk hos Lille Himmel det.. Etter to svangerskap og to nydelige små på ganske kort tid, hadde jeg spart opp litt penger til shopping. Så da jeg kom inn i deres butikk, hadde jeg satt av ganske mange tusenlapper til å fornye meg selv og garderoben. Jeg var sånn passe lei av ammetopper og sorte tunikaer. Jeg fikk så god hjelp, og gikk ut med noen poser med stilige klær, økt selvfølelse, og et stort smil!! God service og god hjelp gjorde sitt til at jeg nå er blitt fast kunde;)

  Klem Anja C

  SvarSlett
 13. Jeg har ikke handlet hos dere ennå- men dere skal ikke se bort i fra at det blir et kjøp etter jul! Jeg har sett mange flotte ting hos dere nå gjennom å delta i kalenderen, så det frister med en handlerunde!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 14. Det er bjørg armbåndet og ringen min:) kjempe fornøyd:) hilsen camilla_lykken@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Handlet et lekkert becksøndergaardskjerf i typen zebra fra dere via Mail og det fungerte helt utmerket. God service og rask levering :) takk!

  Kristin h

  SvarSlett
 16. Jeg har dessverre ikke vært hos dere og handlet enda! Rett og slett fordi pengene ikke strekker til. Barna blir nok prioritert her, dessverre for mor ;) Men jeg er sikker på at min fremtidige handleopplevelse vil bli flott, med blide damer og super service! :)

  SvarSlett
 17. Har ikke hadlet hos dere. Enda:)

  molait@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Vanskelig å velge ut en handleopplevelse som er bedre enn noen annen. Er alltid så glad og fornøyd når jeg tusler ut fra Lille Himmel med noe fint i posen. Men skal jeg plukke ut en gang, så er det kanskje den aller første kundekvelden dere hadde. Fikk kjøpt så mye fint <3

  SvarSlett
 19. Det må være da jeg trippet ut av butikken deres med nyinnkjøpte Debbie boots, tusen takk for strålende service og som alltid får meg i godt humør :-) God jul til alle dere finusene i Lille Himmel :-)
  Hilsen Tone Henriksen

  SvarSlett
 20. mari/storesky@hotmail.comlørdag, desember 22, 2012

  Den dagen jeg kjøpte mitt første becksøndergaardskjerf og triwaklokka som jeg hadde spart en god stund til! da følte jeg meg fin da <3

  SvarSlett
 21. Er veldig fornøyd med et Becksøndergaardskjerf jeg kjøpt på halv pris hos dere. Kvaliteten på skjerfet er selvfølgelig upåklagelig og jeg har brukt det masse. Det ble kjøpt da det var kveldsåpent på Triaden. Jeg var trøtt og sliten, men dere var hyggelige noe som gjorde shopping på en sen torsdagskveld til en hyggelig opplevelse!

  SvarSlett
 22. Har enda ikke handlet hos dere, fordi jeg bor et lite stykke unna, men jeg liker å drømme meg bort på bloggen deres.. :-) Ønsker meg en handletur om ikke lenge.

  SvarSlett
 23. Set blir vanskelig siden jeg ikke har handlet hos dere. Oppdaget butikken deres i forbindelse med denne julekalenderen, og jeg bor såpass langt unna at jeg ikke bare kan ta en tur innom...

  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 24. Bestilte meg noen debbie shoes gjennom bloggen.
  Superfine sko. Ble så glad for den ypperlige servicen og gode svar på det jeg lurte på.
  Skoene hadde jeg lett etter lenge, og dere hadde ett par igjen i min størrelse. Lykke!!! :-)

  SvarSlett
 25. Åååå, det er lett. Bjørg spinearmbåndet og spineringen min. Det var gøy :-) og er ett kjøp jeg fremdeles er kjempe glad for at jeg gjorde :)
  Husker også veldig godt første gangen jeg handlet hos dere, dere hadde bursdag ig mase gode tilbud og jeg ble så glad da dere hadde loopielovearmbåndene, det var også da jeg oppdaget Second female og det skal dere ha stor takk for!!!!
  Hilsen Mie
  Monsogmie@gmail.com

  SvarSlett
 26. Åååå, det er lett. Bjørg spinearmbåndet og spineringen min. Det var gøy :-) og er ett kjøp jeg fremdeles er kjempe glad for at jeg gjorde :)
  Husker også veldig godt første gangen jeg handlet hos dere, dere hadde bursdag ig mase gode tilbud og jeg ble så glad da dere hadde loopielovearmbåndene, det var også da jeg oppdaget Second female og det skal dere ha stor takk for!!!!
  Hilsen Mie
  Monsogmie@gmail.com

  SvarSlett
 27. Jeg gleder meg! Jeg hare bare kjøpt fra dere en gang, og det var gjennom miinto (har ikke hørt om dere før det -dessverre!). Selv om det manglet flere varer i min bestilling, så ordnet dere opp med en gang - noe jeg setter stor pris på ;-) Så jeg har en positiv opplevelse med dere! Stå på videre ;-) maritbe.blogg@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Det er en mih jeans som jeg handlet gjennom mail med dere:) flott service!!;)
  Mvh Carina_viridiana@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Jeg pendlet til Oslo hver uke i en periode ifm. jobben, og det er et utallige hav av butikker i Oslo, men jeg måtte nesten hver uke i denne perioden besøke Lille Himmel. Det ble min favorittbutikk. Jeg klarer ikke å trekke frem en bra shoppingopplevelse. Jeg har bare hatt flotte shoppingopplevelser hos dere. Fantastisk vareutvalg, sjarmerende butikk og god service. Savner å kunne være innom dere.

  Merethe F

  SvarSlett
 30. Jeg har enda ikke handlet hos dere, men håper at jeg snart får muligheten!

  SvarSlett
 31. Det må være da jeg skulle på en vennefest og ikke hadde noe å ha på meg. Kom til Lille Himmel og Ann Kristin hjalp meg med et kjempekult antrekk. Kjole fra Baum und Pferdgarten og Debbie ankelstøvletter. Kjempe god hjelp og festen reddet. Fikk masse skryt for antrekket.

  SvarSlett
 32. Har ikke handlet hos dere enda, men ser for meg at jeg tripper stolt og glad ut av butikken deres på nyåret med mine nye debbie shoes ;-)
  Mona S (monabeach@hotmail.com)

  SvarSlett
 33. Min beste handleopplevelse hos dere var den på deres første kundekveld. Jeg handlet masse fint til en billigere pris, noe som i seg selv var en super handleopplevelse. Men det virkelig supre var da jeg fikk trekke en gave fordi jeg hadde handlet over et visst beløp. Gaven var en NN07 bukse som har vist seg å bli min favoritt! Jeg var ikke kjent med kvaliteten på NN07 jeansene før jeg vant den hos dere, så den handleturen der var en super handleopplevelse!

  hanne.bjorge.eriksen@hotmail.com

  SvarSlett
 34. Kommer i januar, for her er det mye lekkert!
  Tenker at lommeboken må være full og god
  For her finner man alltid noe
  Dere er jo då snille og gode

  SvarSlett
 35. Jeg har ikke fått handlet enda, men spørs om det blir noen Debbie's når det nærmer seg vår!

  Elisabeth

  elisabeth_ross(at)hotmail.com

  SvarSlett
 36. Må være første gang jeg handlet hos dere!! Handlet over nettet og har aldri opplevd så bra service!!

  Hilsen Annette (Annetteste1990@hotmail.com)

  SvarSlett
 37. Syntes alltid det er hyggelig å handle hos dere så det klarer jeg faktisk ikke å svare på:-)
  Det jeg desidert har brukt mest av det jeg har handlet hos dere er et skjerf i ull fra Syster P, er bare så glad i det...

  Klem Kine

  SvarSlett