søndag 9. desember 2012

Luke 8 og 9 samtidig

Det går som dere vet litt fort i svingene i blant og i går rakk vi rett og slett ikke å legge ut noe innlegg om dagen julekalender. Men det betyr jo bare at dere får to stykker på en gang i dag.
Det er ikke dumt er det vel??
 
Svar på begge lukene i samme kommentar så har du jo også dobbelt sjanse til å vinne :-)
 
HUSK at vi også har åpent i dag fra kl 14-19!!
 72 kommentarer:

 1. Hei jenter på lille himmel!
  Jeg synes at dere har så mye fint på lille himmel så det var vanskelig å svare på luke nummer åtte ;) Jeg er veldig glad i smykker og tilbehør da, så kanskje enda mer av det? På luke nummer ni må jeg nok svare at jeg aldri, og da mener jeg aldri, vinner på noe som helst, så hvis jeg hadde vunnet her hadde jeg blitt utrolig glad :)) Uansett hva det hadde vært egentlig!
  Ha en fin adventssøndag :)
  Klem fra Mariel

  SvarSlett
 2. Luke nr 8: Jeg har dessverre ikke vært på butikken deres, så mitt inntrykk er kun gjennom det dere legger ut på bloggen. Jeg må si at jeg synes dere har en fin kombinasjon på produktene deres, og tror dermed jeg ikke ville ønsket noen endringer: )

  Luke nr 9: Jeg skulle ønsket jeg vant fordi jeg kunne trengt en liten oppmuntring nå i eksamenstiden. Å lese til eksamen er tidkrevende og tar mye energi, så det hadde vært artig å vinne slik at man fikk et lite løft i energien og motivasjonen!

  Ha en fin andre søndag i advent!

  Sara W

  SvarSlett
 3. Vet faktisk ikke hva jeg ville hatt mer eller mindre av.
  Syns dere har en veldig fin miks av det meste...
  Hvis det skulle være noe så må det bli litt mer sko kanskje?
  (skodilla det er meg det)

  På luke nummer ni må jeg jo svare at jeg fortjener å vinne en liten ting fordi jeg har bursdag rett før julaften, og det betyr at ingen husker den, og null gaver på bursdagen :(

  SvarSlett
 4. Åå, det er veldig vanskelig å svare på spm nr. 8, men jeg kunne tenke meg enda flere jakker slik som trenchcoats for eksempel. Det hadde også vært herlig med smykker fra Maria Black! De ringene hennes er n-y-d-e-l-i-g-e! Dere har en helt fantastisk godtepose av en butikk med alle de fine merkene dere fører, så jeg er veldig happy med det :)

  Når det kommer til luke nr. 9 så håper jeg at jeg har en bitteliten mulighet til å fortjene kalendergave? Dette er min første jul utenfor sykehuset på 6 år. Før det igjen så var jeg innlagt for laukemi. Det er lenge siden jeg har kunnet slappe av uten å tenke på hva sykepleiere og leger pålegger med å gjøre. Derfor hadde det vært helt herlig om jeg hadde fått en liten oppmuntring i denne mørke tiden! Jeg vet det er mange som fortjener å vinne, men... jeg vet at julen handler om å tro og å håpe. Så jeg krysser fingrene for at hellet er med meg! Stor klem og fin advent til dere <3

  SvarSlett
 5. 8. Jeg skulle ønsket masse mer klær- gjerne kjoler til vinterbruk!

  9. Fordi alle pakkene går til våre to barn på 1 og 3 i år :)
  Blir nok fint lite på a'mor :P

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com.

  SvarSlett
 6. 8 - vanskelig og komme på noe og forandre på, med hånden på hjertet - butikken er PERFEKT slik den er:)

  9 - tja, si det, fortjener den sikkert ikke mer enn noen andre, men jeg elsker små gaver i hverdagen, hihi:))

  Ha en fin dag ♥

  SvarSlett
 7. 8: Herresko

  9: Fordi jeg er en fattig student.

  zuperman_93(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 8. Luke 8; Vet dere, det har jeg ikke noe godt svar på - jeg synes dere har det meste og alt det jeg kunne ønsket meg :)

  Luke 9; Fordi jeg fortjener det ;)

  SvarSlett
 9. Hei,

  Luke 8: Mer kosmetikk kanskje?
  Luke 9: Jeg fortjener ikke å vinne mer enn andre, men det hadde vært deilig med en liten førjulsoverraskelse!:)

  Juleklem fra Julie

  SvarSlett
 10. Luke 8: Mer smykker av forskjellige merker, særlig armbånd. Og de kuleste skjerfene fra Holzweiler, men de kommer kanskje snart?
  Luke 9: Fordi jeg sitter med kjedelige hjemmeeksamener de to neste ukene, og ønsker meg en liten førjulsgave :)

  SvarSlett
 11. Fordi jeg har strikket 14 par sokker! hehe :p

  SvarSlett
 12. Marianne/storesky@hotmail.comsøndag, desember 09, 2012

  Luke 8; synes butikken egentlig er ganske så optimal med tanke på smaken min så vet ikke helt hva jeg ville ha forandret på :-) Er sko og veskegal da så kanskje litt mer av det;-)

  Luke 9; jeg fortjener å vinne rett og slett fordi jeg er en litt for sliten mamma for tiden som virkelig trenger noe fint å freshes opp med!

  SvarSlett
 13. Hvis dere skulle pusset opp har jeg ett ønske: større butikk! Med plass til mere av alt det fine dere har + mange andre nyheter! Hadde blitt utrolig glad for å vinne :0) maybrittmcneill@gmail.com

  SvarSlett
 14. 8 - Dere har kjempemye fint, så dette var vanskelig! Sophie by Sophie er mitt forslag
  9 - Jeg fortjener ikke gaven noe mer enn andre, men jeg ønsker meg gaven fordi jeg studerer i Bergen og har få muligheter til å dra innom butikken!

  SvarSlett
 15. Luke 8
  Jeg er nettkunde, aldri vært på Lille Himmel. På bilder fra butikken ser det ut som en fin miks av klær, sko, tilbehør og interiør.
  Ut fra mitt ståsted er sko + tilbehør (smykker/skjerf) et stort interesse område. Jeg går nesten ikke i vanlige butikker pga. en skade. Handler derfor det meste på nett. Det er ganske greit å handle sko og tilbehør på nett. Slikt må nødvendigvis ikke prøves på forhånd. Ser at de mest intressante sko og tilbehør finnes i butikker som Lille Himmel. Sko + tilbehør er en ting vi damer er opptatt av, så et utvidet sko + tilbehør utvalg tror jeg kunne slått ann (både i butikk og nett) :-)

  Luke 9
  Det er mange som fortjener å vinne en kalendergave.
  Min grunn til å fortjene noe ekstra, er at nå i desember har det vært to råtøffe år etter en rideulykke. Vært gjennom to ryggoperasjoner og masse opptrening. Livet mitt er snudd på hodet. Jeg fikk nå på fredag beskjed om at skaden er kronisk, må bare lære meg til å leve med sterke smerter. Jeg må bare gjøre det beste ut av livet sånn det er, men det er tøffe tak med masse sorger over livet som var. En ekstra oppmuntring i hverdagen som en ekstra kalendergave vil glede meg masse :-)

  Så en oppfordring til andre som har venner/bekjente/kollegaer som har vært gjennom ulykker/skader/sykdom/og lign. Tenk på vi mennesker reagerer ulikt når livet endrer seg og sorger skal takles. Selv om en person forsvinner fra jobb/skole, ikke deltar i fritidsaktiviteter, ikke kommer på vennelag eller trekker seg unna. Så tenk at det er en grunn. Stikk innom, ring eller send en hyggelig SMS/mail. Det gleder masse!!! :-)

  Ha en fortsatt fin førjulstid :-)


  Mona Lie
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 16. Trenger ikke pusse opp :)
  Er jo bare lekkert!

  Jeg fortjener det fordi min arm ikke vil gro etter en ulykke i sommer, plater og skruer...nå må jeg på nytt operer etter jul og til sommeren...

  Carpe diem!


  Klem

  SvarSlett
 17. Dere har en flott butikk, men kanskje mer tilbehør som smykker og vesker. Synes det er koselig med litt interiør og, kanskje litt mer av det.
  Har ingen grunn til at jeg fortjener adventsgave mer enn andre, men hadde vært veldig koselig med en liten overraskelse.

  SvarSlett
 18. 8: Kanskje flere gaveideer?
  9: Jeg ønsker å gi noe flott til min søster som har hatt enormt mye å stri med det siste året. Hun fortjener virkelig en oppmuntring uten at jeg skal gå i detalj her på internettet.

  Ole-Martin
  olejen(ætt)live.no

  SvarSlett
 19. Jeg synes butikken er perfekt akkurat som den er, så det eneste jeg kunne ønsket meg er mer av det! Større butikk!!! :) Og hvorfor akkurat jeg burde vinne... Vel, det er mange som har det tøft av ulike grunner... Så alle fortjener det like mye! Tror alle ville blitt utrolig glade for en liten oppmuntring, og jeg er absolutt ikke annerledes der! :D

  Fam M.

  SvarSlett
 20. Luke 8: Butikken er helt fantastisk. Den trengs egentlig ikke å pusses opp. Det eneste er at det hadde ikke gjort noe om den fantastiske lille himmelen hadde blitt en smule større, men med den samme atmosfæren.

  Luke 9: Alle fortjener å vinne en kalendergave. Min grunn er at denne måneden har vært tøff både med studier og privat. Det hadde ikke gjort noe at en gave kunne lyse opp en ellers ganske mørk desember!

  SvarSlett
 21. Luke 8: En filial i Larvik eller Sandefjord ;) Det teller vel som oppussing?

  Luke 9: Fordi jeg har vært snill jente i år ;)

  SvarSlett
 22. Luke 8:
  Fordi jeg bor et stykke unna har jeg aldri besøkt butikken deres, bare drømt meg bort gjennom bloggen. Derfor føler jeg ikke at jeg kan uttale meg om dette. Synes i hvert fall butikken ser fantastisk ut på bilder. Håper på å ta meg en tur i nærmeste fremtid.

  Luke 9:
  Jeg fortjener å vinne fordi jeg er en hardtarbeidende student som har stresset hele året. Studentlivet er aldri enkelt, særlig utfordrende er det å ha begynt på universitet i utlandet. Det hadde vært fint å kunne unne seg noe fint på slutten av studieåret, og 2012. Planen er å gi gaven til mine snille foreldre som støtter meg i denne utfordrende tilværelsen. :-)

  SvarSlett
 23. 8: Jeg synes det er veldig gøy med alle "småtingene" dere har som lys, neglelakker osv. Nå har dere jo også interiørbutikken, men om et par av elementene derfra (som de dødskule bokstav-koppene eller notatbøkene/-lappene) tok turen innom Lille Himmel hadde jeg vært i ekstase!

  9: Jeg fortjener en kalendergave fra dere fordi jeg har vært flink i dag og trent, måkt snø for naboen og satt meg ned med pensum. Da hadde det vært stas med en ekstra liten påskjønnelse :)

  SvarSlett
 24. Luke 8: Liker Lillehimmel som det er. Men skulle gjerne også hatt en butikk i Oslo sentrum:)
  Luke 9: Fordi det hadde gledet meg veldig i denne stressende førjulstiden:)

  Mvh
  ninakime@gmail.com

  SvarSlett
 25. Luke 8:
  Liker kjempegodt den gode blandingen som allerede finnes i den lille himmelen, og blandingen av dyrt og billig. Sett igjennom bildene på bloggen, vil jeg si den er perfekt! Enkle, sarte og fine smykker fra f.eks Dogeared hadde vært noe å finne hos dere. Luer fra FWSS. Acne var det også flere som nevnte da dere spurte om det i en annen luke. Men jeg liker den gode blandingen som dere fikser! LilleHimmel-mix. Jeg var egentlig ganske grønn på merker, men har blitt kjent med mange via dere;) Tommel opp!

  Luke 9:
  Jeg vil gjerne gi en oppmuntring videre til en som fortjener en, nemlig MAMMA♥ Hun er verdens beste, finnes mange "verdens beste mammaer" altså, men for meg er min den beste selvfølgelig. Mamma er min hverdagshelt. Jeg har vært syk over mange år, og trenger hjelp til det meste. Situasjonen er håpløs og vanskelig. Det er vondt for henne å se, men det blir ikke snakket så ofte om. Men jeg vet det er det. Selvom kampen er hard er det mange små gleder- med humor, latter og smil. Hvis hun hadde vunnet, ville hun blitt skikkelig kry! I tillegg er hun ganske nysgjerrig på LilleHimmel, jeg skryter og snakker mye om alle skattene som finnes der, og dukker det opp en bestilling i posten er hun like ivrig som meg når den åpnes.

  Ha en fin kveld i snøføyka!:)

  SvarSlett
 26. Dette var et vanskelig spørsmål ... det er jo såååååååå mye fint, og jeg må bruke elle melle metoden ... Kanskje litt flere sko ... Dillene mine øker bare i omfang ... sko-dille, skjerf dille, veske-dille +++ og med alt det fine dere har opprettholder dere alle dillene mine ;-)

  Spennede med oppussing ... lykke til

  SvarSlett
 27. Så svar på spørsmål 9 :
  Fordi jeg fortjener det :-D Har vært snill pike hele året, og har ikke vokst fra å tro på julenissen. Han kommer jo med gaver til snille piker ...

  SvarSlett
 28. Hei jenter på Lille Himmel :)

  Luke 8: Det er veldig vanskelig å svare på dette, da dere er kjempe flinke til å ha en flott kombinasjon. En miks av alt jeg ønsker ;) MEN da jeg er veldig glad i smykker, og annet tilbehør- så må jeg nesten si at jeg hadde ønsket litt mer av dette! Ellers tror jeg at jeg er meget fornøyd ;)

  Luke 9: Jeg fortjener det nokk ikke MER enn andre, MEN siden det nå er mitt i eksamenstid å blir mye lesing og konsentasjon og energi på det- så hadde det vært kjempe flott å vinne. Blir glad for alt;) Ååh, hadde vært en flott oppmuntring!!

  Så må dere ha en fin adventstid, og en riktig god jul !:)

  Mvh Iselin Grønning
  ( Iselin_sweet_91@hotmail.com )

  SvarSlett
 29. Luke 8: Synes Lille Himmel er veldig fin som den er. Liker kombinasjonen dere har av alt mulig, men hvis jeg skal velge må det bli mer av skjærf, vesker, smykker og tilbehør :)

  Luke 9: Er mange som fortjener en liten ekstra oppmerksomhet før jul. Selv sitter jeg (som flere andre) gravd ned i studier og eksamener, så en julegave fra dere i Lille Himmel hadde lyst opp og gitt litt ekstra motivasjon nå til de siste eksamenene :)

  SvarSlett
 30. Luke 8: jeg har aldri vært i butikken deres da jeg bor i Bergen, men følger med på bloggen hver dag og for meg ser det ut som dere har det meste:-) klær, smykker og alt en jente kan ønske seg:-)))
  Luke 9: jeg synes jeg skal vinne fordi jeg er fra Bergen og er kjempe grei:-)))
  Ha en fin kveld!
  Stor klem fra Jannicke

  SvarSlett
 31. Alle Dere flotte på Lille Himmel:)

  Luke 8; Dere har en flott butikk - men kanskje "litt" større hadde vært et ønske - ikke fordi det er stort nok - men fordi dere har altfor mye fint, som trenger bedre plass.

  Luke 9; Kunne enkelt og greit skrevet at jeg fortjente det pga en tøff periode. Men jeg har lært en ting - ingenting er UMULIG, det tar bare litt lengre tid:)

  En god adventssøndag til alle Dere flotte jenter på Lille Himmel

  Mona K

  SvarSlett
 32. Hei!

  Takk for hyggelig julehandel i dag, jeg gleder meg til å bruke den nye buksa og den fine genseren. Bare synd dere ikke hadde de sorte Debbie med hodeskalle inne i min str..

  Jeg synes virkelig butikken deres er fantastisk som den er, men om jeg skulle ønske noe ville det kanskje vært enda litt større plass til enda flere herligheter.. Kunne ønske meg litt mere smykker..

  Hvorfor fortjener jeg å vinne? Hmm, si det. Kanskje fordi å vinne hadde gjort meg til en enda gladere jente;)

  Stå på, dere er supre!

  Klem Anja C

  SvarSlett
 33. 8: Har aldri vært i butikken, men ut i fra bloggen har dere mye fint. Dessuten håper jeg dere fortsetter med super service på sendte varer. Har bestilt to ganger, og begge ganger har pakken ankommet dagen etter! Det er utrolig bra!

  9: Tja, de fleste har sikkert mange bedre grunner. Men jeg har laget julekalender til 3 barn og en mann, så det hadde vært veldig hyggelig med en overraskelse bare til meg :)

  ingvill.wahl@gmail.com

  SvarSlett
 34. 8: Ingen verdens ting ;-)

  9: Jeg fortjener å vinne fordi jeg er student, og holder på med eksamener om dagen;)Hi hi, god nok grunn syns jeg ;-p

  SvarSlett
 35. 8: Ingen forslag her:/ Synes butikken er superfin som den er!
  9: Jeg fortjener å vinne fordi jeg venter og venter på at kalenderen skal legges ut hver dag, hadde svart på alle lukene.. Ønsker veldig å vinne en gave fra den fine butikken deres :D

  Ønsker dere en flott 2. søndag i advent!

  SvarSlett
 36. 8. Jeg synes butikken er fin som den er, kommer ikke på noe jeg ville endret.

  9. Jeg skal kreftopereres til uka, så det blir nok ikke en vanlig jul her i huset i år. Det hadde derfor vært veldig hyggelig med en liten oppmuntring i en ellers veldig tung periode.

  Klem
  May N.

  SvarSlett
 37. Har dessverre ikke fått vært i butikken deres ennå, men mere sko kanskje? :)

  Jeg fortjener vel ikke en kalenderpakke mer enn noen andre her, men dere har så utrolig mye fint, at det hadde vært veldig gøy å vunnet noe fra dere :)

  Ha en koselig søndag videre!

  SvarSlett
 38. 8.
  Kanskje flere vesker?

  9.
  Jeg fortjener det nok ikke noe mer enn andre, men er mye flinkere til å handle til barna mine enn meg selv, så hadde vært koselig med en overraskelse fra en av yndlingsbutikkene!

  Elisabeth

  elisabeth_ross(a)hotmail.com

  SvarSlett
 39. 8. Har aldri vært i butikken deres, men synes den ser utrolig fin ut på de bildene dere publiserer. Så jeg kunne ha ønsket at dere startet med nettbutikk.
  9. Jeg fortjener det absolutt ikke mer enn andre, men det hadde gjort meg kjempeglad.

  God førjulstid til dere i butikken:)

  SvarSlett
 40. Luke 8: Dere er jo allerede min "lille himmel" som jeg er så glad i og fornøyd med. Hadde ikke gjort noe om dere fikk en enda større butikk med mange flere fine skatter da :)

  Luke 9: Fordi jeg har vært snill pike i år ;)

  SvarSlett
 41. 8: jeg har ikke sett butikken annet enn på bloggen deres, da jeg ikke bor i nærheten, men hadde vært fint om dere kunne solgt mer vesker?! Synes butikken virker kjempefin på alle bilder jeg ser.

  9: jeg fortjener det nok ikke mer enn andre, men grunnen til at akkurat jeg skulle fått en overraskelse fra dere er at det ville gledet mitt hjerte veldig mye. Mye sorg i hjertet etter å ha mistet min sønn, sagt opp min jobb og generelt ikke ha det så bra akkurat nå. En overraskelse vil selvfølgelig ikke være medisin, men en veldig stor glede i hvertfall. Et lite plaster på hjertet.

  SvarSlett
 42. Jeg synes dere har en flott butikk allerede, god miks av klær og tilbehør. Hadde jo vært fint om butikken var litt større så dere hadde fått plass til enda flere fine ti g, men det er kanskje ikke så lett å få gjort noe med. Synes butikken er kjempe fin.

  Jeg fortjener nok ikke gaven så mye som andre som har skrevet her, men om jeg hadde vunnet hadde jeg blitt kjempe kjempe glad:)
  Trude_tb@hotmail.com

  SvarSlett
 43. 8: Jeg synes butikken deres er veldig bra som den er. Gjerne større butikk da, med enda mere fine ting ;-) Dere må iallefall ikke bytte ut de søte jentene som jobber der!
  9: Det er nok mange som fortjener det mer enn meg, men det hadde vært veldig veldig gøy å vinne noe for en gangs skyld siden jeg aldri har vunnet noe som helst bortsett fra en tekanne da jeg var 12 :p

  SvarSlett
 44. Luke8; Behold det koselige preget med litt interiør innimellom klær, sko, vesker og annet tilbehør:-) uansett hva dere har i tankene for endring:-)

  Luke9; Jeg kan overhodet ikke si nei til en overraskelse fra dere uavhengig om jeg fortjener det eller ei :-) Vi har vel alle alltid et ønske om å bli overrasket?!?!

  Advents klem fra
  Hanne
  hanneogtom@hotmail.com

  SvarSlett
 45. Hei,
  Jeg fortjener det egentlig ikke nor mer enn noen andre. Men jeg har jo vært og handlet hos dere nor ganger og hadde syntes det hadde vært stas å få en gave av dere :-)

  Butikken er veldig fin, kanskje enda mer hverdagstøy og litt mindre pynta?

  Hilsen mie

  Monsogmie@gmail.com

  SvarSlett
 46. Luke 8: Har grublet i hele kveld hva jeg synes Lille Himmel burde gjøre dersom dere pusser opp, men jeg kommer ikke på noen ting!! Butikken er helt perfekt som den er, vil ikke at den skal endres på noen måte!!

  Luke 9: Synes jeg fortjener en gave fordi jeg er Lille Himmels aller største fan <333

  SvarSlett
 47. Luke 8:
  Butikken er jo perfekt som den er, men kansje mer sko???
  Fortsett som dere gjør nå;-)

  Klem Kine

  SvarSlett
 48. Luke 9:
  Kan vel ikke akkurat si at jeg fortjener en gave mer enn andre, men syntes det er veeeldig koselig med førjulsgaver da;-))

  Klem Kine

  SvarSlett
 49. Jeg har dessverre ikke vært i butikken deres da jeg bor i Bergen,men jeg har kikket mye på bloggen deres,å det er virkelig masse fristende. Så skulle gjerne ønsket at dere hadde vært nærmere meg,men en ting kan jeg love dere,vist jeg er på deres kanter,så kommer jeg innom :)

  Hvorfor jeg skal få en julegave fra dere,nei det var det da:)
  I våres hjem er det slutt på og kjøpe julegaver til dem som er voksne.
  Så det har vært veldig lite med julegaver de siste årene for meg. Da jeg var 25 var vel siste gangen jeg fikk julegave under treet :)
  Så det hadde vært moro for engang skyld og hatt noe og glede seg til,når det kommer til gave under treet :)
  Så om jeg hadde vunnet her hos dere,så skulle jeg lagt den under treet og ventet til julaften med og åpne den.. Fått lov og kjenne den barnslige spenningen... Så det er i grunnen derfor jeg ønsker å få en gave fra dere :)

  Stor 2.advents hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
 50. Luke 8:
  Digger butikken som den er eg! Et par Acneplagg hadde vore kult. lille himmel er en av mine absolutte favorittbutikker!
  Luke 9: tja, eg fortjener det fordi eg digger dåke sånn, og får folk fra sentrum til å ta turen til Triaden ens ærend for å besøke lille himmel.

  SvarSlett
 51. luke 8:
  Jeg har ikke vært i butikken deres, siden den ligger et godt stykke unna. Vanskelig å si fra bildet hva som kan forbedres. Men det hadde jo vært kjekt med en butikk hvor man kunne sette sammen et helt antrekk for en kveld. Da mener jeg med både klær, sko og eventuelle accessoires.

  luke 9:
  Kjøper sjelden nye ting til meg selv, så det hadde vært gøy å vunnet noe helt spesielt fra Lille Himmel :) Det ville også vært en kjempemotivasjon til å komme ordentlig i gang med trening igjen.

  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 52. Fordi jeg har ligget i omgangssyken hele helga :(

  SvarSlett
 53. Jeg har dessverre ikke vært i butikken deres, men utifra bloggen deres høres det ut som en fin butikk.

  snefrid1@msn.com

  SvarSlett
 54. Luke 8: "If it aint' broke, don't fix it" ;) (Bortsett fra at dere gjerne kunne hatt nettbutikk i tillegg)
  Luke 9: Fordi jeg har deltatt sånn ca hver dag på kalenderen deres, synes dere har flotte premier og en søt blogg & butikk :)

  benedicte2003@hotmail.com

  SvarSlett
 55. Luke 8: Tja, jeg ville aldri foreslått å ha mindre av noe, men mer av noe er altid bra. Jeg skulle gjerne hatt klær i større størrelser, mer utvalg innenfor dette, samt sko med større str (41 osv), som er litt brede. Jeg er uheldig med lang og feit fot.

  Luke 9: Jeg vil gjerne supplere gavene jeg skal gi bort til jul med litt ting, men jeg har vært arbeidsledig i ett år nå uten hell på noe nytt, så det er dårlig med penger. Det blir meste hjemmelagd og spiselig fra meg i år, men det er litt gøy å ha noe ekstra å legge til!

  SvarSlett
 56. Luke 8:

  Synes butikken er veldig fin som den er! Kunne kanskje vært lurt med større lokalet slik at dere får plass til flere fine ting :)

  Luke 9:

  Fordi jeg har aldri vunnet noe! :) Fordi jeg har deltatt på kalenderen deres i fjør og jeg gjør det i år:) Fordi jeg er en fast kunde i butikken deres:) og Fordi jeg har min siste eksamen i min Master utdanning neste uke og ønsker meg en premie :)

  Hilsen, Olivia (folgag@yahoo.com)

  SvarSlett
 57. Jeg elsker tilbehør av alle slag! Vesker, sko, skjerf, smykker osv! Så må jo bli enda mer av det.

  Hvorfor jeg burde få en kalendergave? Vanskelig spørsmål som er vanskelig å svare på... Alle fortjener en liten oppmuntring en gang i blant, og selvfølgelig håper je at jeg er den heldige. Er jo med på denne kalenderen fordi jeg håper jeg vinner en dag :)

  Kristin h

  SvarSlett
 58. 8) Lille Himmel er allerede en flott butikk med fantastisk vareutvalg, hyggelig betjening og god service. Hvorfor forandre på noe som allerede er spert.

  9) tror ikke jeg fortjener det mer enn noen andre, men håper vel bare som alle andre at navnet mitt skal stå på en av gavene en dag.

  Merethe F

  SvarSlett
 59. Luke 8:
  Beklagelig så har jeg kun opplevd butikken deres via bloggen en god stund, fordi jeg bor ett stykke unna, men det ser ut som fantastisk butikk som jeg hadde garantert funnet meg mye fint i! Så mitt ønske i forhold til opppussing må være at dere ordner med nettbutikk slik at vi som beundrer tingene fra avstand også kan få muligheten til å handle litt oftere:)

  Luke 9:
  Oi, det var vanskelig å svare på egentlig, fordi jeg syns alle fortjener å vinne, og jeg håper jo en dag at jeg kan bli den heldige:) Men hvis jeg skal "fremme" meg selv litt så må det grunnen til at jeg vil vinne være fordi det faktisk er bursdagen min og det hadde vært fantastisk med en gave fra Lille Himmel da:)

  SvarSlett
 60. Håper jeg vinner:) Gjerne begge to;)

  SvarSlett
 61. Butikken er jo en "godtebutikk", og trenger absolutt ikke oppussing! Men, hvis dere kunne gjøre hva som helst (som med en tryllestav), kunne den vært enda større (les: plass til flere fiiiine ting) og hatt et par prøverom til ;)

  Ingen grunn til at jeg skulle fortjene å vinne mer enn noen andre, men jeg håper på vinnerlykke likevel ;)

  Gooood søndagskveld!

  SvarSlett
 62. Kanskje litt mer smykker, sko, neglelakker og diverse...
  Ønsker meg en adventsgave siden jeg ikke har noen annen kalender i år :)

  (signe4@hotmail.com)

  SvarSlett
 63. Hei på dere!
  Luke 8: vesker og hva med fantastiske marc jacobs? :)
  Luke 9: hm.. Til tross for etternavnet mitt så har jeg ikke vunnet en konkurranse siden julelotteriet i 5 klasse! Nå er det på tide!!! Hilsen Camilla lykken
  camilla_lykken@hotmail.com

  SvarSlett
 64. Hei
  Jeg synes dere har et bra konsept nå med en fin mix av klær og tilbehør.
  Jeg fortjener ikke julekalendergave noe mer enn andre, men det er jo veldig spennende å være med. Og alle som er med har vel et stort ønske om vinnerlykke!

  Ha en fin dag!

  MVH Anne

  anne.homme137@gmail.com

  SvarSlett
 65. Luke 8:
  Syns dere har en superflott butikk, men kanskje dere kan ønske dere litt større plass til jul?;-)
  Luke 9:
  Jeg fortjener nok ikke å vinne mer enn noen andre, men alle syns det er hyggelig med en uventet gave og et muntert inn slag på degen :O)

  Ønsker dere en super uke!

  SvarSlett
 66. Luke 8:
  Dere har en kjempefin butikk og jeg synes at dere har lykkes godt i balansen mellom koselig og trendy. Skulle jeg ønske meg noe måtte det vært et prøverom til, samt klær fra Designers Remix og Malene Birger :-)
  Hilsen Line A

  SvarSlett
 67. Luke 8: Ønsker meg mer sko og hverdagsklær! Hvis dere skal ta inn nye merker ønsker jeg By Malene Birger!

  Luke 9: Tja, fortjener det vel ikke, men det hadde vært koselig! :)

  Hilsen Annette (Annetteste1990@hotmail.com)

  SvarSlett
 68. Luke 9: Jeg fortjener det ikke, men jeg hadde blitt veldig glad for en liten oppmuntring nå i eksamenstiden/stressen ! det hadde vært såå koselig med en liten julehilsen fra dere!!

  SvarSlett
 69. 8: mer vesker og tilbehør(marc by marc jacobs) hadde også vært fint med flere merker som Acne, line of Oslo...
  9: fordi det er juuuuuul!!:)
  Marthe.xd@hotmail.com

  SvarSlett
 70. Luke 8:
  Enda flere merker. Acne, Ralph Laurent og Marlene Birger hadde jo vært helt supert!:) Men det må sies at dere har et godt utvalg allerede. :)

  Luke 9: Som en liten reward for et fullført semester og eksamen i juss :)

  hanne.bjorge.eriksen@hotmail.com

  SvarSlett
 71. 8: Jeg syns ikke det er noe stort behov for oppussing i og med at butikken og vareutvalget er mer enn bra nok som det er for min del :)

  9: Jeg har ingen god grunn til å vinne i julekalenderen, det er mange som har hatt et tøft år, og fortjener det mer av ulike grunner. Meeen, det er klart jeg syns det hadde vært GØY å vinne allikevel :)

  SvarSlett
 72. Synes det er mer enn fint nok sånn som det er jeg!
  Jeg fortjener nok ikke gaver mer enn noen andre regner jeg med, men det er jo barnslig gøy med overraskelser da :-)

  Gry (gry.arboell@hotmail.com)

  SvarSlett