lørdag 15. desember 2012

Julekalender Luke 15

Her kommer lørdagen luke:-)
Kl 19 i dag legger vi ut hvem som har vunnet lukene for forrige uke.
Bare å vente i spenning:-)48 kommentarer:

 1. Jeg har to gooode minner for meg.
  Mamma brukte å sy nye antrekk til meg til jul og føne krøller i håret mitt. Jeg husker jeg følte meg så utrolig stolt og fiiin :) Mitt andre herlige juleminne var da jeg fikk et dukkehus av foreldrene mine. Det var så utrolig stort å få og jeg husker jeg fikk legomøbler til det :) Det var en glede i mange mange år og gikk videre i arv til mine nieser..

  SvarSlett
 2. Det er mange gode minner - men det jeg ser for meg, er den førtste jul med våre to etterlengtede tvilling gutter:) så vakre og flotte gutter som i dag er 16 år. Men "bildet" når de satt ved bordet i hver sin hjemme sydde bunad er og var for oss et STORT øyeblikk:):)

  Ønsker dere alle fine på Lille Himmel en fin førjulstid:)

  Mona K

  SvarSlett
 3. Det er så mange, men første jul med sønnen vår var fantastisk og uforglemmelig, og jul sammen med barna er bare lykken i verden!

  Klem

  SvarSlett
 4. Definitivt da sønnen min ble født i romjula for to år siden! Verdens beste julegave som jeg har med meg hvert sekund, minutt, hver time, hver dag resten av mitt liv :)


  Kristin h

  SvarSlett
 5. Første julen med barna mine er de aller, aller beste...:)
  Julen kan ikke sammenlignes før og etter dette ♥

  Ha en fin fin lørdag i den lille himmelen:)

  SvarSlett
 6. Det var når hele familien feiret jul sammen:)Nå feirer vi litt mer spredt..

  ninakime@gmail.com

  SvarSlett
 7. Kjempeklisjé;men søkvguttene❤!!!så fint og såååå søte😊!

  Hilsen siv(til_siv@hotmail.com)

  SvarSlett
 8. Det året vi feiret julen i Thailand.

  Gry (gry.arboell@hotmail.com)

  SvarSlett
 9. Fikk etter mye om og men dra hjem fra sykehuset med min syke gutt og feire jul hjemme i 2008 og 2009. Det var så godt, pynte oss, spise deilig julemat og slippe leger, sykepleiere og alarmer som ulte.
  Det er for meg ett av mine beste minner, og det bærer jeg i hjertet hver dag. Nå feirer vi dessverre jul uten han, så da er det viktig med slike hjerteminner man kan ta frem :)

  SvarSlett
 10. Mitt beste minne er fra den jula min datter fikk noe hun hadde ønsket seg og spart til lenge :)
  Hun ble så glad at tårene rant i strie strømmer :)

  SvarSlett
 11. Den årlige julekonserten med Oslo Gospel Choir :)

  SvarSlett
 12. Å komme opp på hytta på kvelden lille julaften og endelig være "hjemme" for julen. Da forsvinner alle bekymringer, jeg er sammen med alle de jeg er så glade i, og stemningen er bare magisk... :)

  SvarSlett
 13. Det var i fjor, første jul som mamma med verdens vakreste sønn :) I år blir det nye minner, med ei lillesøster å :)

  SvarSlett
 14. Marianne /storesky@hotmail.comlørdag, desember 15, 2012

  Det året jeg var 5år og fikk råååsa langrennski i julegave!

  SvarSlett
 15. Jeg er utrolig glad i julen. Et år kom den første snøen på julaften og midt opp i alt som skulle gjøres, dro jeg på ski sammen med hunden vår. Det nydelige været og den roen jeg hadde, sitter igjen som et godt juleminne.

  SvarSlett
 16. Datteren min er med i Putti Plutti Pott som smånisse. Det blir det virkelig julestemning av for hele familien:-)

  Mvh Line

  SvarSlett
 17. Mange gode juleminner, men et som siiter dypt i hjertet er fra da jeg gikk rundt uletreet med familien. Min kjære mormor holdt meg i hånden, og sammen sang vi deilig er jorden..

  Klem Anja C

  SvarSlett
 18. Mine beste juleminner er de jeg har med familien min :) Å komme hjem til kos og hygge er det beste

  SvarSlett
 19. Det må være når vi alle mann pynter juletreet og legger pakkene under treet den 23.12. Først litt vims med å få på lysene og så at ungene er liksom litt høytidlige og tar seg god tid til pynten. Når far i huset setter på stjerna, og pakkene tas fram blir det jul og høytid og da er alt klart for å nyte!!! Det er en utrolig deilig følelse når dette er gjordt samtidig som vi som familie koser oss veldig med!
  God lørdag!

  Hanne
  hanneogtom@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Har ikke ett spesifikt minne, men husker med glede alle koselige desemveraktiviteter fra jeg var liten.. Da vi var på julemarked på Folkemuseet, Nissehuset i Drøbak og på Hadeland Glassverk. Gjør fremdeles disse tingene i desember fordi det bringer frem så gode minner :) Ellers er det tv-kikking med søsken og venting på den store kvelden som vekker mange gode minner :)

  SvarSlett
 21. Den første julen med sønnen min :-) han fikk ett plast tog til å sitte på og det ble han veldig glad for. Han brukte det i matmangel år , og det ble ett tårefylt farvel da han var 7 år og "tøffe" ikke lenger passet:-( men gleden da han åpnet gaven var fantastisk:-)
  Anette s

  SvarSlett
 22. Alle julefeiringene gjennom årene er mine favoritter. Det er alltid like koselig med god mat, godt selskap og masse pakker! :D

  Fam M.

  SvarSlett
 23. Da jeg var 8-9 år og så Tre nøtter til Askepott for første gang , mens mamma gjorde i stand julelunsj .
  Husker kriblingen i magensom satt i hele dagen :-)

  Line R A

  SvarSlett
 24. Nissefest med heile svigerfamilien , er blitt en hyggelig tradisjon på lillejulaften .
  trinekvalvik@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Julaften på bestefars fang! Forventningene og spenningen over alt som skulle skje... Donald Duck og vennene hans,Tre nøtter til Askepott og alle de gode luktene i huset! Godt og trygt... maybrittmcneill@gmail.com

  SvarSlett
 26. Jeg tror det var i fjor da vi for første gang feiret jul med to barn. Det er lenge siden jeg har hatt så god julefølelse som da :) Julen er virkelig magisk når man får feire med to forventningsfulle små som setter pris på det meste.

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 27. Julaften i fjor då lillebror var julenisse for første gang. Ungene blei livredde, men det gikk over når gavene blei delt ut. Og hurra, nissen hadde meg gave til meg og, en Triwa fra lille Himmel. :) (hadde kjøpt den sjølv riktignok)

  Ingunn

  SvarSlett
 28. Hei!
  Alle kundekveldene, og da jeg vant i julekalenderen deres i fjord!!

  Rikke

  SvarSlett
 29. Mitt beste juleminne, må være alle de fine kveldene jeg har hatt med familien min. :-)

  SvarSlett
 30. Julaften da vi feiret jul sammen med bestemor og bestefar, tanter og søskenbarn. Og selvfølgelig mamma og pappa. Det var så spennende at jeg fortsatt kan kjenne det kile i magen når jeg tenker tilbake :)

  SvarSlett
 31. Alle de gode minnene fra da jeg var barn og koste meg med fanilien min og gledet meg til nissen kom og syntes det gikk altfor saaakte;) Herlig å feire jul med familien:) Og gleder meg til å gi mine barn gode juleminner som de for alltid vil huske:)

  Mvh Carina_viridiana@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Jeg har så mange herlige juleminner, så det er vanskelig å velge en. Det er så koselig å feire jul med familie, få pakker, god stemning, god mat og drikke<3 Kunne fortsatt i en evighet. maritbe.blogg@hotmail.com

  SvarSlett
 33. Det må lanskje bli første jula jeg kom hjem etter å ha bodd borte ett år da jeg var 18. Da var det helt magisk å komme hjem, og jeg skjønte hva julen irkelig dreier seg om!
  I tilegg er jo alt fra barndommen magisk :)

  (signe4@hotmail.com)

  SvarSlett
 34. Lysfesten i Bergen er helt magisk!

  Hilsen, Olivia (folgag@yahoo.com)

  SvarSlett
 35. Mitt beste minne er å lage julekaker med oldemor, som nå er død. Det var en trygg og god stemning på kjøkkenet hennes.

  Ole-martin
  olejen(ætt)live.no

  SvarSlett
 36. Mitt Juleminne er at julenissen alltid kom på besøk,å det merkelige var
  at han alltid brukte min onkel sin skotskrutete morgenkåpe.
  Det var ett mysterie for meg i mange mange år.
  Men det er ett av de gode juleminnene mine,julenissen som kom og satt og pratet og lekte med meg en liten stund på julaften.

  Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Jeg har ikke noe spesifikt minne. Men jeg husker hvor fint det var å feire jul da jeg var liten og hele familien var samlet (inkludert besteforeldre, onkel og tante). Og etter middag og gaveåpning, spilte vi alltid Trivial Pursuit.

  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 38. Mine beste minner kommer fra da jeg var liten. Hadde skikkelige typiske julefeiringer, med julestrømpe og disney foran tv'en. Gleder meg veldig til å viderføre tradisjonen :)

  hilsen Mie
  monsogmie@gmail.com

  SvarSlett
 39. Jeg tror mitt beste minne var ifjor, når jeg fløy til min bestemor for å besøke henne som en overraskelse. Hun har demens, så hun husker meg ikke så ofte. Jeg blir kalt moren min sitt navn, spurt hvem jeg er osv, men da jeg kom inn døra sa hun navnet mitt. Så fem minutter senere spurte hun hvem jeg var, men et øyeblikk med klarhet er godt å ha.

  Hanne-Marie

  SvarSlett
 40. Når jeg som barn sto opp julemorgen. Mor satte opp englespillet på ovnen på julemorgen. På tur ned trappa til 1. etg. hørte jeg englespillet, da visste jeg at det ENDELIG var julekvelden. Lyden av englespill gir meg forsatt en rar følelse, selv om jeg nå er voksen ;-)


  Frk. Fryd

  SvarSlett
 41. Når hele familien er samlet og vi koser oss, blir ikke så ofte men i år skal vi samles igjen,gleder meg!..

  mvh Janne
  jannebabzen@hotmail.com

  SvarSlett
 42. Denne julen tror jeg det blir...
  Var i en alvorlig sykkkelulykke i sommer, hadde engelvakt som overlevde sa legene, knust arm, hode og ansikt....60 sting, plater og skruer....
  Må operer flere ganger siden armen ikke gror..., men jeg lever.
  Det setter jeg stor pris på :)
  Sett at livet fort kan snu, moren til datteren min på 14 døde for 1 uke siden, det får en til å tenke....
  Man må nyte livet og familie mens man kan...
  Carpe diem!
  Juleklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ble en feil....moren fil datteren min sin bestevenn skulle det stå.....

   Slett
 43. Julen 2012 er sønnen min sin første, og det tror jeg kommer til å bli fantastisk! Kan ikke komme på noe som kan toppe det å få feire jul sammen med han! :)

  Hilsen Annette (Annetteste1990@hotmail.com)

  SvarSlett
 44. En lille julaften da jeg helt ut av det blå fikk hundevalpen jeg hadde drømt om i alle år lagt i armene mine. En varm, liten bylt jeg boret nesen ned i. Husker så godt jeg så bort på juletreet som nettopp var pyntet gjennom tårevåte øyne og kjente at dette var et øyeblikk jeg aldri ville glemme. Håper jeg kan gi mine barn like gode minner!

  Elisabeth

  elisabeth_ross(at)hotmail.com

  SvarSlett
 45. (kanskje litt sent.. ) men jeg har ikke ett spesielt minne jeg husker spesielt godt, jeg har gode minner fra hele juletiden med julestemningen! elsker den av hele mitt hjerte og går vel rundt hele året og gleder meg til at den kommer... å være masse med familie du kanskje ikke ser så ofte ellers, å glede andre, og å spise masse god mat.

  SvarSlett
 46. Den første julen jeg kan huske hvor mamma, pappa, søsknene mine og jeg feiret jul sammen og bodde i samme hus for den perioden. Det har aldri skjedd i ettertid, og nettopp derfor var det en ekstra fin og god opplevelse. :)

  Hilsen Ingeborg
  ingeborgroe(a)gmail.com

  SvarSlett
 47. En jul hos mine besteforeldre så jeg faktisk nissen. ;) De hadde en liten fjøs like ved hovedhuset, og utenfor huset hadde de plassert grøt, lykter og julepynt. Og bestefar hadde antakeligvis plassert en stor trenisse han hadde laget like ved fjøsen, så det ble en spennende aften for oss barnebarna - som var storøyde resten av kvelden. :)

  SvarSlett