torsdag 9. august 2012

Silje I Baum

Jippi jippi se hva som kom inn! Endelig fikk vi inn denne supre genseren fra Baum. Dette er en genser som både ser bra ut og som har en utrolig god kvalitet... We like!


Smykke fra Bjørg må jo være med! "Be yourself everyone else is taken"1649,- En helt suuper genser som er helt himmelsk deilig å ha på seg! Det er jo heller ingen tvil om at gensere som er neonfarget har vært en stor hit denne høsten ;) Silje har på seg en størrelse Medium på bildene. Genseren er heller litt stor i størrelsen :) 1999,- 
Også fikk vi plutselig inn enda en ny modell fra Debbie Shoes :)  Er de ikke tøffe?! Disse ligger til 1899,- 

Oh oh Silje har funnet seg to favoritter, genser og sko! ;) 
Genseren kom også i denne fargen! Begge fargene er bare helt super kule.. Hvem skal man velge?? Hmm ;)

Håper dere finner noe fint blant alle høstnyhetene våre :) Goood torsdag videre! 

6 kommentarer:

 1. Hei, smykket spm blir vist her, ligger ikke ute på miinto.no , hvordan skal jeg da få kjøpt det på fraktfri fredag? :( mvh

  SvarSlett
 2. Hei!
  nei det er fordi det er såpass nytt at man ikke har fått lagt det ut enda ;) Da må man kanskje vente til neste frakfri fredag når det er kommet inn på miinto? :))

  SvarSlett
 3. Fint hvis dere legger det ut til da, så kjøper jeg det da! :) mvh

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal vi gjøre:)det er inne til fotografering nå:):)

   Slett
  2. Hei, smykket ligger jo ikke der i dag heller. Mvh

   Slett
  3. Hei:-) Dessverre så tok det lenger tid enn vi først planla. Alt må legges inn manuelt og det er ganske tidkrevende. Vi fikk det først ut i dag dessverre. Men om du vil så kan vi holde av et til neste fredag for deg eller så sender du oss bare en mail på lillehimmel@gmail.com så skal vi ordne det sånn at vi sender deg det utenom miinto ettersom det har tatt litt tid. Vi kan ikke gå inn og endre frakt på miinto selv, dermed er det lite vi kan gjøre på den siden dessverre.

   Bare si ifra hva du vil :-)

   Slett