tirsdag 15. mai 2012

Maxi Dresses to Love ♥

At Maxi kjoler er kommet for å bli denne sesongen er sikkert og visst, at vi på Lille Himmel har noen av de fineste modellen inne i butikk nå er absolutt helt sikkert.
Ta bare en titt på et lite utvalg her :-)

Suuuperfin maxi kjole fra Minimum med mønster i sort og hvitt. Strikk i livet og litt dyp utrigning er det på den, så man burde kanskje ha en tynn singlet eller underkjole under. Denne ligger til 799,- og kommer fra 34-42.

Kjempefin kjole i blått og hvitt mønster fra Twist & Tango. Denne er superfin og veldig passelig til alle fasonger ettersom den er justerbar i stroppene og har litt strikk bak på ryggen. Denne ligger til 1099,- og kommer i størrelse 34-42.

Kanskje sesongens fineste kjole og en desidert brullypsfest vinner fra Second Female i herlig blomstrete mønster. Denne ser litt hvit ut, men er i virkeligheten mer cream i fargen og har grått og sort blomstermønster. Denne ligger til 1199,- og kommer fra XS-L.

Den morsomste Maxi kjolen kommer fra Baum und Pferdgarten og har et herlig hestemønster på hele veien. Denne er perfekt for de som liker å traske rundt på galoppbanene og fine seg ;-)
Herligheten ligger til 1199,- og kommer fra 34-42.
Den har knall signalrosa stropper på skuldrene og lommer i sidene, det må man jo bare like :-)


Hvilken er deres favoritt??

1 kommentar:

  1. Helt klart den blå med hestemønster:)) Ser ut til at den er i et veldig deilig stoff, artig med de rosa skulderstroppene og så likte jeg overdelen på den kjolen best:))

    SvarSlett