torsdag 12. april 2012

And The Winner Is

Dette har tatt bittelitt lengre tid enn vi først hadde trodd, dere er jo så utrolig flinke til å kommentere. Det er selvfølgelig påskequizen vi snakker om, og her kommer først og fremst de fem
dagsvinnerne av PåskeQuiz # 5

Turid med denne kommentaren:
Heisan;) svaret må vere Gestuz og Leas Verden;) takk for kjempekoselig påskequiz og veldig insiprerende blogg. Vårklem sendes fra Turid fra Ulsteinvik;))

Camilla KP med denne koselige kommentaren:
Leas Verden og Gestuz er svaret på påskas siste spørsmål, og jeg krysser fingrene for at jeg er en av de heldige vinnerne:)
Takk for fine innlegg og flotte bilder av alt det fine som kommer inn i butikken deres!!
Ønsker dere en fin kveld :)

Nina med denne kommentaren:
Hei og hopp, påsken er topp:) Denne gangen tror jeg Gestuz og Leas verden er merkene dere skal fram til. Og nå håper jeg at jeg vinner..vinner jo ALDRI:( Forøvrig har jeg ett peace kjede fra Leas verden..de er jo bare såååå lekre, og så INN. Tjohoooo..ha en flott andre påskedag:))))

Anita med denne kommentaren:
Gestuz og Leas Verden er det riktige svaret:) Elsker virkelig mitt peacesmykke fra Leas Verden. Takk for en morsom påskequiz, et supert initiativ selv om dere egentlig har påskeferie dere og :D Gleder meg til å komme inn her igjen og se hvilke fine varer dere har fått inn :) Påskeklem fra Anita :)

Rikke Hansen med denne herlige kommentaren:
Hei på dere!
Jeg tror de to merkene var Gestuz og Leas Verden? Flotte merker begge to!!
Utrolig fint at dere har en slik quiz altså :)
Jeg tar meg snart en tur innom dere, å kjøper meg noe fint. For hos dere føler jeg meg hjemme :-)
Kos dere videre i påsken.


Gratulerer alle sammen, send oss en mail på lillehimmel@gmail.com med adresse så skal vi sende ut en overraskelse så fort som mulig:-) De fleste pakkene blir sendt imorgen:-)

Så over tild en store premien, vi har lagt alle vinnerne i en bolle og trukket for at det skal bli så rettferdig som mulig oooooooooooog..............
den HELDIGE eeeeeeeeeeeeeeeeer........

Mona med denne kommentaren:
KULT Å LEKE I SNØEN
Det er artig med lek i snøen, sammen med unger. Lage snøhest eller snømann. Tilslutt en snølykt eller to som vi tenner når mørket kommer. Det er så pent og vi så stolte :-)
Jeg tipper det er Ann Kristin som synes det er kulest å leke i snøen. Det fordi hun har et spesielt glimt i øyet. Som sier at hun har barnet i seg. Det er vel bokstavelig nå ;-)
Gratulerer Mona, du er den heldige vinneren av hele dette fantastiske settet :-)
Send oss en mail så ordner vi det!!

Ha en fin dag og kveld videre folkens :-)


2 kommentarer:

 1. JIPPPI! Det var kjempe artig å vinne :-) Gleder meg til å motta premien i posten. E-post med adressen min er sendt til dere.

  Takk, for fin blogg og artige konkurranser :-)

  Mona L

  SvarSlett
 2. JIPPPI! Det var kjempe artig å vinne :-) Gleder meg til å motta premien i posten. E-post med adressen min er sendt til dere.

  Takk, for fin blogg og artige konkurranser :-)

  Mona L

  SvarSlett