onsdag 14. mars 2012

Jeans jeAns jeanS

Det kom en hel haug med nye bukser til oss fra fine Made in Heaven her om dagen og her kommer endelig et samleinnlegg med alle de fine modellen på :-)
Håper dere finner en favoritt!!Her er den nye modellen som heter Boston og vasken heter Louis, kjempefin vask til sommeren :-) Denne modellen har normal høyde i livet og er ganske normale i størrelsen. Den kommer fra 25-32 og Linn har på seg størrelse 27 på bildene, den ligger til 1899,-


Sammen med buksen har Linn en superfin og deilig t-shirt fra Minimum som ligger til 349,- og finnes fra XS til L. Linn har på seg S på bildene. Denne finnes også i sort og hvit :-) 

Søte ballerinas med pomponer er søte til :-) Disse ligger til 799,- og er laget i skinn!!Neste bukse ut er den populære Paris modellen som vi har hatt i rød tidligere, denne gangen kom den i fargen som heter Christie. Kjempefin blåfarge til alle farger nå i sommer :-) Denne er litt kortere på bena og rekker de flest til anklene, det er veldig flatterende og fint til småsko eller sandaler, men også veldig fint nedi skoletter og støvletter! Denne kommer fra 25-32 og Linn har på seg 27 på alle bildene, den ligger til 1699,- Sammen med buksen bruker Linn en t-skjorte med duemønster også fra MiH som ligger til 799,-


Gult er kult og gule ballerinas i snakemønster er intet unntak ;-) Debbie Ballerinas med liten sløyfe 1099,-


Dette er gode gamle Oslo modellen i vasken Nico! Kjempekul og litt 70 talls inspirert med stripene som er litt synlige foran og bak. Denne ligger til 1699,- og kommer fra 25-32. Linn har på seg 27 i denne også!

Sammen med buksen har Linn denne skjønne skjorten fra Twist&Tango som ligger til 1099,- og er laget av 70% bomull og 30% silke. Kommer fra størrelse 34-42 og Linn har på seg 34 på bildene.

Se på denne herlige clutchvesken fra Lulu's Accessories som også kom her om dagen. Den er laget i skinn hele veien og kom kun i denne fargen til å begynne med. Den ligger til 1399,- og har to store rom!


Finfine ballerinas igjen i beige med liten sløyfe og croccomønster 1099,-


Her er Ida i Oslo modellen i vasken som heter Reed og som egentlig er bittelitt lysere blå i fargen enn det ser ut som på bildene. Den er perfekt nå til sommeren :-) Den ligger til 1699,- og Ida har på seg 27,- på bildene.Ida har samme skjorte som Linn hadde på over i grå. Fra Twist&Tango til 1099,- i bomull og silke.
Her har Ida på seg gode gamle Oslo i fargen Christie. Det er mange som har ventet en stund på størrelser i denne og nå er det endelig blitt fyllt på igjen :-) 1699,- og Ida har også på seg størrelse 27.

Kjempefin og deilig oversized topp fra Twist&Tango til 499,- passer fint til buksene:-)

Finfine ballerinas i semsket skinn og med studs er også knalltøffe i denne orange fargen :-)


Her er sommerens ultimate hit, Milan, som har sleng i beina og ordentlig 70 talls preg over seg. Vasken heter Nico og er utrolig fin til alt nå til sommeren. Denne ligger til 1899,- og kommer fra 25-32.

Sleng sleng sleng!!! Ikke like mye sleng som det var på forrige sommers Marrakesh, men allikevel nok til at man føler seg fin og fjong :-)

Her er også den finfine t-skjorten fra MiH i fantastisk fin blåfarge 799,-


Når det er sleng på buksa er det greit å komme seg litt opp på tå også, da er disse pumpsene med åpen tå fra Debbie fine og ha :-) De ligger til 1299,-

Håper dere fant noe dere liker :-)5 kommentarer:

 1. Bare DIGGER Milan med sleng!!
  Og den flotteste t-skjorten med due på, nydelig blåfarge:)

  SvarSlett
 2. Så mange fine bukser og den duet-skjorten er supernydelig! Tror dere jeg ville kunne bruke str.25 selv om jeg vanligvis bruker 23-24? Jeg sliter VELDIG med å finne bukser som passer :( Klem fra Martine

  SvarSlett
 3. Ja, de er sååååå fine :-)
  Vi elsker også blåfargen, frisker opp absolutt alt!! :-)

  Martine: Jeg er usikker på om du da kan ha 25, det er så utrolig vanskelig å vite ettersom det er så veldig individuelt hvordan de sitter på folk. Men det går jo ann å prøve? De er ikke store i størrelsen hvertfall :-) Ellers så ser jeg at vi har skrevet litt feil på den første modellen som heter Boston, den har vi fra størrelse 24 :-)

  SvarSlett
 4. Hei hei !!

  Skrev meg på liste på den blå due t-skjorte, har dere flere i xs .

  mvh Siv

  SvarSlett
 5. hei! har hørt at mih buksene er store i størrelsen... jeg bruker vanligvis 27. burde jeg da bestille 26?
  vanskelig..:)

  SvarSlett